URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Alternativa | 13 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellano en el blog de Miguel Sánchez Vives)

Em comentava un funcionari de l’Ajuntament d’Alcúdia que hi ha la possibilitat i sempre que el pressupost ho permetés que aquest Ajuntament  patrocinés en Sete Benavides, no seria una subvenció si no un patrocini a canvi de promocionar el “Llac Esperança” com a camp de regates i així intentar tenir turisme d’hivern com podria ser que alguns equips de rem i piragüisme, tant privats com seleccions nacionals posessin la seva caserna d’hivern a Alcúdia, de moment és una idea que barreja l’Ajuntament veïnat.

Tot això ho coment perquè si es donés aquesta situació no sortís el “Pollença me mata de torn” dient que s’ha fet un menyspreu a Sete Benavides, si no que s’hagués guanyat la confiança de l’Ajuntament d’Alcúdia que es podria fixar amb un més que probable medallista olímpic en el futur per promocionar un producte turístic relacionat amb el seu esport.

“Ánimo” Sete que Rio espera (i el que vingui abans clar està)

Fotografia cortesia de "MUNDO DEPORTIVO"

 

Comentaris

jrv

NOVAEDAT

jrv | 16/08/2012, 18:56

Està clar que si no fos per les exigències, i perque si la empresa NOVAEDAT no cumplis minimament amb els usuaris hi hauria una desbandada d'aquets, la precairetat que pateix el personal d'aquesta empresa privada s'encomanaria a dits residents, molts vulnerables la majoria . Crec que si se manten l'atenció deguda als residents és unica i exclussivament degut a la professionalitat del personal, que antepossen la seva humanitat als seus propis interessos econòmics, cosa que bona part dels polítics governants actuals de la CA Balear no farien mai...
Es també una demostració mes de que els serveis publis ben gestionats des de l'entitat pública son superiors, i mes barats que desde una empresa privada, on naturalment el primer motiu de la seva activitat és aconseguir benefici econòmic, i després tot el demes, i inclosa l'atencio a la gent de la tercera edat, la majoria depenents.
Seria molt ilustratiu saber com i amb quins critèris son contratats la major part del personal dirigent, i com molt d'aquest personal enxufa tota la familia, només falta el cà, amb purs citeris de afavorir parents i amics, molt abans que regir-se per professionalitat i eficiència de molts contractats.
Tot això soc ben conscient que no lleva que qui a fet la feina ha de cobrar, per justicia, i perque indirectament un personal crispat no pot rendir al 100% de cara als usuaris, essers humans abans de tot, que és mereixen i tenen dret a no viure aquestes situacions pertorbadores.
I que aquesta situació de la Residència del Moll, es la mateixa que totes les residències de tercera edat regides per una entitat privada a Balears, que s'estan convertint en un infern.

Un mollero

Falsete

Un mollero | 16/08/2012, 15:41

Jo crec Fansete que tan trist pot ser que alguns regidors vulgun xupar camara, com que tu vulguis aprlar amb boca d'en Sete Benavides, si té res a dir ja ho dira ell dic jo.

fansete

FANSETE

fansete | 16/08/2012, 13:14

jo no he entrat amb ganes de empreñar ni res, lo que m empreña es cuant veig politics q volen pintarla! avui a l ajuntament que hi ha camares d ib3 i diaris si que anau a chupar camara, pero durant l any pasau de tot. I el regidor d esports... millor ni xerrar... ha anat durant l any a veure entrenar en sete? per si necesita algo? va als clubs esportius habitualment per sebre com estan? quina llàstima de politics que tenim...

jrv

Petriotisme

jrv | 16/08/2012, 08:58

Evidentment jo també estic content de que un veinat del Port, municipi de Pollença hagui tingut una participació tan meritòria als Jocs Olimpics de Londres, com a tingut en Sete Benavides, i no tinc cap gana de mesclar sport amb política, malgrat altres ho facin tan sovint, però em repugna.
Només dues puntualitzacions als opìnadors post-èxit d'un esportista:
- Jo entenc per ser mallorqui, fonamentalment parlar(xarrar) mallorqui, no anomenar-se Amengual, o Vives, Cerdá, etc. Es fonamentalment una qüestio de cultura propia i arrelament.
No me puc imaginar un anglés que no parli angles, o un castellà que no parli castellà, per exemple.
- Si Sete no ha demanat ajuda econòmica a l'ajuntament, és perque tal volta no la de menestar, o perque no li ha donat la gana, o el que sigui.Es qëstió seva.
La reflexió és que els fans post-èxit poden ser mes perjudicials pel mateix esportista que una torrentada.

Joan C C

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Joan C C | 16/08/2012, 06:10

Hi ha una subvenció anual de l'ajuntament per a deportistes individuals, normalment en Sete la demanada i enguany no ho ha fet, no se els motius.
Alternativa no s'apunta a res en el cas de Sete, tant sols estam orgullosos i ens felicitam com tots els Pollencins de tenir un esportista Olímpic, també estam a la seva disposició per el que calgui, ben igual que per la resta de Pollencins

mallorqui

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

mallorqui | 15/08/2012, 21:15

En Sete podria començar en dir quolque paraula en mallorquí, ja que el seu partit politic seguidor en fa tanta bandera del mallorqui. Tant de da per c*l pr segons que amb el mallorqui i a n'aquest res.

Miquel Sánchez

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Miquel Sánchez | 15/08/2012, 20:46

Fansete, com tu aquí tot just has vingut amb ganes d'emprenyar i és de molt mal gust polititzar el tema de l'esport, a més hi ha gent que demana perquè per fer esport al poble uns han cobrar i altres han de pagar 400 euros, una pregunta que ja m'han feta alguns pares d'equips de basquet i de futbol.

I per cert en Sete si té una ajuda de l'Ajuntament, que està a l'espera de es presenti la memòria corresponent, (resposta de l'equip de Govern a una pregunta d'UMP al darrer plenari).

I tu que saps el que pensa ell de la recepció de demà? Ets telèpata tu o alguna cosa semblant?

fansete

ara, ara en sete?

fansete | 15/08/2012, 19:40

Ara tothom s' apunta a Sete. Anys enrrera només un partit politic (tothom sap qui es) es el que habitualment l' ha seguit i l' ha recolzat! Ara q està en boca de tots tots els politics s' apunten a ell. El 4art millor esportista del món d' un esport no reb cap ajuda del seu ajuntament! Quina llàstima!!! PD: Pensau que li fa ganes anar demà a la recepció de pollença? jo pens que preferiria no anar-hi

Alternativa per Pollença

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Alternativa per Pollença | 14/08/2012, 16:38

Recepció informal de benvinguda a l’esportista olímpic Sete Benavides dijous dia 16 d’agost, a les 13.15, a la plaça Major.
Acte seguit, a les 13.30 hores, es farà la recepció oficial a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Pepe

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Pepe | 14/08/2012, 16:29

Gràcies Margalida, si tenim aquesta finestra d'internet oberta entre altres coses és per comentaris com els teus.

Margalida Amengual

Sete

Margalida Amengual | 14/08/2012, 12:18

També volia felicitar en Sete i, així com estar avui en dia la cosa, que el patrocini qui vulgui però que el patrocinin.

Margalida Amengual

jrv

Margalida Amengual | 14/08/2012, 12:15

Gràcies, veig que m'has entens i estic d'acord que no tenim el pitjor Ajuntament ara per ara però tot és millorable, no? Si he fet aquets comentaris aquí és perquè, ho torn dir, tenc plena confiança amb Alternativa però també crec que no s'ha de descuidar si vol mantenir la coherència que sempre ha tengut i per la cual molts els hem votat, ho dic amb tot el "carinyo". També se que tot no se pot controlar però jo demanaria que fessiu tot el possible.
En quant als que ens governen a l'Estat espanyol a mi me fa la sensació de que vivim en una dictadura; mai havia tingut aquesta sensació tan forta, fan i desfan com volen, diuen mentides amb cara alta, atacan directament als més indefensos (per cert, lo que els hi han fet als inmigrants irregulars no vulnera la constitució?),fora abort, aviat anul.laran el matrimoni homosexual,per no parlar dels drets dels treballadors, l'atac a la llengua catalana, etc., etc., etc. I ara ja han començat amb la llibertat d'expressió a RTVE que això és un signe antidemocràtic per excel.lència. Això sí, los toros els hi encanten, la violència i la sang de la "fiesta" és el no va más per molts d'ells. Patètic i esgarrifador tot plegat i lo fotut és que no és pot fer res, només esperar a que passin els anys aviadet i que mai més ningú els tor-ni a votar, cosa improbable perquè Espanya és massoquista, està ben comprobat. Jo sempre pens que com és possible que a les Balears s'hagi votat al PP amb tots el casos de corrupció que hi hagut dins aquesta formació, això és massoquisme, no?

Pepe

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Pepe | 14/08/2012, 07:31

Respecte a Sete Benavides ja s'ha confirmat que el dijous dia 16 a les 13:30 es farà un reconeixement al seu gran resultat a les Olimpíades a la Sala de plens.

Pepe

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Pepe | 14/08/2012, 07:29

Un altre exemple:

Bradley Wiggins, homenajeado en el Port de Pollença.
www.diariodemallorca.es/deportes/2012/08/14/bradley-wiggins-homenajeado-port-pollenca/786932.html

Wiggins guanyador del Tour i medalla d'or és un enamorat i un habitual resident al municipi. Ja vaig a traslladar la idea al regidor d'esports de fer-li un reconeixement per part de l'Ajuntament i esper que es faci quan hagi acabat l'estiu. ja que en aquest moment el que vol en Wiggins és sobre tot tranquilitat.Ahir va rebre un homenatge dels seus patrocinadors.

Joan C C

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Joan C C | 14/08/2012, 05:58

Home jo també em deman si no podria ser interesant aprofitar la imatge de Sete per patrocinar Pollença com a nucli turístic. I estic parlant d'una cosa raonable, no de pagar-li la jubilació o fer-li un contracte a lo Rafa Nadal.

Miquel Sánchez

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Miquel Sánchez | 13/08/2012, 20:31

fugir d'estudi, tens raó, no és la primera vegada que l'ajuntament d'Alcúdia vol promocionar el llac Esperança com camp de regatas, quan es va fer la Universiada es va intentar i no va sortir bé

fugir d'estudi

L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

fugir d'estudi | 13/08/2012, 20:04

Primer de tot enhorabona pel blog.
Però m'agradaria més, si el personal que en cualque ocasió tenim el privilegi de participar-hi, tinguessim el detall de fer comentaris respecte del tema que se está tractant.
Pel demés, gracies per aquest espai.
I per ser coherent diré enhorabona Sete i si l'ajuntament d'Alcúdia, de Pollença o de qualsevol altre lloc te vol patrocinar endavant que l'or de Rio ja t'espera.

jrv

Per mostra, un botò.

jrv | 13/08/2012, 17:27

Mira això, i pensa dins quin contexte estem , Margalida, i altres lectors:
" Cañete, en los toros mientras ardian tres parques nacionales" I llavors volen ser Europa....
I que consti que Corcuera no fou millor.
Amb les colles d'un , poden penjar l'altra com deiem en mallorquí, tanto monta PSOE com PP.

jrv

Margalida Amengual

jrv | 13/08/2012, 17:22

Tan de bo hi hagués moltes discrepàmncies com la teva, M. Amengual.
La questió tal volta no sigui trascendental, però si significativa.
De tota forma, i en favor de l'objectivitat, Pollença no te el pitjor Ajuntament. (
Ni el millor.)
Gracies.

Pepe

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Pepe | 13/08/2012, 16:33

Al tema de l'article; el que cada vegada és més clar és la gran competència que hi ha al sector turístic i que entre altres coses cal ser innovador i imaginatiu en la recerca del turista perdut. El continuisme i la rutina ens poden portar a no res.

Pepe

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Pepe | 13/08/2012, 15:15

Molt bo funkverbot, gràcies per la informació

Garci

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Garci | 13/08/2012, 13:12

Veig que han canviat molt els treballadors i regidors de l'àrea de Medi Ambient.

funkverbot

Re: L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

funkverbot | 13/08/2012, 11:09

MUY BUENO EL ENLACE DE LA PAGINA DEL AYUNTAMIENTO AL AREA DE MEDIOAMBIENTE, PERO QUE MUY BUENA (GRITOS DE ALEGRIA)
h ttp://www.areademediambient.com/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb