URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pardalades i Decrets

Alternativa | 01 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellà al bloc de Miguel Sánchez)

És mes que possible que als pollencins i pollencines que segueixen els plens del nostre Ajuntament els hi agradés molt més escoltar com tant l’equip de govern com l’oposició intenten crear llocs de feina envers de discutir on s’ha de posar una font pública que ha estat retirada del seu lloc per un particular, el que passa malgrat el batle vulgui llançar pilotes a la teulada i fer veure que perdem els temps amb el que col·loquialment s’anomenen “pardalades”, és que si la majoria dels 17 regidors que componem la corporació municipal no són capaços d’ordenar al Batle que faci posar un element públic que ha estat usurpat al poble com poder fer creure als ciutadans que podem resoldre els seus problemes?

Per cert, el “Decret Rajoy” no deixa a l’Ajuntament crear llocs de feina com podien ser a les platges, recaptació municipal, etc. Haurem de començar a pensar com la CUP (*) a Catalunya que els decrets si són injusts i perjudiquen al col·lectiu han de ser obviats i ja ens veurem als Jutjats?

(*) CUP (Candidatura d’Unitat Popular) 

 

Comentaris

Listroll

EU Balears

Listroll | 02/10/2012, 21:50

www.esquerraunida.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1658:per-eu-la-credibilitat-de-bauza-es-ressentira-poderosament-si-no-defensa-els-interessos-de-balears-en-la-conferencia-de-presidents-autonomics&catid=40:benefits

Ascaso

Re: Pardalades i Decrets

Ascaso | 02/10/2012, 20:34

Els teus comentaris es troben a l'alçada del teu pseudònim.

LIster

Vayaustealguano

LIster | 02/10/2012, 19:32

Cucha cucha esto lo dice uno que era de izquierda unida. Alucinante!,,,,,,,,,,"I si qualcú encara vol més motius per parlar de desobediència civil; una retallada del 45% de inversions a Balears (de 143,25 a 78,72 milions) és alguna cosa més que una injustícia.
Balears amb el 2,2% de la població, rep el 0,7% de la inversió.
Cada habitant de Balears rep 71,73 euros. Els d'Extremadura 302 euros, i 642 a Castella i Lleó."

Alternativa per Pollença

A Preocupat

Alternativa per Pollença | 02/10/2012, 18:55

Aquesta ès la informació que ens ha donat la regidora de Medi Ambient:

És una solicitud particular, remesa directament a Costes. Una concessió administrativa a 15 anys per un bar a la platja de Llenaire amb una ocupació de 148 m2, amb un pressupost de 86.348 €

Costes va remetre l'expedient a l'Ajuntament a data de 14/09/12, atorgant 30 dies per evacuar un informe preceptiu, però no vinculant (art 74, llei 22/88), per tal d'incorporar-lo a la documentació a remetre al Ministeri a l'efecte.L'Ajuntament no rep res derivat de l'explotació del quiosc sol·licitat

Es troba a 50 metres d'altres negocis similars i a una zona de repoblació de vegetació (tamarells i pins).

Administrativament, faltaria l'estudi de repercusions ambientals atès que està al costat d'una zona LIC.

Alternativa per Pollença

Re: Pardalades i Decrets

Alternativa per Pollença | 02/10/2012, 08:14

Paco Alvarez recentment acomiadat de RNE sobre el rescat:

Con respecto al rescate de la banca española y al reciente informe de Oliver Wyman, al parecer prestigiosa empresa especializada en analizar la salud de los bancos habría que decir muchas cosas, pero me voy a restringir a lo creo esencial:
- Este informe nos dice lo que ya habían dicho los inspectores del Banco de España hace meses. El viernes día 28 me encontraba dando una charla en Elche con el profesor Gay de Liébana en el marco de las XIX jornadas de la asociación de asesores fiscales de la Comunidad Valenciana y, a eso de las 10h30 de la mañana, el profesor nos estaba dando las cifras que fueron oficialmente presentadas a las 18h. Las cifras que tenía el profesor Gay de Liébana provenían del Banco de España. ¿Qué ha hecho Olivier Wyman?. Coger esas cifras, “vestirlas” con algunos comentarios y gráficos…y cobrar no sé cuantos millones de euros (se habla de 2 o 3 millones pero creo que pueden ser más). ¿Por qué nos hemos tenido que gastar esos millones?. Muy simple, porque la UE no se fía ni del Banco de España ni del gobierno español.
- A pesar de los pesares no sabemos muy bien cuántos miles de millones vamos a prestar a los bancos (sí…sí, respetado lector, serán nuestros impuestos los que pagarán el préstamo europeo). Algunos medios dicen 59.000 millones, otros 53.000, otros 50.000…y otros 40.000. Como siempre, el baile de millones; de los que se habla alegremente como si fuese algo normal. Aún peor, ¡Algunos medios dan la noticia como si fuese un triunfo!, en línea con el mensaje que quiere hacer pasar el gobierno: “Sólo vamos a necesitar 40.000 millones de Euros en vez de los 100.000 de los que se hablaba”. Todo un éxito…(perdón por la ironía). ¡Qué suerte tenemos!...”solo” vamos a tener que pagar el equivalente a 7 billones de pesetas para reflotar los bancos españoles…¿Verdad que 40.000 millones parecen menos que 7 billones?
Para conocer de primera mano el informe de Olivier Wyman se puede acceder aquí. Está en inglés. Cuando el texto en español esté disponible, si está, lo indicaremos.

h
ttp://noledigasamimadrequetrabajoenbolsa.blogspot.com.es/

Alternativa per Pollença

Re: Pardalades i Decrets

Alternativa per Pollença | 01/10/2012, 20:47

Gràcies per la informació preocupat, ens informarem

Preocupat

Kiosko-Bar

Preocupat | 01/10/2012, 16:46

Algú sap de que va aquest anunci aparegut al BOIB del 27 de setembre

INFORMACIÓN PÚBLICA SOBRE SOLICITUD DE CONCESIÓN
ADMINISTRATIVA DE TERRENOS EN ZONA DE DOMINIO PÚBLICO
MARÍTIMO-TERRESTRE DE UN TRAMO DE COSTA DENOMINADO
LLENAIRE, DEL TÉRMINO MUNICIPAL DE POLLENÇA, PARA KIOSCO-
BAR, FORMULADA POR CÉSAR DOMINGO Y JOAN ENRIC SAMARINI
CIFRE.
De conformidad con lo dispuesto en el artículo 74 de la Ley 22/1988, de
28 de Julio, de Costas y en el apartado 8 del artículo 146 del Real Decreto
1471/1989, de 1 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento para
Desarrollo y Ejecución de la citada Ley 22/1988, se somete a información pública
el Proyecto promovido por CÉSAR DOMINGO Y JOAN ENRIC SAMARINI
CIFRE.
El Proyecto estará a disposición del público durante un plazo de VEINTE
(20) DIAS HÁBILES, contados a partir del día siguiente a aquél en que tenga
lugar la publicación de este anuncio mediante anuncio en el Boletín Oficial de
la Comunidad Autónoma En Illes Balears, pudiendo ser examinado en las oficinas
de esta Demarcación de Costas, sita en Ciudad de Querétaro, s/n, de Palma
de Mallorca, en horario hábil de Lunes a Viernes, de 9,00 a 14,00 horas, plazo
durante el cual los interesados podrán formular las alegaciones que estimen
oportunas.
Palma, a 10 de septiembre de 2012.
EL JEFE DE LA DEMARCACIÓN DE
COSTAS EN ILLES BALEARS, JUAN CARLOS PLAZA PLAZA.

Pepe

Re: Pardalades i Decrets

Pepe | 01/10/2012, 15:53

I si qualcú encara vol més motius per parlar de desobediència civil; una retallada del 45% de inversions a Balears (de 143,25 a 78,72 milions) és alguna cosa més que una injustícia.
Balears amb el 2,2% de la població, rep el 0,7% de la inversió.
Cada habitant de Balears rep 71,73 euros. Els d'Extremadura 302 euros, i 642 a Castella i Lleó.

Pepe

Re: Pardalades i Decrets

Pepe | 01/10/2012, 15:47

Per desgràcia heliasta el poder judicial no és independent. Si l'actual govern municipal i centra trenquen el contracte social de Rousseau la nostra democràcia mai ha respectat la divisió de poders de Montesquieu. A Espanya només hi ha poder executiu; els diputats i senadors fan el que diuen els seus partits i les lleis s'adapten al govern de torn.

Pepe

Re: Pardalades i Decrets

Pepe | 01/10/2012, 15:44

Joan C. no crec que Miguel sofreix cap esgotament, qui està esgotat no planteja res.

Al govern central del PP ha limitat seriosament l'autonomia local dels municipis al prohibir la contractació de nou personal, i fa temps que hi ha remors d'una nova llei que retallarà considerablement la capacitat de gestió dels Ajuntaments. Es segueix una línia que allunya el poder de decisions dels ciutadans i ens converteix en súbdits que podem votar mentides cada quatre anys.
Mentre al nostre municipi PP i Lliga no compleixen els acords del ple, i converteixen la feina de l'oposició que representa la majoria dels ciutadans en "agua de borrajas".
Davant d'aquestes dues situacions la desobediència civil està legitimada ja que es trenca el contracte social

Un heliasta

Jesús vaya artículo

Un heliasta | 01/10/2012, 12:16

Menos mal que en los juzgados hay jueces y que estamos en un estado de derecho, imaginar por un momento que juzgaran los políticos. No quiero ni pensarlo, la que nos caería encima.

Joan C.

Re: Pardalades i Decrets

Joan C. | 01/10/2012, 11:28

Crec que en Miguel Sánchez pateix l´esgotament de veure que faci el que faci tammateix se governa des de el govern i se fa oposició des de l´oposició, això a costat fer-ho entendre però, tal vegada, a lo darrer....

just o injust

Re: Pardalades i Decrets

just o injust | 01/10/2012, 07:13

No entenc molt bé l'article. Per una banda és una queixa de l'incompliment dels acords del ple i per l'altra és una crida a desobeïr els decrets? Qui decideix si és just o injust? El que l'incumpleix?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb