URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple ordinari d'octubre

Alternativa | 23 Octubre, 2012 06:00

Ple ordinari aquest dijous 25  , a les 20,00 hores. Podeu venir a la sala de plens de l’Ajuntament o  seguir-ho en directe a Radio Pollença al 107.9 FM o a internet; www.radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook podreu seguir el resultat de les votacions i a aquest mateix bloc publicarem un resultat i primera valoració del mateix.

ORDRE DEL DIA de la sessió:

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 31 de maig de 2012    

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de juny de 2012    

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de juliol de 2012    

4.- Aprovació inicial, si procedeix, de l’ordenança municipal d’obres menors.

-         Es tracta d’agilitzar els tràmits per fer obres menors. Col·locar/canviar paviment.

-         Enrajolar/al·licatats de banys i cuines, canvi de peces sanitàries.

-         Col·locar fals sostre.

-         Instal·lacions de calefacció i a/c.

-         Canviar o modificar instal·lacions individuals d’aigua, telèfon, gas, electricitat i sanejament.

-         Reparar baixants i canalons d’aigües pluvials.

-         Reparació puntual de façana.

-         Reparacions puntuals d'una coberta i/o terrasses amb complexitat i riscs objectius baixos (canvi de rajoles en una terrassa plana, canvi de tela asfàltica, reparació de goteres i canvi de teules).

-         Aplacar, referir i pintar interiors.

-         Aplacar, referir i pintar tancaments exterior de la parcel·la ja existents.

Consideram que no és el mateix pintar interiors que modificar instal·lacions de gas i aquesta diferència s’hauria de veure a l’ordenança.

5.- Aprovació inicial, si procedeix, de la declaració de no disponibilitat dels crèdits destinats a la paga extraordinària de Nadal de la Fundació Escola de Música de Pollença; de l’Institut Municipal Ràdio Pollença i del Patronat Residència Social Santo Domingo

Es tracta de llevar la paga extra als treballadors d’aquest organismes autònoms, una injustícia imposada pel govern central a la que ens oposam i votarem en contra. 

6.- Declaració institucional de suport a les cooperatives 2012

L’any 2012 ha estat declarat per les Nacions Unides com l’any internacional de les cooperatives. Amb aquesta declaració es tracta de reconèixer i donar suport a la tasca de les cooperatives. A Balears existeixen 211 cooperatives prop de 3000 treballadors i uns 5900 socis de cooperatives agroalimentàries. El que resulta sorprenent és que aquesta declaració arribi quan només ens resten poc més de dos mesos del 2012.

7.- Moció de sol·licitud al Consell de Mallorca per a l’adopció de l’acord/resolució que pertoqui respectes les obres de l’Ajuntament de Pollença incloses en el Pla d’Obres i Serveis 2011 i Pla Plurianual 2011-2012-2013 i 2014.

Hi ha problemes per que el Consell doni el vist i plau al pla d’obres i serveis de 2011; recordau que es va aprovar (amb la nostra abstenció i  el vot en contra del PSM) canviar l'obra del pont elevat per travessar la carretera per reparar la teulada de Ca'n Llobera, a més de circuits elèctrics, tubs d'aigua, reparacions en general i posar un ascensor per les barreres arquitectòniquesL’altra obra del POS del 2011 és la millora de l’accés i aparcament al poliesportiu de Pollença.

Cal recordar que a més a més el Consell governat pel Partit Popular ha eliminat el pla d’obres i serveis del 2012, un pla molt important pels ajuntaments per emprendre per emprendre obres i millores d’infraestructures bàsiques.

8.- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE i ERAM de solidaritat i per minimitzar l’impacte de la retirada de la paga extra de Nadal .

A Alternativa consideram necessari per solidaritat amb els servidors públics, que es produeixi l’aplicació de forma efectiva i amb els mateixos efectes  la reducció salarial a tots els càrrecs electes i càrrecs de lliure designació,  Veure article i moció.

9.- Moció presentada pel grup municipal A per habilitar zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia.

Demanam fer un estudi per dotar al municipi de Pollença de zona o zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia i posar en funcionament un pla pilot a la platja de Can Cullerasa pel proper estiu 2013. Veure article

10.- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; UMP i ERAM relativa a allargar la ruta de la Pedra en Sec fins a la Cala Sant Vicens.

Moció proposada pel PSOE que hem signat després de que el PSOE hagi acceptat les nostres propostes; que la gestió del refugi sigui pública, no oblidar l’objectiu de que la ruta pugui arribar al far de Formentor i senyalitzar i obrir tota la ruta (al seu inici entre Andratx i Sóller hi ha trams mal senyalitzats i prop de Valdemossa hi ha un tram tancat.

11.- Moció presentada pel grup ERAM a favor del dret a decidir com a poble cap a l’estat propi i de suport a l’Assemblea Nacional Catalana de Mallorca

Esquerra demana donar suport a  la Generalitat de Catalunya per la constitució d’un estat , amb la confiança que es faci extensible a la resta de territoris dels Països Catalans, donar suport a l’Assemblea Nacional Catalana de Mallorca i permetre que els ciutadans de les Illes Balears, i dels diferents territoris dels Països Catalans, puguin decidir el seu futur com a poble.

12.- Moció institucional per la defensa de principis en la propera conferència de negociació del Tractat sobre el Comerç d’Armes

Una moció proposada per Amnistia Internacional amb l’objectiu que al nou tracta de comerç d’armes es dificulti que aquestes s’utilitzaran per violar els drets humans.

13.- Dació de compte de la liquidació del Pressupost General de l’Ajuntament de Pollença de l’exercici 2011 .

Encara no tenim informació d’aquest punt

14.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb