URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Xifres d’escàndol en temps de crisi

Alternativa | 19 Juny, 2012 06:00

Un article  del nostre company Mariano Moragues. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Mentre parlam de un terç de la humanitat que passa rusca, més de 5 milions d’aturats a Espanya, retallades que corquen drets i serveis socials, reducció de sous arreu, a diari ens fan el cuc de l’orella malalt amb demandes d’austeritat  i d’ajustar corretges... Hi ha un grapat de gent, amics de barret, que van ben polents de tres qui n’agafa quatre, fent tenir vera allò de “els ben menjats no coneixen els dejuns”; són els amos del món i d’Espanya i els que comanden els nostres governants. Sols mirau una llisteta de guanys anuals de banquers que fan peguera: Del Santande Alfredo Sáenz  10.2 milions, Francisco Luzón 5.81 milions, Matías Rodríguez 5.33 milions, Emilio Botín 3.99 milions, Ana Patricia Botín 3.64 milions; del BBVA Francisco González  (BBVA) 5.6 milions, Ángel Cano 3.6 milions, Goirigolzari cobrarà una pensió anual d’uns 3 milions del BBVA  ara que l’han cridat a Bankia on ben segur també se’n durà una bona tallada; Rodrigo Rato cobrava 2.3 milions de Bankia deixant un forat de 3.000 milions i ara encara cobrarà un “finiquito” de la misèria de un milió 200... Això és sols una petita mostra de com està de ben distribuïda la riquesa i com se campen els que ens han dut a la crisi... Podem seguir amb animalades com el que cobrà Calatrava pel faraònic “Ciudad de las Artes i las Ciencias” de València, 93 milions i un milió 200 per la maqueta de l’Opera de Matas que no se sap per on para; o el milió diari (365 milions a l’any ) que costa mantenir les tropes a Afganistan; o els 94 milions que Florentino Pèrez va demanar a Bankia pel traspàs del “guapo i rico” Cristiano... Aquí no acaba la llista, sinó l’espai. Davant aquestes xifres, no és estrany que molta gent ja estigui com un picat d’aranya i mostri la seva indignació, però, alerta!, que la resistència passiva també és delicte i la policia té ordres de mantenir el desordre, si és precís a bastonades.

Comentaris

maki

Burocracia inutil

maki | 19/06/2012, 16:00

En temps de la informàtica, ja implementada fa anys, haver de perdre mitg mati(I sols el matí i cinc dies a la setmana si no hi ha festes pel mitg!) haver d'anar a cercar el paperet, es tornar enrrere.
Però hi ha regidors que això de la burocracia els posa...i ha un cert morbo, perreix que fan qualque cosa.

Alternativa per Pollença

María

Alternativa per Pollença | 19/06/2012, 08:27

Bon dia María.
Fa quatre dies na Malena ens va demanar sobre el tema dels certificats. La FELIB ens ha oferit adherir-nos a l'expedició del certificat de viatge per internet, a través d'una aplicació
Fins ara l'Ajuntament cobra una taxa per l'expedició de dits documents. L'any passat; més de 1.500 certificats (1.500€ d'ingressos baix aquest concepte). Evidentment amb el nou sistema que entrarà en vigor per setembre tota persona que viatgi haurà de portar el certificat (un per billet).

Evidentment a Alternativa hem demanat adherir-nos i facilitar aquest tràmit a la gent.

Aquesta és la proposta de la FELIB.

Vista la previsió continguda en el projecte de pressupostos generals de l’Estat per a l’any 2012 de demanar un certificat d’empadronament per poder beneficiar-se del descompte de resident a les Illes Balears, la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears i el Consell de Mallorca han estat treballant des del primer moment per oferir als ajuntaments la possibilitat d’emetre gratuïtament a través de les diferents pàgines web municipals els esmentats certificats d’empadronament, que com sabeu, serà necessari a partir del mes de setembre .
Per aquets motiu, ens és indispensable saber si el vostre ajuntament vol participar i es vol beneficiar d’aquesta iniciativa conjunta, per la qual cosa ens ho hauríeu de confirmar en la major brevetat possible.

Alternativa per Pollença

Re: Xifres d’escàndol en temps de crisi

Alternativa per Pollença | 19/06/2012, 08:17

Una interessant lectura al bloc del regidor en Miguel Sánchez; nostr sobre una mentida més del PP.

L’IVA Turístic (l’impost que no existeix).
h
ttp://fralokus.balearweb.net/post/110314

Maria B.

SUGGERIMENT

Maria B. | 19/06/2012, 08:11

Bon dia,
avui matí estava llegint el diari i he vist una noticia on deia que l'ajuntament de palma expedeix certificats de resident per viatge on-line.
Podrieu fer un plec i demanar que això també es pugui fer a pollença? És un rotllo haver d'anar cada cop a l'ajuntament i pagar 1.15€.
Gràcies
PD: Tenim una regiduria de TIC no?

Joan C C

Re: Xifres d’escàndol en temps de crisi

Joan C C | 19/06/2012, 06:22

Bon article, gracies Mariano!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb