URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un full de ruta que es diu improvisació.

Alternativa | 06 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Precs que vam presentar al darrer ple ordinari.

- Quan pensen publicar el seu pacte de govern.

- No va haver cap resposta.

Al darrer PIP també es demanava al batle per aquest tema

PIP - Ha pasat un any i no ha fet públic el pacte de govern amb la Lliga?

BATLE- Això és culpa nostra, que no hem sabut trobar el moment. També s’ha creat molta expectació al voltant del pacte, quan això no és més que un full de ruta que permet fer variacions sobre la marxa. L’important no és l’escrit, sinó així com es va plasmant.

Després de més d’un any el batle diu que no hi ha cap pacte de govern, sinó un full de ruta... Una ruta molt secreta o  que sembla canviar segon els vagi bé al PP. Hi ha formes més elegants de dir que van improvisant i el podien haver dit des del principi.

Sobre aquest tema sempre escoltam excuses per part del batle, ens agrairia sentir qualque vegada que opina la Lliga i on s’ha perdut la transparència i comunicació de la que parlaven PP i Lliga durant la campanya electoral.

- Quan facin els plecs de condicions per les distintes ofertes d’obres i serveis, els hi preguem que deixin a un costat “les ocurrències pintoresques” per no encarir l’obra o servei.

Ens van demanar explicacions sobre aquest prec, evidentment ens referiam  a les plaques de la campanya d’educació ambiental  (veure article)

- Demanem la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

Com no ens fan cas passarem dels precs a la moció... Sort que estam a un estat no confessional. Al manco el nombre de regidors que no assistim oficialment a actes religiosos ha augmentat.

 

 

 

Comentaris

jrv

bruticia

jrv | 07/08/2012, 08:33

Al meu parer, la neteja de bona part de les zones urbanes del nostre municipi, ha millorat...també tinc clar que 800.000€ donen per això, i tal vegada , per mes. Però ara mataix veig la zona "verda" del camí de boquer, perque així l'anomenen, (no perque sigui verda), plena de papers, llaunes i bruticia, a un indret on passen molts visitants. I nosaltres, contribuents directes.
Al final, com sempre, ningú supervisa la realització real dels compromisops adquirits amb l'Ajuntament, i acaben caiguent en la rutina i cobrant el mateix per menys compliment.

Pepe

Re: Un full de ruta que es diu improvisació.

Pepe | 06/08/2012, 17:00

Tens tota la raó Tofol, hi ha comportaments i actuacions que no han canviat i excuses que ens sonen massa.

TOFOL PLOMER

FULL DE RUTA

TOFOL PLOMER | 06/08/2012, 15:55

Les proves selectives de notificador no tiren envant perque hi ha devers seixanta aspirants i estan pendents de comprar una remesa de taules per poder fer l'examen, quant a les proves per personal de neteja es varen presentar cent deu aspirant i hi varen caber.
Al carrer d'Antoni Marura hi ha pintades des de les votacions dels moros i cristians del 2011, no s'han fetes llevar a l'empresa que du la neteja perque segons ells les deuen molts doblers, quant en realitat van cobrant i el motiu de deute no es motiu per deixar de complir part de les seves obligacions de forma aleatoria,precisament perque aquest seria motiu per deixar de cobrar.
¿I sapiguent somiau tranparencia?
Hay... il·luuuuusos...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb