URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern del 18 de setembre.

Alternativa | 24 Novembre, 2012 07:00

Resumim el principal de la Junta de Govern del 18 de setembre, una de les Juntes més breus que hem fet..

- Dació de compte de resolucions de Batlia de concessió de 8  llicència urbanística a particulars,

- Dació de compte de resolucions de Batlia relatives a la incoació de vuit expedients disciplinari i sancionador per infracció urbanística.

- A proposta del regidor delegat d’Esports i Joventut vam aprovar el pressupost corresponent a la prestació del servei de les activitats esportives d’hivern (condicionament físic, gimnàstica de manteniment i gimnàstica per a gent gran). Després d’un debat sobre si contractar o no l’oferta més econòmica (havia molt poca diferència entre dues de les propostes) vam triar l’oferta més avantatjosa i econòmica la de l’entitat Iniciatives de Ciutat SL.  per un import total de 1.275,25 euros/mensual (IVA exclòs) i pel termini de 3 mesos, prorrogables, de conformitat amb el pressupost i la proposta presentada que consten a l’expedient.

Una vegada més una part important de la Junta de Govern la vam dedicar a temes d’ocupació de la via pública (al·legacions, peticions

Vista la nota d’advertiment de l’Interventor municipal de dia 17 de setembre a la qual recordava que  la Llei 2/2012 de pressuposts generals de l´Estat establia la jornada mínima de treball al sector públic en 37,5h. Setmanals i que actualment l´Ajuntament de Pollença estava aplicant de forma provisional l´establert al conveni colectiu de personal laboral de l´Ajuntament de Pollença.

Aquest pacte estableix una jornada de 35h de treball setmanals, amb la distribució establerta per a cada servei.

Davant la situació que es planteja, el funcionari que subscriu considera que s´haurien de prendre les següents mesures en relació a les gratificacions per serveis prestats fora de la jornada:

-         Amb caràcter general, deixar d´abonar com a hores extraordinàries els serveis prestats que no excedeixin de les 37,5h setmanals.

-         A la vista que durant els mesos posteriors a l´entrada en vigor de la Llei 2/2012 s´han abonat gratificacions per serveis prestats dins la jornada mínima marcada per dita norma, es considera que els perceptors de dites quantitats hauran de compensar a l´Ajuntament, de forma que en còmput anual, les hores realitzades fora de la jornada que marca la Llei 2/2012, coincideixin amb les abonades en concepte d´hores extraordinàries durant els mesos de juliol i agost.

S´informa que en cas contrari es podria donar la situació que a final d´any s´hagin pagat gratificacions per serveis prestats fora de la jornada, sense que la mateixa s´hagi arribat a excedir en còmput anual, generant-se d´aquesta forma pagaments indeguts a les nòmines dels funcionaris afectats.”

A la vista de lo exposat, la Junta de Govern, per unanimitat,  acorda comunicar als caps de departament que prenguin les mesures oportunes per tal que en còmput anual s´han d´haver complit els horaris establerts a la Lei de pressuposts General de l´Estat de 2012.


 Ens veiem demà a l'excursió!

Comentaris

Joan C C

Consells per la seobediència civil

Joan C C | 24/11/2012, 14:59

Interesant article de Alberto D Fraile h ttp://www.revistanamaste.com/consejos-para-la-desobediencia-civil-defiende-tus-alas/

Alternativa per Pollença

Re: Junta de govern del 18 de setembre.

Alternativa per Pollença | 24/11/2012, 09:56

Si trobau més notícies referents a Pollença podeu col·laborar i penjar-les com comentari. Només cal tenir en compte que cal separar h ttp

Alternativa per Pollença

Re: Junta de govern del 18 de setembre.

Alternativa per Pollença | 24/11/2012, 09:46

Avui a la premsa, el camí públic de Lluc. Demà us esperam per celebrar la recuperació d'aquest camí públic.
ULTIMA HORA
El Consell insta a Camins Públics a mantener las barreras existentes entre Lluc y Pollença
La institución señala que es ella quien tiene que garantizar el libre paso por el camino
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/consell-insta-camins-publics-mantener-barreras-existentes-entre-lluc-pollen-a.html

DIARIO DE MALLORCA
El trazado de la carretera vieja de Lluc mantiene doce tramos sin delimitación
El Consell insta a las plataformas convocantes de la excursión a respetar las barreras no eliminadas

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/11/24/trazado-carretera-vieja-lluc-mantiene-doce-tramos-delimitacion/810206.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb