URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tancat per Vaga General

Alternativa | 13 Novembre, 2012 23:00


Comentaris

jrv

Disculpes

jrv | 16/11/2012, 16:18

Certament, no puc provar el que la premsa del moment, i la opossició va senyalar, ni les afirmacions d'algun company, això ho poden fer ells.
Per tant, demano disculpes sinceres per no poder confirmar o desmentir.
No dubto que l'anomenament com a assessor, que crec que fou en temes d'Agricultura ho fou sobre persona capacitada (Al manco en aquest àmbit agricol no hi hagué mangarrufes, deu ser l'únic àmbit "normal" de l'era Matas!) però fou tanta la coincidència entre els comentaris a la premsa i el nomenament!!
Per altra part, m'alegra que segueixi l'atenció de batlles i regidors presten a aquest blog.
Per qualque cosa deu ser.

demanda

Re: Tancat per Vaga General

demanda | 16/11/2012, 16:04

Domes per aquest paràgraf literal:
"...que un funcionari de la Conselleria d'Agricultura que ara és batlle de Pollença, amb lloc de treball a Sa Pobla, no anés a fer feina casi mai i cobrés, i a les denuncies dels seus companys de feina, el Ilm. President matas contestés anomenant-lo "assessor"..."
hauries de demostrar molts coses que dubt que puguis fer-ho, des de que no anava a fer feina fins que el nomenament va ser una contesta de matas passant per que el varen denunciar els companys. I això sense emplear el pressumpte enlloc.
I que sàpigues que la pressumpte comissió d'una falta en el passat no inhabilita a ningu per posar el crit al cel pel que li doni la gana. Si no, mos posarien una multa de transit i ja no tendriem dret a reclamar res en tota la vida. Res, que has pixat fora de test, cosa gens habitual. Tranquil, no s'esperen rectificacions ni disculpes per part teva, qui neix porcell, mor verro.

legalitat

esper

legalitat | 16/11/2012, 15:49

Jo esper que tots els que tanquen camins públics, tinguin sort amb les demandes, i que els camins estiguin oberts...

jrv

Elegancia.

jrv | 16/11/2012, 15:13

A, si a mes me dissitges "sort amb la demanda", gracies.
No perdiguem les formes.

JRV

Assustar...buuuuh.

JRV | 16/11/2012, 15:10

No se a quin comentari es refereix "demanda"?? Ja me dirà on és la "difamació".
En quan a demanda , deu ser major d'edat, que faci el que vulgui, no li tinc a dir jo, ja veus!...
I Paco, lo pasado que haya afectado mi bolsillo de contribuyente i la ètica colectiva, sigue teniendo importancia sobre todo si no se corrigió en ningún momento i si la ocupación de tramos de camino público siguen, afecta al presente i al futuro, mas que al pasado.

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 16/11/2012, 10:37

hay comentaristas valiosos en este blog, pero que cuando les conviene tiran por los cerros de ubeda...
yo he hablado de coherencia, no de cargas para el erario público, y mentar ahora la actitud del alcalde hace años, aun cuando sea reprobable, no viene a cuento

demanda

Re: Tancat per Vaga General

demanda | 16/11/2012, 09:58

JRV, si continues difamant pels blogs sense proves, sort amb la demanda... o despres diras que els comentaris no son teus?

jrv

Regidor d'Alternativa

jrv | 16/11/2012, 09:34

Els regidors d'Alternativa, per molta activitat i dinamisme que desenvolupin, no son Superman. Tampoc han dit mai que ho fossin.
Es cert, al meu entendrer, que l'actitut d'un d'ells sembla ambigua en la questió de la vaga, però fer vaga, i jo sempe n'he feta, és una decissió personal. I en tot cas, A CAP ORGANISME PÚBLIC LI VA COSTAR UN CÈNTIM QUE MIQUEL NO FES VAGA.Ho recordo perque me sembla molt pitjor, per exemple, que un funcionari de la Conselleria d'Agricultura que ara és batlle de Pollença, amb lloc de treball a Sa Pobla, no anés a fer feina casi mai i cobrés, i a les denuncies dels seus companys de feina, el Ilm. President matas contestés anomenant-lo "assessor" amb un sou de mes de 40.000 anuals, i que ara posi el crit al cel perque tal volta hagui de tornar un troç de cami púbic, ocupat al seu dia. I aqui casi no hi hagui comentaris. Lamentable.

Jesús

Re: Tancat per Vaga General

Jesús | 16/11/2012, 09:19

Paco quien animó a hacer huelga fue Alternativa por Pollença no Miguel Sánchez. Que éste ,como concejal de Alternativa, tenía que ser consecuente con lo que pedía su partido está claro y desde mi punto de vista ha cometido un error del cual pienso que ya se ha dicho suficiente. Seguro que al igual que ha cometido ese error, ha dedicado mucho más esfuerzo a mejorar Pollença que los que lo machacaís

Joan C.

Miguel Sánchez "erre que erre"

Joan C. | 16/11/2012, 08:55

Davant la teva persistència Miguel sánchez, crec que valdria la pena que enlloc de aconsellar lectures practiquis amb l´exemple i comencis per lletguir l´article d´avui d´aquest blog i posis atenció el darrer paràgraf quan diu: "En la mesura que individualment projectem caps a la resta de la societat un respecte cap a nosaltres mateixos, no tolerem polítiques injustes i insolidàries i actuem individualment amb coherència amb els valors que defensem, llavors la nostra societat evolucionarà i sortirà reforçada de la crisi."

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 16/11/2012, 08:39

perdon, luego me leo el articulo este del enlace

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 16/11/2012, 08:39

las huelgas generales siempre se hacen contra el gobierno, no se hace una huelga general contra aena, contra renfe ni contra hoposa ...
si alguien anima a los demas a ahacer huelga y luego no la secunda no esta siendo consecuente con sus predicamentos, y si además lo intenta justificar como la hace el sr. sanchez, la cosa ya da risa

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 16/11/2012, 08:31

Bueno Paco empieza por aquí:

(h)ttp://www.huffingtonpost.com/fabio-gandara/repensar-las-huelgas_b_2132805.html?utm_hp_ref=spain

huelguistas

Re: Tancat per Vaga General

huelguistas | 16/11/2012, 07:51

El problema es cuando se hace una huelga que quiere ser contra el gobierno, pero en realidad la huelga perjudica a las empresas. Al gobierno, le toca de refilon, en realidad se ahorrara una pasta en sueldos de funcionarios. La huelga jode a la empresa. Si quieres joder al gobierno, haz otra cosa, porque pasa esto.

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 15/11/2012, 23:21

por cierto, todavía estoy esperando que me comente esas otras medidas a aplicar en el sector servicios globalizado en lugar de la huelga, que lo estoy buscando en guguel y no encuentro nada
gracias

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 15/11/2012, 23:19

efectivamente, la postura del concejal en cuestion no es ni mucho menos ilegal, sino inmoral: yo os animo a hacer huelga, pero a la hora de la verdad, yo no la secundo ...
pero el colmo es cuando intenta justificarse: es que mis clientes son mas importantes que los vuestros ...

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 15/11/2012, 15:09

Després de 52 comentaris de tot tipus , jo vull fer la meva darrera reflexió a aquest article. Fa uns dies vam publicar un article sobre el plec per a la contractació del tècnic del museu i patrimoni(avui surt al BOIB), Un tema tan important (és el fonament cultural d'aquest municipi) va mereixer zero comentaris sobre el mateix. Evidentment aquest blog està obert a tots i a tots tipus d'opinions, però la veritat que és per reflexionar.

Joan C.

Miguel Sánchez i la vaga

Joan C. | 15/11/2012, 12:17

TO BE CONTINUED..... , d´això Miguel estic més que segur.Puc estar més a favor o en contra del que dius però que no ens avorrirem amb tu es segur. Ets una garantia de que continuaras amb les teves contradiccions, es innat en la teva personalitat. Eh!! i desitjable, d´això se tracta.

En quant a la participació a la vaga per part de´n Miguel ja vaig dir la meva i no me repetiré. Vistos els comentaris posteriors sols vull afegir que en Miguel no es un militant qualsevol d´un partit, es un càrrec públic del partit i lògicament la seva actuació té una transcendència major. Imaginau, per exemple,a la esposa de´n Gallardón avortant...., clar que ho pot fer (inclòs per causes justificades) però opino que quedaria malament. No crec que s´hagi de polemitzar més i dur a coleció coses com la canera o el refugi d´animals, ni Gotmar o el Vilar, tot això son coses diferentes i com a tals mereixen ser tractades.

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 15/11/2012, 11:59

Miquel simplement he indicat a en Joan CC quin va ser el detonant. com que jo no me n'entenc, en aquest debat podràs comprovar que no hi vaig entrar.

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 15/11/2012, 11:48

Ah i parlant de cans en tinc un altra de bona però tot al seu temps.

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 15/11/2012, 11:44

Ah m'he oblidat, ja que sembla que Natura Parc no té els permissos com cal per fer de canera i com deien al "1,2,3 hasta aquí puedo leer"

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 15/11/2012, 11:42

Biel, no entens res de res o no vols entendre, les associacions animalistes volen que cada ajuntament recuperi la seva canera municipal i ells con voluntaris donar una mà desinterasada con fan ja els voluntaris a Son Reus, i del plec de condicions fins que no estigui publicat oficialment com cal no podem comentar res de res.

No sé on veus la descoordinació.

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 15/11/2012, 11:36

Joan C. C. demanali a en Pepe que va treure el tema ell

Pepe: "Biel T no passis pena,en Miguel i jo ens coordinam molt bé, entre ahir i avui precisament hem fet una sèrie de suggeriments que crec milloren el plec de recollida i acollida d'animals domèstics al municipi de Pollença."
"Pere li pots demanar al regidor de Seveis Socials al perfil de facebook dels populars de Pollença que convoqui la comissió per tractar la crisi(aprovada per unanimitat. I inform-te del que és un plec de condicions que et veig una mica perdut. Tan de sort es presentés el refugi o una empresa de Pollença però no crec, no anar a cercar els animals a Santa Eugènia i deixar els doblers al municipi no solucionaria la crisi però ajudaria una mica."
Fns aquest moment ningú n'havia fet referència. descordinació?

Joan C C

Re: Tancat per Vaga General

Joan C C | 15/11/2012, 11:09

Es ben clar que avui es tractava de fer sang damunt en Miquel, sinó a que ve treure avui el tema del refugi.
Es pot estar en desacord amb la posició d'en Miquel cap a la vaga, de fet la posició majoritaria dels membres d'Alternativa no es la d'en Miquel.Ara be, nosaltres desde Alternativa sempre hem respectat la llibertat de les persones de sumar-se o no, nosaltres convidam a la gent a sumar-se i donam les nostres raons, en cap moment ni insultam ni amenaçam als que no en fan. Per això, si respectam a la gent que decideix no fer vaga, perque no ho hem de fer amb un company nostre. Els motius d'en Miquel de fer o no vaga li corresponen exclusivament a ell. Per altra banda, el compromís i la llealtat cap un projecte no es demostren en un dia, sino amb la feina diaria, i aqui en Miquel ho demostra cada dia.

Paco

Re: Tancat per Vaga General

Paco | 15/11/2012, 10:16

lo siento, yo tambien pienso que no eres consecuente con lo que predicas
"I per acabar ja us comunic que he rebut un email amb gent que fa feina semblant a la meva que avui per circunstàncies similars han fet feina, que les vagues estan molt bé pels sectors industrials però pels sectors serveis cada vegada més globalitzats ha d'haver altres oopcions."
no se a que viene esta ultima afirmacion, ni por que no la hicistes el dia antes de la huelga
resulta que los demas tenian que hacer huelga, pero tu no para no quedar mal con tus jefes ...
porque si tu eres un empleado, el cliente no era cliente tuyo, sino de tus jefes, no?

Margalida Amengual

Vaga

Margalida Amengual | 15/11/2012, 08:40

Està ben clar que en aquest bloc hi ha gent que l'únic que vol és embullar i fer veure que Alternativa no és el que diu que és. A tots aquets (que són 2 ó 3?) els hi diria que son patètics a més no poder (de quin partit seràn? peperos, convergents, lligueros...? de qualsevol d'aquests; idò haurien de mirar dins ca seva que ho tenen ben embullat)i als amics d'Alternativa us diria que no perdigueu més el temps amb contestar xorrades, que hi ha molta feina per fer. En quant a si en Miquel ha fet feina o no dir que primer, cada persona és lliure de fer el que trobi, sigui o no d'un partit polític que recolzi o no la vaga i segon crec que els arguments que ha donat, que no tenia per què, són ben comprensibles i crec que hi ha hagut molta gent que hagués fet vaga i que no n'ha fet per molt diverses circumstàncies plaussibles, una d'elles la que ha dit en Miquel.

maki

Collonades.

maki | 15/11/2012, 08:25

Ho sento , "Petronila" postís, però et tinc a dir que el teu és el comentari mes doiut que he llegit en anys a aquest blog, i n'hi he llegit molts!
No tens ni p. idea de que és una vaga, ni explotació, ni res del mon productiu des de la visió del treball. Però ja se sap que sovint, qui menys en sap es qui mes xerra. Que Garci o qualsevol treballi pel moviment dels treballadors, per la societat al cap i a la fí "gratia et amore", per un ideal de dignitat i de posar fi a la explotació de l'home per l'home, NO HO ENTENS, ni ho vols entendrer, i amolles el que per a mi son simples ximpleries i cotorrades. A Garci aquesta altruista activitat QUE LI DEU HAVER COSTAT DOBERS, I PEL QUE OBVIAMENT NO HA COBRAT, mentres tu te feies palles mentals com la que amolles tan sols és fruit d'una sensibilitat que tu no tens, i per desgracia, tal volta mai tindrás.

Miquel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miquel Sánchez | 15/11/2012, 06:47

Ja fa dos anys que els hi duen a Natura Parc de Santa Eugènia, al refugi tenen els que hi caben.

Toto això perquè un cap pensant de la regidoria de medi ambient va dir que s'havien de sacrificar els moixos

Petronila

Vaga

Petronila | 15/11/2012, 06:47

A mi hem fa gracia en Garcí que retreu que la gent no hagi fet vaga i després diu que ell i altres companys s'han aixecat ben d'hora per fer feina per la vaga i han estat currant de valent. No trobau que els sindicalistes també haurien de fer vaga i no sortir a fer la seva feina?.

Bernat

Re: Tancat per Vaga General

Bernat | 14/11/2012, 23:00

Aixo vol dir que el refugi renuncia als animals de pollença? Vol dir que els hauran de dur a natura park?

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 22:46

Biel ja t'he contestat has dit que amb u peixet que et donam ets ben feliç, que més hem de dir ens alegra fer-te feliç que més pots demanar.
Si tens qualque pregunta concreta sobre qualque tema estic a la teva disposició.
Esper que gaudis de la teva felicitat. Bona nit

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 14/11/2012, 22:33

Dues coses, els meus sogres estan ja jubilats i per tant no aniran al concurs,podeu estar tranquils, i a més crec que no seria compatible però no ho sé.

La segona no sé si vilar@hotmail.com es una conya o no, l'empresa que jo faig feina és la propietaria dels solars del Vilar que varen ser declarats ANEI l'anterior legislatura, des de Alternativa seguim recolçant aquesta protecció i jo som coherent amb la meva postura, avui mateix si m'hagués volgut amagar tinc un despatx a la primera planta i ningú m'hagués vist fent feina, torn repetir avui era un dia molt important per la empresa que prest els meus serveis i abans són unes que les altres, m'he presentat per un partit d'esquerres, vaig a totes les manifestacions que puc, a totes les reunions de les plataformes contra les polítiques de por etc. cacerola en mà si fa falta pero no teniu cap dret a demanar-me ni retraure-me que el dia que l'empresa més em necessita jo em negui anar a fer feina.

Si això ha causat algun problema ja m'ho diran els meus companys de l'Assemblea.

I per acabar ja us comunic que he rebut un email amb gent que fa feina semblant a la meva que avui per circunstàncies similars han fet feina, que les vagues estan molt bé pels sectors industrials però pels sectors serveis cada vegada més globalitzats ha d'haver altres oopcions.

Pere

Re: Tancat per Vaga General

Pere | 14/11/2012, 22:15

Bernat la pugui veure, pugui proposar modificacions, la pugui votar, i mitjancant la junta de govern inclus en pepe pugui votar la decissio. Transperencia

Bernat

Re: Tancat per Vaga General

Bernat | 14/11/2012, 22:06

Com pot ser mai que un regidor directament interessat a traves de la seva familia en el tema dels animals pugui "treballar" en un plec que determinara un contracte public.
Com es permet que aquest senyor pugui veure informacio que li es d'interes particular sense que estigui publicat enlloc?
Aixo no es delicte?

elvilar@hotmail.com

Re: Tancat per Vaga General

elvilar@hotmail.com | 14/11/2012, 22:00

Enhorabona garci pels que heu estat coherents però el vostre regidor, una de més imatges públiques que teniu a alternativa no ho ha estat, i això lleva credibilitat al vostre partit. Els regidors prediquen el que no creuen, i no vull parlar de la seva compARació amb els cambres i els xifres, ai o es per recordar

Garci

Re: Tancat per Vaga General

Garci | 14/11/2012, 21:52

Doncs els molts afiliats que hem fet vaga, piquets, manifestacions, etc., que pintam? En Miquel ha estat incoherent, però som molts els que som Alternativa i hem estat currant per la vaga.

pere

Re: Tancat per Vaga General

pere | 14/11/2012, 21:52

Un refugi en condicions això vol dir amb totes les autorització, nucli zoologia, permís d'obertura municipal,....
Venfa pepe

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 21:52

Abans m'he equivocat, tants de comentaris i noms... El torn escriure rectificat:
Pepe el que no hauries d'oblidar es que ocupes un càrrec públic (el de regidor de l'Ajuntament de Pollença) això implica que qualsevol ciutadà pugui demanar, jutjar, alabar, etc. I tu has de contestar respectuosament, perquè t'agradi i no, estàs al servei de tots els Pollencins, i no sols dels de l'assemblea d'Alternativa. Te record això perquè hauries de deixar de caure en l'error de menysprear aquells que et demanen explicacions de l'us que fas tu del teu càrrec. I molt manco d'enviar-los a fer o deixar de fer. Ells no tenen cap compromís. Tu si.
I crec que es molt bo això de no contestar o menysprear un comentari perquè sigui amb un pseudònim, anònim o no. El que t'hauria de preocupar és el contingut. Ara be es una bona tangent pet la que escapar.

pere

Re: Tancat per Vaga General

pere | 14/11/2012, 21:49

Garci els partits els formen persones i poca credibilitat i coherència té un partit quan un dels seus màxims representants fa tot el contrari del que predica el partit que representa. Tu dius que alternativa ha estat coherent, jo dic que el regidor de alternativa ha estat incoherent i per tant alternativa també ha estat incoherent

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 21:43

Pere per saber que és un plec de condicions no fa falta demanar a una Junta, cercant una mica el trobaràs segur.
La nostra feina és aconseguir tirar endavant el nostre projecte, i si ens fan cas a la junta, al ple, a comissions o exposicions públiques perfecte.
El tema de tenir un refugi en condicions ens tan bon negoci que ja veuràs com hi ha multitud d'empreses que es presente.

pere

Re: Tancat per Vaga General

pere | 14/11/2012, 21:39

Tens rao joan C. Amb aquest regidor i les seves declaracions , iniciatives i justificacions val més no perderi ni un segon, però convendria fer-ne un àlbum perquè es de lo millor que sa vist per l'ajuntament. Perdó

Garci

Re: Tancat per Vaga General

Garci | 14/11/2012, 21:37

Tant de bo tots els afiliats a partits, sindicats i organitzacions que han recolzat la vaga haguessin secundat la vaga: hagués estat un èxit! A Alternativa som molta més gent: gent que s'ha llevat molt d'hora per treballar tot el dia perquè la vaga sigui un èxit (inclús que hem treballat durant dies per aquest fi), gent que s'ha manifestat, que ha fet vaga, que ha intentat convèncer els companys de feina que avui s'havia d'aturar el pais i gent que desgraciadament ha treballat (coacionada o no). Els que han treballat han estat incoherents amb la posició del partit, però no veig que Alternativa com a organització hagi estat incoherent.

Joan C.

Re: Tancat per Vaga General

Joan C. | 14/11/2012, 21:29

Sense fer tanta comèdia i retrets basta admetre que el senyor Miquel Sánchez , pel motiu que sigui (sempre hi ha qualque cosa, es una qüestió de prioritzacions), no ha estat conseqüent ni coherent amb el recolzament del seu partit a la Vaga General..... I per admetre aixo no passa res. No crec que per aixo s'hagin de treure les coses de contexte, imaginau quants de militants de partits polítics o sindicats avui no han fet vaga. A mes Alternativa es un partit municipalista i no tendria perquè parlar d'una vaga general i a pesar d'aixo se manifesta. No crec que aixo d'avui amb en Miquel Sánchez doni per tantes barbaritats com he lleguit.

pere

Re: Tancat per Vaga General

pere | 14/11/2012, 21:25

Pepe li pots demanar tu a la propera junta de govern que comparteixen amb al PP. Ja que col·labores amb ells segur que et faran cas. Ah! Implícitament ja reconeixes que el refugi genera doblers, es un negoci! Però propera a alternativa i per tant beneida

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 21:15

Pere li pots demanar al regidor de Seveis Socials al perfil de facebook dels populars de Pollença que convoqui la comissió per tractar la crisi(aprovada per unanimitat. I inform-te del que és un plec de condicions que et veig una mica perdut. Tan de sort es presentés el refugi o una empresa de Pollença però no crec, no anar a cercar els animals a Santa Eugènia i deixar els doblers al municipi no solucionaria la crisi però ajudaria una mica.

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 21:11

Ens alegra fer-te feliç, és fàcil, no demanes massa.

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 20:26

Retreure a Alternativa = no ser inteligent... Vosaltres mateixos.
Veig que no tots els alternatius poden dinar la cara. Qui ho havia fe dir...

Dos pins

Re: Tancat per Vaga General

Dos pins | 14/11/2012, 20:23

La sorpresa sería que Biel T aportase algo positivo o inteligente.

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 20:22

Contradient i vanidosos. I el tema dels articles... Qualitat o quantitat? Millor no opinar.
Veig Alternatiu que coneixeu poc els vostres simpatitzants. Que no son sols els que venen a les assemblees.
I de trista res amb u peixet que me donau som ben feliç

pere

Re: Tancat per Vaga General

pere | 14/11/2012, 20:20

Supos que la millora de la recollida d'animals passa pel refugi de pollença propietat de la família d'en Miquel. A més amb el temps que corren podeu estar segurs que la majoria de pollencins esperen solucions urgents a aquest tema anem si sortim de la crist

Alternatiu

Re: Tancat per Vaga General

Alternatiu | 14/11/2012, 20:11

Biel T millor passa pena per la teva triste vida, els seguidors d'Alternativa estam ben tranquils i satisfets per haver donat el nostre vot a gent honrada i feinera.

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 20:09

Biel T una cosa son les contradiccions personals i una altra les contradiccions com partit. Com partit ens podem equivocar però no crec que hi hagi un partit més coherent a Pollença. Per això podem publicar un article cada dia, la majoria sobre Pollença i opinar sense necessitat d'amagar els nostres noms. No tots podem fer el mateix.

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 19:35

Veus Pepe com no costa tanta pena admetre que vos contradieu.
Jo no en pas gens de pena. No esper res de visaltres. Els que han de passar pena son els vostres seguidors. Simplement he fet una pregunta dins l'oportunisme que vosaltres empreau quan us interessa.

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 18:22

Pere el que es trobi lliure de contradiccions que lançi la primera pedra. Aquest és el bloc d'Alternativa per Pollença, un bloc al que es parla de feina i gestió politica.
Biel T no passis pena,en Miguel i jo ens coordinam molt bé, entre ahir i avui precisament hem fet una sèrie de suggeriments que crec milloren el plec de recollida i acollida d'animals domèstics al municipi de Pollença.

Pere

Re: Tancat per Vaga General

Pere | 14/11/2012, 17:17

Ohh si miquel tu ets un GESTOR i ell un client important, no com un pobre cambrer o xofer, no te dic quin un d'esquerresqueestas fet!.....a Pepe no critic la vostra activitat politica pos damunt la taula totes les vostres contradiccions, que per cert cada dia son mes .

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 17:17

Joan, per posar-te al dia. Resulta que com que els regidors de la LLiga tenen opinio diferent en front de formar part del PI, Alternativa deia que era causa de fracció entre ells.
Només he fet una pregunta que com sempre els responsables d'aquest bloc, tot i ser molt demenats a demanar explicacions a ca d'altri (UMP,CxI i PSM)ells mai contesten.

Paco Cifre

Vaga

Paco Cifre | 14/11/2012, 16:56

Sr.Miguel Sánchez crec te t'han trobat amb els calçons baixos... Si estas convençut, fas vaga i punt, ja poden haver creuat mitja Europa o Europa sencera, a més es un bon dia per fer vaga, el dia que tens coses importants. Per exemple, demà els trens fan vaga (hi haurà serveis mínims) perquè la gent no pugui anar a Inca als Dijous Bo. Molt conscienciat no devies estar quan un dia de vaga general, tu vas a fer feina. Per cert, jo també he deixat clients penjats, però he fet vaga.

Joan

I què té que veure????

Joan | 14/11/2012, 16:38

I dic jo, Què té que veure la Lliga en tot aquest sarau? Què en som nosaltres de la mort de'n Berga?

Biel T. Si no haguessiu parlat de la Lliga en aquests foros abans, ara no hauríes de dir aquests dois ni demanar explicacions de forma demagògica. Això no és el tarannà de la Lliga.

Pepe

Re: Tancat per Vaga General

Pepe | 14/11/2012, 16:34

Veig que els trolls a falta de poder criticar l'activitat política d'Alternativa han de cercar on no n'hi ha, aquest és el que tenim al poble i així hem anat...

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 14/11/2012, 16:04

Pere, ja has vingut a embullar com sempre, he parlat d'un client important on jo som el seu gestor davant les administracions, no per dur-lo a pasejar ni fer-li el dinar amb tots el meus respectes cap aquestes profesions.

Pere

Re: Tancat per Vaga General

Pere | 14/11/2012, 16:00

Per la mateixa rao que tu miquel, els camarers de hotels oberts no haurien de fer vaga, les vacances ja estaben concertades i han creuat mitja europa, o ela xofers d'autobusos de turistes ja estaben concertats i han creuat mitja europa, ai ai, ....... No es el mateix receptar que prendre, com en ja moltes questions d'alternativa

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 14/11/2012, 15:55

ha ha ha mínims i màxims perquè al meu lloc tot just som jo.

Joan C.

Re: Tancat per Vaga General

Joan C. | 14/11/2012, 15:37

Miquelet i que t´ha duit tot el matí?.....homo, podries haver dit que estàs de serveis mínims.

Miguel Sánchez

Re: Tancat per Vaga General

Miguel Sánchez | 14/11/2012, 14:52

Hola a tots el que estan preocupats per jo, no tinc per que donar explicacions de la meva vida privada però les donaré, a la meva feina som responsable de la part fiscal dels no residents, es dir clients que no viuen a Espanya, avui precisament he tingut la visita d'un de'ells, visita que ja estava concertada abans de la convocatòria de la vaga, i no seré jo el que faci perdre el temps a un client important que ha creuat mitja Europa per venir avui a Pollença, ara ja podeu parlar de crisi a ALTERNATIVA.

Maria Servera Cspllonch

Re: Tancat per Vaga General

Maria Servera Cspllonch | 14/11/2012, 13:44

Efectivament, que cada persona pot fer el que vulgui pero els representants públics d'un partit hauria de ser una mica conseqüents, no ho trobau?. A lo millor en Miguel Sanches esta de serveis mínims ....

Biel T.

Re: Tancat per Vaga General

Biel T. | 14/11/2012, 13:31

Es podria dir idò que hi ha divisio en l'equip format pels dos regidors d'A, com passa amb els de la Lliga?
Aques enfrontament de postures pot causar descoordinaci?

Joan C C

Re: Tancat per Vaga General

Joan C C | 14/11/2012, 12:50

Marti cada persona es lliure de fer vaga o no. El fet de que un militant sigui regidor o no decideixi fer o no fer vaga es la seva decisió personal i la seva responsabilitat, les seves raons deu tenir. El que es clar es que l'assemblea d'Alternativa dona suport a aquesta vaga com no pot ser d'una altra manera.

Martí Cifre

VAGA

Martí Cifre | 14/11/2012, 11:29

Veig que un dels vostres regidors fa feina avui!!
Així m'agrada que prediqueu allò que no creis!!
Quina vergonya!!!
I he de creure amb voltros? Igual que els altres sou.

Vaguista

Re: Tancat per Vaga General

Vaguista | 14/11/2012, 09:14

Seguiment minut a minut de la vaga. ESPECTACULAR:

contrainfo.cat/intern/portada/en-directe-14n-mallorca/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb