URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Odi i ràbia

Alternativa | 20 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Sent odi i ràbia contra tots aquests governants que no saben més que matar de fam a les persones i reduir els pocs drets que ens queden als de baix, mentre rescaten bancs i amnistien als rics. L’únic que saben fer, en comptes d’escoltar a les persones que ho passen malament, és reprimir, multar, detenir, jutjar.

Multes de 1000 euros per als bombers que el Dijous Bo protestaren per les males condicions en que es troben, tant laborals com salarials. Parcs que no tenen suficients efectius i han de tancar, supressió de pagues i un llarg etcètera. I, en comptes d’escoltar-los i posar-hi solucions, la solució política ha estat la repressió econòmica. Un cop més.

Recordem els molts milers d’euros en multes als membres de l’Assemblea de la UIB que entraren pacíficament a la Conselleria d’Educació en demanda de millores en l’ensenyament i per protestar contra la política de retallades del Conseller Bosch.

Recordem als Jubilats per Mallorca que en els seus “Camins contra mentides” varen ser multats amb 2500 euros per l’Ajuntament d’Alaró per repartir pamflets amb les seves reivindicacions.

Recordem que l’Ajuntament de Palma comunicà l’obertura d’un expedient per sancionar al GOB per propaganda pels carrers de Palma, repartida pels mateixos Jubilats per Mallorca en el seu recorregut “Camins contra mentides”. Es veu que no cau bé que els destapin les mentides.

Recordem la detenció de dues persones que feien un piquet el dia de la vaga general. Els acusen de manifestació il·legal (i era un piquet!) i d’enfrontaments amb la policia, etc. Quan la veritat és que de totes aquestes acusacions no n’hi ha ni una de certa: anaren directament a cercar, entre la gent, als detinguts. Per no parlar dels represaliats de la vaga del 29 de Maig.

Recordem la detenció i el prompte inici del judici contra una persona que formava part del Casal Ocupat Sa Foneta. L’acusen de lesionar a tres policies que hagueren d’estar una setmana cada un de baixa. El surrealista és que aquesta persona portava una guitarra amb una mà. I tansols amb l’altre va aconseguir infringir tant de mal als policies. Més mentides per protegir un immoble buit durant anys, que pertany a un banc, i que estava ple de vida, repintat, net.

Recordem les multes imposades a les persones que havien fet net i sembrat el solar de l’antiga casa del poble de Palma. Un espai brut i degradat que es convertí en un hort. En comptes de donar-los les gràcies, els han arribat multes.

Recordem les multes a les persones que protestaren contra les “autoritats” al Cosso de Felanitx i a les que la policia va ruixar amb esprai de pebre.

Recordem a les persones multades amb milers d’euros per participar en les diverses concentracions convocades per l’insultant i provocadora gira de José Ramón Bauzá pels pobles de Mallorca. En comptes d’escoltar el malestar dels pobles, importaren efectius de la Guàrdia Civil de la Península i infiltraren guàrdies de paisà entre els manifestants.

Recordem als sahrauís retinguts, colpejats i multats per haver anat a entregar un escrit amb la seva problemàtica al consolat marroquí de Palma.

Recordem als detinguts del 15M a Palma als que la fiscalia demana 1 any de presó.

Recordem-ho tot. I no oblidem que de casos com aquests encara n’hi ha hagut molts més aquests últims mesos.

Tenc un company que en un plenari a l’Ajuntament de Palma va gosar de dir als regidors que eren uns “llepasandàlies” (ja que per llepar el cul no fa falta acotar-se tant) i els va dir per tres pics “em feis oi”. Això han aconseguit: odi i ràbia per part d’una part de la població que no vol resignar-se a viure sota el jou de la dictadura política i econòmica que ens estan imposant.

Intervenció dels iaiosflauta el 29 de novembre a l'Ajuntament de Palma

El vídeo mereix la pena especialment a partir del minut 3.42

 


 

Comentaris

jrv

Visceralitat versus racionalitat

jrv | 21/12/2012, 10:47

Gracies pel recordatori d'agravis a ciutadans que simplement volen expresar la seva discrepancia i protesta envers actituts no tan sols gens inteligents, ans carregades de visceralitat i autoritarisme barroer mes propi de taberna de pinxos....
mentrestant policies maltractadors, banquers lladres son indultats, després de largs i costossos procesos judicials....aquesta és la dreta española....
manipula periodics i diaris, compra televisión(La Razón, El Mundo, La gaceta, ABC...Intereconomia, canal 13 dels bisbes, COPE igualment....i pòdrás fer el que vols, fins i tot podrás guanyar eleccions.
Ben ilustratiu l'acudit de "El Roto"...

Garci

Re: Odi i ràbia

Garci | 20/12/2012, 16:11

És complicat no sentir odi quan arribes a la conclusió que aquesta gent és la culpable de la mort de moltes persones (com explica el padrí-flauta).

Pepe

Re: Odi i ràbia

Pepe | 20/12/2012, 15:24

Estic d'acord amb Joan, el sentiment d'odi no produeix res bo.

Rafa

Ministre inmadur o Wert?

Rafa | 20/12/2012, 12:27

WERT massacra les arts i les humanitats. El “Ministerio de educación, cultura y deporte” es queda sense “educación” i sense “cultura”

Davant la manca d’esperit negociador del ministre Wert des de l’STEI INTERSINDICAL, convocam a totes les persones afectades, a una reunió, dia 16 de gener a les 18h, per poder exposar els punts de vista, aglutinar tots els esforços ja existents i poder caminar tots junts cap a la mateixa direcció.

Després de la conferència sectorial d’educació, entre el ministre d’educació i els consellers d’educació de cada comunitat autònoma, es demostra una vegada més el tarannà del ministre Wert.

L’apisonadora Wert segueix el seu camí: converteix l’educació en una màquina de fabricació de treballadors, amb centres de primera i de segona, amb estudiants de primera i de segona, amb assignatures de primera, de segona i de tercera, amb la segregació de l’alumnat com a garantia de qualitat, amb la promoció de l’ensenyament privat i la relegació de l’ensenyament públic, amb la conversió de l’escola democràtica en una organització sense participació de la comunitat educativa, amb el retorn a la persecució del català, amb el retorn de la religió com a matèria avaluable, amb el control directe del currículum des de Madrid gràcies a proves uniformes a tot el territori estatal…

I què ha fet el nostre Conseller per a defensar l’ensenyament públic i en català a la conferència sectorial? Res. El nostre Conseller calla.

Un dels grans mals d’aquesta contrareforma que volem denunciar avui és la visió empresarial que aporta. En molts de sentits, però, sobretot, pel que fa a la concepció dels estudiats com a futurs treballadors, i no com a persones. A primària, l’educació artística haurà de competir amb la segona llengua estrangera. A ESO, la cultura clàssica, l’educació plàstica i visual, la música, la tecnologia i la segona llengua estrangera hauran de competir entre elles i amb la nova assignatura de Iniciació a l’activitat emprenedora i empresarial.

El pes d’aquestes assignatures serà encara menor a les comunitats amb llengua pròpia, ja que aquesta matèria computarà el seu horari lectiu dins aquest mateix bloc.

I no només es consideren totes aquestes matèries com a no necessàries, sinó que convida a les professores i professors a competir entre ells perquè el seu centre ofereixi la seva matèria i els alumnes l’escullin.

Joan c

Re: Odi i ràbia

Joan c | 20/12/2012, 10:37

Tal vegada jo canviaria la paraula odi per indignació. l'odi és un sentiment que es torna en contra del que sent. Una vegada dit això cal prendre conciència de la campanya represiva i actuar i defensar la nostra dignitat colectiva

Alternativa per Pollença

Re: Odi i ràbia

Alternativa per Pollença | 20/12/2012, 10:01

Dins la campanya repressiva de l'actual govern estatal els nostres companys de la CUP ens informen que la delegació del govern ha fet arribar al municipi de Celrà un recurs contenciós administratiu contra els acords del Ple municipal que va declarar Celrà lliure i sobirà....

Garci

Re: Odi i ràbia

Garci | 20/12/2012, 08:26

La intervenció dels Padrins-Flautes no té desperdici. "Algú ho havia de dir!"

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb