URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Patronat de la residència.

Alternativa | 21 Setembre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies hi va haver reunió del Patronat de la Residència, aquest és el resum de la mateixa. El nostre representant al patronat és en Joan Ramon Bosch Sangroniz.

  Es va aprovar la designació del gerent /director del Patronat de la Residència. La funcionaria que actuava de secretaria a la reunió, va fer l'advertència de que a la plantilla de la residència figura una plaça de director i el que s'ha fet és la selecció d'un gerent, per tant cal fer una modificació de la plantilla de la Residència que no s'ha fet. En la plantilla sembla que s'especifiquen unes funcions que sembla no son les que han figurat com a requisits a la selecció. A la convocatòria es van presentar deu persones, i a la selecció participa la regidora de la Residència i el cap del departament de recursos humans de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials. Una vegada comprovats els requisits i valorada l'entrevista personal es van declarar tres persones aspirants idònies. Després al revisar els currículums fan la proposta del Sr. Guillermo Soler Serra com a persona idònia, entra altres coses que s'han valorat; llicenciats en dret amb dues especialitats, competència en quatre idiomes, a més del català i el castellà i experiència en l'administració pública (Cemtre Balears Europa, Conselleria de Presidència, Agència Balear de l'Aigua i Litoral, Institut Balear de la Natura, Conselleria d'Esconomia i Hisenda, Conselleria de Medi Ambient i ex gerent de la Mancomunitat Nord).

 Vam expressar la nostra queixa per la poca publicitat que ha tingut la convocatòria per aquest lloc de feina, que es va fer el 3 de juliol. Igualment ens vam queixar de que no s'advertís de les proves a l'oposició, i de no conèixer els currículums dels aspirants. I vam demanar quin sou tindria, la resposta va ser que 38.500€ anuals. També vam demanar per l'horari del mateix. No ho varen aclarir, amb l'argument de que complint les seves funcions ja n'hi havia... Vam demanar que al manco tingues un horari mínim de permanència, no inferior als altres treballadors. També consideram que el perfil de llicenciat en dret no és el més adient per ser gerent de la residència.

 Es van aprovar les bases especifiques que regiran una borsa d'auxiliars de clinica, personal laboral interí. La creació d'una borsa per a personal laboral interí pot ser útil, el que no s'entén és que es faci ara , després de que recentment s'hagin contractat a traves del SOIB, dues auxiliars de clínica per a sis mesos. No ens foren facilitades les bases especifiques, per tant ens varem abstenir (posteriorment ens han facilitat les bases). Igualment va sortir a llum, referent a les contractacions noves, que el RD20/2011, que limita pràcticament totalment les noves contractacions, permet al final del redactat d'aquest decret, la contractació per a serveis de primera necessitat (Hospìtals, bombers, controladors, serveis de primera necessitat per completar les plantilles).

Al punt de varis el batlle va explicar les discrepàncies amb amb la constructora del Centre de Dia (20 o 30.000€). A aquest punt va intervenir el enginyer municipal per explicar que hi havia mancances en el projecte original, i en la direcció d'obra. A una pregunta sobre si se podrien utilitzar les rentadores i secadores de roba relativament noves i costoses que actualment utilitza la Residència (de gas propà), va dir que no, ja que a l'anar instal•lades a un soterrani, no es permet per la normativa, per el que s'hauran d'adquirir nou equip. El batlle és va queixar de la direcció d'obra i de les mancances del projecte i execució...Al final, qui paga els plats romputs som nosaltres els ciutadans a traves de l'Ajuntament. Per altra part, es vol poder utilitzar el primer pis del centre de dia devers la propera fira i així poder iniciar les obres a la part vella de la residència, que és preveu durin uns 4-6 mesos. Actualment hi ha uns 39 usuaris a la residència, dels que hi ha alguns depenents...

Al punt de les taxes i norma reguladora prevista, es va comentar que actualment l'aportació del 90% de la pensió dels usuaris no sempre es correcte, ja que hi ha residents que tenen molts altres ingressos, i altres que no en tenen. Entenem que a la selecció dels residents hauria de prevaler la seva situació econòmica, atès la condició de Residència. pública.

 

Comentaris

Pepe

Re: Patronat de la residència.

Pepe | 22/09/2012, 08:23

Ara està clara la posició de Convergència a Pollença, no entenia els nervis d'alguns quan simplement vaig demanar que volien fer. Ens falta saber que farà la Lliga i l'opinió d'UNPI. Per la premsa sabem que els primers han de fer una assemblea per decidir-ho, dels segons tal vegada ens podrà informar en Pere.
Com sempre comentam és una llàstima que tots els partits de Pollença no tinguin una finestra oberta a internet que permeti informar i comunicar-se amb els ciutadans.

Pepe

Re: Patronat de la residència.

Pepe | 22/09/2012, 08:09

Respecte al concepte de centre polític per desgràcia moltes vegades ha seguit els principis de Groucho Marx; "aquests són els meus principis, si no li agraden en tinc d'altres"però no perd l'esperança de que això pugui canviar.

En mitg de res.

centro

En mitg de res. | 22/09/2012, 06:26

"Centro, ni chicha ni limonaa"

Centrados en si mismos.

Re: Patronat de la residència.

Centrados en si mismos. | 21/09/2012, 15:02

¿Habeís leído el comunicado de Convergencia de Pollença? Dentro de poco leeremos artículos laudatorios de Font (que es su nuevo jefe) y Munareta pasará a ser Malena. ¿Es genial ser de centro no os parece?

Pepe

Re: Patronat de la residència.

Pepe | 21/09/2012, 10:42

No te l'havia coemntat JRV el batle també em va dir que s'estava estudiant fer aquest pas de vianant necessari davant de la residència del Port de Pollença.

jrv

Pas de vianants,

jrv | 21/09/2012, 09:46

I per favor, un pas de vianants davant la RESIDENCIA del Port, Please!

jrv

Mal que por mal no venga.

jrv | 21/09/2012, 09:45

Molt be, bona noticia. Atracaran a la vora dels vaixells porta-fems, o tan sols quan faci vent contrari a escampi la pudor?

Alternativa per Pollença

Re: Patronat de la residència.

Alternativa per Pollença | 21/09/2012, 07:56

Aquests dies que carreteres esta pintant hem recordat al batle la necessitat de fer un pas de vianants a la rotonda de Can Berenguer, esperam que es faci ràpid.

Paco

Re: Patronat de la residència.

Paco | 21/09/2012, 07:45

no hay mal que por bien o venga_
Baleares se prepara para recibir a los cruceros que huyen de la revuelta árabe

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb