URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Calen canvis a la canera de trànsit

Alternativa | 20 Setembre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

La denominada Canera de Trànsit que gestiona la Fundació Natura Parc a Santa Eugènia compleix funcions de gossera municipal en substitució de 42 municipis de la illa, entre els quals es troba el nostre municipi. Els animals que estan allí només es poden veure en internet, no hi ha possibilitat de veure'ls “en viu” ni de visitar les instal·lacions. Ni siquiera volen voluntaris que ajudin i donin una mica d'amor als animals. Si t'interessa un animal, has de cridar per concertar una cita, i et porten a l'animal. Un secretisme increïble venint d'una Canera que treballa per l’administració pública.

A més a més no considerem “normal” l'estat de deixadesa que hem constatat en els gossos rescatats de la Canera de Trànsit. Hem rebut nombroses queixes, de gent que ha adoptat un animal o l’ha recuperat, de que els animals surten malalts, famèlics, amb paràsits i empestant. A octubre a un veí de Pollença al que per error el van llevar els cans, el van tornar un malalt (veure notícia). En quines condicions viuen aquests pobres animals? Què ens amaguen?! S’han interposat més de 70 denúncies en la Conselleria demanant més transparència i fins avui, la Conselleria no s'ha dignat a contestar.

En aquest moment hi ha convocada una manifestació   el dissabte 20 d'octubre a Natura Parc, a Alternativa per Pollença fem nostres les peticions que fan els organitzadors de la manifestació:


- Demanem que la Canera s'obri també al públic, per fomentar l'adopció, és imprescindible que els ciutadans puguin veure als animals ja que és l'única manera d'establir un llaç afectiu, per la qual cosa

- Volem que la Canera de Trànsit autoritzi l'entrada als voluntaris que s'ofereixen a passejar i donar una mica de companyia als animals albergats (tot esperant sacrifici). Sabem que els gossos i gats necessiten contacte humà per rebre afecte i atenció, i que la gran labor que fan tots els voluntaris permet que els animals trobin famílies en les quals “encaixen” perfectament. 

 L'administració publica no pot fer feina amb aquesta falta de transparència de la Canera de Transit

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Pepe | 21/09/2012, 06:22

Buenos días Paco, se han equivocado, sobra la dirección de correo y la página. Algalia ya no lleva la piscina y no se ha presentado al concurso de las actividades.

Paco

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Paco | 20/09/2012, 23:04

copiar y pegar
PISCINA COBERTA (Port de Pollença)
971 86 52 12 / algalia@algalia.net / www.algalia.net
Horari d’oficina: de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 21:00h
Horari de piscina: de dilluns a divendres
de 09:00 a 22:00 h

Alternativa per Pollença

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Alternativa per Pollença | 20/09/2012, 20:40

Dimecres 26 de setembre, 19h. Visualització col·lectiva de l'horror.
Son Reus 2012: punt de no retorn. Concentració de rebuig.
Lloc: Recinte Hospital Joan March. Carretera Soller Km 12. Te convidam a dur un frontal o algun tipus d'element lumínic per fer una encesa col·lectiva en finalitzar l'acte.
Com arribar:
- a peu o en bicicleta de sde Bunyola. S'habilitarà punt i hora de trobada.
- en cotxe: si vas en un VAO (vehicle d'alta ocupació): comparteix cotxe!
- en BUS: trobaràs els horaris al nostre blog
Convoca GOB i entitats adherides a la campanyaNO volem ser el femer d'Europa
Més informació i tots els detalls de la convocatòria al blog: novolemserelfemerdeuropa.wordpress.com

Pepe

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Pepe | 20/09/2012, 11:08

Hola Paco, el correo que hemos recibido nosotros con el mismo tríptico no dice nada de contactar con Algalia, son los teléfonos del area de deportes.
En estos momentos se han presentado cinco empresas para las actividades de la piscina:
Iniciatives
Fundació formació recerca
Felip Campomar i Jaume
La productora
Fonaesport

Garci

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Garci | 20/09/2012, 10:12

El tema del voluntariat amb els animals, pareix una tonteria, però son moltes les persones que van a Son Reus, per exemple, a passejar cans per a que tenguin una mica d'esplai i no estiguin 24 hores al dia tancats en cel·les. A veure si prenem consciència i canviam aquestes presons-escorxadors que tenim pels animals i els convertim en hogars de trànsit vertaders.

Paco

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Paco | 20/09/2012, 09:21

empezamos bien
Diari de Balears:
"Les direccions de Convergència i la Lliga avalaren la creació del nou partit dimarts. En el cas de Convergència, sense veus en contra, i en el de la Lliga, amb alguna veu discrepant. Guillem Ginard, regidor de Campos i president de +Acció (partit associat), no acudí a la reunió de la direcció, en la qual no hi hagué veus en contra. En una de posterior d'un òrgan més ampli es registrà un vot en contra, d'un dirigent de Felanitx, i dues abstencions de Pollença, una de les quals, la de la regidora Malena Estrany. Font llevà importància a les veus discrepants i deixà entreveure la possibilitat que Ginard no s'acabi sumant al nou partit."

Paco

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Paco | 20/09/2012, 09:03

he recibido un correo del area desports con un triptico de las actividades de invierno 2012-13, en el que para piscina del moll insta a contactar con algalia ...

Miguel Sánchez

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Miguel Sánchez | 20/09/2012, 08:02

A tot això dir que s'han enviat des de el més d'agost fins avui dues notes premsa dununciant la falta de resposta de la Conselleria corresponent damunt les 60 denúncies fetes i cap diari a publicat res, és molt estrany, res de res també de la nota enviada per Alternativa, Està protegida aquesta fundación per la premsa?

Alternativa per Pollença

Re: Calen canvis a la canera de trànsit

Alternativa per Pollença | 20/09/2012, 07:39

Demà comissió informativa prèvia al ple, a les 12,30 hores a la Casa Consistorial.
Presentam dues mocions a les que esperam que es sumin més partits i la nostra assemblea ha decidit adherir-se a les mocions que presenten PSM i Esquerra.

1.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació puntual del Reglament Municipal del Servei Públic de Transport de Viatgers en automòbils de Turisme.

2.- Aprovació provisional, si procedeix, de l’ordenança municipal reguladora per la tramitació de les sol·licituds de llicència d’obres menors

3.- Aprovació, si procedeix, de la cessió a favor de l’Ajuntament de Pollença del local en planta baixa i primera ubicat al carrer La Gola, 20 del Port de Pollença (antic “hotel Carotti”)

4.- Designació Festes Locals 2012

5.- Modificació de la denominació específica de l’IES Port de Pollença per IES Clara Hammerl

6.- Aprovació, si procedeix, de modificació del Pressupost General 2012 (Exp núm. 32 Int/2012)

7.- Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de delegació de competències d’inspecció d’IAE (Exp núm. 70 Int/2012)

8.- Aprovació, si procedeix, de la declaració de no disponibilitat dels crèdits destinats a la paga extraordinària de Nadal (Exp núm. 71 Int/2012)

9.- Moció presentada pel grup municipal A relativa a l’expedient sancionador propietaris de La Fàbrica

10.- Moció presentada pel grup A referent a la xarxa de fonts

11.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN a favor del reciclatge i en contra de la incineració de residus fora de les Illes Balears

12. - Moció presentada pel grup municipal ERAM a favor de suprimir els privilegis a la base militar del Port de Pollença

13.- Varis”

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 20/09/2012, 07:24

Ports quiere cobrar por adelantado el alquiler de las dependencias a pescadores.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/09/20/ports-quiere-cobrar-adelantado-alquiler-dependencias-pescadores/795143.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb