URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consell d'administració d'EMSER i 2.

Alternativa | 16 Juliol, 2012 06:00

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Continuam informant del Consell d’administració d’EMSER.

5, De la informació de la gerència,

- Vam parlar  del taller de manteniment de vehicles– i subministrament combustible  de tot l'Ajuntament i del perill de que no es compensi realment a Emser. Ens van mostrar les xifres i els càlculs que s’han fet i semblen correctes, de moment s’han facturat 181 hores a l’Ajuntament (13.000 euros) i s’ha tingut en compte. S’ha estalviat una bona quantitat d’euros al poder comprar oli i gasoil  en quantitats importants (estalvi de 8-9 cèntims cada litre), poder utilitzar recanvis de segona mà... També es controla millor la despensa en combustible dels vehicles municipals.

- Sobre Arguta es va informa de la seva “oferta”; un pou al costat del clos; diu que pot donar 200.000 m3 a l’any i només demana el primer any la instal·lació de les màquines precises (12.000 euros).  Una vegada més Arguta fa de intermediari sense demostrar tenir cap títol o concessió del pou. Es va rebutjar l’oferta i es va dir que en cas de trobar necessari el pou es negociarà directament amb els propietaris.

 

- Proposta contractació de serveis, S’inicien els procediments per la contractació mitjançant negociat de l’analítica d’aigua i assessoria fiscal  pers més d’un any.


Vam demanar per  les diferents denuncies dels delegats, i el compliment de les prescripcions de la Inspecció de Treball, d'acord amb el conveni col·lectiu.
La regidora va contestar que s’estan complint, el tema que de les taquilles és l’únic que tardaran una mica més però estarà solucionat durant aquest estiu.


Vam demanar com és que aquests darrers mesos, s'han contractat de forma indefinida diverses persones sense que s'hagi fet cap prova, o no han respectat el cridar opositors que havien aprovat però quedat sense plaça. Van contestar que és tractava d’un  
contracte d’obres i serveis i altres casos eren contractes de cinc mesos per substituir baixes.

Vam demanar si es pensava fer promoció interna de la plaça d’encarregat de la recollida de fems, de capatàs del mateix servei , i una d'oficial de 1ª d'aigua. Ens van respondre que no pensen fer-ho ja que pensen que no són necessaris ja que durant anys s’ha funcionat sense aquestes places. Aquestes places es troben ocupades interinament i posats a dit. D'acord amb el conveni, s'haurien de ocupar efectuant proves col·lectives, i amb una titulació avinent.

Precs i preguntes.

- Com està la conducció a la Cala, i com esta la concessió, i si se garanteix la qualitat i la quantitat a la Cala, també a l'estiu.

Aquest estiu tot continuarà igual però es pensa fer la rescissió de contracte (esperen poder fer-ho abans de final d’any) i  la idea és que l’estiu 2013 el subministrament ja l’hagi rescatat l’Ajuntament
 
- Com estan les dades respecte a l'aigua que es perd per fuites i perdues.

S’han rebaixat a un 20% i es continua fent feina.

- Respecte a la petició de posar en marxa el dipòsit de Can Sionet.

Van dir que era molt costós ja que s’ha de canviar bombes, tapaderes... I que pensen desmuntar tota la seva part mecànica. Vaig insistir en que no es donava el servei que corresponia als habitans de la part alta de Pollença... Res...

- Vaig demanar pel deute de l’Associació de Veïns i per la no connexió de l’aigua de les dutxes de les platges del Port. Cada concessionari quan s’ha anat ha deixat sense pagar un deute amb EMSER.

El gerent va explicar que mentre no es pagui el deute pendent  no es farà la connexió.

- Vaig insistir en l’accés a la canonada de Ternelles.

El gerent va dir que es podia fer sense grans problemes.

Comentaris

jrv

Ser pràctics

jrv | 19/07/2012, 08:17

No vull ser contundent, i entenc que des de medi àmbient volen fer feina, encara que tingui molts dubtes de l'encert de algunes mesures , però fa devers un mes al carrer Formentor , vora al Bar Coral, al Port, veig que han separat els contenidors de reciclatge(vidre, paper-cartró, envassos), dels altres fems ordinaris,devers 40 metres, i obligant a travessar una carretera el que dificulta molt l'anar d'un lloc a l'altra si tens consciència ecològica i vols ser "CIVIC", es a dir, una dificultat mes "incivica" posar mes entrebancs...Aquets contenidors i a aquest punt han "ballat" de lloc, i al primer "ball" estaven a un indret on s'hi varen clavar dues senyals de prohibició d'aparcar fa 11 ANYS, i des de fa 9 anys NO HI HA els contenidors per els que s'instalaren les senyals de prohibició d'aparcar que fa anys no tenen objecte, ans no hi tenen cap feina allà on estan encara....estic cansat d'avisar que es dessinstal·lin les dues senyals i s'aprofitin a una altra banda , que no embullin, casi 9 ANYS, però es veu que el les altes funcions dels distints regidors/es de medi ambient i de la gestió de cada dia, estan mes ocupats amb originalitats, que no en el manteniment racional del mobiliari urbà i facilitar un comportament civic i responsable als ciutadans.
Deu ser perque no n'estan gens convençuts ells mateixos , d'això del civisme, la racionalitat i la lògica de la questió.

Joansisi

Um

Joansisi | 18/07/2012, 13:01

Per qualque cosa del anterior partit del govern tenim gent condemnada per casos de corrupcio, no?
I un partit tambe desaperegut per casos de currupcio...

Joan Reficull

Coherència?

Joan Reficull | 17/07/2012, 14:53

Es evident que les coses se poden veure de diferentes maneres i això es un bon lloc per fer reflexió i opinió.....a l´anterior legislatura el municipi de Pollença no hi havia govern, ni Junta de Govern,tot el que es feia es feia malament i ...... be, tot son maneres de mirar i veure les coses.

Morritos Jagger

Jagger

Morritos Jagger | 17/07/2012, 13:20

Be, alomillor no s,ha llevat cap barrera, pero jo estic convencut que sense la feina d,alguns, la situacio encara seria pitjor.
Ja entenc que gent com tu Pere Morret defensi la gent que tanca camins, pero, hi ha una cosa que no et curara tenir recursos, i es la teve estupidesa...

jrv

Coherència

jrv | 17/07/2012, 11:06

Estar a la Junta de Govern, no és col·laborar amb el PP, és treballar per el municipi de Pollença en el seu conjunt, i poder discrepar i aportar un altra punt de vista a un dels dos òrges de govern de mes pès, el Plé i la mateixa Junta, malgrat la majoria d'aquesta Junta ho vegi d'una forma mes egoïsta i partidista. Es una llastima que no és fes a l'anterior legislatura, on el que predominava era l'ocultisme i fotre per fotre, l'absurd que ja veis les conseqüencies que ha portat..
Molta distància hi ha de com entèn ha de ser la participació activa a la política de Alternativa, o el que entén la major part de membres del PP, però si encara queda qualcú que enten la política con a eina per a construir un mon millor i mes just, i això passa per asseures al costat de qui no enten així, doncs ja s'ho faran, endavant la gent constructiva!
I ja puntualitzant, està clar qui ha volgut Alternativa a la junta de Govern, i a qui li fa nossa, fins i tot a qualque partit que ha governat li fa nossa, a la Junta de govern, o fora d'ella.
Porca misseria!

Miguel Sánchez

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Miguel Sánchez | 17/07/2012, 10:10

Hola Margalida, amenaçats no sé si es la paraula adequada, però si que desprès del passat ple on en Miquel Àngel Sureda va demanar a tots els partits que no s'han pronunciat damunt aquest tema que ho fessin, alguns regidors o millor dit familiars d'alguns de nosaltres varen començar a rebre amanaçes si no directament del Sr. Morro si d'altres persones, i això és molt sospitòs, però ja dic amb el meu cas no tinc cap prova de que sigui ell, però a en Pepe si que el cerca malgrat el tema està més que tancat.

Dimecres 25 pel matí haurà el darrer ple abans de les vacacions, esperem que els partits indecisos diguin la seva

Margalida Amengual

Margalida Amengual

Margalida Amengual | 17/07/2012, 09:44

Xerrant de'n Rafel Morro, i la font de plaça? No la tornarem a veure mai? Com està l'assumpte? Com pot ser que faci lo que vol sense que ningú li aturi els peus? Són veritat els rumors que diuen que té a mig ajuntament amenaçat? Alguna cosa passa perqué si no no entenc com li deixen fer tot lo que fa i aquí no passa res. Jo,com a pollencina que la font també és meva, reclam que la torni a posar ja!

Miquel Sánchez

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Miquel Sánchez | 16/07/2012, 21:46

Paco, mis disculpas por este inperdonable olvido, cachondeos aparte todavía estoy conmocionado por lo que me he encontrado hoy en el "piso" de nuestro municipio junto a las papeleras, si los políticos tenemos que poner ahora más seriedad que nunca en nuestras acciones, no creo que el hecho de atornillar plaquitas en el suelo con mensajes sea una cosa tolerable y menos si hay que pagarla, todo el mundo sabe para que sirve una papelera y que los papelitos van dentro no fuera. Este verano el área de medio ambiente se está luciendo.

Joan C C

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Joan C C | 16/07/2012, 20:11

Ja tens raó Paco, això amb en Garci de coordinador no pasava,també ha coincidit amb que en Pepe ésta perdut enmitg de Mar.
Dues noticias "bones" Pressò per na Munar i dimisió d'en Jose Maria Rodriguez.

Paco

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Paco | 16/07/2012, 19:30

hoy es lunes y estaba yo en mi despacho cuando al ver la que le caia encima a la princesa he pensado que mejor me iba para casa .... cinco minutos antes de que me destituyan, claro
bueno, las nueve y media y nadie ha comentado nada de ninguno de los dos asuntos del dia, se ve que estamos de vacaciones

Pere

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Pere | 16/07/2012, 15:33

El que passa es que en barreres del batle, o de persones lligades a l'esquerra no vos hi heu ficat, encara no neu llevada cap d'aquestes barreres, ai, ai

Morritos Jagger

can verga

Morritos Jagger | 16/07/2012, 13:32

A mi el que em fa mala olor es que un personatge com en Rappel Morro tanqui camins, faci obres sense llicencia... i no pasi res, aixo si que fa olor.

Toni

Tancadors de camins

Toni | 16/07/2012, 13:30

crec pere que hauries de revidsar totes les instancies entrades a l,ajuntament, una altra cosa es que els mitjans de comunicacio hagin referit sobretot a l,empeltada.
Per altra banda, es noticia pq ha sigut la darrera en tancar i la que mes clarament barra el cami per un cami public, per cert, l,actitud poc democratica i il.legal es la de tancar camins publics, per tant estaria be que no diguesis collonades.

Pere

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Pere | 16/07/2012, 09:42

Quina cosa mes rara, ara resulta que hi ha 30 obstacles, alguns en propietats ben conegudes i fins ara totes les accions eren en contra sols de l' empaltada, res a les altres propietats, sols a una. Actitud molt democratica i transparent la que heu tinguda, tot aixo fa una olor....

Alternativa per Pollença

Re: Consell d'administració d'EMSER i 2.

Alternativa per Pollença | 16/07/2012, 07:43

La carretera de los 30 abstáculos.

El plazo que otorgó el Consell a los propietarios del viejo sendero para que retiraran las barreras que impiden la libre circulación por el camino público ha vencido sin que, hasta la fecha, se haya restituido ni uno solo de los numerosos puntos conflictivos

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/07/16/carretera-30-obstaculos/780178.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb