URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de 7 d'agost; convenis, jocs infantils, assegurances...

Alternativa | 02 Setembre, 2012 06:00

 Avui publicam un resum de la Junta de Govern del 7 d’agost.  Quan siguin aprovades i disposem de la mateixa publicarem l'acta respectant la llei de protecció de dades . 

També publicam les actes senceres de diverses Juntes de Govern (poc a poc anam publicant totes), respectant la llei de protecció de dades. Una feinada ingrata que fa el nostre regidor Miguel Sánchez. De fet sóm l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament.  

Junta de 23 de març.

Junta de 22 de maig.

Junta de 5 de juny.

 Disciplina Urbanística

- Dació de compte de resolucions de Batlia relatives a la incoació de set expedients disciplinaris i sancionadors per infracció urbanística:

- Dació de compte de resolucions de Batlia relatives a la resolució d’expedients  sancionadors per infracció urbanística:

-         Decret núm. 707/2012.- Exp. 14/07. Imposició d’una sanció de 7.364,85 €. 

-         Decret núm. 708/2012.- Exp. 68/07. Imposició d’una sanció de 19.713’48 €.

-         Decret núm. 709/2012.- Exp. 19/09. Imposició d’una sanció de 533’47 €.

-         Decret núm. 710/2012.- Imposició d’una sanció de 6579’45 €.

Referent a aquest tema la setmana passada el Diario de Mallorca va publicar una notícia a la que s’informava que la nova Llei del Sòl donarà empara legal a 20.000 edificacions irregulars en sòl rústic de Mallorca. Segon la notícia només s'exigirà projecte de legalització i abonar la llicència i l’únic tràmit serà acreditar 8 anys d'antiguitat acompanyat d'un projecte de legalització i l'abonament del permís municipal d'obra. Si realment la llei s’aprova com diu la notícia el missatge no pot ser més negatiu en el sentit que tot acaba legalitzant i regularitzant un dia o un altre perjudicant a qui ha estat escrupolós amb la llei.

- Dació de compte del decret de Batlia núm. 744 de dia 31 de juliol de 2012.

Aprovar la certificació final d´obra del contracte administratiu d’obres relatiu al projecte “Construcció i Adequació de la planta pis edifici municipal carrer Sant Domingo (Centre de Dia i Residència)”, per import de 58.592,05 euros

Després d’anys de retard esperam que aquest hivern pugui entrar aquesta obra en funcionament.

- Propostes i resolucions de batlia.

- A proposta de la Regidora delegada de Cultura vam aprovar l’organització de l’exposició de  David Campaner resultant ser l’artista seleccionat en la convocatòria anual ART JOVE 2012, amb un pressupost de despeses de 930 euros,

- A proposta del Regidor delegat de Serveis Socials vam aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat Ateneu Alcari per la utilització d’un espai per la gestió del programa experimental en matèria d’ocupació pel col·lectiu de dones en risc d’exclusió social i amb dificultats d’inserció social.

 Ja és hora que el regidor de Serveis Socials convoqui la comissió d’avaluació i seguiment de la crisi que es va aprovar per unanimitat per abril.

-A proposta de la Regidora delegada de Cultura vam aprovar autoritzar a l’Associació d’Artistes de Pollença (AÇA) l’ocupació d’espais públics al Parc Infantil, Plaça Major, Claustre i jardins Joan Mas, Escalonada Calvari, Platja Albercuix i Club Nàutic per la realització del programa d’activitats FIL DE MAR 2012.

 Una gran iniciativa la de l’Associació d’Artistes de Pollença (AÇA) amb valors que compartim des d’Alternativa; altruisme, col·laboració i portar l’art al carrer.

-Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 726 de dia 26 de juliol de 2012 relativa a l’aprovació del conveni de col·laboració entre la Fundació Es Garrover i l’Ajuntament de Pollença  per fer el mòdul de pràctiques en el marc de l’acció “Activitats auxiliars a planters, jardins i centres de jardineria, emmarcada en la convocatòria de subvencions públiques per a programes específics de formació adreçats als col·lectius vulnerables envers el mercat laboral.

- Dació de compte de la resolució de batlia núm. 739 de 30 de juliol de 2012, d’adjudicació del contracte de subministrament de jocs infantils per a l’edifici polivalent Miquel Capllonch al licitador Parques Infantiles ISABA SA  per un import de 28.536  € (IVA exclòs

 Fa anys que feien falta jocs infantils a l’entorn de la plaça Miquel Capllonch i fa anys que el demanvam des d’Alternativa. A la fi s’ha fet i és tot un èxit.

A proposta del Regidor delegat de Festes vam aprovar la proposa de contractació administrativa per a la prestació del servei d’activitats, actuacions, servei d’infraestructura i producció per a la realització de les festes de la Cala Sant Vicenç 2012 a l’entitat GRUP TRUI MALLORCA SL, per un import total de 12.390 euros (IVA inclòs) mitjançant contracte menor.

 El regidor delegat de la Cala va comentar el seu malestar per les declaracions que havia fet el regidor de festes al PIP (segons les quals no s'havien posat d'acord i havia fet les festes a la seva manera) i va comentar que aquests doblers es podien invertir a altres temes, però finalment vam tenir en compte l’opinió dels veïns de la Cala a través de la seva associació que demanaven aquest programa de festes.

-A proposta del Regidor delegat de Festes vam aprovar l’arrendament el mes d’agost del solar ubicat a la parcel·la 155 del polígon 1, per la quantitat de 1.500 euros (IVA exclòs), amb un informe emès per l’Inspector Cap de la Policia Local on es constata la idoneïtat del solar i la necessitat d’habilitar espais per a l’estacionament de vehicles atesa la programació de les festes patronals i l’experiència dels anys anteriors, molt especialment els dies 1 i 2 d’agost, en relació a l’afluència de gent prevista.

- A proposta del regidor delegat de Serveis vam  aprovar l'expedient per a la contractació del subministrament d’un camió per a l’Àrea de Serveis; 45.000 € (IVA inclòs)

- A proposta del regidor delegat de Recursos Humans, vam aprovar l’adjudicació del contracte privat de la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil, general i professional per a l’Ajuntament de Pollença a l’entitat MAPFRE SEGUROS DE EMPRESAS, , per un import total de 13.635 €, d’acord amb el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, i les millores presentades, estimant-ne com l’oferta més idònia als interessos municipals, tot tenint en compte els aspectes objecte de negociació dels que cal destacar:

  • Millora preu licitació: 13.635 € (IVA inclòs)
  • No estableix cap franquícia
  • Ampliació de cobertures mínimes, entre d’altres, l’augment de límit d’indemnització (1.200.000.- €) i l’augment en les sumes assegurades per duració de l’assegurança (2.400.000.- €)
  • Millores complementàries respecte l’àmbit temporal a fets succeïts durant la vigència del contracte i fins 24 meses després de la seva finalització i respecte l’àmbit geogràfic ampliant reclamacions que es puguin realitzar en la UE.
  • Altres: Inclusió la cobertura de responsabilitat civil medi ambiental (1.200.000 €) i amplia la cobertura de responsabilitat civil locativa quant a suma assegurada.   

Una bona notícia fent un negociat sense publicitat s’ha rebaixat d’una forma molt important el preu d’aquesta assegurança

Vam aprovar el conveni entre la UIB i l’Ajuntament de Pollença per al desenvolupament de la regulació de les pràctiques acadèmiques externes dels alumnes de la UIB  dels estudis de grau en el Museu de Pollença

 Un bon conveni el que no és de rebut és que des de principis d'agost no hi hagi tècnic de museu ja que l'anterior tècnica va finalitzar el seu contracte. 

Vam aprovar el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social i l’Ajuntament de Pollença per al desenvolupament d’accions formatives dins el marc del programa ALTER d’intervenció socioeducativa per a joves en risc d’exclusió social i escolar. Amb una despesa per import de 10.800 euros.

Una bona notícia aquestes accions formatives són una eina més que necessària per aquests joves.

No era tan complicat fer coses per millorar el dia a dia dels ciutadans... 

 


Alfonso López a Público


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb