URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple ordinari de juny.

Alternativa | 27 Juny, 2012 22:25 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Resultat del ple i primera valoració.  

1.- Aprovació, si procedeix de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm 2/2012.

Segon reconeixement extrajudicial d’enguany. Respecte al que s’ens havia presentat a la Comissió va haver canvis i finalment el llistat arriba a les 57.475,37 euros de factures de l’anterior legislatura.  Finalment es va incloure la factura per valor de 18.304 euros.

de reparacions fetes a la xarxa d'aigua de la Cala Sant Vicenç. Un desgavell més; unes reparacions que hauria d'haver fet el concessionari (Aigües  Cala Carbó). Esperam que l’Ajuntament rescati abans de l’estiu que bé aquesta xarxa que ens trobarem en molt mal estat ja que Aïgues Cala Carbó s’ha preocupat bàsicament de guanyar doblers fàcils i no d’invertir en el manteniment i reparació de la xarxa. Els que pensen que una gestió privada sempre és millor que la pública haurien de veure el que ha passat a aquest servei; uns s’han portat el benefici i tots pagarem les despeses.

També vam saber que l’oposició a l’escola de música per la qual es van llogar 26 ordinadors portàtils (2.385,96 euros), va quedar deserta. Mª Mar Sastre que era la regidora de cultura desconeixia que s’haguessin llogats aquests ordinadors. Un altre desgavell

Hi ha més de 70.000 en factures de l’anterior legislatura no signades per cap tècnic ni regidor.

2.- Aprovació provisional, si procedeix de la modificació puntual de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius. Aprovada amb l’abstenció del PSM

Ja que a aquest tema el PP com a altres ha decidit fer un viatge al passat, està molt bé poder aprofitar les noves tecnologies per bonificar amb un 100%  l'import de la taxa dels certificats d'empadronaments, ara necessaris pel descompte de resident, quan s’obtinguin directament a través d'internet.

Si s’obté a l’Ajuntament la taxa és d’un euro.

3.-Aprovació provisional, si procedeix, de la proposta d’acord sobre la resolució de mutu acord del contracte de la concessió administrativa per a la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta amb l’empres Algalia Esport SL. Aprovada amb els vots a favor de PP i  Lliga, vots en contra de PSM i UMP, abstenció de PSOE, CiU, Esquerra i nosaltres. Farem un article.

El que s’ha aprovat al ple és la proposta d'acord entre l'Ajuntament i l'empresa concessionària (que també deixa la piscina descoberta de Pollença, es mantindrà oberta per altra empresa). Tots hem sortint perdent Ajuntament i empresa.

4.- Aprovació, si procedeix de la proposta de nomenament de carrers del municipi. Aprovada per unanimitat.

Es tracta de carrers de la urbanització de Llenaira (noms d'arbres i arbusts), Gotmar (ocells), Síller (flors), Bòquer (la pedrera), La Gola (Torrent de Síller), Las Palmeras ( es normalitzarà; Les Palmeres) i cercar un camp semàntic pels vials de la urbanització (vam triar el de peixos), Can Botana (microtopònims), Polígon Industrial (professionx).

Vam demanar nomenar els carrers que es van aprovar la passada legislatura, entre altres la nostra proposta del carrer Margalida Comas.

5.- Moció presentada pels grups municipals A, PSOE, PSM-EN, i ERAM per a la supressió de la taxa de matrícula anual pels refugis de fauna. Aprovada per unanimitat. Farem un article.

Pollença és el municipi de Mallorca amb set refugis de fauna que totalitzen 177 Ha. Esperam que el Consell llevi aquesta  taxa injusta i abusiva i que grava una funció pública, socioambiental, i que no comporta cap tipus d’aprofitament particular.

6.- Moció presentada pels grups municipals UMP, PSOE, CiU PSM-EN, i ERAM per a l’ordenació dels fondejos en la Badia de Pollença. Retirada per cercar una moció de consens. Farem un article.

Compartim la preocupació de la moció per l’impacte que provoca el fondegi massificat d’embarcacions a la badia del Port de Pollença el que ja no tenim tan clar és el segon punt de la moció on a un tema de medi ambient s’unia ja un tema purament comercial. Per altra part aquest tema és inseparable de la gestió de Ports i els fondejos a rústic.

7.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a la substitución del regidor responsable de la gestió de les platges. Rebutjada amb els vots a favor dePSM, Esquerra I CiU. Vots en contra de PP i Lliga i abstenció de PSOE i nostra. Farem un article.

El debat més llarg i dur d’aquesta legislatura que es va centrar en les banderes blaves i amb referències a la legislatura passada. Per a nosaltres el principal argument que era la no petició de les banderes blaves no era suficient per demanar llevar la delegació de les platges a la regidora. És molt més greu i preocupant els reiterats incompliments dels plecs de condicions als dos darrer concurs de gestió de les platges d’eu moll.

8.- Moció presentada pels grups municipals IB-Lliga, CiU, A, PSOE, PSM-EN, UMp I ERAM referente al transpost aeri. Aprovada per unanimitat.

Proposam que el Ministeri de Foment cobreixi el servei de connexió aeri entre illes i entre illes i la Península amb una nova Obligació de Servei Públic, declarant  un concurs públic per a la mateixa,  al qual el cost per a l’usuari quedi especificat en base a una tarifa plana i universal de 30 euros per als desplaçaments entre illes.

Demà us esperam a la Plaça de Pollença a les 20:00 h. No oblideu portar alguna cosa per fer renou. 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 29/06/2012, 08:08

Selección 1, pleno de Pollença 0
Por Magdalena Serra
Los plenos no suelen ser muy divertidos y son pocos los ciudadanos que asisten a las sesiones...
Los plenos no suelen ser muy divertidos y son pocos los ciudadanos que asisten a las sesiones. Pues imagínense si el pleno se celebra a la misma hora que juega la selección española de fútbol. El resultado: 0 público. Pues esto es lo que sucedió el miércoles en Pollença. Celebraron un pleno a última hora de la tarde y no asistió ni la prensa, a la que se olvidaron de convocar, según el alcalde porque aquel día no trabajaba el funcionario que se encarga de estos menesteres.

Alternativa per Pollença

Re: Ple ordinari de juny.

Alternativa per Pollença | 29/06/2012, 08:07

El ple a ràdio Pollença
h
ttps://dl.dropbox.com/u/37902883/PLENARI/12-06-28-ple-juny.mp3

Pepe

Re: Ple ordinari de juny.

Pepe | 28/06/2012, 15:29

Es comença a veure comportaments autoritaris al PP de Pollença.
Ahir al ple el batle no va donar una darrera replica al regidor del PSM, avui a la pàgina del facebook han censurat un comentari del PSM dient que era de contingut polític...

I que passa si era un comentari polític? Estam a una dictadura on no poden expressar les discrepàncies polítiques? tenen por que qualcú es contagi i pugui pensar que el PSM té raó?

Voltor.

Re: Ple ordinari de juny.

Voltor. | 28/06/2012, 08:29

Talego o trato
Las últimas sentencias por corrupción llevan a muchos abogados a cambiar de estrategia: aconsejarán a sus clientes que pacten con el fiscal para no ir a prisión.

... Uno de los que mejor entendió este recado ha sido Antoni Oliver, el exgerente de Inestur, que lo más seguro es que hubiera terminado en prisión, pero un pacto con el fiscal lo ha evitado. Es cierto que si pactas reconoces un delito, y en su caso no solo en este primer juicio, sino en otras causas, pero al menos se evita ingresar en la cárcel. Mientras otros jerárquicamente por debajo de él, como es el caso de Antoni Rebassa, irán a la cárcel, Oliver solo tendrá que rascarse el bolsillo, ya que su condena se limita a una multa...

www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/06/28/talego-o-trato/775830.html

Alternativa per Pollença

Re: Ple ordinari de juny.

Alternativa per Pollença | 28/06/2012, 08:15

Si no vareu escoltar al nostre coordinador Joan parlant de
l' Òrgan Consultiu Autònom a Ràdio Pollença ara el podeu fer; h
ttps://dl.dropbox.com/u/37902883/RANDANOVEMBRE/12-06-26-organ-Consiltiu-Autonom-Gestio-Esportiva.mp3

Mereix la pena.

Alternativa per Pollença

Re: Ple ordinari de juny.

Alternativa per Pollença | 28/06/2012, 07:45

El dilluns 16 de juliol l’Obra Cultural Balear organitza un acte en memòria de l’escriptora Xesca Ensenyat al local de l’associació de veïns del Port de Pollença a les 20 30 hores.
L’acte consistirà en la presentació del llibre “una Altra vida” a càrrec de Marc Cerdó, fill de l’escriptora i editor i autor del pròleg.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb