URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La imputació de la primera tinent de batle

Alternativa | 27 Novembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al 2006 quan ni tan sols teniam  regidor, vam rebre una anònim amb proves de que,  per organitzar la Nit Niul’empresa Puerto Pollença Leisure SL de Jaume Fluxa Morro (ex- candidat europeu d'Unió Mallorquina al 1999) havia rebut una subvenció de 24.000 € per part del Consell de Mallorca,  a pesar de les fallides de les seves  empreses  amb la Seguretat Social que li impossibilitaven per rebre subvencions públiques. En aquell moment li vam dedicar dos articles al tema ;  La veritat de la Nit Niu  Contracrònica de la Nit Niu ) i vam fer una nota de premsa que va ser publicada al Diario de Mallorca el 15 d’agost de 2006. Podeu llegir als comentaris dels articles citats com havia gent que justificava que una persona que no pagava a Hisenda pogués rebré subvencions dels doblers dels que sí pagàvem. És un pena que en aquell moment ens trobéssim tots sols  denunciant aquest tema i que no tinguéssim la representació ni l’experiència que tenim ara, que  ens hagués permès  obtenir més informació i aprofundir al tema.

En abril del 2010 es va fer públic el cas Bonsai, una presumpta trama de corrupció del govern d'en Matas a partir de la gestió de CAIB Patrimoni, especialment pel que fa a les irregularitats comeses en els casos dels terrenys pel nou parc de bombers i la nova seu de la conselleria de sanitat balear. Un dels imputats va ser l’empresari Jaume Fluxà, , acusat de fer d'intermediari entre l'administració i empreses a canvi de comissions d'un 20% (veure article El País). A una de les peces separades del cas Bonsai s’acusava a la Consellera de Cultura Dolça Mulet  de donar 48.000 euros en subvencions per la Nit Niu a l’empresa Puerto Pollença Leisure SL de Jaume Fluxa entre els anys 2004 i 2006 (Diario de Mallorca). Les subvencions es van donar a pesar de que en Fluxà no era al dia amb els pagaments amb Hisenda, un dels requisits imprescindible per aconseguir aquestes subvencions (com havia dit l'anònim i nosaltres mateix al 2006). El mateix  Fluxà, segon la premsa,  va declarar a la policia que va aconseguir aquestes subvencions per que era afiliat a Unió Mallorquina, a més va reconèixer que s’havia manipulat una factura per justificar les despeses d’un multitudinari sopar a la Cala Sant Vicenç. Anticorrupció acusava a la Consellera Mulet de cometre delictes contra la hisenda pública, de tràfic d’influències, prevaricació i malversació.(veure el nostre article El cas bonsai també arriba a Pollença.

No haviam tornat a saber  res d’aquest cas Bomsai fins que el passat dimecres quan la primera tinent de batle ens va informar que havia estat imputada a aquest cas, a l’igual que totes les persones que havien participat en la tramitació de les subvencions a Nit Niu. Al seu cas va participar a aquesta tramitació com secretària tècnica insular del Departament de Cultura. A la seva declaració de divendres, segon la premsa, va declarar que a ella no li pertocava comprovar si les entitats subvencionades estaven al corrent de les seves obligacions de l’Agència Tributària i que no va existir cap tracte de favor respecte a l’empresa. En aquest moment encara han de declarar més imputats a aquesta causa...

El primer que hem de dir és que  ens trobam davant d’un cas del qual no tenim el sumari (com si que el vam tenir al cas voltor) ni tenim altra informació que la donada per la premsa o per la pròpia Malena, a diferència d’altres casos de l’Ajuntament, on sí que vam poder accedir a informació que ens va permetre constatar nombroses irregularitats que al seu dia vam posar en coneixement de la fiscalia.

En segon lloc respecte a la imputació de la primera tinent de batle, com ja vam dir a aquest mateix blog, no veim cap raó per canviar el que va ser la nostra posició a la passada legislatura. Al març de 2010 es va aprovar la nostra moció relativa a la realització d'un pacte anti-corrupció. Aprovada amb els vots a favor d’UM-UNPI, PSOE, PSM i abstenció del PP-UMP.

A la mateixa els partits que formavam part del ple municipal ens comprometiam a donar de baixa de manera cautelar dels grups municipals i dels seus partits a qualsevol regidor inculpat (imputat amb mesures cautelars) per part de fiscalia, un jutge o magistrat en delictes relacionats amb la corrupció, prevaricació amb finalitats de lucre, tràfic d’influències, enriquiment injust amb recursos públics o privats, malversació i apropiació de cabdals públics i suborn, racisme, xenofòbia o violència de gènere. Com deiam al 2010 aquesta dimissió de caràcter "cautelar" no implicava reconeixement de cap tipus de responsabilitat:  tenia com a objectiu establir un "cordó sanitari" entre la política i la peripècia judicial de la persona interessada. (veure article) 

També es va aprovar fer un codi ètic i dissenyar  mesures institucionals locals per a la prevenció de pràctiques irregulars. Per desgracia aquest punt mai es va desenvolupar.

En definitiva esperarem la decisió del jutge i si aquest declarés mesures cautelars respecte a la primera tinent de batle demanariam la seva dimissió.


Demà dimecres veniu a defensar l'educació pública, a l'article trobareu l'horari d'actes, entra altres a les 20:00 hi ha prevista una manifestació des de l'Institut a la Plaça Major de Pollença (pel carrer Roser Vell). 

 

Comentaris

Pepe

Re: La imputació de la primera tinent de batle

Pepe | 29/11/2012, 22:43

Ara que es debat la moció a proposta del PSM que també hem signat demanant la retirada d'obstacles de la carretera Vella. El batle ha reiterat que els operaris del Consell pasen cada dia a comprovar si les barreres es troben obertes i que el respecta la decisió de l'administració.

Pepe

Re: La imputació de la primera tinent de batle

Pepe | 29/11/2012, 22:32

No crec que arribem als precs i preguntes.

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 29/11/2012, 20:45

Collons aquests operaris del Consell, surten cars. S'han de tenir poques feines.
Demanar-li això al batle en el ple seria aprofitar-se d'un càrrec public, si se fa a titol personal el batle no te perquè contestar-li. En tot cas li haurà de demanar si te constància que en el tram que passa per Pollença hi ha cap barrera tancada en pany.

Vicens

Tancat

Vicens | 29/11/2012, 20:23

Toni, el batle ha dit avui dematí que les barreres no tenien pany, que no importava que hi anàssim perquè cada dia els del Consell hi passen per comprovar-ho... Esper que en Pepe li demani en el ple

toni

tancat

toni | 29/11/2012, 17:12

El que no en tenc és com avui a Ca na Borrasa han tornat tancar.

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 29/11/2012, 07:21

Cinc anys per fer això, se veu que amb una legislatura no els va bastar, eren feners aquests.

Precisador

Precisions a fart

Precisador | 28/11/2012, 22:29

Fixet en els 4 punts següents que ja s'han exposat altres vegades en aquest bloc per altres comentaristes:

"1) Inici de l’expedient per a la investigació de la titularitat i, en el seu cas, la recuperació de la carratera vella de Lluc a Pollença, BOIB núm. 70 de 10-05-2007
2) Decleració de la carretera vella de Lluc a Pollença titularitat del Consell de Mallorca, BOIB núm. 187 de 18-12-2007
3) Inclusió en l’inventari de béns i drets del Consell de Mallorca de la carretera vella de Lluc a Pollença, inici de l’expedient per a la recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i inici de l’expedient per a promoure la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 70 de 12-05-2011
4) Declaració formal de la possessió de la carretera vella de Lluc a Pollença, de recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i de promoció de la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 76 de 29-05-2012"

El punt 1) fou aprovat per Miquel Angel Flaquer conseller d'Hisenda de UM del CM
El punt 2) fou aprovat per Antoni Alemany del PSIB conseller d'Hisenda del CM
El punt 3) fou aprovat al Plenari del C d M amb el vots a favor del PSIB, PSM-EU-Verds-ERC i l'abstenció de PP, UM
El punt 4) fou aprovat al Plenari del C d M per unanimitat per quan era el compliment del punt 3.

caminaire

possibles

caminaire | 28/11/2012, 20:53

Una cosa és clara, ens agradi o no, el consell per recuperar la carretera vella de Lluc, ha de recuperar tots els trams, sinó corre el risc de ser dennciat pe prevaricació, aquest és un dels motius principals pel qual el consell ha de resoldre aquest tram, ja t'he dona't una possibilitat: Fer una permuta a l'altra banda de la carretera.

caminaire

Enhorabona.

caminaire | 28/11/2012, 20:44

No entenc llei que per tu siguin collonades i dediquis tan de comentaris, o trob una mica contradictori, en quan a que el Consel ha obert ara que hi ha el PP, a mi em sembla perfecte. El que no em sembla perfecte és que es tanquin camins públics.

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 28/11/2012, 19:04

fart, aqui l'has clavat, no hi ha res mes a afegir. Be, si, tots han callat que mentres hi va haver Consell del Pacte (PSM, PSOE, ja sabeu) varen ser incapaços d'obrir-lo i ara que hi ha el PP l'han obert. Mira tu, ningú ho ha anomenat això. En Crespí podria haver donat les gracies al Consell, governat pel PP per haver-ho fet possible, però va callar. No se perquè, però crec -es una opinio- que si hagués estat el PSM que l'hagués obert, li hauria tocat la barba enterra de fer reverencies.
Això, al cap i a la fi, es el pan i circo de sempre, si xerram d'aquestes coionades mos oblidam d'allo important.

fart

obsessius

fart | 28/11/2012, 17:15

Me pareix molt fort que a un fòrum d’esquerres a on es denuncia mitjançant un escrit de la direcció del blog una suposada pràctica corruptiva, o com a mínim es posa a debat la imputació d'una persona que actualment exerceix el segon càrrec del poble –després d’una més que dubtosa pràctica ètica de canviar de partit per pintar-la i no serà el seu darrer canvi- hi hagi 24 comentaris sobre les barreres de dues finques, una de la família llunyana del batle (aquí mos coneixem tots) i l’altra de la mare. En Tomeu Cifre Ochogavia mai s’ha caracteritzat per ser pro camins, tot el contrari, però hem d’admetre que a la finca que li toca d’aprop ha llevat el pany i el Consell ha posat un cartell on diu que s’ha de tancar la barrera perquè hi ha bestiar, i si obris i tanques hi pots passar. A part que el que hauríem de reivindicar és que aquest equip del Consell inqualificable i l’anterior del Pacte inactiu haurien d’haver fet possible un camí de pedra seca real, crec que la direcció de la plataforma fa temps que ha perdut els papers i manipula a la gent per seguir al capdavant i poder seguir sortint pels diaris i sap que si no fa renou adulterat no hi sortirà.

Pepe

Re: La imputació de la primera tinent de batle

Pepe | 27/11/2012, 21:27

Com bé diu caminaire la reixa ha d'estat dins la finca, però no damunt el camí.
L'argument de dir que es demana una cosa lògica només per fastiguejar al batle... em recorda a l'anterior propietari de l'Empaltada qeu també pensava que lleva la seva barrera era un contuberni... El nou propietari ha demostrat que no havia tan de problema.

Pepe

Re: La imputació de la primera tinent de batle

Pepe | 27/11/2012, 21:25

Arnau al ple el batle utilitza contínuament aquest comentari d'acusar a la resta de "fer política" com si fos alguna cosa dolenta, mentre que disfressa les seves decisions polítiques de "gestió tècnica".

caminaire

Tancament

caminaire | 27/11/2012, 21:16

Per aquest motiu els articles anteriors, per explicar que un domini públic no pot ser tancat per un particular, baldament tengui una finca devora.
Repetesc, meam si es pot entendre el sentit legal:
Segons el dret comú espanyol són de domini públic, article 339 del codi civil espanyol, els béns destinats a l'ús públic, com els camins, canals, rius, torrents, ports, i ponts construïts per l'estat (com exemple podriem posar la carretera vella de Pollença a LLuc), les ribes, i riberes, platges, rades, i anàlegs. També són béns públics aquells que pertanyen privativament a l'Estat, sense ser d'us comú, i destinats a algun servei públic o a fomentar la riquesa nacional, com les murades, fortaleses, i les altres obres de defensa del territori. També ho son les mines mentre no s'atorgui la seva concessió.

No deixen de tenir aquesta classificació, els que confrontin amb finques de Consellers, batles i/o regidors.

caminaire

camins

caminaire | 27/11/2012, 21:14

L’única legalitat vigent de la denominada carretera vella de Lluc a Pollença, la qual en els trams que no coincideixen també inclou el camí vell de Lluc a Pollença, es la que procedeix del Consell de Mallorca i de les publicacions del BOIB, les qual enumerem cronològicament:
1) Inici de l’expedient per a la investigació de la titularitat i, en el seu cas, la recuperació de la carratera vella de Lluc a Pollença, BOIB núm. 70 de 10-05-2007
2) Declaració de la carretera vella de Lluc a Pollença titularitat del Consell de Mallorca, BOIB núm. 187 de 18-12-2007
3) Inclusió en l’inventari de béns i drets del Consell de Mallorca de la carretera vella de Lluc a Pollença, inici de l’expedient per a la recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i inici de l’expedient per a promoure la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 70 de 12-05-2011
4) Declaració formal de la possessió de la carretera vella de Lluc a Pollença, de recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i de promoció de la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 76 de 29-05-2012
Segons això, la carretera és de domini públic, per tant, no entenc que em dius de picornells,, això no es un tema ni de plataformes ni res home, és una resolució del consell.

caminaire

Lleis

caminaire | 27/11/2012, 21:11

Idoi no se com devies passar tu, perque jo no vaig botar mai la barrera que estava tancada amb un pany.
si no discuteixes que el cami sigui públic, tampoc deus discutir que a un camí públic ningu i pot tenir una reixa que tanca el camí?
No?
Jo entenc que la reixa ha d'estat dins la finca, però no damunt el cami.
Hem dec explicar molt malament veig...

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 27/11/2012, 21:07

Encara no he fet cap comentari on es discuteixi el fet que el camí sigui public. Entre altres coses perquè ho desconec, no he discutit aquesta titularitat. Es mes, no se perque me respons nomes en aquest sentit. Jo dic que per allà s'hi pot passar perfectament, i que si aquesta finca no fos de la familia d'un batle del PP, ni vos sentirien. I això és el que hi ha.
Ja que expliques el què és el domini public, explica-li a ne'n Crespí que és el domini privat, que coneix les fites de picornells i esclatasangs de mig Pollença, i no se passetja precisament per finques publiques.

caminaire

Domini públic

caminaire | 27/11/2012, 20:22

Segons el dret comú espanyol són de domini públic, segons l'article 339 del codi civil espanyol, els béns destinats a l'ús públic, com els camins, canals, rius, torrents, ports, i ponts construïts per l'estat (com exemple podriem posar la carretera vella de Pollença a LLuc), les ribes, i riberes, platges, rades, i anàlegs. També són béns públics aquells que pertanyen privativament a l'Estat, sense ser d'us comú, i destinats a algun servei públic o a fomentar la riquesa nacional, com les murades, fortaleses, i les altres obres de defensa del territori. També ho son les mines mentre no s'atorgui la seva concessió.

No deixen de tenir aquesta classificació, els que confrontin amb finques de Consellers, batles i/o regidors.

caminaire

tancats

caminaire | 27/11/2012, 20:10

Em sembla curiós que em diguis que és demagòg dir que el pas pel camí al punt de ca na Borrassa no ofereix dificultats de pas, He transitat prou per aquests trams com per no haver de passar ara perque em diguin que sempre s'ha pogut passat, massa vegades he hagut d'anar per damunt la carretera menjar fums dels cotxes, amb el risc afegit d'un accident .
Per Començar, el traçat és prou evident a la banda esquerra, i si no fos per l'ordre del consell, aquest camí seguiria tancat.
Puc estar d'acord en què es pot fer sense que això suposi cap risc de sortida de bestiar, però tu toques saber tan bé com jo que el domini públic no pot ser limitat per particulars.
Sinó, tu que tens més a prop els informes jurídics, pors revisar-ho.
Gràcies pel debat "llei", és que m'agraden els temes.

Arnau

Tancament

Arnau | 27/11/2012, 20:04

Per cert, per deixar obrir aquesta reixa, tots el pollencins sabem que va haver de intervenir el Consell, doncs el Batle no va tenir la decència de fer ni això.

Arnau

Política

Arnau | 27/11/2012, 19:23

Em mata aquesta argumentació del Batle: "fan política" diu, com si fer política fos res dolent, uns fan política defensant els camins públics. I ell, que fa?
Si per ell fer política és dolent, que fa ell?
Hi ha polítiques en defensa d'interessos generals i d'interessons particulars. Quines prefereix?

caminaire

Tancament

caminaire | 27/11/2012, 19:16

La demagògia és voler fer creure que un particular pot tancar un camí públic.
En tot cas, el filferro hauria d'estar tancant la finca, no el camí.

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 27/11/2012, 18:29

Demagogia absoluta si vols fer creure als que no han anat a veure-ho que s'impedeix transitar per aquest camí. Casualment t'has deixat dir que es una tanca de filferro que sobre amb una empenteta. Alerta a trobar la porta de ca teva tancada, no la sàpigues obrir.

caminaire

lleis

caminaire | 27/11/2012, 15:40

per acabar:

Article 45 constitució Espanyola
1. Tothom té dret a gaudir d’un medi ambient adequat per al
desenvolupament de la persona, i el deure de conservar-lo.
2. Els poders públics vetllaran per la utilització racional de tots
els recursos naturals, a fi de protegir i millorar la qualitat de la vida i
defensar i restaurar el medi ambient, amb el suport de la indispensable
solidaritat col·lectiva.
3. En els termes que la llei fixi, s’establiran sancions penals o,
en el seu cas, administratives per als qui violin el que es disposa
en l’apartat anterior i l’obligació d’aquests de reparar el dany causat.

Com es garanteix aquest dret si s'impedeix transitar per camins públics?
si pot ser no em contesteu amb la demagògia de que per protegir la natura, no s'ha de deixar disfrutar d'aquesta als que l'estimem.
Salut

caminaire

lleis

caminaire | 27/11/2012, 15:17

La recuperació d'ofici (art. 70 i 71 RBEL)

"art. 70.1: Las corporaciones Locales podrán recobrar por sí la tenencia de sus bienes de dominio público en qualquier momento".

"art 71.1: el Procedimiento para la recuperación de la posesión podrá iniciarse a través de las formas previstas en el art. 46".

"2. La recuperación en vía administrativa requerirá acuerdo previo de la Corporación, al que se acompañaran los documentos acreditativos de la posesión, salvo que se tratare de usurpaciones recientes".

"3. Este privilegio habilita a las corporaciones locales para que seutilicen todos los medios compulsorios legalemente admitidos , sin perjuicio de que si los hechos urbanísticos tienen apariencia de delito se pongan en conocimiento de la autoridad judicial".

caminaire

algunes lleis

caminaire | 27/11/2012, 15:14

als articles 344 del codi civil i 74.1 del text refós de regim local:

Article 344 del codi civil: "Son bienes de uso público, en las provincias y los pueblos, los caminos provinciales y los vecinales, las plazas, calles, fuentes y aguas públicas, los paseos y las obras publicas de servicio general, costeados por los mismos pueblos o provincias".

Article 74 del text refós de regim local : " Són bienes de uso público local los caminos y carreteras, plazas, calles, paseos, parques, aguas, fuentes, canales, puentes y demás obras públicas de aprovechamiento o utilización generales cuya conservación y policia sean de la competència de la entidad local".

Aquests dos articles defineixen els camins públics quan tenen un ús públic o general i són competència de l'entitat local, o hi ha hagut una intervenció d'aquesta entitat en exercitar les funcions de conservació i policia sobre aquests. D'aquests dos elements, el més important és el seu ús públic i, en aquest sentit, podem citar la sentència del TS, de 3 de Juliol de 1961 (article 2.984): "para que un camino rural sea de dominio público no es necesario que tal via tenga, por su origen y condiciones de sostenimiento, las características de una obra pública, a la que haya de aplicar la especial legislación sobre carreteras o caminos vecinales; se ha probado el uso público inmemorial, y nos justifica el carácter o condición de pivado". també és evident que, dins aquesta definició de l'article 344 del CC, també i entren aquells camins de muntanya i rurals, sempre i quan hi hagi les circumstàncies esmentades anteriorment: ús públic i que la conservació sigui competència de l?administració (sentència del TS, de Juliol de 1981, art.3241).

caminaire

Llei

caminaire | 27/11/2012, 15:11

Em sembla per tant, que la Llei és font de dret, amb un caràcter restrictiu per a diferents comportaments evidentament, però que cerca amb això la pau i convivència social, per tant, el primers que han de complir aquesta llei, han de ser els representants institucionals, però bé, que podem esperar d'una comunitat on la meitat dels representants institucionals estan imputats...

caminaire

Capacitat

caminaire | 27/11/2012, 15:04

Des de que neixem, tenim capacitat jurídica, per tan és fals que quan neixem podem fer el que volem,que signigica tenir l'aptitud o idoneitat necessàries per a ser titular de drets i deures . (STS de 31 de desembre de 1991)
Diferent és la capacitat d'obrar,que implica la possibilitat, aptitud o idoneitat de la persona per realitzar eficaçment actes jurídics. És a dir, la capacitat per a poder exercitar drets i complir deures.

Caminaire

Recuperació d'ús

Caminaire | 27/11/2012, 14:45

Fins i tot si estas d'acord amb tu, en qaun a que les lleis són restriccions dels drets, solen ser-ho a favor d'un dret col·lectiu, per tant, en aquest cas en contra del dret individual a apropier-se d'una carretera pública, es primàra al dret al llibre gaudi del camí públic, per tant, restingeix un dret a usurpar, per tal de mantenir un bé comú.
Així en va millor?
Per altra banda, com a expressat LLEI, les pases fetes pel Consell Insular són les necessaries per a recuperar aquest domini públic.

Alternativa per Pollença

Area d'esports

Alternativa per Pollença | 27/11/2012, 13:26

El present correu es per a informar-vos sobre el començament de les obres de millora de l'aparcament annex a la zona poliesportiva de Pollença.

Avui dia 27 de novembre, l'empresa Amer e Hijos ha firmat el contracte i s'ha previst començar les esmentades obres el proper dia 10 de desembre de 2012 amb una durada prevista de 10 setmanes.

Informar, sobretot a l'Àrea d'Esports i a la Policia Municipal, que durant la durada de les obres, a efectes de seguretat a l'obra, no es podrà accedir a la zona que actualment es ve utilitzant com a aparcament. La zona d'obres estarà degudament vallada i amb els accessos tancats, de manera que no es podrà emprar com a aparcament ni es donarà accés a la zona del pavelló.

D'aquesta manera, tan l'accés al pavelló com l'aparcament de vehicles s'haurà de fer pel camí del cementiri, entrada de tota la vida del poliesportiu de Pollença.

Agrairia es posas en coneixament dels usuaris, tan de l'aparcament com del pavelló municipal, mitjançant cartells informatius als diferents accessos de la zona poliesportiva de Pollença, que a partir del 10 de desembre tan l'aparcament com l'actual accés al pavelló no serà operatiu, indicant la raó i les alternatives per aparcar els vehicles i accedir a la zona poliesportiva de Pollença.

LLEI

Re: La imputació de la primera tinent de batle

LLEI | 27/11/2012, 13:18

I aquesta llei et serveix?

L’única legalitat vigent de la denominada carretera vella de Lluc a Pollença, la qual en els trams que no coincideixen també inclou el camí vell de Lluc a Pollença, es la que procedeix del Consell de Mallorca i de les publicacions del BOIB, les qual enumerem cronològicament:
1) Inici de l’expedient per a la investigació de la titularitat i, en el seu cas, la recuperació de la carratera vella de Lluc a Pollença, BOIB núm. 70 de 10-05-2007
2) Decleració de la carretera vella de Lluc a Pollença titularitat del Consell de Mallorca, BOIB núm. 187 de 18-12-2007
3) Inclusió en l’inventari de béns i drets del Consell de Mallorca de la carretera vella de Lluc a Pollença, inici de l’expedient per a la recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i inici de l’expedient per a promoure la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 70 de 12-05-2011
4) Declaració formal de la possessió de la carretera vella de Lluc a Pollença, de recuperació d’ofici de la possessió de la carretera vella i de promoció de la delimitació i fitació de la carretera vella, BOIB núm. 76 de 29-05-2012

lleis

Re: La imputació de la primera tinent de batle

lleis | 27/11/2012, 11:38

Per poc que sàpigues de lleis, sabràs que en general, les lleis no permeten, sinó que restringeixen. De naixament, sense lleis, tots podem fer el que mos doni la gana (robar, matar, el que vulguis). Les lleis restringeixen aquesta "llibertat total". Per tant no cerquis la llei que permeti fer una cosa, has de cercar la que li impedeix. Quina llei te permet respirar? Quina llei te permet caminar? Les lleis son restriccions de les llibertats, això no s'ha d'oblidar.

Lleis made in batle

Re: La imputació de la primera tinent de batle

Lleis made in batle | 27/11/2012, 11:00

Quin llei permet posar barreres a una carretera?

caminaire

quina barra

caminaire | 27/11/2012, 09:19

Vaja, ara tancar jun cami públic es diu complir...

Alternativa per Pollença

Última Hora

Alternativa per Pollença | 27/11/2012, 08:20

Bartomeu Cifre dice que ha cumplido como alcalde y no dimitirá
Pro Camins Públics le acusa de «usurpar» la carretera vieja de Lluc.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/bartomeu-cifre-dice-cumplido-como-alcalde-dimitira.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb