URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nou coordinador d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 11 Juny, 2012 06:00

  Aquest dissabte vam fer el nostre primer congrés a la Pensió Bellavista del Port de Pollença, on ens vam sentir com en casa. Normalment fem una assemblea oberta cada mes, però pensàvem que era el moment de fer un congrés per reflexionar sobre el que hem fet bé,  regular o mal i veure com  esmenar els errors passats i presents i marcar les passes a seguir en futur proper i llunyà. 

Després de tres anys estam molt satisfets d’haver donat el pas de haver optat per fer un partit independent assembleari i municipal, sense formar part de cap superestructura de partit a nivells més elevats: sense ordres, polítiques, ni normes imposades des d’alt. Evidentment això no vol dir aïllar-se del que es fora del municipi, estam en contacte i col·laboram tant amb moviments socials com amb partits supramunicipals i tenim la consciencia oberta a l’esdevenir mundial. incideix en política estrictament des del municipi de Pollença.

Per evitar la professionalització política, i per que pensam que la rotació és molt saludable i necessària, una mateixa persona de Alternativa per Pollença  no pot ocupar un càrrec electe durant més de dues legislatures consecutives. Per això a aquest Congrés hem triat un nou coordinador que és qui informa cada pocs dies de les accions, problemàtiques i feines per fer i fetes pels membres de l’assemblea, a tots els militants.

El nostre anterior coordinador en Garci ha estat clau en la creació i creixement d’Alternativa  i en el seu caràcter assembleari. Com diu el nostre company en Biel Perello:

En Garci és una persona que s'ha aferrat fermament a valors que molts oblidam i es rebel.la amb el que l'enrevolta, que  ha begut de la història dels que han rebut i l'ha estudiada a fons, que ha sabut emprar la paraula amb justícia i sense por, que ha estat vora els més febles i ha escampat solidaritat, ecologisme i pacifisme a senallades... segur que li hauria agradat ocupar Sa Dragonera aquell juliol del   1977 !.

En Garci només deixa la coordinació i segueix en l’Assemblea, on tots tenim la mateixa veu i vot. Nosaltres no comptam amb comitès de savis, comitès executius que decideixen per a tothom, sinó que l’Assemblea, constantment informada i  demanada és el vertader motor d’Alternativa per Pollença. Deixar la coordinació significa que tindrà més temps per fer el que més li agrada; política de cara al carrer, més com un moviment social que com un partit polític. Fer el que es diu pedagogia social; necessitam ciutadans informats, crítics i actius.

El nostre nou coordinador, que vam triar per unanimitat, és en Joan Cifre Cerdà, que fa anys que forma part activa  de l’assemblea d’Alternativa i que sense oblidar altres temes ha estat el màxim responsable de la feina que hem fet i fem al tema d’esports.  Ell diu que té més experiència com a descoordinador... però el que el coneixem sabem que en Joan sobre tot és un educador, una persona que cerca el canvi i les alternatives des del consens i la feina constructiva.

 
 
 
Fotografies d'alguns moments del Congrés
 
 
 
 
 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 11/06/2012, 14:30

Som www.femeninoenmanifestacion.com, una consultoria que des de fa un any treballam per arrelar una nova forma de conviure i de fer empresa. En aquests moments duim aquesta proposta a Pollença i hem organitzat dues xerrades per compartir els detalls.

El propòsit és aprofitar i fer créixer els nostres talents per crear l'estructura econòmica del futur. Estau tots convidats i agraïm que ho compartigueu amb tothom que cregueu que pugui interessar.

Vos esperam el dia 13 de juny a les 20h al Club Pollença.

Fins aviat,

Eugenia i Magdalena

Garci

Re: Nou coordinador d'Alternativa per Pollença

Garci | 11/06/2012, 09:40

La tasca de coordinador, tot i no ser executiva, és bàsica per garantir el funcionament assembleari del partit. I se que en Joan ho farà molt millor que jo. Enhorabona Joan. Tots confima amb el teu bon fer.

Molta sort :-)

Re: Nou coordinador d'Alternativa per Pollença

Molta sort :-) | 11/06/2012, 09:05

Molta sort, Joan. Sé que ho pots fer.

Joan C C

Re: Nou coordinador d'Alternativa per Pollença

Joan C C | 11/06/2012, 08:07

Moltes gràcies per aquesta definició final de la meva persona.
Substituir la Garci en la figura de coordinador és una gran responsabilitat, cont amb la seva ajuda i amb la resta de companys d'alternativa.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb