URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Alternativa | 26 Octubre, 2012 06:43 | facebook.com twitter.com

Resum i primera valoració del ple d’ahir. Un ple que va acabar a les dotze de la nit sense temps per respondre les preguntes presentades per escrit.

Es va aprovar la nostra moció de supressió de les pagues extra de Nadal dels polítics municipals i la part proporcional del sou, dels que no tenim paga extra per destinar aquests doblers a l’àrea de serveis socials. L’aprovació va ser possible amb els vots a favor de tots els grups de l’oposició ja que l’equip de govern va ser incapaç d’entendre la necessitat d’aquesta mesura.

Respecte a la nostra moció per habilitar zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia la vam retirar davant de la política bruta de la regidora de medi ambient

Tot plegat demostra que encara hi ha polítics que no s'han adonat que són els primers que han de donar exemple i que la seva feina és cercar el millor pel bé comú.

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 31 de maig de 2012    

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de juny de 2012    

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de juliol de 2012    

Es va aprovar per unanimitat  amb petites matisacions.

4.- Aprovació inicial, si procedeix, de l’ordenança municipal d’obres menors.

Aprovada amb la nostra abstenció.

Evidentment estam d’acord amb agilitzar els tràmits per fer obres menors, però consideram que a l’ordenança cal diferenciar més diferents tipus d’obres menors i  contemplar que un particular pugui fer feines com pintar l’interior de la seva casa. Ens vam abstenir i farem l’al·legació corresponent.

5.- Aprovació inicial, si procedeix, de la declaració de no disponibilitat dels crèdits destinats a la paga extraordinària de Nadal de la Fundació Escola de Música de Pollença; de l’Institut Municipal Ràdio Pollença i del Patronat Residència Social Santo Domingo

Aprovada amb el vot a favor de PP, Lliga i UMP, abstenció de CiU i vot en contra d’Alternativa, PSOE,PSM i Esquerra.

Una vegada més vam votar en contra d’una injustícia imposada pel govern central del PP. Tenim un govern incompetent i covard que només fa el més fàcil o carrega contra els més dèbils. Hi ha alternatives com fa poc ha recordat el sindicat de tècnics d'Hisenda Gestha El frau fiscal i laboral -economia submergida- assoleix a Balears els 1.000 milions d'euros anuals. Les retallades actuals recauen sobre els sectors més dèbils mentre el Govern de les Balears renuncia a la recaptació de l'impost sobre el patrimoni.(notícia)

6.- Declaració institucional de suport a les cooperatives 2012

Aprovada per unanimitat.

L’any 2012 ha estat declarat per les Nacions Unides com l’any internacional de les cooperatives. Com vam dir resulta sorprenent que aquesta declaració arribi quan només ens resten poc més de dos mesos del 2012. Per altra part tot el nostre suport a les cooperatives, i esperam que aquesta declaració institucional no sigui només un paper i després es tingui en compte en temes concrets, com es va ressaltar al debat a Pollença hi ha una cooperativa tan important com la Cooperativa pagesa de Pollença o la cooperativa que gestiona l’escoleta de la Gola al Port de Pollença.

7.- Moció de sol·licitud al Consell de Mallorca per a l’adopció de l’acord/resolució que pertoqui respectes les obres de l’Ajuntament de Pollença incloses en el Pla d’Obres i Serveis 2011 i Pla Plurianual 2011-2012-2013 i 2014.

Aprovada amb el vot en contra d’UMP.

El PP va dir al suprimir Tele Mallocaca que els recursos estalviats s’utilitzarien per reforçar el Pla d’Obres i Serveis, no només no l’ha reforçat sinó que l’ha eliminat al 2012 i a Pollença tampoc volen fer efectiu el Pla del 2011 .es pensava reformar Ca'n Llobera i millora de l’accés i aparcament al poliesportiu de Pollença. El PP de Pollença és submís a les polítiques del seus coreligionaris del  Govern i el Consell però a la inversa es produeixen continues decisions que perjudiquen a Pollença (zero euros per al Festival, zero euros recuperats del pressupostat per l’auditori i ara de moment zero euros pel Pla d’Obres i Serveis.

La veritat que en aquest moment el millor seria eliminar un Consell de Mallorca que només serveix per importar fems.

Respecte al vot d’UMP en contra d’aquesta moció per protestar contra la manca d’inversions al Port de Pollença resulta totalment incoherent ja que ells van votar a favor de les inversions del POS del 2011 a Pollença.

8.- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE i ERAM de solidaritat i per minimitzar l’impacte de la retirada de la paga extra de Nadal .

Aprovada amb els vots a favor d’Alternativa, PSOE,CiU,UMP,Esquerra i PSM, abstenció de la Lliga i vot en contra del PP.

Un llarg debat on l’equip de govern es va centrar en defensar que cobraven molt poc i que fan molt bona feina, aprofitant també per retraure nòmines de la passada legislatura i indirectes a regidors de l’oposició per cobrar més dels que mereixen i a funcionaris de l’Ajuntament per tenir alguns drets socials... Pensam que aquest no era el debat. Per a nosaltres és totalment immoral decidir llevar la paga extra de Nadal als funcionaris i treballadors i deixar la nostra paga igual. Els polítics som els primers que hem de donar exemple, la pena és que hem tingut que ser nosaltres qui recordi coses tan obvies a l’equip de govern.

Amb l’aprovació de la moció es suprimeixen les pagues extra de Nadal dels polítics municipal i la part proporcional del sou, els que no tenim paga extra. Aquests doblers es destinaran a l’àrea de serveis socials.

9.- Moció presentada pel grup municipal A per habilitar zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia.

 Veure article

Vam retirar la moció davant de la política bruta de la regidora de medi ambient que va recuperar una tàctica habitual a  la nefasta legislatura passada.

Aquesta moció la vam registrar l’11 d’octubre, dues setmanes abans del ple, el divendres 19 va ser la comissió informativa, però  va ser  el mateix dia del ple quan l’àrea de medi ambient va treure una nota de premsa en la que desqualificava i qüestionava la nostra moció, dient que fa mesos que treballaven a aquest tema. La pregunta és per què la regidora de medi ambient recordam que amb dedicació exclusiva no va tenir temps entre l’11 i el 24 d’octubre per millorar i consensuar la moció... Això simplement és actuar de mala fe i no pel bé comú.

10.- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; UMP i ERAM relativa a allargar la ruta de la Pedra en Sec fins a la Cala Sant Vicens.

Aprovada per unanimitat.

A la moció s’havia afegit, entre altres, la nostra proposta de que la gestió del refugi fos pública, però avui el Consell  inicia la privatització del refugi de Pollença i del refugi de Can Boi (Deià) (veure article premsa). Una vegada més es va demostrar la manca de comunicació entre el batle i el Govern i el Consell, i com el PP de Pollença vota a favor de mocions a les que no creu ni té cap intenció de fer complir. Una estafa als ciutadans.

I la privatització un altre argument per eliminar un Consell de Mallorca que només serveix per importar fems.

11.- Moció presentada pel grup ERAM a favor del dret a decidir com a poble cap a l’estat propi i de suport a l’Assemblea Nacional Catalana de Mallorca

Aprovada amb el vot en contra de PP-UMP i abstenció de la Lliga.

Esquerra va acceptar les nostres esmenes, del PSOE i CIU i va modificar la seva moció. El que es va aprovar va ser:

L'Ajuntament de Pollença donarà el seu suport a totes les comunitats autònomes que decideixin iniciar el procés de constituir-se com a estat propi, prèvia consulta a la ciutadania de cada territori, confiant que les Illes Balears sigui una d'elles.

L’Ajuntament de Pollença manifesta el ple suport a totes aquelles iniciatives de la societat civil i/o institucions, orientades i desenvolupades democràticament i pacíficament, que fomentin la informació, la consulta popular i la concreció del dret a decidir de les persones i els pobles, a l’hora d’avançar cap a l’estat propi.

L’Ajuntament de Pollença apel·la a l’esperit cívic de la Unió Europa, inclòs l’Estat espanyol, per tal que permeti que els ciutadans de les Illes Balears, i dels diferents pobles de l’Estat espanyol, puguin decidir el seu futur com a poble.

12.- Moció institucional per la defensa de principis en la propera conferència de negociació del Tractat sobre el Comerç d’Armes

Aprovada per unanimitat.

13.- Dació de compte de la liquidació del Pressupost General de l’Ajuntament de Pollença de l’exercici 2011 .

Aquest punt  no es votava, quan ens facin arribar la liquidació la publicarem


 

Comentaris

Pepe

Trolls

Pepe | 28/10/2012, 16:52

Em fa pena veure com aquests trolls tenen una vida tan trist que no tenen res millor a fer que intentar destruir a la gent que intenta fer coses pel poble.
No et cansis Joan, aquests trolls només vole fer mal, un mal que al final es fan a ells mateixos.

solidari

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

solidari | 28/10/2012, 14:01

Ja que mos solidaritzam tant darrerament, te podries solidaritzar amb els que se'ls nega la urbanitzacio de la seva parcela, i fer una donacio de la teva per fer-hi una bona zona verda... Ai no, que no es el mateix receptar que prendre

Joan C C

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Joan C C | 28/10/2012, 12:03

Pere menteixes més que parles. Ja me contaràs quan he utilitzat el meu càrrec per no se que. Jo l'ùnic que vaig fer en els seu moment es fer el comentari de que els veinats de cadarnera no renunciaven a que s'urbanitzàs el seu redol. Encara no he sentit cap argument contrari. Tot lo altra ha estat contestar als teus comentaris embullosos i amb molta mala llet que no tenen cap altra objectiu que desacreditar-me. De la mateixa manera que s'ataca a Miquel per tenir una sogra que du el refugi o a na Tonina per treure una pláça de becaria, si tot això es el que tens contra Alternativa val més ho deixis anar.

u nostro

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

u nostro | 28/10/2012, 10:19

pere creé el ladrón que todos son de su condición

jrv

Pitjor cego que el que no hi vol veura

jrv | 28/10/2012, 09:05

Home, pere(minuscula), me sembla que hi ha ànim de revenja d'un noseque tal volta malaltís, però en tot cas, cerca arguments que al manco facin pensar i tinguin un punt de lògica. La via de circumvalació al seu pas dins la urbanització Gotmar, estava prevista des de els anys 60, aposta és va deixar espai, però no estava prevista com a quasi-autopista, simplement una carretera per descongestionar la vorera de la mar. Jo no se si en Pepe era nat aquelles dates!!
I en tot cas, Alternativa és evidentment un partit amb ideologia de respecte al medi ambient i en consequencia contraria a la especulació urbanistica oposat a qualsevol abús i falses excusses desarrollistes que sols amagen enriquiment personal, quan no corrupció lligada al fals urbanisme, com per desgracia massa sovint es el cas. Alternativa simplement es coherent i consequent, d'aqui tants d'atacs com el teu.

Pere

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Pere | 27/10/2012, 16:52

Ah, garci vist lo vist jo no tenc gens clar, que la vostra postura en contra de la 2 fase de la circumvalacio es perque passa per davant can pepe,ni ara te mes renous i mes molesties. Vist lo vist tambe podria esser, perque parlant de transparencia ell mai va dir que nera un dels afectats.

Pere

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Pere | 27/10/2012, 16:48

Mira JCC, defensar a nivell general la eliminacio de barreres arquitectoniques encara que ton pare ho necessiti es de lloar, intentar sols eliminar les que afecten directament al teu pare utilitzant el teu carrec ja no ho tenc tan clar. De la mateixa manera que defensar la urbanitzacio d'una zona que compleixi determinades caracteristiques me pareix normal, sols defensar la urbanitzacio del trocet que afecta a les propietars de la teva familia al mateix temps que hi ha zones iguals davora no me pareix lloable.

MC

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

MC | 27/10/2012, 13:42

Per aqui teniu un tal Marti Cifre, maxim exponent de la mala educacio i el populisme barato, que ja vareu veure el comentari wue va fer en coneixer les inversions al calvari, vaja tio penos

Garci

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Garci | 27/10/2012, 11:01

Què curiós que s'intenti reobrir aquest debat just en el moment en que s'estava discutint sobre el paperillo d'alguns partits després del ple.

Joan C C

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Joan C C | 27/10/2012, 10:51

En primer lloc jo no vaig obrir aquest debat, ho va fer en Pere cercant embullar. No crec que hagi de deixar de participar en cap debat sempre que ho faci obertament i sense amagar res. O es que tampoc puc defensar l'eliminació de barreras arquitectòniques perque el meu pare va en cadira de rodes. Torn a repetir, encara no he sentit a ningú defensar que no s'urbanitzi el triangle cadernera si qualcu es contrari que ho argumenti pero que no ho utilitzi per intentar desacreditar-me a mi o al meu partit

Garci

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Garci | 27/10/2012, 10:15

Amb aquest argument, defensar millores a Gotmar seria reprovable perquè hi viu en Pepe, etc. etc.
Defensam que no s'urbanitzi damunt la zona humida de l'Ullal, segons els mapes hídrics confeccionats per experts. I una de les alternatives, si el Moll ha de créixer, és que ho faci una zona que está envoltada de sól urbanitzable.
El dit, no podem abstenir-nos de donar solucions o defensar el que creiem bo només perquè hi hagi algun company que hi tengui terreny. Seria absurd.

pete

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

pete | 27/10/2012, 09:15

Jcc, els solars propietat de la teva família estan envoltats de zona urbana, es cert ; que no estan afectats de zona humida també, però hi ha zones de l'ullall que estan en la mateixa situació en envoltats de zona urbana, i no afectats de zona humida, per tant igual que els de la propietat de la teva família supos que defensen què es poden urbanitzar, també milloren la mobilitat, les infraestructures,.,,. MIRA jcc, CREc que des del moment que tu tens interessos personals en aquesta zona la teva postura i la del teu partit, n'ets el màxim responsable, es no participar d'aquest debat. Pensa que intentar paralitzar una zona de l'ullall i l'altra no, es afavorir econòmicament les propietats de la teva família perquè es revaloritzar, i encara que siguin els teus interessos, crec quepolíticament es reprovable'

pete

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

pete | 27/10/2012, 09:15

Jcc, els solars propietat de la teva família estan envoltats de zona urbana, es cert ; que no estan afectats de zona humida també, però hi ha zones de l'ullall que estan en la mateixa situació en envoltats de zona urbana, i no afectats de zona humida, per tant igual que els de la propietat de la teva família supos que defensen què es poden urbanitzar, també milloren la mobilitat, les infraestructures,.,,. MIRA jcc, CREc que des del moment que tu tens interessos personals en aquesta zona la teva postura i la del teu partit, n'ets el màxim responsable, es no participar d'aquest debat. Pensa que intentar paralitzar una zona de l'ullall i l'altra no, es afavorir econòmicament les propietats de la teva família perquè es revaloritzar, i encara que siguin els teus interessos, crec quepolíticament es reprovable'

Pepe

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Pepe | 27/10/2012, 08:18

"informes" no intentava rebatre els teus argument dient que eres un dels afectats o persona propera, simplement és el que pens i crec que tinc dret a dir-ho, tampoc no t'has d'enfadar, jo no el faig per debatre amb una persona que es diu "informes". Per altra part crec que la meva resposta deia alguna cosa més que això.
Els teus comentaris tenen dues línies; a una demanes per tots els tràmits que s'han de fer per fer efectiva la moció i t'he posat la opinió de la secretària de l'Ajuntament, ara es tracta de fer la feina tècnica, el ple ja ha expressat la seva opinió política.

L'altre línia és dir que aquesta mesura és injusta i ara la compares amb la la llei del Talio (una llei que per cert va ser un avanç en la justícia) i la situes a la mateixa altura que el RD de Rajoy.

El govern central tenia molt clar que aquesta mesura que prenia encara seria més injusta si ells no feien el mateix, per això els es van llevar també la paga extra de Nadal per això et torn a dir que el RD diu; “en base al principio de necesaria solidaridad que debe imperar en estos momentos en todos los ámbitos sociales y políticos y a fin de compartir el esfuerzo que suponen las medidas que se establecen en este Real Decreto-ley respecto al colectivo de empleados públicos de todas las Administraciones en su sentido más amplio, es voluntad del legislador que se impulsen todos los mecanismos legales existentes para permitir la extensión de las citada medidas tanto a diputados y senadores COMO AL PERSONAL DE OTROS ÓRGANOS CONSTITUCIONALES, APLICANDO, EN SU CASO, Y CUANDO SEA NECESARIO, LA NORMATIVA REGULADORA DE LOS MISMOS EN MATERIA DE RETRIBUCIONES"

Des del momento que als Ajuntaments lleven la paga extra als funcionaris i personal laboral és el nostre deure, al igual que ha fet el Govern, Senat i Parlament fer el mateix amb els nostres sous. No és una qüestió de revenja, és una qüestió de Justícia que tan de bo s’apliqués a totes les decisions que prenem els polítics.

pdt.Que consti que per la meva part és un plaer debatre amb una persona lògica i amb arguments encara que no estem d'acord però no sé si aquest cap de setmana em podré connectar massa, si continues comentant quan torni et contestaré.

Margalida Amengual

Retallades sous

Margalida Amengual | 27/10/2012, 08:02

No és per res "informe" però crec que estàs un poc embullat. En aquest cas crec que es de justícia que, si els treballadors de l'Ajuntament no han de cobrar la paga de Nadal res millor per demostrar que tots anam amb el mateix barco que els polítics també se le llevin. Si jo hi treballàs a l'Ajuntament els hi agrairia. Que és una injusticia que llevin pagas, abaixin sous, etc., etc.,? està clar però qui té la culpa no són els Ajuntaments, o no? La mesura ve del Govern Central, que jo sapi.

Informe

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Informe | 27/10/2012, 07:16

Pepe, si ser un dels afectats afecta als arguments, no les contestis, pero no les intentis rebatir aixi. Treure el sou a un treballador es miserable, ho ha fet el PP a Madrid i voltros aqui. Uns aixecant la bandera de l'austeritat i els altres de la solidaritat, molt mal argument per cert. La solidaritat amb una injusticia mai es repetir-la, i la llei del Talio, per sort, fa temps va ser desplaçada per altres lleis mes justes.

Pepe

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Pepe | 26/10/2012, 21:47

Informe no és per res però sembles un dels afectats per la votació d'ahir o qualcú molt proper als mateixos
Primer he de dir que el que es va votar ahir va ser considerat just per part de la majoria dels regidors que representen a la major part dels ciutadans de Pollença. Però és que seria just igual si no hagués sortit aprovat. És totalment immoral votar per la resta el que no vull per mi. També pots recordar que hi ha molts funcionaris i treballadors de l'Ajuntament que cobren menys que els regidors i també hauran de passar aquest Nadal sense paga extra.
Efectivament no depenc del sou de l'Ajuntament però si que depenc del meu sou de professor i passaré aquest Nadal sense paga extra, tal vegada hauries de demanar a Rajoy, Bauza I Tomeu si no han trobat una mesura més justa i menys populista.

Respecte als teus dubtes 2ª qüestió: L'eliminació (que no aplaçament com dius tú) de la paga extraordinaria del mes de desembre en el sector públic pel RD-ley 20/2012, de 13 de juliol, a la seva exposición de motius manifesta que "en base al principio de necesaria solidaridad que debe imperar en estos momentos en todos los ámbitos sociales y políticos y a fin de compartir el esfuerzo que suponen las medidas que se establecen en este Real Decreto-ley respecto al colectivo de empleados públicos de todas las Administraciones en su sentido más amplio, es voluntad del legislador que se impulsen todos los mecanismos legales existentes para permitir la extensión de las citada medidas tanto a diputados y senadores, como al personal de otros órganos constitucionales, aplicando, en su caso, y cuando sea necesario, la normativa reguladora de los mismos en materia de retribuciones". Es evident que del tenor literal del páragraf transcrit es despren la voluntat d' impulsar, en un futur, mecanismes que permetin la extensió de la citada mesura als càrrecs electes; previsió que no sería necesaria si el propi Real Decreto -ley afectas als càrrec electes , que no tenen la consideració d'empleats públics.
No obstant, res impedeix que, davant la profunda crisis i la gravetat de las mesures extraordinàries i urgents adoptades, cada ajuntament adopti el corresponent acord plenari aplicant la corresponent reducció als càrrecs electes.

Informe

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Informe | 26/10/2012, 20:38

I aixo vol dir que s'han de votar al ple els canvis presupostaris? I les modificacions de les retribucions anuals? Recordem que als funcionaris no se'ls ha modificat la retribucio anual sino que se'ls ha aplaçat el pagament de la paga extra, molt diferent i legalment molt mes senzill. Que passara en tornar la paga als funcionaris, se'ls tornara als regidors? S'ha castigat als regidors encara mes que als funcionaris sense haver dictat ells les mesures? Heu tengut en compte que hi ha regidors que cobren menys que molts funcionaris inclus fora paga i depenen d'aquest sou, curiosament cap dels de l'oposicio? No heu trobat cap formula mes justa i menys populista?

Pepe

A informe

Pepe | 26/10/2012, 20:24

Abans del ple vam consultar a la secretària i a partir del que ens va informar vam fer les corresponents esmenes. Mocions similars s'han aprovat a altres Ajuntaments i en principi pensam que no hauria d'haver problema per fer-la efectiva fent els canvis pressupostaris corresponents.
Vull recordar que els regidors que no cobram paga extra de Nadal també ens reduïm el sou de part provisional i que tots els doblers estalviats van a l'àrea de Serveis Socials.

Pepe

A Guillem Caldentey

Pepe | 26/10/2012, 20:16

Gràcies Guillem els dubtes que em vas plantejar van servir per millorar la moció a partir de la informació que em va donar la Secretària de l'Ajuntament.

pato

Morro s'ha de tenir

pato | 26/10/2012, 19:30

Esl atacs personals del "s'ha de tenir Morro" està a l'alçada dels orangutans, apart de ser la "persona" menys informada o mes descervellada.

Maki

Embullar no, "pere"

Maki | 26/10/2012, 19:25

El petit terreny que menciona "pere"(així talment en minúscules ho escriu) està a centeners de metres de la zona humida de la Gola, i enfora d'aquesta, amb carrers i urbanitzacions pel mitg. No deus esser del Moll, i si ho ets, no tens ni idea de la localització del que parles.La mala llet no és un argument.

Informe

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Informe | 26/10/2012, 19:19

Tenc curiositat per sabre com se resol el tema de la paga extra eliminada i que diu la secretaria al respecte. Perque el sou anual dels regidors es aprovat i reflexat en els pressuposts, no? Per tant hi ha una modificacio de les retribucions anuals i del pressupost anual? O se demana una donacio "voluntaria" de la paga? No ho veig gens clar. I si al 2013 tornen la paga extra als funcionaris com s'ha dit, la tornaran als regidors? No ho veig gaire facil d'encaminar, supos que heu demanat informe a la secretaria.

S'ha de tenir morro

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

S'ha de tenir morro | 26/10/2012, 16:36

De tots els listillos que aqui opinen no n'hi hauria xap que votas llevar-se la paga de nafal. Aixo que heu fet es una porcada i mos passara factura a tots. No en parlem den JRV i els anys que va cobrar per gratar-se la carxofa per l'ajuntament

jordi

es vera

jordi | 26/10/2012, 16:35

Estic d'cord, els de la lliga i convergència són peperos disfraçats...

Garci

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Garci | 26/10/2012, 15:26

Cerca algun comentari meu sobre el tema. No és qüestió d'obrir els ulls, es tracta de valorar polítiques concretes. I, vists els darrers plens, se confirma que la seva línia política dista molt de la meva.

Petronila

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Petronila | 26/10/2012, 13:45

Enhorabona Garcí a la fi has obert els ulls. No fa molt a n'aquest bloc defensau la líder de la lliga com a verge e immaculada.

Garci

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Garci | 26/10/2012, 13:33

Estic totalment d'acord Margalida. Però tampoc me sorprèn el tema de la Lliga: formen part d'un projecte personalista (J. Font) de caràcter regionalista però sobretot liberal (per simplicar-ho, de dretes). També s'ha de tenir en compte la procedència de la seva líder: Unió Mallorquina (liberal-regionalistes). I no podem deixar de mencionar el seu pacte de govern amb el PP. Tot això fa més fàcil d'entendre que vagin contra els treballadors, contra els interessos generals i que primin els seus interessos econòmics per damunt de tot.

Joan C C

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Joan C C | 26/10/2012, 12:36

Pere aquest debat ja el varem tenir, no se per que surt ara, dos punts importants.
1- Hi ha una part de l'Ullal que afecta a la zona humida, quan el batle va voler fer alegacions per facilitar la desprotecció es van oposar PSM, Unió Mollera, Alternativa, PSOE, Esquerrai la lliga.

2-No hi ha cap partit ni associació que oposar-si a l'urbanització del rústic al costat de cadernera ja que són uns solars que no afecten a la zona humida i es troben totalment envoltats de solars ubans i que podien ajudar a millorar els equipaments i infraestructures (viàries i de mobilitat de la zona).

Margalida Amengual

Ple

Margalida Amengual | 26/10/2012, 12:34

UMP sempre hem sabut que pensen, amb el cul, diria jo, però mai s'han amagat; ara, la lliga aquesta, que anaven de "guays",mira amb que surten ara: no als interessos del poble (font de plaça), no a ajudar els treballadors (retallades sous), abstenció a l'acord de retallar el seu sou (solidaritat zero, no sigui que no puguin dinar per Nadal!); i dirés res de la seva abstenció sobre l'autodeterminació del pobles per què no me vull enfadar més.

pere

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

pere | 26/10/2012, 12:02

Jcc has de dir qui màquina i qui no, no en genèric, allò que jo afirmar es que si la urbanització d'una zona de la gola en lloc de ésser de la teva família fos de la família del batlle diria que no se pot urbanitzar, que es un lamentat, que...i si el batlle ho defensa con fas tu i el teu partit dirien que defensen interessos personals, o no?

Garci

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Garci | 26/10/2012, 12:02

El paper d'UMP també fa pena. Incoherents, antiobrers, antidemicratics...

Margalida Amengual

Ple municipal

Margalida Amengual | 26/10/2012, 11:07

Ara me direu que tenc manies a la Lliga però les abstencions per part d'ells a alguns assumptes d'aquest ple i el suport a les retallades de sou a treballadors demostren de quin peu es calcen. La meva opinió és que són peperos desfressats.

Guillem Caldentey

Salutacions...

Guillem Caldentey | 26/10/2012, 09:11

... i enhorabona companys per la vostra gran bona feina!

G. Caldentey

jrv

Bona opossició

jrv | 26/10/2012, 08:34

La veritat és que Pollença governada en minoria i controlat el govern municipal per una opossició en general responsable, malgrat qualque sortida de tò esporàdica d'aquesta, hi surt guanyant.
M'hauria de sorprendre la falta absoluta d'elegancia i responsabilitat dels membres del PP en la questió de la paga de Nadal, però coneixent personalment l'amor als Eurons per davant l'interès col·lectiu del mateix batlle i d'aquell regidor que amb una dedicació exclussiva ben pagada havia de fer miracles, i de moment tan sols fa bunyols, no me ve de nou aquesta defensa aferrisada de la seva butxaqueta particular, mentres arrassa la butxaca dels treballadors.
En conjunt, enhorabona a Alternativa i a la resta de partits de la opossició. I lo de la zona de banys pels animals, una vengança de la regidora per haver-la privat de la paga de Nadal, els animals de companyia li ho " agrairan".I me ddemano encara que se n'ha fet d'aquells "pipicans" tan ben innagurats, on tan sols hi faltava el bisbe beneint..

Joan C C

Re: No s'han adonat. Primera valoració i votació del ple.

Joan C C | 26/10/2012, 07:53

Benvolgut Pere, la diferència és clara uns defensam les coses públicament i cara alta i n'hi ha d'altres que maquinen d'esquena als ciutadans no sigui cosa....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb