URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De mocions, precs i preguntes.

Alternativa | 03 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 A continuació teniu els nostres precs i preguntes del darrer ple. Com encara no s'havien contestat els precs i preguntes de l'anterior ple vam fer poquets. Per desgràcia una vegada més es van fer les dotze de la nit sense haver arribat a contestar.

Durant el ple el batle va dir que això era conseqüència de l'excés de mocions que presentavam l'oposició, sobre tot de caràcter extramunicipal, igualment Convergència a un article al seu blog  també ha parlat d'un ús i abús de les mocions (el batle no va perdre l'oportunitat al ple de citar aquest article). No obstant el batle va oblidar citar un altre factor que allarga els plens i que li va recordar el portaveu de CiU i nosaltres; els llargs monòlegs del mateix batle. Estam segur que si 

 

PRECS

 

Després de reunir-nos amb la Junta de la Cooperativa Pagesa i amb l’assessor jurídic de l’Ajuntament hem constatat una evident falta de comunicació entre Cooperativa i Ajuntament. Demanam a l’Ajuntament recupera aquesta comunicació i més diligència a l’hora de col·laborar amb la Cooperativa.

 

PREGUNTES

 

- Pot informar la regidora de Turisme de la seva feina a la fira World Travel Market de Londres?. Amb quins operadors o empreses s’ha reunit?  

 

- Pot informar la regidora de Turisme de quan pensa presentar els canvis necessaris a l’Ordenança d’animals domèstics, per permetre els animals de companyia com usuaris de les zones de bany en temporada alta? Ens pot informar la regidora de la feina que ha realitzat durant mesos la seva àrea amb “el touroperador especialitzat” Guide4dogs,

 

- Per què el regidor de Fires no va informar en cap moment als grups de l’oposició dels canvis que vol realitzar a la Fira 2013? Quina és la seva valoració de la Fira del 2012?

 

- Com es troba l’assumpte de l’herència baixos del Bar Caty? 

Comentaris

Alternativa per Pollença

No és veritat la similitut

Alternativa per Pollença | 03/12/2012, 23:37

El Govern cree inminente una condena de 34 millones por la desclasificación de Montport
El caso de Cala Carbó, en Pollença, preocupa por su gran similitud con el del Vilar, que ya cuenta con un fallo contrario a los intereses públicos - El Ejecutivo se plantea negociar directamente con los promotores

Alternativa per Pollença

Re: De mocions, precs i preguntes.

Alternativa per Pollença | 03/12/2012, 23:36

Castillos de arena vs castillos de hormigón.
www.ecoticias.com/sostenibilidad/73164/Castillos-arena-castillos-hormigon

Urxellista

Re: De mocions, precs i preguntes.

Urxellista | 03/12/2012, 18:58

Un poco lenta "tot Pollença", ahora despierta!, mirá los comentarios en el 2006 cuando este blog criticaba la Nit Niu que se decí.

Alternativa

Re: De mocions, precs i preguntes.

Alternativa | 03/12/2012, 18:13

A aquest ple havia poques preguntes només a tres regidors però si tens alguna proposta concreta.

imputada

preguntes

imputada | 03/12/2012, 17:52

pot informar-me de per què no fan preguntes al regidor fuster i a la regidora imputada. Quan tot Pollença parla de la inoperància i deixadesa del primer i de les bauxes que es corrien amb els doblers publics la senyora mulet , malena estrany i els seun amiguets de la nit niu?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb