URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Veniu a defensar l'educació pública el dimecres 28.

Alternativa | 25 Novembre, 2012 07:00

 

 La comunitat educativa de Pollença s'ha unit a la convocatòria de la plataforma Crida per una educació pública de qualitat d’aquest dimecres 28.

En aquest moment més de 50  escoles i instituts organitzen els actes del seu centre, que tindran en comú la convocatòria d'una assemblea de la comunitat educativa per avaluar les conseqüències de les retallades educatives i la lectura d'un manifest que ha elaborat una comissió de la plataforma formada per professorat, mares, pares i alumnes.L'objectiu dels tancaments és que es converteixin en jornades informatives per donar a conèixer la realitat que viuen els centres a través de sessions de debat i reivindicació de tota la comunitat educativa.

Les activitats s'iniciaran a l'IES Guillem Cifre de Colonya i estau convidats tots. Ha de ser un dia en el que tota la comunitat educativa (professors,mestres, mares i pares ialumnes,) posem en comú quina educació volem i comencem a construir-la junts. Construir-la a partir del nostre dret d'educar i ser educat en condicions dignes on la qualitat ha d'estar per damunt de tot.  

L'objectiu de l’acció 28N, unir les nostres forces i crear aquesta Comunitat educativa.

 

 En principi les activitats començaran a l'institut a les 17:00 amb la realització de pancartes i una assemblea per avaluar la situació de l'educació.

A les 18:00 podreu escoltar a una representació dels professors pares i estudiants a Ràdio Pollença.

A les 20:00 hi ha prevista una manifestació des de l'Institut a la Plaça Major de Pollença (pel carrer Roser Vell).

Després es tornarà a l'institut per sopar i els que vulguin podran  passar la nit a l’Institut per demostrar el seu "malestar" amb la situació actual.

Podeu venir a una o a totes les activitats per mostrar el vostre suport a l’educació pública.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Veniu a defensar l'educació pública el dimecres 28.

Pepe | 25/11/2012, 22:03

Amb un 96,5 % escrutat a les eleccions catalanes m'alegra que la CUP- Alternativa d'Esquerres hagi entrat al Parlament català amb 3 diputats. També ens alegra la pujada de tres diputats d'ICV-EuIA.

Igualment és positiu que els ciutadans catalans hagin castigat la política de retallades de CIU i no hagin caigut en el seu oportunisme sobiranista. Per desgràcia el PP no ha patit la mateixa baixada i ha pujat, encara que no tant com Ciutadans, el gran beneficiat del debat nacionalista si parlam del bàndol antiindependentista. La caiguda del PSC ¡ no ha estat important com es va arribar a esperar però per és un desastre per un partit que era a l'oposició.

Una vegada més s'ha demostrat que els millors resultats d'Esquerra, el gran vencedor de la nit, coincideixen amb els governs del PP. Ara la qüestió és si governaran o no amb CiU. O sigui quin eix pesarà més el nacionalista o el d'esquerres?

Garci

Re: Veniu a defensar l'educació pública el dimecres 28.

Garci | 25/11/2012, 09:54

Esper que la gent sigui conscient de la importància d'aquestes accions que, volguem o no, ens afecten a tots.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb