URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bosch Esponja i el seu Company

Alternativa | 11 Novembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Aquesta setmana han estat notícia els "saraos" dels consellers submarinistes , Rafel Bosch,conseller d'educació, i Biel Company,  de Medi Ambient, al Parc Nacional de Cabrera. A qualsevol país amb una mínima cultura democràtica els dos conseller haguessin dimitit immediatament, però aquests dos han decidit tirar cap a endavant, total continuaran tenint la majoria dels vots... La justificació que els dos consellers han presentat és patètica i pròpia d’una monarquia bananera com a la que vivim; enregistrar un vídeo educatiu que fins ara era secret i que no compta amb pressupost.

Mentre els consellerers i altes càrrecs han estat presents a Cabrera, el personal del parc s’ha posat al seu servei, desatenent les seves tasques principals de control i protecció. Durant la seva estada particular a les illes, van utilitzar materials i mitjans de transport que pagam tots, a banda de requerir l’atenció del personal del parc. 

Avui publicam dos dibuixos d’en Miquel Trias dedicats a aquests dos pocavergonyes.

Endevinalla

Una endevinalla: ¿en què s’assembla aquest personatge del mig als altres dos?

Ben cert que no és en la intel·ligència, puix no ha guanyat un premi Nobel, ni ha exposat la teoria sobre les lleis de la cosmologia, ni la teoria de la relativitat,  com el de la dreta; tampoc no se’l pot considerar una figura essencial en la comprensió de les societats, l’economia i la política com el de l’esquerra. Tampoc no és la filantropia: no s’ha destacat per la defensa dels sistemes polítics justos: democràcia i socialisme com el de la dreta, ni ha exposat els mecanismes de l’opressió dels pobres per part dels rics com el de l’esquerra. Famós tampoc no ho és com els altres dos, ni hi ha cap motiu per esser-ho, o sí, famós no, conegut si, per prendre part destacada en el diabòlic pla de la caverna balear per destruir la llengua i la cultura d’aqueixes Illes…

¿Idò, en que s’assembla? En els cabells, bon recotri!!! tots tres tenen una cabellada, mirau que ho era de fàcil!!!

 

Un altre personatge per afegir a la galeria de fenòmens d'alt llivell intel·lectual que desgovernen el comú. I aquest és especialment destacat amb un currículum de malifetes més llarg que una legislatura del PP; no el perdeu de vista. 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb