URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes del ple d'octubre.

Alternativa | 25 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Aquests són els precs i preguntes que presentam al ple d'avui. Aquest blog i el nostre perfil de facebook sempre estàn oberts als vostres precs i preguntes.

PRECS

- Demanam la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós

- Demanam que es torni a posar vigilància continua al programa “centre obert” a l’escola Miquel Capllonch. El fet de no haver-hi vigilància implica que hi entra gents que no hi hauria de entrar

- Demanam intensificar la vigilància al pati del centre cultural Miquel Capllonch per evitar que hi hagi gent que embruti la zona de jocs,  prohibir fumar a la zona de jocs infantils i posar cartells que indiquin l’edat adient per utilitzar els jocs infantils (hi ha adolescents que fan malbé dels mateixos).

- Demanam intensificar la vigilància al parc de la Gola .

- Demanam al batle de Pollença que transmiti personalment a la Delegació del Govern l'acord de Ple del passat mes de juliol demanar que resolgui anular les multes interposades a ciutadans de forma totalment injusta i desproporcionada.

PREGUNTES

1.  Ha passat un mes més sense que el regidor de serveis socials no hagi convocat una reunió de la Comissió d’Avaluació i Seguiment de la Crisi que va ser aprovada per unanimitat al ple d’abril. Reprovam aquest actitut per part del regidor que suposa una manca de respecte als regidors d’aquest Ajuntament i als ciutadans que representam. Quin dia pensa el regidor convocar aquesta comissió?

2.  S'ha fet un seguiment de com afecten les llistes d'espera dels distints hospitals de l'illa als pollencins? Per exemple deu mesos en oftalmologia a l'Hospital d'Inca?

3.  Quan pensen fer la reunió per reanudar la feina a l’ordenança d’ocupació de la via pública?

4.  Han comprovat que les pedres de la font de la Plaça es troben en bon estat?

5.  Quan pensen fer la reunió per valorar el Festival?

6.  S’han iniciat les negociacions amb l’empresa de transport per arribar al camp de futbol de del Port de Pollença

7.  On s’han reubicat les papereres del carrer Mestre Albertí del Port de Pollença.

8.  Quina empresa fa el manteniment de les bombes de calor del col·legi Miquel Caplllonch.

9.  A canvi de no contractar una empresa per fer el seguiment de la contracta de neteja viària? (art 41)  quants de treballadors més ha contractat l’UTE?

10.    Quan publicaran les bases del  borsí d'interins d'auxiliar de clínica de la Residència?

11.    Ha rebut el batle contestació del batle de Sa Pobla  i de la Direcció de Carreteres respecte a la informació que li van traslladar del perill de col·lapse del voral de la carretera a Sa Pobla a l’altura de son Ventura.

12.    Quin personal de l’Ajuntament no fitxa? Per què motiu?

13.    Com es troba la situación dels treballadors de l'Ajuntament "subrogats" a l'empresa de Neteja Viària? No pensen que el més lògic seria recuperar aquests treballadors ?

 

"undefined"
 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Presentació llibre

Alternativa per Pollença | 26/10/2012, 20:33

L'independentisme a les Illes Balears. De la Transició a l'actualitat (1976 - 2011). Acte - presentació del llibre

Divendres, 2 de novembre a les 20:00h a Can Alcover (C/ Sant Alonso, 24. Palma)

Us volem convidar a aquest acte que comptarà amb la presència del Dr. Antoni Marimon, autor del pròleg; Tomeu Martí, coordinador de l'Obra Cultural Balear i els propis autors de l'obra, Joan Pau Jordà i Miquel Amengual

L’independentisme, entès com aquest moviment social i polític que defensa la constitució de les Illes Balears en un estat lliure i independent, ha jugat un paper clau en la seva història recent. Ja ho assenyala al pròleg d’aquest llibre Antoni Marimon, una de les màximes figures en l’estudi de la història del nacionalisme a Mallorca, “com molt bé reflecteix el llibre de Joan Pau Jordà i Miquel Amengual, l’independentisme pancatalanista ha suposat una mena de descolonització ideològica i ha fet veure que hi podia haver vida al marge d’Espanya, un fet que xoca amb la mentalitat provinciana de la majoria dels illencs, adoctrinats durant segles en l’espanyolisme per totes les eines de l’aparell estatal”.
D’aquesta manera, ja sigui des dels moviments en defensa del territori o de la llengua, fins a les manifestacions pel dret a l’autodeterminació, passant per les mobilitzacions en defensa dels drets civils o contra la corrupció, les persones i organitzacions independentistes han tingut un paper protagonista en la vida política i social de la nostra terra. El llibre cerca treure a la llum les causes del sorgiment d’aquest moviment, la seva evolució i els moments de més efervescència, des del seu sorgiment en plena dictadura franquista, fins als nostres dies, així com analitzar de manera profunda les principals organitzacions que han format, i encara formen, part del moviment independentista.

Més informació a: h
ttp://www.documentabalear.cat/cataleg.php?id=528

Alternativa per Pollença

Re: Precs i preguntes del ple d'octubre.

Alternativa per Pollença | 25/10/2012, 07:32

El Consistorio concederá licencias exprés a las obras ´más sencillas y económicas´

El objetivo es simplificar la tramitación y acortar el plazo de espera en la obtención de permisos para obras menores para que los solicitantes puedan iniciar los trabajos en el plazo de uno o dos días

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/10/25/consistorio-concedera-licencias-expres-obras-sencillas-economicas/803311.html

Alternativa per Pollença

Lamentable

Alternativa per Pollença | 25/10/2012, 07:04

El Casal de Can Llobera de Pollença se degrada a la espera de recibir ayuda del Consell.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/casal-can-llobera-pollen-degrada-espera-recibir-ayuda-del-consell.html

Paco

Re: Precs i preguntes del ple d'octubre.

Paco | 25/10/2012, 07:03

te encuentras cada cosa por la red ...
h
ttp://www.anpe-balears.org/modulonew.php?Autentifica=No&Cod_categoria=11&Codnot=1836

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb