URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença sense servei de taxi

Alternativa | 19 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al passat ple del mes de setembre, el ple de l’Ajuntament de Pollença  va aprovar el canvi al reglament municipal del servei públic de transport de viatgers en automòbils de turisme, on s’autoritzava a l’actual flota de taxis del municipi a donar-se de baixa el mesos de hivern (de novembre a març), garantit el servei amb un mínim del 15 % dels vehicles de servei. Només els nostres regidors van votar en contra d'aquesta  modificació del reglament; els serveis públics no poden ser de temporada i una reducció del servei tan dràstica podia significar la seva absència alguns dies d’hivern.

Per desgràcia el temps no ha tardat en donar-nos la raó, aquest dilluns dia 17 de desembre era impossible trobar un taxi lliure disponible al municipi, fins i tot el telèfon de l’emissora municipal va deixar de contestar les cridades i cap vehicle va acudir a la sol·licitud de servei  d’un establiment del Port de Pollença.

Per això a Alternativa per Pollença denunciam l’incompliment dels serveis mínims d’hivern i exigim a l’equip de govern que investigui perquè s’ha donat aquesta situació, apliqui les sancions corresponents si fos el cas, i sobre tot vigili per evitar que es repeteixi aquesta situació. Igualment consideram que si es repeteix aquesta situació s'hauria de revocar el canvi del reglament.

 

Comentaris

Pepe

Re: Pollença sense servei de taxi

Pepe | 19/12/2012, 18:52

Totalment d'acord Tomeu, per les respostes que m'ha donat el batle és clar que en aquest moment no es controla que hi hagi el 15% de les llicències de servei.

Tomeu Cifre

Re: Pollença sense servei de taxi

Tomeu Cifre | 19/12/2012, 16:39

No s'enten com és que un servei públic, que depen d'una llicència municipal, despres es pugui desenvolupar amb tant de descontrol, sense que l'Ajuntament ni tan sols pugui contactar amb aquells als que ha atorgat la llicència.

Pepe

Re: Pollença sense servei de taxi

Pepe | 19/12/2012, 15:14

Avui el batle m'ha comentat que revisarà el tema per que sigui controlat per la policia. També ha dit que el problema era que la senyal de radio taxi no s'escoltava a tot el municipi ( a veure si arreglen d'una vegada les instal·lacions del Puig) i que també estaven els taxistes que no eren al radio taxi amb els que no es podia contactar. Pens que la policia municipal hauria de tenir una forma de contactar amb els taxis que han d'estar de servei no?

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 19/12/2012, 08:08

Denuncian que el municipio se queda sin taxis en temporada baja
Alternativa asegura que se están incumpliendo los servicios mínimos que marca el reglamento municipal

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/12/19/denuncian-municipio-queda-taxis-temporada-baja/815485.html

Alternativa per Pollença

Re: Pollença sense servei de taxi

Alternativa per Pollença | 19/12/2012, 08:07

Alternativa denuncia que no hay taxis operativos algunos días de invierno
Los chóferes aseguran que las quejas responden a «intereses particulares»

No es tracta d'interessos particulars, ni volem més llicències però pensam que el 15% de les actuals en hivern és insuficient i l'altre dia es va demostrar.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/alternativa-denuncia-hay-taxis-operativos-algunos-dias-invierno.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb