URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Alternativa | 25 Setembre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Al ple de dijous presentam una bateria de preguntes sobre el plec de condicions de la neteja viària. Per exemple encara no s’ha publicat a la pàgina web de l’Ajuntament la memòria anual del 2011 de l’empresa adjudicatària de la neteja viària, una important eina de control pels ciutadans i l'oposició. 

Des de l’estiu del 2010, fa més de dos anys  la gestió del servei de neteja viaria de Pollença la fa una empresa privada, l’UTE Llabres-Amer Adrover per la res menyspreable quantitat inicial de 759.987,39 euros anuals. Tan a la passada legislatura com a l’actual hem demanat en diverses ocasions pel compliment integro de les clàusules del ple. A l’anterior legislatura ens deien que havien de donar temps a l’empresa, després ens van dir que havia un deute important amb l’empresa i que no se li podia exigir res. Al ple de maig el regidor de serveis ens va contestar que estaven contents i que tenien comunicació fluida però res  sobre com es trobava el compliment dels punts del plec de condicions que és el que el demanavam. Al ple de juny vam insistir i va dir que el compliment era un tant per cent molt elevat.  I que no es compleixen una minoria  de punts; freqüència d’algunes zones  i la retirada de pintades que es feien a demanda i no amb prou intensitat. També reconeixia que calia millorar el seguiment.

Als darrers temps hem observat una millora del servei de neteja que s’ha publicitat al facebook de l’Ajuntament però el que no s’ha fet  és publicar la memòria de l’any 2011 de l’empresa adjudicatària, una memòria  que segon el plec de condicions l’empresa hauria d’haver presentat en gener i que segons el mateix plec s’havia de penjar a la pàgina web municipal  . Aquesta memòria és una important eina de control tan pels partits de l’oposició com els ciutadans ja que ha de contenir   com a mínim el desenvolupament de la feina, un anàlisi ambiental i de qualitat del servei, un anàlisi de les queixes i altres incidències i un resum mensual de les facturacions anuals... En aquest moment desconeixem si l’empresa va lliurar la memòria anual del 2011 al mes de gener ( si l’ha fet ni ens han informat ni ens l’han fet arribar) però el que és segur és que estam a setembre i a la pàgina de l’Ajuntament no s’ha penjat cap memòria.

Abans de fer propaganda i penjar fotografies al facebook cal complir el que establia el plec de condicions i penjar la memòria del 2011 de l’empresa de neteja viària.

Tal com diu l’article 25 del plec de condicions  l’empresa de neteja viària s'ha de fer càrrec de la neteja de grafitis, pintades i cartells i que en cas de pintades que l’Ajuntament consideri greus, per ser en llocs emblemàtics, es podria requerir al concessionari l’actuació en 24 hores per a l’eliminació de la pintada. En el cas de façanes particular l’eliminació de pintades objecte d’actes vandàlics simplement haurà de ser autoritzada pel propietari de l’immoble. A les darreres setmanes s'han llevat diverses pintades inclosa una al mur lateral de l’Església de Pollença , però encara resten pintades a la porta de l'Esglèsia a la Plaça Vella i a l'edifici proper.

 

Comentaris

Garci

a 25S

Garci | 27/09/2012, 16:27

El video demostra molt clarament com policies de "paisano" però vestits com "antisistemes" detenien a altres manifestants. Si no fossin infiltrats, detendríen a altres persones?

També es veu molt bé a un vídeo com les càrregues contra els "antisistema" que anaven amb escuts i (inexplicablement) amb banderes d'ideologies de tot tipus (negres, rojes, morades, etc.), fins i tot antagòniques, foren molt "light" (supòs que eren "compañeros" infiltrats i no els havien de pegar fort). En canvi a la gent que anava amb cara destapada si que els pegaven a tort i a dret. Pots veure-ho tu mateix.

És una ventatge comptar amb les noves tecnologies i amb la generalització d'internet. S'ha acabat amb la impunitat de la policia.

Per altre banda, els policies que no volen reprimir els moviments socials, que no els agrada anar a treballar a manifestacions, podrien estar-se d'obeir les ordres que els llancen com a cans a pegar cops de porra, disparar pilotes de goma directament i rompre càmeres de vídeo als periodistes.

25s

25S

25s | 27/09/2012, 15:46

Garci, digues com se suposa que ha de vestir un policia que no està d'uniforme, o com es vesteix un antisistema, crec que seria generalitzar no creus?
Mira que crec que el policia de "soy compañero", si és veritat que ho era (que vaig veure el vídeo també), s'estava manifestant fins que el van cohir, que els funcionaris tenen molt de que estar descontents ....
I si jrv, ni ha qualque Rambo amb uniforme, però no crec que a la majoria li agradi anar a manifestacions a fer feina.

Paco

Re: Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Paco | 27/09/2012, 15:17

interesante reflexion esta de reciclar la basura propia para importar de ajena, habra que estudiarlo

Garci

Re: Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Garci | 27/09/2012, 13:32

25S, els policies vestits d'"antisistema" i els muntatges policials, els infiltrats, "soy un compañero", etc. son una bona mostra de com actua la policia.

Cremar

Cremar fems

Cremar | 27/09/2012, 10:58

I dic jo, que si hem de dur fems de fora per cremar-lo perque aqui mos en falta, perque no ho feim mes facil i deixam d'una puta vegada de reciclar i ho cremam tot? Fora reciclar i tot cremat, aixi si que baixaria la factura del fems. Perque reciclar per despres cremar lo dels altres, vaja coionada. Es millor no reciclar, mos estalviam tot això, i cremar lo nostro.

jrv

autodomini

jrv | 27/09/2012, 08:38

No crec que sigui facil estar a una manifestacio per controlar-la i haver de seguir les instruccions dels de sempre, dels de la reraguarda que han provocat el merder, amb les que tal volta no esten d'acord.
Per``o de la mateixa manera que a les manifestacions hi ha els provocadors perque si, tambe hi ha qualque "superman" entre els policies que es creu que l'uniforme li otorga estat de gracia i poder absolut. I aixo no es nou, ho recordo a les manifestacions del Maig Frances i a les d'Alemanya del 67 al 70.
La diferencia aqui es que comença a haver dessesperacio, i el governs central i altres, tots amb la panxa ben plena i la seva economia personal blindada, no en tenen ni idea, i la estan cagant cada vegada que obrin la boca, insultant als que no gaudeixen d'uns privilegis inmerescuts, creguent que enganyar cada 4 anys es suficient.

25s

25S

25s | 27/09/2012, 07:45

Tot un exemple de manifestació pacífica, a aquest policia casi el linxen:
www.youtube.com/watch?v=L_DRmD41-l8

No entenen que la policia fa la seva feina, que molts d'ells de poder, se estarien manifestan també ?

Garci

Re: Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Garci | 26/09/2012, 19:54

Si voleu veure un vídeo molt bo sobre l'ocorregut ahir a Madrid, recoman: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UDCRgqspmyU
La part en que entren a Atocha no té desperdici. És al·lucinant.

Alternativa per Pollença

Re: Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Alternativa per Pollença | 25/09/2012, 19:59

Per seguir el que passa a Madrid us recomenam
www.lahaine.org/index.php?p=64182

jrv

transpa...que??

jrv | 25/09/2012, 15:21

Ben d'acord amb en Paco. I la darrera perla, la "llei de transparencia", allo tan demanat quan el PP estava a la opossicio, ara es una llei que, fonamentalment, permet als ciutadans demanar informacio, que l'administracio pot respondrer o no.... UNA BURLA MES.

Alternativa per Pollença

Re: Complir el plec de condicions de la neteja viaria.

Alternativa per Pollença | 25/09/2012, 07:38

Al ple de dijous fem una bateria de preguntes sobre el compliment del plec de condicions. De poc serveix un concurs públic si després no es controla el compliment dels plecs.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb