URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern de 23 d'octubre

Alternativa | 21 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Resum de  la Junta de govern del 23 d’octubre.

- Vam aprovar la proposta del regidor d’Educació del pressupost corresponent al subministrament de finestres d’alumini per a substituir les finestres de fusta, pràcticament podrida, de l’edifici municipal Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença atès que quan plou entre molta aigua per les finestres i actualment també es presta el servei de l’Escola d’Adults a dit edifici municipal. Pressupost presentat per “Bocchoris Alumini S.L.U”, per un import total de 9.728,22 euros (IVA exclòs). Ens sorpren veure la despesa que es va fer al seu dia a la reforma de l'edifici i que ara s'hagin de fer inversions com aquesta.

Vam aprovar la proposta del regidor de Serveis Socials relativa a la concessió d’ajuda econòmica puntual i vist l’informe tècnic emès per la treballadora social municipal de 198 euros per una ajuda per medicaments. A la Junta de govern arriben casos realment dramàtics que demanen ajudes puntuals. Esperam que el regidor de Serveis Socials no es dediqui només a organitzar recollides caritatives amb les Noves Generacions (lloables però insuficients) i sigui capaç de dinamitzar i fer útil la comissió anticrisi.

Vam aprovar a proposta de la regidora de Cultura del conveni entre l’Associació Paraula Centre de Serveis Lingüístics i l’Ajuntament de Pollença per a la realització dels cursos de català 2012-2013 :2012: 6.300 euros i 2013: 12.000 euros.

Vist que per la Tresoreria s’ha posat en coneixement de la Intervenció municipal que actualment es produeixen de forma puntual excedents de liquides que poden ser objecte de rendibilitat mitjançant la seva imposició a termini i vistes les ofertes presentades per diferents entitats financeres. Vam aprovar contractar dues dipòsits a termini, en funció de les disponibilitats de la Tresoreria municipal, amb la Colonya i la CAM.

Vam aprovar l’expedient per a la contractació administrativa del servei de coordinació del museu i assessorament en matèria de patrimoni artístic entre d’altres: complir amb el pla director del Museu; impulsar i realitzar les bases de dades, catàlegs..; pla d’actuació anual i propostes relacionades amb el patrimoni artístic municipal. A aquest punts vam poder fer diverses aportacions que van ser recollides al plec de condicions. Veure article anterior. En aquest moment hi ha set licitadors que ja han presentat els seus projecte. 

Vam resoldre el expedient de responsabilitat patrimonial i desestimar la reclamació de responsabilitat patrimonial formulada per un ciutadà demanant se l’indemnitzi dels danys i perjudicis provocats per la negligent actuació municipal al canviar de lloc la seva parada al mercat col·locar a l’empresa que representa en situació d’inseguretat jurídica, demanant una indemnització de 250.000 €. Per demanar aquesta indemnització havia de presentar proves reals i concretes de la relació de causa a efecte d'aquesta perdua. 

Vam aprovar el conveni entre la Conselleria de Presidència i l’Ajuntament de Pollença per instrumentar la concessió d’una subvenció directa per dur a terme el projecte “Acollida i Integració Lingüística” de 1.584 euros , a fi de desenvolupar actuacions destinades a promoure polítiques d’acolliment i integració de les persones immigrades al municipi de Pollença. 

Ja podeu trobar a les llibreries el darrer llibre d’Andrés Rábago EL ROTO. L’obra porta per títol Camarón que se duerme (se lo lleva la corriente de opinión)un assaig demolidor sobre els mitjans de comunicació.

 

Comentaris

Miguel Sánchez

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Miguel Sánchez | 21/12/2012, 15:02

Paco y no te lo pierdas tenemos una consulta hecha a la agencia de protección de datos sobre la ley de protección de datos precisamente de actas y documentos hecha desde abril y aún no han contestado.

Paco

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Paco | 21/12/2012, 15:02

otra vez un pollensin en primera pagina, condenado a cinco años un alto cargo de matas

jrv

Censura.

jrv | 21/12/2012, 13:36

Cert, Paco, hi ha ajuntaments que donen la información institucional.
Aquest nostre és "uno de tantos" que pensa que votant cada 4 anys, i fent el paripé festero, ja ni hi ha prou. A, sí, i pagar impostos.

Paco

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Paco | 21/12/2012, 13:25

gracias, ya se que sois el unico grupo que las cuelga, aunque en realidad quien deberia hacerlo seria el mismo ajuntament, como hacen muchos de ellos

Pepe

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Pepe | 21/12/2012, 12:09

Bones Paco només vam penjar l'acta sencera al principi (2007), després ens van advertir que vulneravam la llei de protecció de dades i la vam començar a publicar censurada, després des de que estam a la Junta de Govern a més a més publicam un resum.
És cert que fa temps que no publicam les actes de la Junta Censurada, és una feina que tenim pendent, simplement no és una feina molt engrescadora i per les lectures que observam no té massa èxit... Fixa-te que cap partit el fa i tots tenen les actes.
Esper que no tardem massa en penjar les actes que tenim pendents.

Paco

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Paco | 21/12/2012, 11:53

esta queja creo que ya la hice en otra ocasión:
porque antes nos colgabais el acta de la comision de gobierno entera y ahora nos la resumis/censurais?
gracias

Paco

Re: Junta de govern de 23 d'octubre

Paco | 21/12/2012, 11:51

coño, sobra dinero y lo podemos tener a plazo fijo?
y en la cam?
parece para troncharse

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 21/12/2012, 08:37

El Consell adjudica la gestión de los refugios de montaña de Deià y Pollença
La institución se ahorrará unos 256.800 euros anuales y cobrará un canon de 16.000
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/consell-adjudica-gestion-refugios-montana-deia-pollen-a.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb