URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El ple de Pollença demana anular les multes.

Alternativa | 27 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de dimecres es va aprovar la moció que presentavem conjuntament Alternativa, Esquerra i el PSM pel dret a manifestar-se i demanant l’anul·lació de les multes que es van posar després de les protestes contra de la política lingüística i de retallades  del PP, a la visita del president del Partit Popular i President del Govern, José Ramón Bauzá. Una moció que ha sorgit de la Plataforma contra les polítiques de la Por, de la que també formen part els indignats i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de Pollença.

L’aprovació es va realitzar amb el vot a favor de tots els grups, excepte el PP que es va abstenir i el vot en contra d’UMP. Aquests darrers van argumentar que votaven en contra ja que al ple de maig no es va aprovar la urgència per debatre i votar una moció que van presentar, en relació a la protesta contra la visita d’en Bauzà (ni tan sols el PP va votar a favor de la urgència). El que hauria d’haver fet UMP és intentar consensuar una nova moció per presentar-la al ple ordinari de juny o a aquest... però no comportar-se ara d’aquesta manera infantil, confonent mocions amb cromos i el ple amb un pati de col·legi.

 Respecte a la moció parlam de multes injustificades i desproporcionades, que arriben als 3.000 euros per actes com no mostrar el DNI, llançar bufetes d’aigua o impedir la circulació de vehicles. Cal recordar que aquestes multes formen part de la campanya de repressió i política de la por que va iniciar l’anterior i ja dimitit Delegat de Govern, José Maria Rodríguez un pic se li “acabà la paciència”, com ell mateix va dir. Un cas no gaire diferent a altres, en un intent d’atemorir i desactivar els moviments socials: detencions i multes a Bunyola, Assemblea UIB, Manacor, activistes pro-sahrauís ...

Esperam que ara la nova delegada de govern mostri un tarannà diferent al lamentable Jose Marìa Rodriguez i sàpiga escoltar al ple de Pollença i anular aquestes multes.

Per altra part també volem destacar que aquesta moció és un pas més d’un camí que es va iniciar amb la reunió protesta d’un petit grup de persones  a partir de la qual vam crear a la Plataforma contra la Política de la Por i realitzar una primera concentració protesta a la Plaça de Pollença.  Esperam que poc a poc es sumin més ciutadans, associacions i partits a aquesta plataforma per fer més accions conjuntes (més que necessàries als temps actuals).

 


Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias.

 

Aquests polítics no acabaran mai de donar-nos disgusts; ara que els burotistes cantoners ja sabíem dibuixar en Lludrigus bé i sense mirar cap mostra, resulta que dimiteix i n'haurem d'aprendre a dibuixar un de nou…per favor PP, com a mínim donau-li un altre càrrec!

 

 

 

 

 

 Com ja vam informar ahir per a la seva aprovació vam acceptat dues esmenes proposades per altres grups:

- Llevar a l'exposició de motius el darrer paràgraf: La recent dimissió del Delegat del Govern deixa en entredit l’objectivitat política al cap davant de les decisions preses a la Delegació del Govern.

- I un afegit a la petición: L’Ajuntament de Pollença es manifesta a favor del dret a la manifestació i demana a la Delegació del Govern que resolgui anular les multes interposades als manifestants... s'ha afegit, en base als actes esmentats a l’exposició de motius.

 MOCIÓ

L’Ajuntament de Pollença es manifesta a favor del dret a la manifestació i demana a la Delegació del Govern que resolgui anular les multes interposades als manifestants en base als actes esmentats a l’exposició de motius.

 

Pollença, 20 de juliol de 2012

 

 

Comentaris

jrv

Enhorabona

jrv | 27/07/2012, 15:00

Doncs sí, enhorabona, i gracies per la explicació, breu, però mes explícita que la meva.

jrv

Putes

jrv | 27/07/2012, 14:57

Doncs res que tingui a veura amb aquestes professionals, Pere, per altra part, molt mes respetables que molts polítics i alguns incondicionals.

Patrona

Enhorabona

Patrona | 27/07/2012, 13:07

Enhorabona a tots els integrants de la Plataforma per les polítiques de la Por, i també als veïns de Santuïri, entenc Pere que els partits han de ser una eina pels ciutandans, i no els ciutadans una eina pels partis.

Josep Maria

moixet

Josep Maria | 27/07/2012, 11:20

Aquests de la banda de cornetes fan la seva festa d'esquenes al poble. Igual cualcu hauria de donar explicacions, be Regidor de festes be responsables de la banda.

Pere

jrv

Pere | 27/07/2012, 10:00

?????, que putes dius?

moixet

Re: El ple de Pollença demana anular les multes.

moixet | 27/07/2012, 08:59

Ningú diu res de que la banda de cornetes en el pasacalles d'ahir acabas la seva actuacio dins can Moixet? Ni tan sols se varen aturar a plaça a tocar per tots els nins que esperaven, directament a Can Moixet. Això es impresentable. Algun responsable de la banda haura de donar explicacions. Can Moixet, Can Moixet Can Moixet pareix que les festes se redueixen a Can Moixet, es increible.

jrv

Pere

jrv | 27/07/2012, 08:54

A vegades no saps si és pitjor ni que perjudica mes una causa noble, si un incondicionalisme ceg i acrític, o un adversari barroer...el catalanisme folklòric, mes avall del catalanisme rigoros, just, constructiu i intel·ligent, està en la primera definició.

Pepe

Re: El ple de Pollença demana anular les multes.

Pepe | 27/07/2012, 08:09

I també el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de Pollença

Garci

Re: El ple de Pollença demana anular les multes.

Garci | 27/07/2012, 07:57

Realment la moció és feina no només dels 3 partits polítics sinó també dels Indignats de Pollença. Esperem que aquesta col·laboració segueixi donant els seus fruits.

Miguel Sánchez

Re: El ple de Pollença demana anular les multes.

Miguel Sánchez | 27/07/2012, 07:24

Ara a l'Ajuntament de Pollença tenim Equip de Govern, Oposició i UMP, aquest darrers no se'ls pot definir ja que voten per vejança contra els altres partits que no ha recolzats a vegades els seus capritxos.

Pere

Re: El ple de Pollença demana anular les multes.

Pere | 27/07/2012, 07:18

Enhorabona el PSM i ERAM per la seva iniciativa¡¡

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb