URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La lliga es deslliga

Alternativa | 14 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Fa mesos que era  evident la divisió entre els tres regidors de la Lliga, una divisió que es va fer visible a la diferent posició dels tres regidors davant del projecte “Proposta per les Illes”.Projecte que tenia el suport d'en Martí Roca però no de na Malena i en Tomeu Fuster.

Les diferències es van fer públiques i notòries al darrer ple quan en Martí va votar diferent al seus companys a dues votacions. Mentre na Malena i Tomeu votaven amb els grups de l’esquerra, en Martí es va abstenir , facilitant el rebuig de la nostra moció d’un Ajuntament aconfessional i coincidint amb l’ abstenció de PP, CiU i UMP a la moció per sol·licitar al Consell de Mallorca la retirada d’obstacles de la carretera Vella de Lluc. L’explicació que ens va donar en Martí al final del ple i després a la ràdio municipal és que l’assemblea de la Lliga no s’havia reunit abans del ple, i que ell per tant havia votat el que pensava personalment. O sigui que ja tenim una idea de cap a on s’escoren les seves idees.

Al mateix temps en Martí va afegir que això no afectaria a la gestió del dia a dia de l’Ajuntament. Evidentment nosaltres no opinam igual i només cal parlar amb personal de l’Ajuntament per veure que fa temps que la gestió del dia a dia es ressent d’aquesta situació. A més a més és evident que si els tres regidors de la Lliga no eren capaços de parlar abans d’un ple, i consensuar una posició comú davant d’unes mocions, és impossible que poguessin  coordinar-se i posar-se d’acord en temes més complexos. Difícilment es podia mantenir una situació com aquesta i ahir na Malena i en Tomeu Fuster van fer pública la seva decisió d’abandonar la Lliga, decisió que té el suport de la majoria de la seva assemblea. 

En aquest moment en Martí Roca restarà com únic regidor de la Lliga a Pollença i na Malena i en Tomeu passen a ser regidors no adscrits, el que té diferents conseqüències;perden l'assignació com grup polític,  perden el lloc que ocupen a les comissions per a les quals han estats designats per la Lliga, poden assistir a les comissions informatives i altres òrgans col·legiats amb veu però sense vot, atès que no pertanyen a cap grup, no tenen portaveu, necessitan un altre regidor per presentar mocions...

 

Ara cal esperar com reacciona el PP, cal recordar a més a més que na Malena i en Tomeu es troben amb el nostre portaveu a la Junta de Govern i en Martí no. Pensam que resulta pràcticament impossible que en aquesta situació es pugui mantenir un equip de govern que fa temps no existeix... Retirarà el batle les delegacions a na Malena i en Tomeu? Entrarà CiU a l'equip de govern? Què farem la resta de grups de l'oposició? Continuarà...

 


Comentaris

Jaume Gual

Re: La lliga es deslliga

Jaume Gual | 17/12/2012, 18:03

Sí, si, Joan Lluís. Després de tractar-nos de mafiosos, ara que ja està dit, reconciliació amb Convergència. Ja veig de que va això. Els no-adscrits que volen fer feina per Pollença que no són de cap partit, els Alternatius de Pollença que són de tots els partits. El pacte, per davant o per darrera, ja se veu per on va.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 17/12/2012, 14:11

Molt bé Joan Luis gràcies per aquest comentari ple de sentit comú.

Joan Luis Tomàs

Deixe-m'ho anar, no?

Joan Luis Tomàs | 17/12/2012, 11:34

Bon dia a tothom,

Després d'un cap de setmana desconnectat i després de llegir els 126 comentaris fets al blog (no sé si hem batut un rècord!), crec que és moment de deixar anar les "batalletes" subterrànies, no?.

Crec que la gent s'està fent massa mal a ella mateixa amb segons quins comentaris. Les postures ja han estat definides i no hi ha tornada a rera. Crec que no cal fer un debat ni un drama tan extens i intens amb tanta mala llet per part de les dues bandes.

D'un bàndol, l'unic que heu fet fins ara és intentar jutjar les decisions d'un grup de gent que no ha volgut entrar en una opció política perquè no se sent còmoda o perquè no hi creu i, que ademés, ho han fet amb total llibertat i sabent el que volen. I els altres hem perdut tota la raó quan hem entrat en motivacions i justificacions difícils de demostrar i que l'unic que fan és deixar als dos projectes enfrontats, quan no hauría de ser així en absolut.

No en sé molt de política. Però... uns consideren que volen fer feina per Balears, i d'altres volen fer feina per al municipi. I amb aquestes baralles de moixos, l'únic que hem fet és allunyar-mos de les persones que conformen Balears i Pollença. Des d'aquí m'agradaria demanar un poc de calma i moderació amb el que s'escriu perquè sinó sempre hi haurà cicatrius que mai tancaran i es convertiran en llagues irreconciliables i no crec que en política hi hagi enemics, sinó punts de vista diferents que intenten millorar la vida de la gent. Des d'aquí vull demanar a tothom que no tanqui portes, sinó que es respecti la llibertat tant dels que entren al projecte PI com als que no. Aquesta hauría de ser la tasca fins que acabi la legislatura: fer qualque cosa productiva pel poble, que és el que sempre pateix quan no hi ha consens polític.

Tot el que s'escriu: que si amenaces, insults, menyspreus etc, vull pensar des dels propis nuclis simpatitzants, s'han fet sense pensar en les conseqüències: fer mal als dos projectes, tant al de na Malena com al del PI. I, TOTS, tant uns com els altres hem caigut en el parany!

Hoy paz y después gloria.

Joan C.

Re: La lliga es deslliga

Joan C. | 17/12/2012, 09:45

Disculpa, jrv, no es la meva intenció decepcionar-te (que no ho crec) però això molt abans de´n Pepe ho havia dit en Jaume Gual.Si la gent de la Lliga ha patit extorsions, xantatges, etc... es molt greu i pel be de tots cal que ho denunciin i aportin les proves.... la gent que fa coses d´aquestes son un perill per tots. Es una acusació molt greu i crec que tots volem que s´aclareixi.

Per altra banda estic d´acord amb tu que la resta del retrets entre partidaris d´un i altra bandol son realment improductius.

jrv

massa emmerdadors

jrv | 17/12/2012, 09:16

La paraula "emmerdeur", procedent del del francés, i que crec que no cal traduir, l'utilitzava sovint Planas Sammartí, amic i col·laborador de Josep Melia en el passat. Es referia especialmente a un personatge térbol ja comdemnat actualmente per la justicia, Antoni Alemany,a mes de escribidor dels discursos d'en Matas a preu d'or, profesional dels anonims insultants i destructius, que tan sols aportaven miseria moral i xerramecas estèrils.
Llegint tant de anònims empobridors a aquest blog de procedencia mes que evident, que evidencia també una miseria moral i intelectual pregona, tinc a pensar a veura si Antoni Alemany dona clases particulars aquí a Pollença, i vol crear un cos d'emmmerdeurs entre gent propera al nacionalisme de centre, que voldria creura també és democràtic, però que te massa gent autodestructiva al dedins...

jrv

Culebron pollenci

jrv | 17/12/2012, 09:05

Estic assombrat. El primer comentari constructiu sobre aquest culebrón estéril i destructiu Lliga- CxI, ve de ...Pepe Garcia!!, animant-vos a deixar-vos en pau uns als altres, especialmente de gent que es defineix propera a CxI, i començar a fer feina pel poble que deieu estimar...
"Juana Cifre, Pollencí, resta, salit i força, Miquel etc. etc....cuanta miseria humana, cuanta falta d'inteligencia emocional, cuant afany de desacreditar els rivals que voleu convertir en enemics!!
Mirau cap endavant d'una p. vegada i deixau als altres i al passat tranquil.
Deplorable.

Joan C C

Re: La lliga es deslliga

Joan C C | 17/12/2012, 08:56

Estic d'acord amb el darrer comentari d'en Pepe, si hi va haver extorsions i intimidacions s'havien d'haver denunciat en el seu moment, ara no du a res positiu. En tot cas esper que d'una vegada per totes s'acabi aquesta manera de fer política, que es pugui omplir l'espai de centre-dreta nacionalista o regionalista amb gent constructiva, hi sortiriem tots guanyant!

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 16/12/2012, 17:40

Com he dit en altre ocasions la millor forma de confirmar o desmentir remors que són generals és concretar qui ha fet el què i quan i donar la possibilitat de defensar-se a qui pateix aquests remors. Si no es fa d'aquesta manera hem de considerar que són falsos.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 16/12/2012, 17:29

Bones Joan Rafel, el primer gràcies per donar la cara, com he dit a un comentari anterior una cosa que s'ha convertit en una excepció als blocs.

Estic d'acord amb tu en que la major part dels comentaris a aquest debat són poc profitosos encara que si que reflecteixen l'ambient que ha dificultat les relacions entre la Lliga i Convergència a Pollença.

Personalment em sap greu que hi hagi gent idealista i disposada a fer feina pel municipi als dos partits que s'hagi cremat o es cremi per tota aquesta virulència bruta d'alguns.

Joan Rafel

Re: La lliga es deslliga

Joan Rafel | 16/12/2012, 16:55

Vols dir Miquel? Vols dir que tu ens pots donar llum sobra aquest tema tan desagradable? T'ho agrairia molt.

Miquel

Re: La lliga es deslliga

Miquel | 16/12/2012, 16:09

Joan Rafel, tu vius en la ignorància com molts de la Lliga.

Jaume Gual

Re: La lliga es deslliga

Jaume Gual | 16/12/2012, 14:26

Jo convid a demostrar amb proves totes les amenaces que des de membres de CxI han fet a la lliga!

Que tothom les vegi, que acotin el cap els culpables.

Que es duguin les proves a les autoritats i que hompaguin.

Però si no podeu demostrar res, i les amenaces que deis deixen constància. Es que no es vera. Es que sou un mentiders i així vos tractarem. Demostrau els fets o acotau el cap.

Joan Rafel

Re: La lliga es deslliga

Joan Rafel | 16/12/2012, 13:07

Supòs que el fet que fassis aquestes declaracions des de l'anonimat és perquè saps que son acusacions molt greus i segurament no les podries ni demostrar... Si no fos així supos que ho faries a cara descoberta i que a més les hauríeu denunciat.
Jo puc dir a cara descoberta que això que dius no és cert. Sinó posa noms, el teu el primer!

Salut i força

Joan Rafel...

Salut i força | 16/12/2012, 12:50

Si des de l'entorn que conforma CxI en temps de campanya no haguéssiu extorsionat i amenaçat a molts dels que es presentàren en llistes amb la Lliga, aquestes reaccions que tu consideres malaltisses, no s'hauríen produït això t'ho assegur. Cal saber tota la realitat i els problemes de base.

Joan Rafel

Re: La lliga es deslliga

Joan Rafel | 16/12/2012, 12:42

Bon dia... Crec que s'ha creat In debat lamentable i poc profitós. Pel que fa a CxI crec que hi ha gent que te ressentiments personals malaltissos i molts profunds, que a la majoria de CxI Pollença que mai hem estat afiliats a cap altre partit ens fan llàstima i bastant d'assumpte. Crec que a través del comunicat que hem fet, que en aquest debat de bocamolls no he vist que s'en fessin gaires valoracions, h deixat ben clara la nostra postura.
Ara bé n'hi ha que viuen dins l'estereotip i que si els hi lleves l'especulació que els retroalimenta es queden en res.
Salut i bona sort a tots

No som 9

EX-LLIGA

No som 9 | 16/12/2012, 11:29

Juana Cifre he dit Malena i Tomeu,perque ara mateix no hi ha cap nom que ens identifiqui,puc dir esteim amb els no adsctrits,però no m'agrada tant...I no tenim res contra ni la Lliga ni CxI,però creim que els que ens varen votar era per algo,i amb aquest sentit seguim...I t'asegur que na Malena no hi es nomes pel sou..

resta

Re: La lliga es deslliga

resta | 16/12/2012, 10:15

S'ha de tenir valor per no considerar na Malena "restes de UM". Joder, si na Malena no es una resta de UM que només s'hi ha fet alluny quan u barco se n'ha anat a pique, ja me diras que es.

PIpi

Tot menys CxI

PIpi | 16/12/2012, 00:43

Qualsevol opció que no contempli les restes d'UM pot ser vàlida. UM (o CxI, es igual) tota sola, disfressada de PI o travestida de qualsevol altra forma podrirà tot el que tocarà. Just per fer-se'n enfora, na Malena i Cia jase mereixen la meva consideració.

Juana Cifre

Re: La lliga es deslliga

Juana Cifre | 16/12/2012, 00:26

U vistros comentaris ho diuen tot. No seguiu un partit ni una ideologia ni un projecte. Seguiu i estau amb na Malena. Això es personalismes. Sou un instrument per assegurarli un sou. I això se farà a costa vostre i del poble. Hi ha algo que noltros o voltros no veim.

No nomes 9

la ex-lliga

No nomes 9 | 15/12/2012, 23:49

Quan xerram de 9,son els que se varen afiliar a la lliga,mes els 4 que continuen dins la lliga,eren 13 afiliats,però hi ha mes gent que no es va afiliar però continua amb el projeccte.Si Francesc,molts dels que tu menciones continuam amb na Malena i en Tomeu,i altres de nous que s'han sumat.

pollenci

Re: La lliga es deslliga

pollenci | 15/12/2012, 22:42

La pitjor traicio es la traicio a un pacte de govern, i aquesta es la que ha fet na Malena, desestabilitzant un ajuntament que ja no te arreglo fins les properes eleccions. Perque no hi ha partit que pensi en el poble, i aqui tots vos fregau les mans, sobretot Alternativa i PSM, pero el que es cert es que entrarem en una paralisi institucional que durara fins les properes eleccions. Som aixi de coios, nomes pensam en els partits i el fotre a l'altre, Pollença vos importa a tots una put@ merda

Mà dreta

Mà dreta

Mà dreta | 15/12/2012, 22:01

Uep! En aquesta foto heu tallat la mà dreta a en Martí Roca. Se vos veu es plumero, perquè en Martí tanmateix votarà amb el PP cada vegada que li convengui a ell, per molt que li talleu sa mà dreta a una foto d'arxiu.

Francesccccc

Diccionari

Francesccccc | 15/12/2012, 21:53

Francesc , cerca al diccionari la paraula transfuga i despres xerra no vagis de espabilat per q patines.
No saps de la missa la mitad pel que es veu tot canvi q sigui positiu te molesta.
Saludos gran savi

Toribio

Fora partidismes!

Toribio | 15/12/2012, 21:42

Francesc, no te posis nirviós, que això del transfuguisme dins la Lliga ho va inventar el Martí Roca el dia que va votar diferent dels seus altres 2 companys a un ple de fa poques setmanes, i tot per quedar bé amb el PP. En Jaume Font ha tengut molt de temps per posar ordre i obrir-li un expedient disciplinari. En lloc de fer-ho, però, s'ha estimat més pssar olímpicament de l'opinió de la majoria de la junta, també per quedar bé amb el PP. No és extrany que la resta, inclosos President i Secretari de la Junt, hagin fuit d'aquest desgavell de partit. Ara podran concentrar-se més en Pollença.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 15/12/2012, 20:38

Pens que l'origen del problema es haver creat un partit en uns pocs mesos i haver tingut un resultat tan espectacular com artificial en el fons.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 15/12/2012, 20:18

Gràcies pel teu comentari i donar la cara Josep, una cosa que per desgràcia s'ha convertit en un fet excepcional als blocs.

Francesc

Re: La lliga es deslliga

Francesc | 15/12/2012, 19:37

I teniu clar que ara els vostres dos regidors són uns trànsfugues amb totes les lletres.

Francesc

Un partit polític no polític ?

Francesc | 15/12/2012, 19:36

Joseandres, la tara ja la teniu d'origen. Qué és això d'aficar-se dins un partit polític presidit per un polític que la sap no llarga, sino llarguíssima, com en Jaume Font, amb una cap de llista que només ha viscut de la política en tota la seva vida, i despres barallar-vos amb els vostres companys de partit per questions polítiques, i deis que SOU PERSONES NO POLÍTIQUES???? Segurament és cert. El que sou és titelles de na Malena.

Francesc

Indefinits dels no adscrits

Francesc | 15/12/2012, 19:27

Si comtam els que signaren el comunicat i els que s'han declarat pro-PI, resulta que 10 de la llista lliguera no s'han pronunciat.

On són na M.Cifre, na M.Bibiloni, na C.Bennàsar, en J.Cerdà, en M.Frontera, en M.Vives, na A.Crespí, na M.Capllonch, na Y.Haverland, en F.Cañero o na A.Zarxa ?

Ja s'han fartat de Malena?

Josep Andreu Martorell

Resposta comentaris Lliga

Josep Andreu Martorell | 15/12/2012, 19:10

Som en Josep Andreu Martorell, i som el secretari de l antiga Lliga de Pollença, i a més part del grup que hem sortir de la Lliga.

Hem decidit no atacar a persones, encara que els seus comentaris vagin a ferir, o siguin insults. Només respondrem a comentaris d accions concretes, accions que podran ser discutides, ser acceptades o negades en major o menor mesura.

Voldria confirmar les raons basades en valors i conviccions del grup que han fet la nostra sortida. Som un grup de persones no polítiques, que del costat de na Malena, i del seu dia d en Jaume Font, ens vàrem engrescar en un projecte per a millorar Pollença, a un moment amb moltes mancances, un moment de recessió econòmica.
Som responsables de no haver comunicat el suficient les accions que els nostres regidors han fet, gràcies per indicar-ho, és una àrea de millora del nostre programa.

També hem de reconeixer les dificultats que hem tengut en la gestió, no és una feina gens fàcil ni senzilla. L´Ajuntament és una institució molt gran, i com a administració està sotmesa a la llei i al procediment, les decisions no són tan automàtiques com a una empresa privada. Per altra banda, no contam amb tot els presupost que voldríem, a més de que proposam ser austers en quan a les despeses.
En darrer terme, fidels al nostre ideari de millorar Pollença (i parlo de Pollença en sentit del terme), a pesar d haver sortit de la Lliga, volem continuar fent feina pel poble a pesar de les dificultats, als nostres regidors no els moven motivacions purament econòmiques, són molt més profundes i sentides.

Voldria convidar vos a tots els que tengueu qüestions i preguntes ho faceu, i esteim oberts a acollir-vos a a qualsevol de les nostres reunions de comité local que facem a tal fi de respondre-vos d una forma honesta i sincera.

Salutacions cordials

Josep Andreu Martorell

Francesc

Segura

Francesc | 15/12/2012, 18:48

S'Era d'avui a l'Ultima Hora no fa més que posar en boca de'n Segura lo que voldria dir en Font i no pot. Que na Malena du el gen UM inoculat que li fa mirar primer per ella, segon per ella i tercer per ella, i que per això no pot ser generosa com ho ha estat la resta de la Lliga en pactar la seva entrada al PI.

Full de ruta a partir d'ara: Fer un partit independent que miri pel bé del poble (quantes vegades ho hem sentit dir a n'això?). Després si li surt res de feina fora l'Ajuntament, una cosa als seus incondicionals. Si no, tornar a presentar-se a les eleccions com a cap de llista i pactar amb el partit que li ofereixi un càrrec al Govern o al Consell. Al tiempo.

llauna

llautons

llauna | 15/12/2012, 15:11

De momento Gustran, qui sembla mostrar el llauto ets tu...

el que hara los discursos del PI

Re: La lliga es deslliga

el que hara los discursos del PI | 15/12/2012, 14:08

Que cachondo! desde fuera dice el tío. Si Miquel segura es de Font a matar.
El Pi nace torcido a la derecha y lleno de gaviotas.

Debat de grins

Re: La lliga es deslliga

Debat de grins | 15/12/2012, 13:24

Aquest debat es una caquita... I es normal tant els d'un costat com els d'altres estau massa contaminats per amiguismes, xafarderies i fòbies (els que defensau les dies posicions que quedi clar aquí no es salva ningu per molta providència que es pensi tenir)
En aquets casos es fa necessari escoltar o llegir altre gent. Gent que tengui una visió des de fora i per tant mes objectiva i descontaminada.
Per això us recoman la columna "s'Era" de l'Ultima hora d'avui... No te desperdici.

BOLEROS

GUSTRAN

BOLEROS | 15/12/2012, 12:21

GUSTRAN LA PRINCESETA SEGUR QUE EN SAP MES QUE TU .NO VOS HEU DE AVANÇAR ANTES D'HORA QUE SOU MOLT LLESTOS TOTS.

ESCLATASANGS

PI PI PI PIRIPIPI

ESCLATASANGS | 15/12/2012, 12:18

LA GENT VA VOTAR UN PARTIT COM LA LLIGA, ARA ENTRAR DINS EL PI ES TRAICIONAR A TOTS ELS VOTANTS.

PI PI PI PIRIPI PI ...

F.F.BAHAMONTE

LLIGA/NO ADSCRITS

F.F.BAHAMONTE | 15/12/2012, 12:10

AQUI TOTS XERREN I NINGU EN TE NI IDEA DEL QUE ESTA PASSANT, NA MALENA ES LA UNICA QUE TE ESTUDIS VINCULATS AMB LA POLITICA, PERO N'HI HA QUE ES CREUEN QUE PER QUE SON PROFESSORS SABEN MES QUE NINGU.

*NO XERRA DE MERDA MES QUE QUI EN DU EL CUL PLE.

Gustran

LLEPES

Gustran | 15/12/2012, 11:25

Temps al temps, n'hi ha que encara no ham vist la vertadera cara de la princeseta. Quan la vegin ja canviaran de perer. Qui tot sol s'ho menge tot sol s'ofega, temps el temps, però aquest moviment de la princesa li sorirà per la culata.
Al final ella pactarà un lloc a nel PP i deixarà als seus companys a l'estacada. Quan un mira sols els seus interessos, interessos econòmics, al final sempre mostra el llautor, i la princeseta el mostrarà ben mostrat, ja ho veureu

Joan C.

Re: La lliga es deslliga

Joan C. | 15/12/2012, 10:12

Penso que en Pepe té raó quan diu que la decissió l´ha de prendre el Batle. Ell i no el partit de na Malena es el mes votat i li toca configurà el govern, que actualment està compost pel PP i la LLiga, que ha quedat amb un regidor i dos que son regidors no adscrits però que no abandonen el govern municipal que va pactar el seu partit amb el PP....., homo això ser coherent, a mi no m´ho sembla. I el Batle, en Tomeu del Juma, no prendrà cap decissió perquè tots aquests enrenous i lluites intestines fetes públiques a quí beneficia, i molt, es el PP i perjudica, encara més, el poble i a la resta de partits...... temps el temps.

no adscrits

Re: La lliga es deslliga

no adscrits | 15/12/2012, 09:38

No es questio de logica, sino de suma. La democracia dels escons te això, es una merda, pero es el que tenim.

no adscrits

Re: La lliga es deslliga

no adscrits | 15/12/2012, 09:36

Osti es vere no o havia vist. Mes que dur de mollera som curt de vista.

Toni

Re: La lliga es deslliga

Toni | 15/12/2012, 09:32

Ets dur de mollera, "no adscrits", només 30 minuts antes del teu comentari hi ha un comentari den Pepe diguen el que li reclames.

I per jo, PP-L-CxI, és un desastre per Pollença. I més si torna en Michel a gastar tres vegades més del que té pressupostat, com ha fet sempre.

no adscrits

Re: La lliga es deslliga

no adscrits | 15/12/2012, 09:19

Pepe, dus quatre comentaris i no has posat la teva composició teorica d'un equip de govern. Venga només es fer numeros fins sumar 9. Si m'apures 7 o 8 bastarien. Ara no diguis que "això es feina du batle".

Joan C C

Re: La lliga es deslliga

Joan C C | 15/12/2012, 09:14

Gumersindo gràcies per el teu comentari, me quedaré amb la darrera frase a veure si a alguns els hi entra a la mollera " domés qui se sent desgraciat, és capaç de fer comentaris desgraciats i desagradables".

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 15/12/2012, 08:49

No adscrit un equip de govern ha de ser això un equip i vist que el PP s'entén bè amb Martí i que Martí té un projecte comú amb CiU , està prou clar que el més lògic en aquest moment seria un equip de govern PP-Lliga-CiU. Evidentment no m'agrada però sembla el més lògic.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 15/12/2012, 08:44

Quina decepció Pere pensava que també et podies dedicar a fer autocrítica o no ets ni ciutadà ni estàs a cap partit?

Pepe

Gurmensindo

Pepe | 15/12/2012, 08:42

Gràcies per la teva aportació Gurmensindo que ens ajuda a comprendre una mica més aquesta virulència d'alguns comentaris.

no adscrits

Re: La lliga es deslliga

no adscrits | 15/12/2012, 08:27

"un equip de govern PP-Lliga-no adscrits és evident que és insostenible", au Pepe, ja pots nar posant quina seria la teva opcio, perque no ho he vist encara. De les teves paraules puc deduir que el no-adscrits no poden estar al govern. Auidò, ja pots escriure les teves alternatives de govern, i sense els no-adscrits. Ahi te quiero ver.

Pere

Re: La lliga es deslliga

Pere | 15/12/2012, 06:10

Pepe la autocritica es fa totsolet, si te la faig jo es critica, que no ho dubtis la fare. Pero de les teves paraules ja queda clar que per vosatres no teniu cap responsabilitat en la situacio, ido amen, jo ja te donare la meva critica. Voltros seguiu essent inmaculats, no responsables, en cap grau de res dolent, sivfossen bones noticies no necessitarieu ajuda ien serieu plenament responsables

Gumersindo

Domés qui se sent culpable

Gumersindo | 15/12/2012, 03:40

Jo domés volia aportar una cosa al debat. Molts dels que intentau ofendre, manipular i embullar amb comentaris en contra de la decisió d'un àmpli sector de l'antiga Lliga, ho feis i personalitzau sobre una persona: na Malena. I dels demés, no en deis ni una coma? Na Malena ha estat recolzada per molta gent de la seva propia corporació. I, per lo que veig, de bastants dels seus votants.

A part d'aquesta apreciació. Vosaltres mateixos vos delatau: vos empenyau en qualificar que na Malena és la bona -o la dolenta, segons se miri- i que la gent intenta titllar en Martí de dolent -o bó, segons el punt de vista d'on se miri-. Cosa que no és veritat. En Martí ha fet tan bona feina com na Malena i en Tomeu Fuster. Jo crec que la corporació que se'n va, ha estat perquè no volia abraçar l'opció del PI. No és qüestió de bons o dolents, sinó d'opcions polítiques.

En cap moment els membres no adscrits de la Lliga, han parlat de bàndols. Simplement, han dit que no a l'opció que tenien d'entrar al PI. I ho han fet des del punt de vista del repecte i la llibertat de poder triar l'opció d'entrar al PI o no. Tot el demés són vuits i nous i cartes que no lliguen -mai més ben dit-.

Domés qui se sent culpable per qualque cosa, monta en còlera quan un altre rebutja entrar en la seva opció. Domés qui se sent culpable, ha de definir bàndols. Domés qui se sent culpable ha d'insultar i menysprear la feina dels demés. Domés qui se sent culpable és capaç de personalitzar en una persona tots els mals que l'envolten. I domés qui se sent desgraciat, és capaç de fer comentaris desgraciats i desagradables.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 23:21

Tal vegada ens pots ajudar a fer autocrítica i dir què hem fet nosaltres per arribar a aquesta situació Pere.

Pere

Re: La lliga es deslliga

Pere | 14/12/2012, 22:56

Si pepe lo que vulguis, aixo es el que el poble ha votat. Tambe pidriem fer un govern assembleari, en garci estaria content,
Allo que haurien de fer tots els partits i voltros tAmbe es fer una autocritica per determinar fins a quin punt en son, sou, responsables d'aquesta situacio? Que es lo que heu fet perque s'arribi aqui, val tot?

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 22:18

Pere podem riure tot el que vulguis i més però ens estam jugant el futur d'aquest municipi i això no és un joc.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 22:16

"Cotilla" no vull fardar de res però fa una mica de riades el masoquisme d'alguns. La diferència entre Urxella i Salvame és que un bloc no és un programa per veure de manera passiva des de casa. El bloc s'alimenta dels vostres comentaris que són els que són. Igual que la composició de l'Ajuntament és la que és perquè la gent ha votat el que ha votat.
És fàcil criticar però el que hem tengut i el que tenim a Pollença és el que ens mereixem.

Pere

Re: La lliga es deslliga

Pere | 14/12/2012, 22:11

Ido si pepe, lo millor seria alternativa+psm+psoe+erc+2 no adscrits+ump o la lliga o cxi. Almenys hi hauria feina d'escriure-ho, o allo que tambe seria bo pp+alternativa+2noadscrits, acollonant, pero lomillor seria alternativa en solitari, o ferieu de pelicula

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 22:02

El tema que preocupa a la majoria de ciutadans en aquest moment és que passarà amb la gestió del municipi i és el batle qui ha de prendre decisions.

Uns i altres poden dir el que vulguin però un equip de govern PP-Lliga-no adscrits és evident que és insostenible i que tot el temps que s'allargui aquesta situació va en perjudici del conjunt dels ciutadans.

Salut i alegria

Re: La lliga es deslliga

Salut i alegria | 14/12/2012, 21:46

No hi ha mes cec que aquell que no vol veurà-ri, i per els comentaris vists avui per aqui pareix que n'hi ha mes de dos

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 21:31

Sí Joana, el que dius és tan real i verídic com el teu nom.

Da-li osques

La lliga put

Da-li osques | 14/12/2012, 21:20

Roca, trobaves que te feien poc cas? Au idò! Tot per a tu!!!

feina per tots

Re: La lliga es deslliga

feina per tots | 14/12/2012, 21:07

Roca, enhorabona per ser l'unic fener d'aquesta guarda de vagos que es la Lliga. Basta fer una ullada a la llista. Aquesta llista ja te quolque sancio administrativa per falsificar papers. Tanmateix na Malena el dia que li toqui prendre una decisio poc popular, li entrara la diarrea, perque es incapaç de dir que no a ningu. Es un SISI com d'altres que han passat per l'ajuntament

Joan Miquel

El PI= escombros d'UM + Font emorenyat amb el PP porque no li donaven el que volia

Joan Miquel | 14/12/2012, 20:56

O quan algú no esta d'acord amb el seu partit no te dret a partir? O es que els partits polítics son sectes? O es que te pareixeria més honest quedar i dinamitar-lo des de dins?
Jo trob que val mes aixo que el que va fer en Martí, amb el comite local en contra i votant al Ple diferent que els seus companys per fer content el PP. Aquest, si tengués la clau, ja s'hauria venut al PP.

Xesc

Si s'enveja mascaràs...

Xesc | 14/12/2012, 20:49

D'altra en mancaria que algú s'hagués de menjar per força un equip de persones en les que no confies... Vaja, crec que amb l'excusa de la democràcia algú pretén imposar una dictadura.
Estic ben content que de cada vegada les cúpules dels partits polítics, tant grans com petits, vagin trobant persones que les envien a la merda. És ben hora que els interessos partidistes perdin espai en front de l'interès general real. Aquells de CxI que mai s'haguessin pensat que algú els digués NO als seus plans i que aquest algú els guanyés en número de vots i un regidor més encapçalant una altra opció política no li perdonaran mai. Això honora na Malena perquè els resultats li donaren raó.

cotilla

Re: La lliga es deslliga

cotilla | 14/12/2012, 20:38

Fardar de que el blog d'Urxella es el mes visitat es com fardar que Salvame es qui te mes audiencia. Es el mateix, cotilleria i xafarderia. El dia que poseu comentaris amb obligacio de signar, s'haurà acabat el gran lideratge, es tot fum

Unnn

Re: La lliga es deslliga

Unnn | 14/12/2012, 20:35

Si xesc, i canviar de partit cada vegada que la teva assemblea decideix una cosa que a ru no t'agrada, tambe es bo.

Jaume

Re: La lliga es deslliga

Jaume | 14/12/2012, 20:34

Tu ho has dit Xesc només s'envolta d'escolanets d'amen, sinó n'envaig.

Xesc

A Font només li interessen xotets de cordeta

Xesc | 14/12/2012, 20:24

En Jaume Font fa els roïssos molt grossos. Els vots de Pollença suposen prop del 10% dels vots de la Lliga. Supòs que a un home com ell, avesat a tallar el bacallà dins el PP, tenir algú amb formació i criteri dins la Lliga no li convé.
També veig que per aquí alguns consideren capricis que un candidat vulgui triar la gent de la seva candidatura. Efectivament, si no haguessin volgut que na Malena fos una tereseta dels cans vells de CxI (UM), possiblement no hagués anat a la Lliga. Aquesta classe de grupúsculs només saben envoltar-se d'escolanets d'amèn.

Unnn

Re: La lliga es deslliga

Unnn | 14/12/2012, 20:02

Jo propos que llevin al sant cristo, i posin uns d'ells, millor en pepe, per lo de Salvador.

Unn

Re: La lliga es deslliga

Unn | 14/12/2012, 19:53

Jrv, la teva visio es ben sesgada, sols han perseguit politics d'esquerre, els partits 'esquerres han estat mongetes de la caritat, no han perseguit a ningu, aquets de deetes son uns dolentarros

jrv

Biel

jrv | 14/12/2012, 19:43

CVoincideixo plenament amb el teu plntejament, Biel, és el més assenyat que he llegit de tot aquest assumpte, malgrat jo no vaig votar "Malena", i segurament no la votaria, però crec que fa falta acabar amb aquestes manies de persecució, massa p`resents a Pollença.
Jo he viscut persecucions a Jeroni Llobera, a Toni Marquet, a Pepe....casi sempre mes motivades per fobies personals i tiquismiquis de partidets, que no de criteris politics.
Ara li toca a Malena, a lo vist.

Jaume

Re: La lliga es deslliga

Jaume | 14/12/2012, 19:33

Biel una cosa que no t'han contat, si els antics companys de UM de na Malena, la haguessin nombrada canditata una setmana abans de que s'enenas a la Lliga i l'hi haguessin consentit els seus capritxos, ara ella estaria a CxI i supòs que també entraria al PI, però no la varen nombrar perquè no acabaven de fiar-se de ella, i per això partí i utilitzar la estratègia de la pena i de que ella ela la bona i s'anava perquè els altres eren els dolents, igual que intenta fer ara, però el problema es que no pot entrar al PI perquè està empegueida i no pot mirar els seus excompanys a la cara, per la putada que els va fer i lo malament que xerra de ells, a mes te record que a n'aquest moment es la única regidora actual exUM imputada, i que pot ser sigui molt de era però només de dilluns a divendres i de 9 a 3, la paga només arriba fins aquí.

Oliver

Unnncuanasifre

Oliver | 14/12/2012, 19:31

Tal valta això, adicte alblog d'Urxella(i que sigui per molts anys", sempre és divertit "llegirte"), ho hauries de demanar a Joan Cerá Rull i incondicionals.
A na Malena t'envia besitos.

Unnn

Re: La lliga es deslliga

Unnn | 14/12/2012, 19:24

Si no ha d'estar a les ordres d'en Font perque el va elegir com a president de la Lliga, o perque va elegir a na Munar com a presidenta de UM, pels seus interessos!. El pi no fa a lo millor esclatasangs pero na Malena no fa res per no res, tot ho fa pels doblets!

Unnn

Re: La lliga es deslliga

Unnn | 14/12/2012, 19:22

Si no ha d'estar a les ordres d'en Font perque el va elegir com a president de la Lliga, o perque va elegir a na Munar com a presidenta de UM, pels seus interessos!. El pi no fa a lo millor esclatasangs pero na Malena no fa res per no res, tot ho fa pels doblets!

ESCLATASANGS

LLIGA/NO ADSCRITS

ESCLATASANGS | 14/12/2012, 19:13

EL PI NO FA ESCLATASANGS, NA MALENA A FET LO MILLOR ,NO HA DE ESTAR A LES ORDRES DEN JAUME FONT.
EL SEU PREOJECTE ERA PER POLLENÇA.

AMUNT MALENA I TOMEU .

De la Última Hora.

Crimen organizado.

De la Última Hora. | 14/12/2012, 19:13

Vamos a destruir todo lo que el crimen organizado ha edificado sobre Mallorca.Tanto el PP como el PSOE nos tienen a todos nosotros como a los cerdos.¿Por qué lo consentimos??.La función de esta "Democracia" es repartir enfermedades entre la población a cambio de iPads y modelitos.Esta "Democracia" es como el chapapote del Prestige.Ante esta estafa colosal lo único que podemos hacer es comenzar a limpiar toda esta mierda disfrazada de "Derechos Humanos" y a sus representantes.Átrevete y no necesitarás psicólogos,psiquiatras,ni antidepresivos ni tranquilizantes.No os suicidéis.Luchad contra la "Democracia" del Gran Satán.Que mueran los políticos;no vosotros.

Unn

Re: La lliga es deslliga

Unn | 14/12/2012, 18:53

Joana o u dubtabes, son la rao, son com el papa infalibles amb les seves decissions, els altres sobren, tots els que no pensen com ells son trolls, o ignorants, o no aporten res,..... Visca el pensament unic.

maki

Cuana Sifre

maki | 14/12/2012, 18:45

El que t'hauries de fer mirar , "Cuana", és la teva adicció a "escriure" a aquest blog, crec que no fas res mes en tot el dia, cosa que seria tal volta d'agraïr si tan sols hi hagués un comentari teu que valgués la pena, fos perque fos assenyat, constructiu, critic amb arguments o simplement enginyós.
Però casi tot son cuestionar Alternatia sense tò ni sò, en pla border line, res mes.
llastima de temps i/o espai perdut, tan per tu, com pels que t'hem de llegir enmitg d'altres comentaris de valor, siguin a favor, o en contra alternativa, és igual, però al manco tenen argument....
Amargadillo, un poc, és veu que no has paït encara el resultats de las darreres eleccions municipals.
Si formes part de qualque partit, està arreglat el teu p'artit amb aquest "fenómeno", poca cosa deu aportar a no ser mal rollo.
Pobrets.

Juana Cifre

Re: La lliga es deslliga

Juana Cifre | 14/12/2012, 18:28

Es que sou els millors. Tots esteim alucinats u admirats de la vostra grandesa. Si lo del sancristo s'enten perque es l'unica figura, la de Déu, que intenta fer nombre a nen Pepe.

I els teus comentaris... Buids!!! Senyal que no torna interessar contestar i anam desviat temes.

Però teniu el bloc mes comentat. Sou els millors. I tot el mèrit es vostre. Quins kracks que sou.

I dels centenars d'alumnes que poden desmentir el que dic. Ferto mirar. Perque a jo mo han contat els teus alumnes.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 18:09

Altra cosa que no entenc és el masoquisme d'alguns comentaristes que ens possan a parir a nosaltres i al blog però no es poden desenganxar de llegir i comentar Urxella.
Aprofit per donar les gràcies una vegada més a tots per fer d'aquest blog el més comentat i llegit del municipi.
En aquest moment a balearweb aquest article és el més llegit i el més comentat i Urxella encapçala la llista de blocs.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 18:04

Juana veig molt de comentaris i poques coses concretes que es poden contestar.
Respecte al teu comentari de les aules com puc defensar-me i contestar a una mentida feta des de l'anonimat? És mentida i per això mai t'atreviràs a dir-me això de cara. Per sort vivim a un poble i tinc centenars d'alumnes i d'ex-alumnes i les vostres mentides només us les podeu creure vosaltres.

Joan C C

Re: La lliga es deslliga

Joan C C | 14/12/2012, 17:59

Joana les desgracies d'en Toni oliver les hem pogut veure tots per els diaris no fa falta que les expliqui ningú a clase. Et desitg que d'una vegada per totes se te pasi aquesta agrura que dus dedins.
Salut i bons aliments

Biel

Si te la fan una vegada, fet enfora

Biel | 14/12/2012, 17:58

Cadascú sap bé el que vota quan tira la papereta dins l'urna. I t'agradi o no t'agradi, una candidatura per tancada que sigui està formada per persones amb noms i llinatges i en un ordre determinat. Na Malena era la cap de llista, i jo la vaig votar a ella, tot i sasbent que al mateix temps votava per unes sigles que ni me van ni me vénen, les de la Lliga. Per jo qui adquierix el compromís són les persones, i en segon terme les sigles. NO sé si en TOmeu fa més feina o manco,, però aquí parlam de política, i la política a qualsevol partit es regeix per una estructura, unes juntes locals, i una vida democràtica. Si 9 de 13 persones que formen la Lliga "oficial" l'abandonen, és perquè totes elles entraren amb la condició, acceptada públicament per Jaume Font i el seu partit, de no tenir res a veure amb CxI. Si en Jaume Font ha canviat d'opinió en la única condició que era innegociable des del principi, el que ha succeït és el més natural del món. Igual que en Pastor a Manacor també ha partit del PP i ha muntat un nou partit perquè entén que el PP d'¡ara ja no és el PP pel que ell ha lluitat tota la vida. Si 9 de 13 membres de la junta local de la Lliga, 2 regidors de 3, el president i el secretari decideixen partir, no és el caprici d'una persona. En Martí, per molta feina que faci, ja va deixar de ser fiable per als sesus companys des del dia que va votar diferent a un Ple. Així funciona la política de fet. El funcionament "de dret" fa estona que ha deixat de ser vàlid

Paco

Re: La lliga es deslliga

Paco | 14/12/2012, 17:49

perdon, me referia a eso de que nos falta cultura general por creer que un numero con infinitos decimales tiende a infinito
es que se me han colado un par de comentarios entremedio

Paco

Re: La lliga es deslliga

Paco | 14/12/2012, 17:47

este ultimo comentario es el unico acertado en todo el dia

Juana Cifre

PIPI PUR

Juana Cifre | 14/12/2012, 17:45

La meva betzoleria tendeix a l'infinit?
m'hagrada!!! aquestes contestes arriben (Con be diria en Joan CC) quant no sou capassos de donar una resposta coherent. I a desviar el tema com sempre que no vos agrada o vos treuen les veritats. I encara podem treure més coses del tema Pepe Vs Oliver.

Per cert, 3,1416 es una aproximació per tant el numero acaba aqui.
Si vols que continui es 3,1415 etc.

Ho dic perque si vas de xulito mira de no quedar com a curtet.

Un beso

Error 3

Re: La lliga es deslliga

Error 3 | 14/12/2012, 17:42

Biel se veu que ets tu que no saps com funciona aixo?
Als del PP d'ara també varen ser els ciutadans que els hi otorgan en el càrrec, una altre cosa es que ens agradi mes o manco.
I tu no votares a na Malena... El sistema actual no et permet votar persones. Tu votares una llista, un partit. I partint d'aqui l'unic honest ha estat el regidor que segueix a aquest partit, i si miram al càrrec... Diguem una sola cosa que hagi fet n'Inachiti dins l'ajuntament una només te deman. Amb amb feina el regidor de la Lliga crec que també dona mil voltes als altres dos.

pi

Re: La lliga es deslliga

pi | 14/12/2012, 17:40

El numero Pi tendeix a infinit, ja ja ja ja aquesta si que es bona. No m'extranya que estem a la cua quan a cultura general.

Biel

Error, 2 errors, encert,... vet aquí el jutge suprem amb la veritat absoluta

Biel | 14/12/2012, 17:34

Ben a l'inrevés, encert, i te parlava a nivell autonòmic i insular. Abans que el govern d'en Bauzà i els seus m'estim més mil vegades que governin en Matas i na Munar. Na Malena no crec que tengui res a veure amb aquest nivell que estic parlant però, per si de cas no te queda clar, indubtablement consider que ha de seguir complint amb l'encàrrec dels ciutadans que l'hem votada sense cap problema. Au, ja m'has embafat!

3,1416..........

PIPI

3,1416.......... | 14/12/2012, 17:27

Joana Cifre, si haguéssim de cifrar la teva betzola prepotència i el teu caradurisme, segurament seria difícil, ja que tendeix a l'infinit, ben igual que el número PI

Encert

Re: La lliga es deslliga

Encert | 14/12/2012, 17:25

Vols Biel dir ido que no voldries que et seguís governant na Malena ja que ha format part de governs i càrrecs de confiança dels governs corruptes d'UM.

Biel

Com més la critiques, més m'agrada

Biel | 14/12/2012, 17:23

Trob que te penses ser molt llest, 2 errors. Això de posar etiquetes a la gent, com la d'imputat, demostra que no tens ni idea del que significa. I segurament, les crítiques de persones com tu, sempre solen tenir l'efecte contrari, o sigui, beneficiar a les persones que tu amb les teves crítiques vols perjudicar i ofendre. Consider que un poc d'humilitat no t'aniria gens malament. Per cert, si hagués de triar entre els imputats i condemnats que ens han governat i els governants actuals, no tenc cap dubte que els actuals per a mi no governarien.

De la Última Hora.

Crimen organizado.

De la Última Hora. | 14/12/2012, 17:19

Ellos cobran y tú y tú familia pagáis con vuestras vidas sus desastres y sus traiciones.

2 errors

Re: La lliga es deslliga

2 errors | 14/12/2012, 17:13

Biel la teva opinió ni me va ni me ve simplement matisava un error que potser ho feies amb intenció d'embullar.
I no es que no m'agradi però trob graciós xerrar d'honestidat de na Malena quan ha estat imputada i a mes era la única de Pollença que donava suport en els congressos a la cúpula d'um dels quals a l'igual que ella la majoria han estat imputats. Aixo son dades reals no gustos.

Juana Cifre

Re: La lliga es deslliga

Juana Cifre | 14/12/2012, 17:12

Quina Gracia que fa llegir aquest Bloc!!!!

Pepe!! Quant me demanen perque dic que se vos veu el plumero no contest... (Crec que ja vos ha contestat molta gent per jo)

Però quant jo te deman sobre la teva Moralitat alhora d'escampar Merda a dins les Aules (Cosa que Moral no és i Legal també ho dubto) No me contestes tampoc.

O es que has de acotar el cap??? això si que va ser vergonyos.

I Això de la Coerencia de Na Malenita de no voler formar part de CxI i no tenir res a veure amb la antiga UM.
EN QUIN MON VIVIU IPOCRITES QUE SOU.

AL JUTJAT hi era UM
ELLA es més UM que ningú.
Ho crec be que en Font ha fet un alè amb buidar lastre.

Biel

Error, sé bé que dic, i tu saps ben bé que tenc raó.

Biel | 14/12/2012, 17:07

Tant és si va partir abans o després de canviar les sigles a UM, perquè ttos sabem que era el mateix frare amb un altre vestit. Me sap greu però que na Malena no volgués participar del teatre de CxI que pretenia manejar els fils de darrera la roca, per jo l'honora. La meva opinió, t'agradi o no t'agradi, és tan respectable com la teva.

Joan C C

Re: La lliga es deslliga

Joan C C | 14/12/2012, 17:03

Pere ningú ha dit que no tinguis dret a opinar, ara bé el que tu creguis del que a mi em preocupa crec que importa a poca gent, a mi gens ni mica. Respecte a sortir de la Junta de Govern, esper que si sortim nosaltres es segueixi publicant tot el que passa a aquestes, i en certa manera estic content per en Pepe que es descarregarà d'una feina i una responsabilitat extra. I si preocupa el que pot fer un govern "fort" de dretes pero no per mi o per alternativa sinó per Pollença

Carme V.

Jaume, l'aigua i l'oli, encara que t'hi esforcis, no se mesclaran

Carme V. | 14/12/2012, 17:00

La Lliga i a en Jaume Font no tengueren mil i busques de vots per ser més guapos que els altres, sinó en gran part perquè presentaven una alternativa que no volia tenir res a veure amb les restes d'UM. Na malena i els seus ho han entès. En Jaume Font i la seva figurera, no.

Error

Re: La lliga es deslliga

Error | 14/12/2012, 16:58

Biel na Malena va quedar al partit liquidat. Te record que fins poc abans de les eleccions era la candidata de CxI. O sigui que no hi ha tanta coherència ni tanta honestedat.

Biel

En Font vol presidir el que sigui , encara que sigui l'escala d'emblanquinar

Biel | 14/12/2012, 16:52

Efectivament, na Malena va deixar un partit que, corrupció apart, els mateixos dirigents que l'heretaren, el varen liquidar, o sigui, que els suposats companys que "no varen fugir del partit" feren una cosa pitjor: liquidar-lo i canviar el nom per fer creure a la gent que eren un projecte nou. Si na Malena i el seu equip varen abandonar aquell partit i varen entrar a la Lliga amb la condició de no tenir res a veure amb el partit CxI (UM), en Font no ha de trobar extrany que ara que s'hi ha ajuntat faltant al seus compromís i a la seva paraula, Na Malena i Cia se'n vagin. De fet, en Font hauria d'estar content de que Malena i el seu equip renunciin a fer-li la punyeta des de dins per haver-los enganyat. Jo a això li dic coherència i honestedat. De fet, jo si hagués sabut que s'ajuntarien amb CxI mai no els hagués votat.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 16:47

Joan Luis gràcies per publicar el comunicat al nostre blog.

Pens que la transparència ha de ser un valor sempre no només en moments puntuals com aquest.

Secretari Comitè Local Lliga- Pollença:
Josep Andreu Martorell

Vocals del Comitè Local Lliga - Pollença
Malena Estrany
Javier Vidal
Cristina Samarini
Joan Luis Tomas
Biel Bauçà
Odile Deroulede
Martí Josep Vives

Bona part de la gent que es va presentar a la llista de la Lliga a Pollença a les eleccions del 2011

Unn

Re: La lliga es deslliga

Unn | 14/12/2012, 16:43

Rosa, la seva gent no, na malena, inachitti i 8 mes. En font deu haver fet un bon ale, amb aquesta noticia.Aquests sols han mirat la seva guixa i mai el seu partit. Ah i na malena que no ho era de UM, de les dirigents i la unica de pollensa que va recolzar en Nadal i na Munar al congres en contra de tots els seus companys pollencins, ah era secretaria insular tecnica al consell i tnt de batle a pollensa$$$$$$$$$.

mes merder

Re: La lliga es deslliga

mes merder | 14/12/2012, 16:38

Na Rosa M. encara no s'ha enterat de la pelicula del PI.
En Joan C.C. passa pena de que els que entrin siguin pitjors que els que hi ha, pero no, tranquil, no crec que entri Alternativa.

M. Rosa

Re: La lliga es deslliga

M. Rosa | 14/12/2012, 16:38

Perquè clar esta que na Malena no te res a veure amb l'UM que ca dur a la predicció Pollença i Mallorca... Llegir per creure!
I el poble a l'igual que en Font s'hauria de demanar per quina raó n'Estrany fuig de tots els partits per problemes amb els altres, no pot ser que el problema sigui ella?

Veig que hi ha molt de mal rotllo dins aquest bloc. El meu comentari no vol contribuir a això simplement son dues reflexiona objectives i m''agradria ser tractada amb respecte.

Rosa M.

Ara va de bo

Rosa M. | 14/12/2012, 16:22

Gran notícia que na Maleta i n'Inachitti no vulguin tenir res a veure amb les despulles d'UM que governaren Pollença tants anys i d'aquella manera. Una de les principals raons dels vostres vots fou que no teníen res a veure amb ells. Aquesta decisió els durà problemes perquè perdran molts drets adquirits a l'ajuntament, però salven la dignitat. Trob que la nota de premsa es molt senyora amb en Martí i en Jaume Font. Per cert, en Jaume Font s'hairia de plantejar què passa quan la seva gent li fuig per ajuntar-se amb CxI

Biel T.

Re: La lliga es deslliga

Biel T. | 14/12/2012, 16:15

Pepe me sap molt de greu no fer-te gracia. Intentava posar-me al vostre nivell mes concretament al teu.
Perquè fins i tot un nin petit sabria extreure el que us he dit del vostre esperpèntic article.

Pepe

Re: La lliga es deslliga

Pepe | 14/12/2012, 15:55

per variar llegeix per part dles nostres anònims amics de sempre molt d'acusacions generals i d'elucubracions.
El Biel T es fa gràcia a si mateix i es repeteix com un nin petit.

Na Juana diu que s'ens veu el plumero però quan li demanen "quin plumero" no contesta.
Biel T m'agradaria que diguessis, segons tú on hem fet veure que tots els mals de les descoordinacions del govern siguin culpa d'en Martí Roca?

Pere no ens preocupa que es faci un govern fort, ens preocupa que aquest govern fort actui com a l'anterior legislatura o com actua el PP quan té un govern fort (Wert i Gallardón cada setmana et demostren el que significa pel PP tenir un govern fort).

Que ens treguin de fora de la Junta de Govern no ens preocupa gens ni mica. Continuarem fent feina igual.

Gràcies de totes formes per pensar que imposam la nostra voluntat amb dos regidors, això tal vegada demostra que feim una bona feina.

Pere

Re: La lliga es deslliga

Pere | 14/12/2012, 15:13

Ido no jcc, seguire opinant d'allo que vos preocupa o no, i no seras tu que me llevara el dret de opinar, aixi com vosaltres eu opinat els pics que heu volgut. I si pens que un govern fort sense vosaltres vos preocupa, perque estar a un plenari alla on desde la oposicio intenteu governar i no vos deixin sera per posar cadiretes .

Joan C C

Re: La lliga es deslliga

Joan C C | 14/12/2012, 14:09

Pere,tal vegada faries be deixant d'interpretar el que ens preocupa als altres i centrar-te en el que et preocupa a tú.

Pere

Re: La lliga es deslliga

Pere | 14/12/2012, 14:00

J.c.c., a tu el que et preocupa es que es formi un equip de govern fort, amb majoria i que vos fotin a voltros a fora de la junta de govern , de ... I que deixeu de intentar imposar la vostra viluntat des de l'oposicio gracis a altres membres del govern que voten amb la oposicio

Juana Cifre

Re: La lliga es deslliga

Juana Cifre | 14/12/2012, 13:47

cagondena, ara estic preocuapda perque estic completament d'acord amb en Joan C.C....

Dec estar perdent facultats. :P

Joan C C

A Joana C i Biel T

Joan C C | 14/12/2012, 12:59

Es veu que aquest tema fa sortir la mala llet acumulada després de les passades eleccions, convendria digerir-la per la vostra salut. Per això, res millor que mirar de fer comentaris positius i constructius.
Personalment estic a l'espectativa a veure com es resol aquest tema,tot i que tinc dubtes de que quan na Malena i en Tomeu surtin d el'equip de govern els que entrin o facin millor. Això es una opinió personal no d' Alternativa, que quedi clar

Biel T.

Re: La lliga es deslliga

Biel T. | 14/12/2012, 12:49

Depresió?
Bon Jesuset (supos que se pot utilitzar aquesa expresió)
Mira "poques feines" (pareix el pseudonim idoni per en Tomeu Fuster)
No estic gens depresiu i respect profundament les desicions personals. El que no respect és que vulguin vendre motos (ja en veneren prou a les eleccions) fent veure que la pressumpte regidora pressumpte imputada i els seu "faldero" pressumpte regidor de esports la cala i la desapareguda area de juventut hagin estat els mes feiners de tot l'Ajuntament i a sobre vendre que la feinal'han de seguir fent cobrant un sou de regidor de govern. I a sobre fer creure que la seva desició és per fer fidelitat als seus votants... També ho va ser pactar amb el PP? Es perquè te tan interioritzat que es un porjecta malenista que creu qe aquets la votaren a ella i no al partit que ara abandonen?
Perquè alternativa treu un comunicat on fa veure que tots els mals de les descoordinacionsdel govern venen promogudes per Martí Roca?

Me sap greu si amb aquestes qüestions obris els ulls i caus tu en depressió...

Inachitti

Comunicat de 9 ex.lligueros

Inachitti | 14/12/2012, 12:45

Home, que el electors de la lliga a Pollença varen votar un programa d´acord. Que els elgits han respectat el programa, deu ser una CONYA i de molt mal gust. Interessats adresçau-vos el Blog del regidor mes gandul de l´història de l´àrea de joventut, esports i Cala Sant Vicenç. Per cert es que signes hi ha 2 matrimonis i cinc mes que ni tan sols han pogut convença a la seva parella.

poques feines

Munareta...

poques feines | 14/12/2012, 12:29

Com si la unió entre en Melià i en Font fós una finestra d'aire fresc i renovadora!

No, ido i si!... és que hi ha brou per tothom!

Munar

putrefacció

Munar | 14/12/2012, 12:22

Està bé que deixin la Lliga, un projecte de Jaume Font i les restes d'Unió Mallorquina no pinta com amasa aire fresc, la veritat...

poques feines

Biel T.

poques feines | 14/12/2012, 12:21

Estàs molt preocupat per aquest tema, no?

Diria que t'ho has prés a nivell personal. I si la gent a qui tu et refereixes vol fer-ho així, què hi tens tú a dir?

Crec que cada un és lliure de prendre les decisions oportunes. I si això no agrada als votants, doncs ja ho diràn a les urnes.

Ànim i que no te pegui la depressió...

Biel T.

Re: La lliga es deslliga

Biel T. | 14/12/2012, 12:05

Rectificam...

Els ex-lligueros presuntes fidels als seus votants (com be es diu al Castell, la gent no vota persones, vota llistes tancades)

Allotgen el seu bloc a:

www.alternativa.balearweb.net

Biel T.

Re: La lliga es deslliga

Biel T. | 14/12/2012, 12:02

Es confirma.
El president de la Lliga també usa el bloc de la Lliga, ara a:

www.alternativa.balearweb.net

Joan Luis Tomàs

Comunicat de premsa

Joan Luis Tomàs | 14/12/2012, 11:48

Bon dia,

A fí de donar transparència al tema que parlau en el vostre article, els anteriors integrants de la Lliga Pollença que hem decidit no participar en el PI, vos facilitam el comunicat de premsa que hem enviat als mitjans de comunicació i que és el que volem donar a entendre. Qualsevol comentari que no sigui altre que el missatge que envia dit comunicat o els nostres regidors és una interpretació de l'original. Per tant, se li ha de donar la importància que li correspón a qui el fagi. L'objectiu d'aquest post és donar transparència a un procés que un grup molt nombrós que formavem part de la Lliga hem començat. Així com allunyar-mos d'especulacions que parteixen de malinterpretacions del texte original.

COMUNICAT DE PREMSA

La Lliga Regionalista i Convergència per les Illes va comunicar en el passat mes de setembre que havien decidit crear un nou partit amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat d’articular una oferta política de moderació i diàleg.
El passat dia 16 de novembre els dos partits varen presentar la imatge i el que serà el nou partit, una formació autonomista, de centre, amb vocació balearista i amb voluntat d’integrar les quatre illes en un projecte comú.

Des d’un grup d’afiliats i simpatitzants de la Lliga Regionalista de Pollença volem manifestar el nostre suport a n’aquesta unió de partits de centre a nivell Balear. Pensam no només que és un bon projecte sinó que és necessari que hi hagi un partit polític que miri per les quatre illes, i fugi dels centralismes que tan poc ens han aportat en els darrers anys.

No obstant, els projectes necessiten de la seva implantació i materialització no només a nivell balear i autonòmic, sinó també a nivell local.

A Pollença varem optar per presentar una candidatura donada la situació en què es trobava el nostre municipi en el 2011. Un Ajuntament que estava gestionant els recursos amb una falta de rigurositat important. I això es va veure traduit en una mala gestió econòmica i, en general, en una mala gestió de molts de serveis, que varen fer que Pollença ja no fos un referent com ho havia estat durant molts anys.

La nostra agrupació creada 2 mesos abans de les eleccions va contar amb el recolzament de 1.063 electors, que es va veure traduit en 3 regidors. Totes aquestes persones varen optar pel nostre projecte castigant clarament als partits que governaven en aquell moment.

Sense voler entrar en debats donat que no volem obstaculitzar el projecte ni a nivell balear ni a nivell local, i sobretot donat que a Pollença hi ha un regidor de la Lliga que ha manifestat la seva intenció d’entrar en aquest nou partit, hem decidit, sent fidels als nostres principis, fugint de l’oportunisme polític, i amb la màxima objectivitat possible, el següent:

1. No entrarem en el nou partit EL PI, respectant totalment el projecte i totes les persones que hi formaran part, al igual que demanam que se’ns respecti a tots i cadascú de nosaltres que lliurament hem optat per no entrar en el projecte. Les persones que van optar per votar a la Lliga van depositar la seva confiança en una candidatura formada per tota una sèrie de persones i en un programa electoral concret, per tant, sentim que hem de ser fidels a tots i a totes les persones que van optar per nosaltres fins que acabi la legislatura.

2. Per fer això possible i així poder donar continuitat al nostre projecte polític, el projecte amb el qual ens vam presentar a les eleccions, sortirem de la Lliga, passant els regidors Malena Estrany i Tomeu Fuster a ser membres no adscrits de l’Ajuntament de Pollença. D’aquesta manera també facilitarem la unió de la Lliga i Convergència en el nostre municipi.

Pollença, a 12 de desembre del 2012

President Comitè Local Lliga - Pollença:
Tomás Galindo

Secretari Comitè Local Lliga- Pollença:
Josep Andreu Martorell

Vocals del Comitè Local Lliga - Pollença
Malena Estrany
Javier Vidal
Cristina Samarini
Joan Luis Tomas
Biel Bauçà
Odile Deroulede
Martí Josep Vives

Bona part de la gent que es va presentar a la llista de la Lliga a Pollença a les eleccions del 2011

Biel T.

Re: La lliga es deslliga

Biel T. | 14/12/2012, 11:46

S'ha reactivat el bloc de la Lliga!
està allotjat a:

www.alternativa.balearweb.net

visitau-lo!

Alternativa per Pollença

Re: La lliga es deslliga

Alternativa per Pollença | 14/12/2012, 11:24

El Consistorio eliminará el Plan Especial de Formentor para agilizar las obras del hotel.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/consistorio-eliminara-plan-especial-formentor-para-agilizar-obras-del-hotel.html

cavirat

imputada estrany

cavirat | 14/12/2012, 11:12

Vaja article mes patètic, la LLiga deu tenir la seva organitzacio que en un moment determinat pren una desicio, i la imputada estrtany decideix passar-so pel forro i nomes pensar amb ella com sempre, patètic

Margalida Amengual

Lliga

Margalida Amengual | 14/12/2012, 09:29

Juana que vols dir amb aquest comentari del plumero? A qui se veu el plumero, a Alternativa? I per què?

Deslligat

Re: La lliga es deslliga

Deslligat | 14/12/2012, 09:06

El que ca néixer com un projecte personalista i personalitzat a antull d'una persona, mor com el mateix i antull de la mateixa. Aquest article esta carreat d'hipocresia.

Juana Cifre

Re: La lliga es deslliga

Juana Cifre | 14/12/2012, 08:42

Cada dia se vos veu més u plumero...

Alternativa per Pollença

Re: La lliga es deslliga

Alternativa per Pollença | 14/12/2012, 08:18

RÀDIO POLLENÇA;avui a les 11h entrevista a Malena Estrany i a Tomeu Fuster.

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 14/12/2012, 08:08

La mayoría del comité local de la Lliga deja el partido para no ingresar en el PI
La teniente de alcalde Malena Estrany y el número dos de las listas del partido serán miembros no adscritos en el pleno, mientras que el tercer edil Martí Roca permanece en la formación regionalista.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/12/14/mayoria-comite-local-lliga-deja-partido-ingresar-pi/814489.html

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 14/12/2012, 08:03

Malena Estrany y Tomeu Fuster dejan la Lliga pero continúan en el gobierno.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/malena-estrany-tomeu-fuster-dejan-lliga-pero-continuan-gobierno.html

Joan C.

Re: La lliga es deslliga

Joan C. | 14/12/2012, 07:56

Na Malenita i n´Inachitti se´n van de la LLiga però de la paga ni una paraula. Au venga, una mica de conherència no estaria demés. Si el pacte de govern era entre el PP i la LLiga, desde el moment que no son regidors de la LLiga, haurien de sortir del govern.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb