URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Memòria centre obert.

Alternativa | 16 Setembre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Avui parlam de la memòria del programa Centre Obert que ens han fet arribar

        Aquest estiu s’ha fet un primer pas en el compliment de la moció   d’obertura del centres escolars en horari no lectiu i el pati del CEIP Miquel Capllonch s’ha obert els capvespres, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, amb servei de vigilància, un bidell, que s’encarrega de vetllar per la seguretat dels usuaris i de les instal·lacions. Els ususaris, han pogut jugar a futbol, bàsquet, anar amb bicicleta, amb patins, monopatin, utilitzar el parc infantil, etc.

        Per tal de saber com ha anat aquest projecte en el seu primer mes de funcionament, aquestes són les dades que el bidell ha anat recollint. D’aquesta manera, de cara a l’hivern o al pròxim estiu, es pot millorar el programa i adaptar-lo el més possible a les demandes i/o necessitats dels usuaris.

A Juliol ha hagut 245 usuaris (22 dies) i a Agost 409 usuaris (20 dies)

Hi ha hagut canvis en quant als dies d'afluència dels usuaris, durant el mes de Juliol el dia de més afluència va ser els dijous i el dia de menys els dimecres, mentre que a l'Agost el dia de més afluència ha estat els dilluns i el dia de menys els divendres.

Els usuaris majoritàriament són nins d'entre 10 i 13 anys, tot i que el més d'agost ha augmentat el nombre de nins d'altres edats.

El esports més habituals són el futbol i el bàsquet; durant el mes d'agost s'ha fet més evident la predominança d'aquests esports col·lectius.

Les hores més habituals dels usuaris són de 19 a 21 hores

L’opinió de la memòria és que per haver estat  un projecte pilot ha anat bastant bé; del juliol a l'agost s'ha doblat la mitja d'usuaris per dia (d'uns 11 usuaris per dia al juliol a 20 a l'agost). Com tots els projectes, sempre hi pot haver millores (com per exemple posar un dinamitzador juvenil), que s'estàn plantejant de cara a si es du a terme a l'hivern.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Esperam que com es va aprovar es pugui procedir de forma progressiva i ordenada a l’obertura de més  espais per tal de que puguin ser aprofitats i rendibilitzats com espais públics que són i fer extensible l’experiència a Pollença. 

 

 

 

 

Comentaris

Joan CC

Re: Memòria centre obert.

Joan CC | 17/09/2012, 11:36

Cal felicitar als responsables i animar a seguir treballant en el sentit de la moció. Cal tenir en compte a l'hora dels anàlisis que les instal·lacions no estan adaptades, per exemple les cistelles són de minibàsquet ( adequades per les clases de primari pero no tant per un ús extraescolar)

Alternativa

Re: Memòria centre obert.

Alternativa | 16/09/2012, 08:34

Entrar en el resort-base hauria de ser habitual no excepcional

5.000 curiosos de los hidroaviones, en Pollença
La base militar del Port acogió el primer encuentro de estas aeronaves en Mallorca y fue un éxito de público
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/09/16/5000-curiosos-hidroaviones-pollenca/794241.html

Entre el cielo y el mar h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/entre-cielo-mar.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb