URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta general d'EMSER

Alternativa | 27 Juny, 2012 18:24

Resum de la Junta General d'EMSER que hem fet a les 19:30. 

JUNTA GENERAL D’EMSER

1.- Examen i aprovació, si procedeix, del Balanç, Memòria, Compta de Pèrdues i Guanys, proposta sobre els destí dels resultats socials i gestió de l’òrgan d’Administració corresponents a l’anterior exercici social tancat a 31 de desembre de 2009. Aprovada amb l'abstenció de PSM i Esquerra.

Memòria 2011

Comptes anuals 2011

Amb el format ja per entregar al Registre Mercantil poc es pot veure, els nombres indican una baixada del benefici resultat de la retallada en els doblers compromesos per l’Ajuntament i a que es va comprar més aigua de la dessaladora que l’any anterior. També demostren com l’empresa municipal pública es  rendible i que no necessita cap rescat.

 El que vam demanar, és el que es fa a EMAYA i el que és feia a EMSER fins a l'any 2006: un informe anual, on figuraven, per exemple, coses transcendents com són:


- Procedència de l'aigua impulsada a la xarxa, es a dir, quanta s'ha comprada, i a qui, en metres cúbics.(Gotmar, Arguta, Can Colet, El Clos, dessaladora...)
- Els preus de l'aigua comprada a cada un dels subministradors. 
- Les tones de deixalles recollides.
- Les hores extres pagades, per exemple.
- Les canonades substituïdes, preses noves instal·lades, fuites reparades....nivell de pèrdues i fuites....combustible consumit.
I un llarg etcètera que demostri que s'ha progressat o no, i demostri que hi ha hagut gestió, no tan sols feina de comptabilitat.

Aquest model és molt més complet i resulta molt més senzill i clar saber en quins punts millora o no l’empresa municipal

El gerent que va assistir a la Junta va dir que es passaria aquesta informació a tots els membres de la Junta.

2.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta, si procedeix, o nomenament d’Interventors per a la seva posterior aprovació.

Aprovada per unanimitat.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb