URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urxella de paper número 28.

Alternativa | 19 Novembre, 2012 07:00

Aquests dies estam repartim pel municipi  el número 28 de la nostra publicació de paper Urxella.  Fa anys que fem aquest esforç de fer una publicació en paper amb una periodicitat de tres-quatre mesos. No tenim còpies per tothom i us demanam si us ha arribat i ja l'haveu llegit que la passeu a un altre ciutadà o la deixeu a un lloc públic on més gent la pugui llegir. Gràcies

 La portada l'hem dedicat al nostre nou coordinador, en Joan Cifre, triat al Primer Congrés d’Alternativa per Pollença, el passat 9 de juny.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

La segona pàgina la dediquem a la nostra feina institucional. Hem presentat set mocions entre el ple d'abril i setembre i hem signat deu més presentades per altres grups de l'oposició. Totes aprovades.

A la tercera pàgina  de breus parlam de temes com la convivència entre els propietaris de l’Ullal i el Govern, l’autoritarisme del batle al retirar la disciplina Urbanística de la Junta de Govern, la creació de la Plataforma Contra les Polítiques de la Por,  i els pobres arguments de la Lliga al tema de la Font de la Plaça.

A la contraportada parlam  de la fallida contractació de la contractació d¡una nova secretària del batle com càrrec de confiança.

  A la nostra pàgina web podeu trobar tots els 27 anteriors Urxelles de paper, inclós el número de 1981, després va desapareixer fins el novembre del 2003.

 

 Número 28

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb