URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Alternativa | 22 Novembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Lamentem i critiquem el perjudici que ha suposat la incompetent gestió de l’Ajuntament als permisos per a la construcció d’un centre de diversificació de la Cooperativa  pagesa de Pollença.

Al darrer ple es va aprovar per unanimitat una  moció de suport a les cooperatives (veure) , ja que ’any 2012 ha estat declarat per les Nacions Unides com l’any internacional de les cooperatives

Durant el debat de la moció vam demanar al batle per un projecte del que fa temps ens havia parlat la Cooperativa pagesa Pollença; la construcció d’una nau per un centre centre de normalització de ramat oví i emmagatzemant d’aliment pel ramat en regimen de compra en comú.  El batle ens va respondre al ple que només havia d’anar a comissió de govern per a l’aprovació de l’interès general... A la resposta del batle semblava que no havia cap problema però la nostra sorpresa ha estat després quan ens hem pogut assabentar a través de declaracions a la premsa del president de la Cooperativa,en Martí Solivellas, de que s’han perdut sis mesos  perquè el batle en comptes de demanar l’interès general per poder començar l’obra al Consell de Mallorca (el terreny on s’ha de fer el centre es troba entre l’estació de la depuradora i la nau de la cooperativa) va optar per sol·licitar-lo a la conselleria d’Agricultura que no és competent a aquest tema. Ara per aquest retard s’ha perdut una subvenció  i la Cooperativa no ha pogut començar la construcció d’aquest important centre de diversificació que té l’objecti de homogeneitzar els bens de la marca Mé Pollencí (seleccionar els bens en funció de les seves característiques i igualar-los en la darrera fase abans de la comercialització), millorar els preus de venda i disminuir els costos d’alimentació per la compra en comú d’aliment.

Com ja vam dir al ple; no és suficient amb fer declaracions institucionals, i aquestes no ha de ser paper mullat sinó que a l’hora de la veritat cal demostrar que realment es dona suport a les cooperatives, i al cas que hem comentat és clar que l’Ajuntament ha fallat estrepitosament. 


Ens veiem diumenge a l'excursió!

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Alternativa per Pollença | 22/11/2012, 23:08

La comunitat educativa de Pollença participarà també dels actes de “Tancat per retallades, obert per educació” en defensa de l’ensenyament públic de qualitat. Dimecres 28 a l'Institut de Pollença. Us informarem de l'horari i actes prevists.

Pepe

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Pepe | 22/11/2012, 21:14

Toni com ja et vaig recordar al meu primer comentari a la passada legislatura, al març del 2010 es va aprovar la nostra moció de realització d'un pacte anti-corrupció que incloïa demanar als organismes competents dels seu partit que separin cautelarment, a qualsevol regidor a qui un jutge imposi mesures cautelars, en delictes relacionats amb la corrupció, prevaricació, etc ... Això és el que defensavam al 2010 i el que defensam al 2012 sigui qui sigui.

Garci

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Garci | 22/11/2012, 16:38

Bé, si voleu parlar més de que jo avui dematí només he mirat Part Forana de DM i enllaçat l'article que he vist i no el que no he vist, doncs cap problema. També podem parlar de perquè hi ha gent que col·labora al debat enllaçant notícies com "Macià" i gent que només vol emprenyar i que a part de no enllaçar no aporta res. També podem parlar de perquè altres partits no piulen del tema. I parlem també de que Alternativa va treure a la llum aquest cas al 2007.
Però trob que seria molt més interessant parlar de la imputació en qüestió. Crec que és important veure si se li imposen mesures cautelars. Llavors sí que ha de dimitir. Quedarà algú que hagi tengut càrrecs a UM net?

Toni

Pepe demagos

Toni | 22/11/2012, 15:54

peppe
Com que se t'ha passat per alt?
Si fa dos dies que ho saps
A mes si vos ho retreuen es pq tu sempre l'has defensada i no tens el mateix comportament amb ella que amb altres politics.
ara veurem si li demanaras la dimisió o si ens mollaras un rollo de pressumció d'innocència

Pepe

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Pepe | 22/11/2012, 15:07

Hola Margalida, avui el batle m'ha telefonat per dir-me que al cas de la cooperativa l'Ajuntament l'ha fet tot bé. El que no entenc és com el batle no ha xerrat abans amb el president de la Cooperativa que no opina el mateix i fa dies que el va fer públic a Sa Plaça i al PIP, i ens va comentar el mateix a la Fira. Avui ens reunim amb el President de la Cooperativa i esperam aclarir aquest tema.

Pepe

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Pepe | 22/11/2012, 15:00

És reconfortant fer feina per a gent tan agraïda. O sigui som els que enllaçam am més freqúències notícies i som els únics que han comentat la imputació de na Malena... així i tot sembla que per alguns anònims amics no és suficient. Com diuen de forma molt expressiva en castellà "algunos os la cogeís con papel de fumar".No cerqueu coses estranyes on no n'hi ha. No és la primera ni la darrera vegada que s'ens passa una notícia relacionada amb Pollença . Per altra part com diu Joan qualsevol pot penjar un enllaç als comentaris i de fet hi ha gent que el fa.

Joan C C

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Joan C C | 22/11/2012, 14:41

No deixa de ser curiós que se'ns critiqui el no posar un enllaç justament a nosaltres que som els únics que han piulat sobre el tema. Es gratificant que se'ns exigeixi més que a la resta de partits polítics, supòs que vol dir que també se'ns valora més

Miguel Sánchez

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Miguel Sánchez | 22/11/2012, 14:36

Doncs teniu raó, però normalment no mir els diaris fins desprès de dinar

Primo

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Primo | 22/11/2012, 13:57

:www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/11/22/citan-guillem-ginard-malena-estrany-imputados/809641.html
Au Miguel ya tienes el enlace que no salia.

Miquel no surt en paper

poc rigurosos quan interessa

Miquel no surt en paper | 22/11/2012, 13:57

Si que surt a la premsa digital

Alguns tenen mala memoria interessada, o poca capacitat, quan els toca (politicament) d'aprop

www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/11/22/citan-guillem-ginard-malena-estrany-imputados/809641.html

Margalida Amengual

Cooperativa Pagesa

Margalida Amengual | 22/11/2012, 13:05

Molt bé, ja hi tornam esser.. Mala gestió, pèrdua de subvencions, el batlle que no lleva les barreres quan ho hauria de fer, el batlle que mira pels seus beneficis amb els dos hotels que té la seva familia envers de mirar pel benefici comú (Refugi), una regidora imputada (ja deia jo que aquesta senyora no era del tot aigua clara). Com, amb aquest panorama, hem de poder confiar amb algú? Perquè val més no parlar dels politicutxos balears, espanyols i europeus, aquí si que ja es per pergar-se dos tirs! Es molt trist, molt trist.
Ara mateix haurieu de demanar responsabilitats per aquest tema de la Cooperativa, qui té la culpa de que els tràmits no es fessin correctament? Idò el qui la té que dimitesqui o lo que sigui, que ja està bé. I el batlle que llevi les barreres ja i si no que també dimitesqui, que no volem tenir al poder individus que se salten o manipulen la llei al seu favor, ni ganado ni res, que en Franco fa molts anys que és mort i aquí tothom és igual, se sigui batlle o pagès, o picapedrer o lo que sigui

Joan C C

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Joan C C | 22/11/2012, 11:49

Hipocrita i Paco,sois libres de pasar-nos las noticias que considereis, este bloc os da esa posibilitat. Respecto al tema de la imputación de Malena ja la hemos comentado en el bloc i en el facebook, por cierto no he visto ningun comentario en el resto de blocs.

Miguel Sánchez

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Miguel Sánchez | 22/11/2012, 11:47

La imputación de Malena Estrany sale en la edición en papel no en la digital, por lo tanto no se puede enlazar

Paco

Re: L'Ajuntament ha perjudicat a la cooperativa pagesa de Pollença

Paco | 22/11/2012, 11:18

efectivamente, yo he leido algo, pero parece que al encargado de pasarnos (filtrarnos?) el resumen de prensa se le ha pasado

hipocritas

imputada

hipocritas | 22/11/2012, 10:19

no hay mas noticias en el Ultima Hora que afecten a Pollença?

Alternativa per Pollença

Balears

Alternativa per Pollença | 22/11/2012, 08:06

El Consell lleva la barrera de Menut.
h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/consell-lleva-barrera-menut.html

Macià

Curiositat

Macià | 22/11/2012, 07:51

A ca na borrassa no han llevat les barreras para que no escape el ganado...
Què fort!!!
h ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/consell-sierra-barrera-menut-mantiene-muntanya-borrassa.html

Alternativa per Pollença

Al Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 22/11/2012, 07:21

Una tramitación municipal deficiente hace perder una subvención a los payeses locales

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/11/22/tramitacion-municipal-deficiente-perder-subvencion-payeses-locales/809672.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb