URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

MANIFEST DE LA PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR

Alternativa | 30 Juny, 2012 06:00

Manifest llegit a la concentració protesta d'ahir.

 

Avui divendres hem convocat la primera concentració i casserolada a través de la recent creada  PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR, a la qual ja  s’han adherit organitzacions com Esquerra Republicana, Alternativa per Pollença, Indignats Pollença, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Partit Socialista de Mallorca - Entesa i l’assemblea de professors de l’IES Guillem Cifre de Colonya, així com persones a títol individual que, preocupades per la situació actual, s’hi han volgut adherir.

D’aquesta manera, amb la necessitat de reivindicar els drets ciutadans: el dret a manifestar-se, el dret a gaudir de l’espai públic, el dret a disposar d’una educació, una sanitat i uns serveis socials dignes, i també en defensa de la llengua pròpia, neix LA PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR.

Avui també feim una crida per tal que les diferents organitzacions amb implantació municipal s’hi adhereixin!

Des del poder s’està gestant una campanya molt dura de repressió i criminalització dels diferents moviments socials que mantenen una dura lluita al carrer contra les polítiques de retallades, que intenten ser silenciades amb multes desorbitades i que no tenen altra finalitat que intentar callar les veus més crítiques i actives.

Denunciam públicament l’atropellament que estan patint les persones que van ser multades el dia 22 de maig per manifestar el seu rebuig contra el President Bauzá i totes les seves polítiques, amb multes injustes que tenen una clara intenció d’acovardir i implantar la por al poble amb sumes que van dels 150 euros als 3.000 euros i que podrien arribar fins als 30.000 euros.

Manifestam la negativa a totes les polítiques antisocials, les retallades en Educació, Sanitat i Serveis Socials que ens afecten a tots, i que són un atac directe contra l’estat del benestar.

Concretament, al municipi de Pollença es reduirà de cara al proper curs escolar la plantilla de mestres i professors a cada centre. A dia d’avui es preveu que els centres educatius disposaran entre un 10% i un 20% menys de professionals, fet que incrementarà el nombre d’alumnes per aula i que reduirà les hores de suport als alumnes a més necessitats, es precaritza així l’educació dels nostres nins i nines.

També els centres de salut del nostre municipi es veuen afectats: es redueix l’horari de consultes, es manté el servei amb el personal que d’inici ja era escàs i insuficient, així com es retalla en material d’ús diari dins unes infraestructures sanitàries precàries.           

Deim NO a un dels atacs més ferotges contra la cultura pròpia i principal tret d’identitat com és la llengua pròpia de les Illes Balears. A Pollença, al Moll i a la Cala Sant Vicenç: xerram, somiam i estimam en català!

Denunciam el caciquisme i el totalitarisme del Partit Popular, i expressam el nostre rebuig cap a ells i les seves polítiques regressives i antisocials, i apuntam que n’és tan responsable el PP de Pollença, com el PP de les Illes Balears i el PP de l’Estat espanyol, ja que uns es recolzen amb els altres.

D’aquesta manera els integrants de LA PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR:

Ens solidaritzam amb els afectats per les sancions de la Delegació del Govern Espanyol  i exigim la immediata retirada de les multes.

Exigim el rebuig per part de tots els partits polítiques, PP inclòs, de les polítiques regressives que ataquen els fonaments de l’estat del benestar que amb els esforços de tothom s’han construït.

Exigim la defensa de la llengua pròpia, tret d’identitat principal de la nostra terra.

I exigim tant al govern local de l’Ajuntament de Pollença, com al Govern del Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears que deixin de recolzar les polítiques antisocials i vetllin pel benestar del ciutadans i els seus drets, que és la seva feina!

 

Esperam que cada vegada més gent es sumeix a la Plataforma.

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

V ideo de la lectura del manifest

Alternativa per Pollença | 01/07/2012, 09:30

www.youtube.com/watch?v=7Yy58-SzTsg

Alternativa per Pollença

Re: MANIFEST DE LA PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR

Alternativa per Pollença | 01/07/2012, 09:28

Centenars persones es concentren a Pollença contra les polítiques de la por del PP
Han fet una crida per tal que les diferents organitzacions amb implantació municipal s’hi adhereixin al manifest de la Plataforma contra les Polítiques de la Por.

www.llibertat.cat/2012/06/concentracio-a-pollenca-contra-les-politiques-de-la-por-del-pp-18471

Rafel Morro

Plaça

Rafel Morro | 30/06/2012, 14:38

Cagon deu, i hara que feim amb totes les puses i polls que ha duit aquesta gent? Au garrotillo a tots aquest vagos, mes feina i menys pardaletga.

José

pasos

José | 30/06/2012, 11:36

Como decia Franco, estabamos al borde del precipicio y hemos dado un gran paso hacia delante (sic) y como decia Groucho “partiendo de la nada, hemos alcanzado las más altas cotas de la miseria”.

Miguel Sánchez

Re: MANIFEST DE LA PLATAFORMA CONTRA LES POLÍTIQUES DE LA POR

Miguel Sánchez | 30/06/2012, 08:55

Publicat a DM, molt recomenable

h
ttp://www.diariodemallorca.es/palma/2012/06/30/masajes-banderas/776366.html

De masajes y banderas

... unos hombres de americana y corbata, a plein soleil se aguantaban la calor porque a veces el cargo tiene sus apreturas. El presidente de EMAYA, Andreu Garau, se cercioraba de la colocación en la Playa de Palma de la oportuna bandera azul que le clavan por cumplir. A medio metro, una masajista china palmeaba a una señora tumbada sobre una hamaca, ajena por completo a la escena de hombres con corbata que le era regalada. Ni debía pasar por su cabeza que ese mismo señor está en lides con una empresa que al parecer no succiona las basuras como debía porque cada dos por tres se están rompiendo los tubos costándonos otro ojo de la cara. ¡Palma nos sale cara!

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 30/06/2012, 07:53

La sociedad sale a la calle contra la «política del miedo que impone el Govern»
Exigieron la retirada de las multas interpuestas durante la visita de Bauzá
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/sociedad-sale-calle-contra-politica-del-miedo-impone-govern.html

Alternativa per Pollença

Balears

Alternativa per Pollença | 30/06/2012, 07:44

150 pollencins contra les polítiques de la por
La plataforma reivindica els drets elementals i denuncia les retallades en educació i sanitat i els atacs a la llengua.
h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/150-pollencins-contra-les-politiques-por.html

Alternativa per Pollença

Tribuna de Mallorca

Alternativa per Pollença | 30/06/2012, 07:43

L’ajuntament de Pollença demana unànimement la supressió de la taxa als refugis de fauna.

www.tribunamallorca.org/not%EDcies/pol%EDtica/l%92ajuntament-de-pollen%E7a-demana-un%E0nimement-la-supressi%F3-de-la-taxa-als-refugis-de-fauna/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb