URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vaja un setembre que ens espera!

Alternativa | 09 Setembre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Article del nostre company Mariano Moragues. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Vaja un setembre que ens espera!

Els meteoròlegs tenint en compte unes variables fan prediccions que, pam envant pam enrere, sovint són encertades. Si ens aturam a esbrinar la situació socio-política actual de Espanya i Mallorca no pareix difícil pronosticar que dins el mes de setembre se’ns ve una barrumbada que fa feredat: tancaran els hotels i milers de persones passaran a l’atur; començaran els col·legis amb uns mestres emprenyats, per les noves males condicions i tensions; hi ha ja una vaga general programada i la gent ja comença a estar farta; Catalunya prepara una gran diada l’onze de setembre, que segurament anirà més enllà del pacte fiscal; el Banc Central Europeu sortirà a rescatar Espanya i exigirà noves retallades a la sanitat, educació i drets laborals, ofegant governs autonòmics i ajuntaments i el govern dirà que “no le gustan, però que son necesarias”; seguirà la privatització dels serveis públics (mitjans de comunicació autonòmics, transports, ports i aeroports, empreses públiques, salut, educació...); es replantejarà reduir el nombre de diputats i regidors, a fi que els partits petits sen vagin a fer vaumes i quedi més clar el bipartidisme; seguirà proclamant-se la conveniència de la recentralització; l’Església, controlada per l’Opus, “quicos” i “roucos”, callarà com un mort davant les injustícies i seguirà ocupant poder i repartint queviures; la policia antidisturbis tendrà una feinada defensant a garrotades “el orden público, la propiedad privada y el estado de derecho”...És una nova etapa de la revolució conservadora: els financers i el grans capitals controlant el poder polític, escapollant la democràcia amb la dictadura del capital;  proletarització de les classes mitjanes, control dels mitjans de comunicació, regressió de drets i llibertats... O no? A l’octubre podrem passar comptes i veurem si els pronòstics han estat molt esgarrats.

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 11/09/2012, 07:42

Jastabe aplicate el tema del rigor. Yo no tengo (ni quiero)ningun sitio donde ir de vacaciones a precios irrisorios y además cerrado a cualquiera que no sea de mi gremio.
Piensas que los precios de la base son reales? No lo son porque una parte de los mismos los pagamos entre todos y eso se llama subvenión.

rigor mortis...

rigor

rigor mortis... | 11/09/2012, 06:48

Si si, rigor el de veure la plajola de la base pelna de militars estiuejant...

Jastabe

Subvención

Jastabe | 10/09/2012, 17:42

Pero tu de donde te has sacado que están subvencionadas,si son funcionarios como tu su régimen económico y de acción social se publicaran en el BOE, porque no lo buscas y así hablaras con conocimiento de causa y no parecerá que estas interesado en manipular a tus lectores y votantes. Rigor

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 10/09/2012, 15:53

Gràcies per l'aportació Tomeu. Una cosa són les aportacions que ha tengut la base militar al Port de Pollença i una altra que tingui qualque sentit mantenir a l'actualitat un resort de vacacions exclusiu per personal militar subvencionat per tot nosaltres.
Pens que són dos debats diferents, el que passa és que es mesclen jno hi ha que no n'hi ha cap argument lògic per justificar que els ciutadans no podem entrar a una part de la costa del municipi.

Tomeu

base

Tomeu | 10/09/2012, 15:39

Mereix la pena perdre uns minuts amb aixo:

www.raco.cat/index.php/gimbernat/article/viewFile/44841/54606

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 10/09/2012, 14:23

Base estic d'acord que cadascú pot triar el que creu que és el millor per acabar tornant la base als pollencins. Però crec que els regidors, sobre tots els que han votat a favor de la comissió mixta, tenen el deure d'explicar les seves decisions a un tema com aquest, i si pensen que era contraproduent explicar-ho. Tots representam als ciutadans i crec que forma part de la nostra responsabilitat la comunicació i informació als ciutadans.

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 10/09/2012, 14:16

Sarquento el que em sap greu és no haver vist a tots els regidors a la protesta, igual que em sap greu la passivitat de molts de ciutadans i associacions de Pollença a aquest i altres temes.
Tenim el que ens mereixem.

Joan C C

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Joan C C | 10/09/2012, 11:23

Home, jo crec que els partits que han votat a favor de crear una comisió per resoldre aquest problema donin les explicacions de perquer no s'ha avançat en aquest tema. Es massa habitual el fet d'aprovar mocions i després no fer res, els ciutadans no ho hauriem d'aceptar.

base

Re: Vaja un setembre que ens espera!

base | 10/09/2012, 11:02

No estic d'acord, una cosa es el fons i l'altra les formes. Cadascú pot triar que creu que és el millor per acabar tornant la base als pollencins. Uns creuran que un acte com el d'ahir es importants, i els altres, pel que es veu la majoria, poden creure que no serveix o be que es inclus contraproduent. No crec que ni uns ni altres hagin de donar explicacions.

Sarquento!

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Sarquento! | 10/09/2012, 09:46

Tan de greu Pepe te va saber no poder veure a na Malena en bikini?

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 10/09/2012, 09:40

Estic d'acord,els que no van venir i els partits que no van donar suport a la convocatòria hauran d'explicar les seves raons.

Joan C.

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Joan C. | 10/09/2012, 09:19

Ens agradi o no ens hauriem de plantejar perquè una reivindicació tan legítima com aquesta no té l`exit de convocatoria que hariem d´esperar. No hem d´pblidar que fins i tot el PP i la LLIGA estàn a favor de recuperar l´us civil de la Base.

Rasputin amb Iva

Base militar

Rasputin amb Iva | 09/09/2012, 22:25

Té raó en Pepin, mig centenar de mandos militar a la platja conservant privilegis d'èpoques pasades, quina vergonya...
Jo em pensava que les tasques militars eren unes altres, però ara veig que són mantenir privilegis per poder estiuetjar de "gratis", però no m'estranya si el cap de l'exercit militar, un tal juanca, es dedica a caçar elefants i passar el temps amb les seves amigueres...

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 09/09/2012, 20:54

Pepin et regalaré dos cites de Ghandi

- "Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes."

-"La felicitat consisteix a posar d'acord els teus pensaments, les teves paraules i els teus fets."

No t'amarguis sigues feliç.

Pepin livings tome

Medio centenar¿

Pepin livings tome | 09/09/2012, 20:30

Un exitazo, estoy super contenta, medio centenar ,casi la mitad de una décima parte de un millar, otra como esta y el gobierno cae en dias. Que poder de convocatoria. Sois lo mas grande de Pollensa,seguir así alimentando a vuestros cachorrillos de socaiarrels que cuando sean grandes os harán entrar en el ayuntamiento aunque sea por el ruido que hacen sus pitos, flautas y cacerolas

Pepe

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Pepe | 09/09/2012, 16:38

A les notícies quan parla dels regidors presents s'han oblidat del nostra altre regidor en Miguel que també era, a més del nostre coordinador en Joan.
És una pena que partits que han votat a favor de crear una comissió per resoldre aques tema no arribassin a unir-se a la protesta; em refereix al PP, PSOE i UMP. També estaria bé que s'haguessin unit o haguessin dit alguna cosa partits com la lliga i Convergència.
Eram poquets però va ser una alegria veure a tan de gent jové i una important representació institucional. Enhorabona a Soca Arrel, cal continuar lluitant i que al manco no s'oblide aquesta injustícia.

Alternativa

Re: Vaja un setembre que ens espera!

Alternativa | 09/09/2012, 08:51

Medio centenar de personas piden el libre acceso a la base militar del Port de Pollença
ht tp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/medio-centenar-personas-piden-libre-acceso-base-militar-del-port-pollen-a.html

Alternativa

DdM

Alternativa | 09/09/2012, 08:49

Baño contra los privilegios litorales
Unas cincuenta personas participan en un chapuzón reivindicativo junto a la base de hidroaviones para exigir al gobierno central que garantice el acceso del personal civil a las instalaciones militares
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/09/09/bano-privilegios-litorales/792619.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb