URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Alternativa | 18 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Dimarts quan vaig sortir de la reunió per parlar de les distincions de la Patrona en vaig trobar que havien “sembrat” una espècie de xapa al terra, aquesta xapa està cargolada al terra amb quatre perns i ens convida a emprar les papereres, i així com anava caminant vaig descobrir dues més que estaven de la mateixa forma.

No vull entrar si aquesta campanya es gratuïta o no, però em sembla d’un mal gust i d’una gran irresponsabilitat per part de l’àrea de medi ambient, quan als treballadors de l’Ajuntament se’ls hi ha robat materialment la paga extraordinària de Nadal, sembli malgrat no hi sigui així, que s’han gastat doblers en posar aquestes xapes al terra amb un missatge tan simple que tothom ja sap que les papereres són llançar els fems dintre, el missatge que la tudada de doblers és molt clar.

Ara, quan la classe política està més qüestionada que mai, que les nostres accions són mirades amb lupa, que hem de demostrar que el que fem és en benefici del poble o de la comunitat i que no tudem els doblers, muntar aquesta campanya tan pintoresca resulta fins i tot de mal gust cap els ciutadans que estan sense feina i passant moltes dificultats, a vegades per donar a conèixer les seves accions l’àrea de medi ambient sembla un circ que ha de fer un cercaviles per destacar, per ventura aquesta àrea necessita més efectivitat i manco espectable.

Comentaris

Ramon

Re: Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Ramon | 25/07/2012, 09:06

Segur que la campanya es de medi ambient?

així anam

Re: Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

així anam | 18/07/2012, 12:32

Què és una altra flamant idea del nostre magnífic tècnic de mei ambient? Com totes les campanyates que han anant fent, no serveixen per res i a sobre es tuden dobés!!! Ah i no hem d'oblidar que al cost de les plaques se li ha de fegir el cost de l'empresa amiga que s'ha contractat per anar fent enquestes i regalar bosses!
A lo vist hi ha dobés per lo que volen!

jrv

xapes itinerants??

jrv | 18/07/2012, 12:10

Pot ser divertit això de "governar", allò que deia un tal Aznar referent a "las xapas", aquella vegada referit als vehicles, ha fet escola...
El 68 el lema era "la imaginació al poder!"
Ara és "el doi al poder"!
O, Garci, el surrealisme al poder.
Segesc demanant, que han costat, i feina inclosa. I que valdrà si les fan itinerants.
Però jo puc fer un escandall del cost que inclou,
-Transport de un vehicle municipal a cada indret, 1/2 hora mínima de dues persones per xapa que inclou sou, cost S. Social, cost de la xapa, generador i altres eines(amortització i, també anomenat benefici industrial a les factures), etc...no menys de 60 € posar cada xapa. No se cuantes xapes hi ha. A tot això, s'han de descuidar altres feines mes prioritaris...

Garci

Re: Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Garci | 18/07/2012, 11:42

Avui he sabut que les xapes son itinerants i que aniran rotant pels diversos nuclis del municipi. És surrealista.

Miguel Sánchez

Re: Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Miguel Sánchez | 18/07/2012, 10:14

Avui a les 19:00 hores em podreu escoltar a Ràdio Pollença, és el nostre torn a "Ronda amb l'oposició"

jrv

segueixo

jrv | 18/07/2012, 08:56

I de qui és la "idea"...

jrv

Incivisme

jrv | 18/07/2012, 08:55

No vull dir que sigui l'incivisme mes gran, Xisco, però també me sembla que els cromos metàlics aquets dins el centre històric o fora d'ell, alguns d'ells massa criptics, son una pretensió de ser originals i en poques consecuencies efectives....i m'agradaria saber, insisteixo, que han costat.

Xisco

Re: Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Xisco | 18/07/2012, 06:49

L'incivisme més gran, col·locar aquests cromos per tots els trespols del centre històric.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb