URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CUP-Alternativa d'esquerres

Alternativa | 23 Desembre, 2012 23:01

Recentment es va publicar a la premsa la relació de la Candidatura d’Unitat Popular  amb nosaltres i el Bloc per Felanitx. Fa any i mig, l'11de juny del 2011   vam fer  a Pollença un acte de presentació del llibre Construint municipi des dels moviments socials  conjuntament amb Endavant Mallorca... (veure article) Estam segurs que avui hauria més gent si repetíssim aquell acte ja que vam tenir a Pollença a dos dels tres diputats actuals de la CUP-Alternativa d'esquerres a Catalunya; en David Fernández  i Quim Arrufat, en aquell moment regidor de la CUP de Vilanova i la Geltrú.

Després hem continuat la nostra relació i contacte amb la CUP, de tal forma que al mes d’octubre ens vam reunir amb ells (veure article)   i vam a passar a formar part de la seva llista de correu de regidors, una eina molt útil que ens ha permés intercanviar mocions, experiències, dubtes...

Aquest dissabte 29 aprofitant que  en Quim Arrufat, diputat de la CUP-Alternativa d'esquerres es trobarà a Mallorca ens reunirem amb ell per intercanviar idees, experiències, problemes, solucions... amb la idea de continuar aquesta coordinació amb unes candidatures  amb les que compartim molts de valors.

A més a Sa Pobla és celebra la Diada de Mallorca el divendres 28 i Quim Arrufat serà el divendres 28  (a les 17h farà una xerrada i a les 20h intervindrà a l'acte polític, tot al Teatre de sa Congregació) i el 29 al matí farà un cafè-col·loqui amb ell a l'Ateneu Popular de Palma. 

Convoca: Associació Pinyol Vermell, membre de l’Esquerra Independentista de Mallorca

Esdeveniments al Facebook:

§                  General: https://www.facebook.com/events/338005239641023/

§      Manifestació juvenil: https://www.facebook.com/events/177361515740305/

Cartell de l'acte de sa Pobla, al qual hi estau més que convidats!


 

Comentaris

Pepe

De festes

Pepe | 24/12/2012, 11:30

Molts d'anys i bons Joan Ramon. Aprofitaré per penjar una mica d'informació per veure les festes d'avui i demà d'altra forma.

A Aragó una canço diu:

“Tronca de Nabidá
caga turrons y pixa bín blanco”

Antigament l'arbre era la font i matèria primera per tota mena d'eines i per encalentir-se en hivern, per tot això calia fer una festa on l'arbre fos el protagonista, una mena de festa de l'arbre, a determinats llocs del món s'engalanaven els avets i d'altres mentre se'l cremava se'l presentava alhora com a font de joia i alegria, d'on sortien llaminadures, torrons, begudes dolces... que després, durant els dies de Nadal s'anirien consumint.
La festa del "Caga tió" també se la troba a diferents llocs del món amb altres noms, a Euskadi és l'Olentzero-emborra, a l'Aragó rep el nom de Troncada, Toza o Tizón de Navidad, a la Provença li diuen Lou Cacho-fio o Cachofio, a la Bretanya és el Kef Nedelek, a la Normandia el Chouque, a Bessin el Trefoué, a Wstfàlia és el Christbrand, a la Vall d'Aran el Nadau Tidún... .

I cal recordar que la festa de Nadal té el seu origen en les festes paganes dedicades al solstici d'hivern, el cristianisme va transformar totes les festes de l'any i les hi va donar un caire religiós, així va quedar la festa del solstici d'estiu com la Festa de Sant Joan, el Carnestoltes com un període compensat amb la Quaresma, etc.

Joan Ramon

salut

Joan Ramon | 24/12/2012, 11:08

Molts d'anys i bons, salut!!

Alternativa per pollença

Ultima Hora

Alternativa per pollença | 24/12/2012, 09:15

El juez avala las licencias con las que se pobló de pisos la primera línea de Cala Molins
La actual normativa urbanística, más restrictiva, no había entrado en vigor.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/juez-avala-licencias-las-poblo-pisos-primera-linea-cala-molins.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb