URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un disbarat evitat

Alternativa | 09 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir a Ràdio Pollença el batle va anunciar la renúncia definitiva i irrevocable de na Nora Tugores (número 6 de la llista del PP), a la seva contractació com secretària del batlle, càrrec de confiança. Ens congratulam d'haver  evitat aquest disbarat no només econòmic sinó també étic

A la seva intervenció a la ràdio municipal el batle va ser incapaç de reconèixer la gran ficada de pota que era aquest nomenament a dit, a pesar de que llevat del PP tots els partits hem exposat públicament la nostra oposició a aquesta contractació, inclòs els seus socis de govern de la Lliga.

El batle a la ràdio va continuar defensant la necessitat de la contractació i s’ha presentat com una víctima. Un dels arguments utilitzat pel batle per justificar aquesta contractació és que a la plantilla i el pressupost existia aquesta plaça i que ningú s’havia oposat.  El batle oblida que al ple al que es van aprovar pressupost i plantilla a Alternativa vam  dir clarament que estavam en contra de qualsevol contractació de càrrecs de confiança;

... cal acabar amb els càrrecs triats a dit, fent d'acord amb el Conveni, proves selectives,de promoció interna...

Igualment no s’ens podia ocórrer que en plena crisi, i als pocs dies de llevar la paga de nadal als treballadors de l'Ajuntament, el batle volgués contractar a una persona externa, ni més ni manco que la número 6 de la llista electoral del PP; per ocupar una plaça que fa anys que es troba ocupada per una auxiliar administrativa del personal laboral d’obres. Ni na Francisca Ramon, ni en Joan Cerdà, ni en Tomeu (que ja va ser batle al 2006) van trobar necessari contractar a una persona externa per complementar o substituir a l’actual secretària. A la situació actual de crisi i retallades fer una despesa extra per “gestionar temes de protocol i comunicació” ens semblava i ens sembla una barbaritat. 

Ara esperam que abans de prendre decisions com aquestes el batle consulti a la resta de grups polítics, i que es governi des del consens i no per decret. 

De tot aquest tema ens congratula la unitat de la resta de partits, excepte el PP, a l’hora d’oposar-se públicament a aquesta contractació però ens preocupa la falta de comunicació entre els dos partits governants. Ja no es tracta de que no hagin publicat el seu pacte de govern, es tracta de que sembla que no ja no existeix un equip de govern com tal  si és que un dia va existir...

 En definitiva ens preocupa que aquest tema s'hagi tancat en fals i que el batle no hagi  fet una mica d'autocrítica.Ens hagués agradat una rectificació des de la reflexió i no des del victimisme irreal

Els contractes a dit han de passar a la història.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Un disbarat evitat

Pepe | 10/10/2012, 10:57

De res preocupat, esperam que Costes tingui en compte l'opinió de l'Ajuntament.

Pepe

Comentant l'entrevista al batle

Pepe | 09/10/2012, 21:44

A la fi he pogut escoltar l'entrevista al batle a la que va anunciar la renúncia de na Nora(gràcies a Ràdio Pollença) I simplement m'ha semblat lamentable.
Hagués estat bé que totes aquestes explicacions que el batle ha donat a la ràdio municipal sobre la necessitat d'una secretària més de confiança les hagués donat abans de presentar a la nova secretària a l'Ajuntament. El que no ha explicat a la ràdio ni ens ha explicat encara és per què no havia informat d'aquesta contractació a la resta de partits, fins i tot els seus socis de govern. Com pot estar decebut si havia pres aquesta decisió en solitari, sense demanar res a ningú?

Al llarg de l'entrevista ens acusa de "politiquejo barat" No senyor batle, el que hem fet no és politiquejo barat, és la nostra feina d'oposició democràtica davant d'una decisió que consideravam una nefanda gestió ètica i material del que és públic. Si el batle es pensa que està per damunt del bé i del mal i que el que fa no pot ser criticat va ben equivocat, i se l'hem demostrat no un partit sinó set dels vuits partits que estam al ple.

Una cosa que ha dit a l'entrevista si que és veritat era molt fàcil fer política amb aquesta decisió que oblida dir que era política, I si escolta als ciutadans estic segur que la majoria li diran com ens han dit a nosaltres que aquesta contractació era una bogeria.

A l'entrevista també ha arribat a dir que havia partits que s'havien ficat amb na Nora, cosa que no és veritat, hem criticat la decisió del batle. No tenim res a dir de na Nora, més que és la número 6 del PP i era un perfil clarament polític. El que no entenem és després d'aquest discurs del batlle és per què no va anar a un lloc més destacat de la llista electoral.
Igualment va posar en dubte que aquesta decisió fos motiu d'una moció de censura, nosaltres el tenim molt clar si el batle prenia una mesura a la que s'oponien tots els partits excepte el seu per a nosaltres una moció de censura no era res desgavellat.

Del final de l'entrevista on es va dedicar a dir tot el que podia retallar i el sacrificat de la seva feina de batle. Simplement dir-le que les retallades que pot fer ja les coneixem només cal veure el que fa el PP on té majoria absoluta i no pos en dubte que la feina de batle és molt sacrificada però ningú t'obliga a presentar-te.

Preocupat

Kiosko-bar

Preocupat | 09/10/2012, 21:41

Gràcies per la informació.

Alternativa

DdM

Alternativa | 09/10/2012, 18:23

Despiden al director y jefe de personal del Hotel Formentor
Barceló Hotels & Resorts manifiesta en un comunicado "su indignación ante el aparente fraude del que ha sido víctima
www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/10/09/despiden-director-jefe-personal-hotel-formentor/799812.html

Pepe

Re: Un disbarat evitat

Pepe | 09/10/2012, 17:00

Respecte a la Junta d'avui si que volia avançar, ja que s'ens va demanar que l'Ajuntament ha informat desfavorablement de la petició d'una concessió administrativa a 15 anys per un bar a la platja de Llenaire amb una ocupació de 148 m2, amb un pressupost de 86.348 €

Cal dir que aquest informe no és vinculant i que serà Costes qui prengui la decisió.

L'informe negatiu es fonamenta en que el bar que es vol muntar:

Es troba a 50 metres d'altres negocis similars

Està en una zona de repoblació de vegetació (tamarells i pins)i al costat d'una zona LIC.

Pepe

Re: Un disbarat evitat

Pepe | 09/10/2012, 14:56

Avui ha hagut Junta de Govern i enmig un Consell d'Administració d'EMSER, com sempre us informarem del que s'ha tractat. Evidentment no s'ha parlat de la contractació i renúncia de na Nora ja que no té res a veure amb la Junta de Govern.

Pepe

Re: Un disbarat evitat

Pepe | 09/10/2012, 14:52

Gràcies per l'enhorabona, la pena com comentam a l'article és que el batle sembli que encara no s'ha adonat que la seva proposta en forma i fons era un disbarat.
Respecte al que narra UMP al seu blog no deixa de ser una anècdota.

En Font

Re: Un disbarat evitat

En Font | 09/10/2012, 09:23

Segons els molleros el regidor de Convergència Joan Ramon ja fa d'adjunt del regidor d'educació. L

Enhorabona

Re: Un disbarat evitat

Enhorabona | 09/10/2012, 07:56

Sort que el PP no té majoria asoluta a Polleça i que haveu reaccionat a temps.

Alternativa per Pollença

Periódico

Alternativa per Pollença | 09/10/2012, 06:22

L'Audiència Nacional descobreix el paradís fiscal de Mario Conde
'Interviú' destapa que l'exbanquer utilitzava una empresa pantalla de Luxemburg per costejar quatre finques a Pollença.
www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/audiencia-nacional-descobreix-paradis-fiscal-mario-conde-2221488

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 09/10/2012, 06:17

La militante del PP que Cifre quería contratar como asesora renuncia a ocupar la plaza
El alcalde asegura que fue la propia aspirante quien se negó a ejercer de cargo de confianza para evitar "discrepancias" entre los partido.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/10/09/militante-pp-cifre-queria-contratar-asesora-renuncia-ocupar-plaza/799567.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb