URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dinar inici nou curs polític.

Alternativa | 23 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest diumenge 26  a les 13:00 h l'Assemblea d'Alternativa per Pollença fem el nostre dinar final d’estiu a Llenaire. Encara que no hem deixat de fer una feina intensa d’oposició a tot l’estiu és clar que setembre marca l’inici d’un nou curs polític.

Aquest dinar igual que les nostres assemblees mensuals està obert a la participació de tothom. Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 

A ALTERNATIVA FEM POLÍTICA NO SOM POLÍTICS.

Alternativa per Pollença funciona de forma assembleària,  tothom pot dir la seva i cada persona és un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves possibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples quotes. A Alternativa per Pollença tothom és important. 

Alternativa per Pollença simplement som un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi en les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines i cap de nosaltres vol fer carrera política, simplement exercitam la nostra responsabilitat com a ciutadans.

Alternativa és un partit municipal que permet la doble militància. Volem unir a  gent diversa, independents i de diversos partits supramunicipals amb la voluntat de liderar un canvi a Pollença i avançar cap a un model de poble on puguem aconseguir el benestar social.

Demanam als ciutadans que a més de demanar-nos "més branca" ens donin una mà. Hi ha molta de feina per  fer una bona oposició que un dia ens permeti governar i assolir el tant necessari canvi a Pollença.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

 

 

Comentaris

jrv

Anti-refugis

jrv | 25/08/2012, 08:45

Certament que hi havia indrets mes convenients i avinets per habilitar o construir un refugi, un refugi real. Però qui havia d'habilitar el seus emplaçament i les seves característiques en tenia tan poca idea com alguns escrividors de comentaris a aquest blog. El refugi ja està on está, i poca cosa és pot fer ara(mes positiva). Tal volta la opossició al seu emplaçament s'havia d'haver fet en el seu moment i no ara. Però tots aquests comentaris denotan una ignorància del que és un refugi, al manco m'ho sembla a mi que n'he fet ús a la Peninsula(Ibèrica), al Marroc , i Polònia, així com campings a altres països, i sempre, aquests establiments, publics majorment els refugis, i privats majorment els campings, tenen els preus mes barats. No volen diversificar l'oferta turística??No us heu fixat que a MALLORCA no hi ha cap camping?...i a Eivissa sí, per exemple.
Està clar que amb l'ecotaxa s'haguessin pogut comprar finques molt mes adients, com Fartarix per exemple, un lloc privilegiat, però ja sabeu que varen guanyar els especuladors barroers que és diuen hotelers pro-PP.
Mira si hi ha fars dessabitats, com és el de Formentor i l'Avançada per exemple, PERÒ SON DE MADRID, encara que els haguem pagat tots i estiguin a aquest territòri, i tal volta s'hauria de saber com s'utilitzen com a vivenda vacacional de luxe, i qui els utilitza. Dificil trobar edificis mes preparats i a indrets tan avinents pels caminants com aquests.Afortunadament a l'edifici de l'antigua estacio de Muleta li han sabut trobar un bon ús com a refugi.
I si voleu competència deslleial, anau a la base, millor dit, a la macro fonda de la base, a això li poden dir competència deslleial, i no la miseria de refugi de l'escorxador, amb un emplaçament inadecuat, però al cap i a la fí refugi als pocs de la Serra de Tramuntana, que sembla que els hotelers nous rics no s'han adonat que aquesta és ja Patrimoni de l'Humanitat.

J.S.

Re: Dinar inici nou curs polític.

J.S. | 24/08/2012, 19:52

Jo només he anat un cop al Refugi de Pollença a fer un refresc. La llauna la vaig pagar molt cara i no hi he tornat. Potser se varen equivocar, jo no ho sé. Només ho dic aquí com a dato a aportar. I també pens que un refugi hauria de ser de muntanya i no de poble.

refugi

Re: Dinar inici nou curs polític.

refugi | 24/08/2012, 18:41

Jo pens que va ser una pena no posar el refugi al puig, amb una bona reforma, el que vas costar aquest nou.
Per altra banda, el refugi va subvencionat amb doblers publics, no es logic. O se privatitza o se fa un estudi del preu de cost i se posen els preus segons aquest. No tenim perque pagar part de les pernoctacions i refrescs dels que venen. A 11 euros IVA inclòs el vespre, no se paguen ni el rentar els llençols.

Miguel Sánchez

Re: Dinar inici nou curs polític.

Miguel Sánchez | 24/08/2012, 17:09

Sembla que aquests tipus de refugis estarien pensats com per exemple hi ha al “camino de santiago” a Galícia o altres gran rutes senderistes d’Europa, però a Pollença convergeixen dues situacions, una que és un refugi de Muntanya en mig d’un poble a 47 metres d’alçada sobre el nivell de la mar (sic) i l’altre és que l’industria principal del poble és l’hostaleria i ens agradi o no hi ha una clara interferència, el que no veig lògic és que aquests tipus de refugis siguin llocs de cap de setmana de famílies que no pensen ni dedicar un minut al motiu de l’existència d’aquests refugis i per tant trob lògica la protesta d’alguns sectors productius del municipi, exemple clar els hotels i bars del poble

jrv

Refugi

jrv | 24/08/2012, 11:49

Ho sent molt haver de dir que dius dois, i que tans sols et preocupes i coneixes del teu redolet.
Jo soc d'aquells que pels anys 60, feien mes hores que un rellotge a l'hosteleria, que aprengueren idiomes i és prepararen a conciencia per l'hoteleria....perque a la següent generació d'hotelers vinguessin els fillets de papà, que no tenien ni p. idea, apart d'explotar el personal, s'ho trobaren tot fet, i feren fora els bons professionals. I ara et molesta que hi hagui diversitat, com si això no fos premisa on hi ha vertaders hotelers. Si el sector empressarial hoteler, empressarial dic, no especulador, empressarial com és empresari l'hotel Miramar , per exemple i mes exemples que podria posar i no seguiu, no tingues que el clima i el paissatge de Mallorca, que fa que els visitants vinguin si o si, faria estona que estarieu fent de camarers a la Costa del Sol o anirieu a collir patates, ofici ben honrat per cert.
Un paissatge el de Mallorca que no sabeu ni que existeix, i que mai heu contribuit a protegir, ans al contrari, dins la curtò de nou ric, repeteixo.

refugi

Re: Dinar inici nou curs polític.

refugi | 24/08/2012, 11:13

Mira't el preu d'una cocacola a un refugi i me dius si els bars de devora estan contents.
I lo de que no moguin un dit per l'IVA, ho dius tu, que no estas dedins. Esta molt be viure de la sopa boba cobrant de papa estat amb semijubileos i liberacions sindicals, però si haguesis de lluitar cada client, no te faria cap gracia.

jrv

Obssessio anti-public

jrv | 24/08/2012, 10:26

Els comentaris contra l'obertura del refugi son d'una pobressa mental lamentable.
Els refugis tenen unes normes que CAP hotel impossaria: Apagar la llum a les 10 de la ni, o a les 11, segon l'estació, no estar mes de tres dies, tenir sempre un o dos llits disponibles pels que no haguin fet reserva, etc. etc.
Es veu que qui escriu aquest comentaris no ha estat mai a un refugi i no ha viatjat mai fora del fortfait. Els refugis no son cap competència deslleial, ans al contrari, donen oportunitat a gent molt respectuosa amb el medi ambient i també participen amb el benefici d'altres establiments com son botigues, restaurants , supoermercats, etc.
Salvades algunes i heròiques excepcions, la curtò i cobdicia dels hotelers mallorquins, especialment els grans, al meu parer no te límit: després de veura com s'acarnissaren amb l'ecotaxa, compinxats amb n'Aznar, i veura que ara, quan els hi havien d'abaratir l'IVA al 4% des del 8%, els hi pujen a 10%, I NO PIULEN, ja és la quitaessencia del fanatisme pepero.
Per a mi, bona part d'ells ( que me perdonin els raonables) estan mes enfora d'una mínima implicacio social i de progrès per Mallorca, com ho està la nau "Curiosity" de La Terra.
NI HAN MOGUT UNA CELLA PER LA DECLARACIÓ DE LA SERRA DE TRAMUINTANA PATRIMONI DE LA HUMANITAT, una declaració que a Suiza o al Pirineu, per exemple, hagues despertat el major entusiasme entra el colectiu d'hotelers....
Nous rics curtangos.

Pepe

Re: Dinar inici nou curs polític.

Pepe | 24/08/2012, 08:28

M'agrairia veure xifres objectives d'això que dius. El tacament del refugi durant més d'un any ha suposat un increment d'ocupació a la tardor o a la primavera a altres establiments?

refugi

Re: Dinar inici nou curs polític.

refugi | 23/08/2012, 22:45

El refugi es fatal pels establiments que volen obrir tot l'any aprofitant els senderistes i ciclistes. A onze euros el llit i 39 euros l'habitacio doble, fatal

refugi

Re: Dinar inici nou curs polític.

refugi | 23/08/2012, 22:39

Paco,
es que el refugio de Pollença deberia haber sido el del puig de Maria, que bien le habria ido la inversión que se hizo en el del pont Romà. Y alli si que llegan los excursionistas, como dice Pepe, donde se puede llegar sólo a pie.

Alternativa per Pollença

Visca la llibertat d'expressió

Alternativa per Pollença | 23/08/2012, 17:23

Tota la nostra solidaritat amb el raper Valtonyc. Tenim la mateixa democràcia que a la Rússia de Putin.

El raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtonyc, va ser detingut el dimecres pel dematí quan havia acudit a la comissaria de la policia espanyola, on havia estat citat per declarar sobre la denúncia presentada per Jorge Campos feia uns dies. El president de l’entitat d’extrema dreta Círculo Balear acusava Valtonyc de diverses amenaces en algunes lletres de les seves cançons, en especial el tema Circo Balear.

www.youtube.com/watch?v=1JAZ33QwweU

Al cap d’una hora, aproximadament, Valtonyc fou posat en llibertat amb càrrecs d’injúries a la Corona i d’incitació a l’odi i a la violència racial i ideològica.

La resposta del mateix Valtonyc a la seva detenció, en forma de rap.

www.youtube.com/watch?v=sDxkTzUOdSY&feature=player_embedded#!

Pepe

Re: Dinar inici nou curs polític.

Pepe | 23/08/2012, 15:34

Pens que els refugis s'han de construir a llocs on s'hagi d'anar a peu,com el de Tossals Verds, però no diré res del que es va fer al passat que després diuen que estic obsessionat.
Però una vegada dit això comparteix el que diu jrv els refugis no són competència deslleial sinó una oferta diferent. A l'article del Diario de Mallorca dona dades objectives que demostren el que dic. Primavera i tardor són les estacions de major ocupació.
És una vergonya que el refugi de Pollença es trobi tancat des de febrer del 2011 i evidentment estam totalment en contra de la privatització de la seva gestió.

Paco

Re: Dinar inici nou curs polític.

Paco | 23/08/2012, 14:31

la hospederia del puig tambien es competencia desleal ... acabemos con ella

jrv

Refugi del Pont Romá.

jrv | 23/08/2012, 07:26

Tal volta el refugi del Pont Romà no és va situar al lloc mes addient, està molt aprop del nucli urbá, però també ho esta el de Deià, per exemple, i presta un bon servei als caminants i viatgers que tammateix NO VOLEN ANAR A UN HOTEL.
I tal volta els preus estan per davall els costos, crec que no. Però tal volta molta gent lligada al turisme, o al turismet, no sap de que van els refugis(refugis, no hotels o pensions!. Existeixen arreu del mon, i son també un atractiu per viatgers que NO VOLEN UN HOTEL. El refugi del pont Romà(?) NO ES COMPETENCIA deslleial. Es un servei ben lògic a mallorquins, balears i extrangers que estimen la natura i volen gaudir de la Serra de Tramuntama Patrimoni de la Humanitat, una denominació i un honor que si la Serra s'ho mereix, tal volta molts mallorquins, dins la seva dèria del profit econòmic sigui com sigui, que ja llinda amb la locura, no.Tenim empressariets que en el seu egoisme individual ens han de portar a tots en la ruina, no hi veuen mes enfora del seu conte corrent.
El refugi te dormitòri col·lectiu, unes normes de permanença que sembla que el comentarista desconeix, i un hotel mai aplicaria...
Cal informarse abans de fer comentaris...

refugi

Re: Dinar inici nou curs polític.

refugi | 23/08/2012, 06:57

Es necessari eliminar aquest refugi que es competencia deslleal dels negocis del municipi. O al manco regularitzar els preus per tal que no venguin inferior al preu de cost, cosa prohibida per la llei de competencia. Perquè hem de pagar amb imposts les canyes i refrescs dels que s'aturen al refugi? Els refugis tenen sentit a les zones on no hi ha allotjament, zones de muntanya, però no als nuclis urbans.

Toni

Re: Dinar inici nou curs polític.

Toni | 23/08/2012, 06:43

Ahir es va enunciar que es privatitzaria el servei del refugi del pont roma per part del consell, no creis que es necessaria una postura de desaprovaciobper part de l'ajuntament?.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb