URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Balanç d'un any de feina institucional Alternativa: mocions presentades.i 3

Alternativa | 06 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

L'any 2012 ha estat un any d'intensa activitat institucional. A gairebé tots els plenaris hem presentat mocions pròpies que han sortit aprovades (tot i que en massa ocasions no s'han materialitzat a la pràctica. Aquest equip de govern no fa la seva feina). I és de destacar també que la majoria de mocions han estat presentades per un bon nombre de partits de l'oposició. La feina conjunta dóna els seus fruits. I més si veiem com entre tots hem sigut capaços de superar les nostres sigles i fer feina conjunta, signant les mocions dels altres sense gaires problemes.

Aquí teniu la relació de mocions presentades, tant a iniciativa d'Alternativa com les que hem signat. La majoria es poden llegir si clicau a sobre. Demanam disculpes per les mocions a les que encara no hi ha l'enllaç. Hi estem treballant.

Mocions presentades per Alternativa per Pollença

Ple de novembre de 2012

- Moció d'Alternativa per un Ajuntament no confessional. Rebutjada pels vots en contra del PP, CiU i UMP, l'abstenció d'en Martí de la Lliga i vots a favor: Alternativa, PSOE, PSM, Esquerra i Malena i Tomeu de la Lliga.

Ple de octubre de 2012
- Moció d’Alternativa, signada pel PSOE i ERAM de solidaritat i per minimitzar l’impacte de la retirada de la paga extra de Nadal. Aprovada amb els vots a favor dels partits de l’oposició, abstenció de la LLiga i vot en contra del PP.

Ple de setembre de 2012
- Moció d’Alternativa per la recuperació de la xarxa de fonts. Aprovada amb l’abstenció de la LLiga.
- Moció d’Alternativa, també signada pel PSOE i UMP, demanant l’obertura d’expedient sancionador als propietaris de l’antiga fàbrica de Ca’n Morató. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de juliol de 2012
- Moció d’Alternativa per crear un Registre d’Empreses Reconegudes i Certificades, Aprovada. Va ser recolzada per PP, Lliga, PSOE, Esquerra, es varen abstindré PSM i CIU i rebutjada per UMP.
- Moció conjunta amb Esquerra i PSM i pel dret a manifestar-se i anul·lació de les multes. Aprovada amb el vot a favor de la Lliga, Alternativa, PSOE, CiU, PSM i Esquerra, abstenció del PP i vot en contra d’UMP.

Ple de juny de 2012
- Moció presentada pels grups municipals A, PSOE, PSM-EN, i ERAM per a la supressió de la taxa de matrícula anual pels refugis de fauna. Aprovada per unanimitat.

Ple de maig de 2012
- Moció d’Alternativa (signada també per PSOE,CiU, PSM i Esquerra) per l’obertura progresiva dels espais esportius de les escoles i IES Port de Pollença i la seva adaptació per aprofitar-les com espais públics fora de l’horari lectiu.

Ple d’abril de 2012
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa (signada també per PSOE; PSM-EN i ERAM) relativa a la creació d’una Comissió d’Avaluació i Seguiment de la Crisi. Aprovada per unanimitat.
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa (signada també per CiU i ERAM) relativa a la reobertura del Centre de Turisme Ornitològic de La Gola. Aprovada amb l’abstenció d’UMP.

Ple de març de 2012
- No hi va haver mocions.

Ple de feber de 2012
- Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa (signada també per PSOE; PSM-EN i ERAM) relativa al Pla Hidrològic de les Illes Balears. Retirada.

Ple de gener de 2012
- Moció d’Alternativa (signada també per PSOE, PSM i ERAM) on demanam que el Ministeri de Medi Ambient i la Demarcació de Costes facin efectiva la Llei de Costes i facilitin l’accés públic a Cala Castell. Aprovada amb l’abstenció del PP, CxI i UMP.

 

 

Mocions presentades per grups de l’oposició que hem signat 

Ple de novembre de 2012

- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A; PSOE; CiU i ERAM per l’inici d’un procés per a la sol·licitud de la declaració del simulacre de moros i cristians com a festa d’interès cultural. Aprovada per unanimitat.

- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A i ERAM sobre la sol·licitud al Consell de Mallorca de retirada d’obstacles de la carretera Vella de Lluc. Aprovada pels vots a favor: Alternativa, PSOE, PSM, Esquerra i Malena i Tomeu de la Lliga. Abstenció del PP, CiU, UMP, i en Martí de la Lliga.

- Moció presentada pels grups municipals ERAM; A; CiU i PSM-EN de rebuig al Pressupost General de l’Estat 2013 pel finançament injust previst per a les Illes Balears. Aprovada amb l'abstenció de PP i UMP i vot a favor de la resta de partits.

 

Ple d’octubre de 2012
- Moció presentada pels grups municipals PSOE; A; UMP i ERAM relativa a allargar la ruta de la Pedra en Sec fins a la Cala Sant Vicens. Aprovada per unanimitat.

Ple de setembre de 2012
- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A; PSOE i UMP a favor del reciclatge i en contra de la incineració de residus fora de les Illes Balears. Aprovada amb l’abstenció del PP.
- Moció presentada pels grups municipals ERAM; A; PSOE i CiU a favor de suprimir els privilegis a la base militar del Port de Pollença . Aprovada amb l’abstenció d’UMP.

Ple de juliol de 2012
- No vàrem signar mocions d’altres grups.

Ple de juny de 2012
- Moció presentada pels grups municipals IB-Lliga, CiU, A, PSOE, PSM-EN, UMP I ERAM referente al transpost aeri. Aprovada per unanimitat.

Ple de maig de 2012
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM sobre la decisió del Govern de les Illes Balears de tancar l’Hospital General i l’Hospital Joan March, reduir els horaris d’atenció primària i privatitzar instal·lacions i serveis sanitaris públics. Aprovada amb les abstenció de PP i UMP.
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM sobre el Real Decret Llei de Mesures Urgents en matèria sanitària del Govern d’Espanya. Aprovada amb les abstenció de PP i UMP.

Ple d’abril de 2012
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM a favor de la plataforma per la llengua. Aprovada amb l’abstenció del PP.
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM relativa a la promoció de Pollença com a ubicació de rodatges cinematogràfics, televisius i de fotografia. Aprovada per unanimitat.
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM en contra de la pujada d’imposts, a favor de la corresponsabilitat fiscal i de més liquidat. Aprovada amb l’abstenció del PP.
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; PSM-EN i ERAM contra les retallades en educació efectuades pel Govern de les Illes Balears. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de març de 2012
- No hi va haver mocions.

Ple de feber de 2012
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM per tal que IB3 torni emetre les pel•lícules i sèries en llengua catalana. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM relativa a restituir els retalls de personal i serveis de l’Hospital Comarcal d’Inca. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de gener de 2012
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM per l’aprofitament del centre multifuncional "Miquel Capllonch" del Port de Pollença. Aprovada per unanimitat. 
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM per a la reestructuració del horaris del transport públic que comunica el municipi de Pollença interior i exteriorment. Aprovada per unanimitat.

Comentaris

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 07/01/2013, 09:08

Una larga carta a los Reyes de Alternativa per Pollença.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/01/07/independents-disculpan-mala-imagen-pleno-sineu/818589.html

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 07/01/2013, 09:05

Los pescadores del Port de Pollença no pueden asumir el pago anticipado que exige el Govern.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/pescadores-del-port-pollen-pueden-asumir-pago-anticipado-exige-govern.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb