URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carta als Mags del Món.

Alternativa | 05 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Com a bons republicans,  no creiem amb Reis però sí que ens agradaria recolzar-nos en la màgia per demanar els nostres desitjos.

 Estimats Mags del Món:          

  Darrerament sembla que la democràcia està reculant, les retallades cada vegada afecten a drets més bàsics,sembla que ens allunyem de la llibertat i ens acostem a l’esclavitud. Cada vegada més, es vol fer negoci amb allò que hauria de ser de tots, amb la sanitat, amb el menjar i articles de primera necessitat, amb l’educació i amb la justícia. L’ideal de democràcia mai ha estat una realitat però  ara sembla cada cop més lluny. 

 Vos volem demanar un món en pau, un món més just on els recursos es reparteixin de forma raonable i no ho acumulin tot uns pocs mentre molts es moren de fam.També volem un món sostenible on no esgotem els recursos naturals i que aquests puguin ser gaudits pels nostres fills i descendents. Volem un món igualitari i sense discriminacions per sexe, raça o condició social. També que es protegeixin les cultures i les llengües que pateixen unes condicions desfavorables i s’abandonin els atacs cap aquestes.   

         Per a Pollença vos demanaríem un vertader equip de govern, que prioritzi les necessitats del poble per damunt d’interessos personals o de partits. Com a mostra, això es podria concretar en aquesta petita llista, que es pot ampliar tot el que volguem, que per qualque cosa sou mags:    
 •   Que el Centre de dia de Pollença a la fi sigui obert, que la comissió d'avaluació i seguiment de la crisi funcioni i sigui operativa i que es solucionin els problemes de pagament de les treballadores de la residència d'eu moll.
 •      Que la zona humida de l'Ullal no sigui reduïda i urbanitzada,     
 •   Que es depurin responsabilitats pel tema del pagament del projecte de l'auditori d'en Moneo.
 •    Que s'obri el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola en condicions i es millori el manteniment del Parc.
 •     Que la fàbrica de Can Morató sigui salvaguardada i s'aturi el seu esbucament.-      Que es trobi una solució factible i pràctica a Can Llobera.
 •   Que es mantengui i ampliï el programa d'obertura progressiva dels espais esportius de les escoles.
 •      Que es finalitzi l'obertura de la carretera vella de Lluc i de tots els camins públics tancats del municipi.
 •    Que la gossera municipal sigui gestionada de forma transparent i en condicions. 
 •     Que se solucionin els problemes per a la construcció del centre de diversificació de la Cooperativa de Pollença.  
 •    Que a la fi es faci la modificació dels estatuts socials d'EMSER i que la seva finalitat sigui oberta de tal manera que en el futur es pugui fer càrrec, entre altres temes, de les platges.
 •    Que la Plataforma contra les polítiques de la por creixi i sigui una eina útil de lluita i que la por abandoni Pollença.

PD:  Tal vegada penseu que són moltes coses, però tot això es possible. Tan sols cal prendre consciència de qui sou. Els Mags del Món som els milions d’èssers humans que vivim al món i que no som conscients del nostre immens poder, aquest poder es diu democràcia i tan sols cal unir-nos per fer-ho real.   

L'intercanvi de regals a les festes nadalenques no és un costum cristià. Es tracta d'un costum pagà que va ser absorbit per l'Església. Tampoc té sentit atribuir aquesta tradició al fet bíblic del lliurament de regals que van fer els Reis Mags al nen Jesús. Si comptem amb escasses proves en el cas de la Nativitat, encara són menys les que fan referència als Reis Mags. No existeix a la Bíblia cap referència que ens permeti explicar amb seguretat qui van ser aquests misteriosos personatges. De fet, només a l'Evangeli de Sant Mateu es cita als Mags. El títol de reis no té base sostenible i procedeix d'una cita del teòleg i advocat cartaginès Tertulià (160-220) . Més informació

Comentaris

jrv

Inquissició

jrv | 13/01/2013, 20:39

A part de la qüestio pintoresca, essent caritatius amb els "·comentaris " den Pauinfumat, la no publicació de la opinió s, per a mi constructius de Joan Rafel Coves, denotan uns tics aurotitaris que jo diría malaltissos: Si això és qui ens governa, estem arreglats

Pepe

Re: Carta als Mags del Món.

Pepe | 11/01/2013, 18:56

I parlant del mitjans de comunicació de l'Ajuntament em preocupa i pens que és lamentable la gestió que es fa del perfil de facebook, recentment s'han esborrat dos comentarsi d'en Joan Rafel Covas que són totalment respectuosos i als que no veig cap motiu per ser esborrat:
“Per quin motiu al programa d’enguany no apareix cap referència a cap acta de la festivitat de Sant Sebastià a Pollença”

“I un suggeriment, possiblement seria convenient substituir l’anunci “14:00 sortida del Pi de Ternelles” per “Sortida del pi des de Ternelles” o similar. Ja que possiblement és un dels motius per els que els externs com la TV han passat a anomenar-lo d’aquesta manera en lloc de com ho deim els pollencins “Pi de Sant Antoni”

Pepe

Re: Carta als Mags del Món.

Pepe | 11/01/2013, 18:46

Bones Joan Lluís, crec que es positiu que la regidora ens hagi enviat a tots explicacions del que deia el Diario de Mallorca i per això el vam penjar. Creim en la transparència i ens agrada que la gent tingui la màxima informació possible per decidir per ella mateixa, de fet en un principi som els únics que vam publicar l'explicació.
Però com article només penjam escrits nostros o d'altres ciutadans a la secció de columnistes, tu mateix ens pots enviar quan vulguis un article per aquesta secció. Al cas de l'explicació de la regidora d'hiseda es tracta d'una nota institucional i crec que l'equip de govern té mitjans per informar;la pàgina, el perfil de facebook i la ràdio municipals.

informat

Re: Carta als Mags del Món.

informat | 11/01/2013, 17:28

Si estessis realment informat no lleparies el c*l seguit a na Malena. Que ho ets de bo d'enlluernar

Pau

Re: Carta als Mags del Món.

Pau | 11/01/2013, 17:05

Es clae que si jrv, tu ho feries millor,fas falta!

jrv

Lligams

jrv | 11/01/2013, 16:14

Garci, estic ben convençut de que NO HI HA CAP PACTE ESCRIT. I això no és res de nou, això és el que sempre s'ha fet a Pollença, el pastes (pactes, perdó) és limiten a repartiment d'àrees, no fer-se el contrari, i poca cosa mes. Després venen les gelosies, els "aquí no ti fiquis que és el meu redol", retrets mutus a final de legislatura, i poca cosa mes.
En aquesta ocassió, els retrets s'han adelantat, i tal volta això sigui bò....
El que no és bó es que els defenestrats per les urnes, com la 6º del PP, i altres del passat uemero haguin envestit des de principi contra una regidora concreta, sense ni donar temps a travessar per primera vegada el portal de l'Ajuntament.
Soc pesimista respecte al grau de seny de la majoria de consistori, seny que pogés portar a una legislatura que fos col·lectivament productiva, malgrat els esforços de alguna gent de la opossició.
I ja sabeu que és un pessimista: un pessimista és simplement un optimista informat...

Garci

Re: Carta als Mags del Món.

Garci | 11/01/2013, 12:32

La transparència en política és fonamental. La Lliga no ho ha estat de transparent. El seu bloc no ha funcionat i ni tansols s'han dignat a fer públic el pacte de govern amb el PP. Ara marxen de la Lliga i demanen temps per fer una web o bloc... Esperem que no sigui així com diu en Biel, però molt me fa pensar que ho serà (al manco vista l'experiència passada).

De totes maneres, si s'arriba a posar en marxa alguna plataforma a internet dels ex-Lliga, benvinguda serà.

Biel T.

Re: Carta als Mags del Món.

Biel T. | 11/01/2013, 12:04

Juan Luís Tomàs: I com així no feis un bloc per penjar les vostres cosetes, alguna cosa així com "amics, fans i altres herbes de na Malena"? Així mira per on, podrieu exercir això que no sabeu que és, la ransparència, en primera persona... que heavy no?

Garci: tot el seu moment, el faran 3 mesos abans d'eleccions i el tancaran el sendemà. No te sona de res?

Joan Luis Tomàs

Garci

Joan Luis Tomàs | 11/01/2013, 11:05

Tot es fa passa a passa. El farem, però al seu moment. Gràcies

Garci

Re: Carta als Mags del Món.

Garci | 11/01/2013, 10:29

Joan Lluís, si voleu transparència etc., perquè no feis una web o bloc pròpia?

error fumatico

Re: Carta als Mags del Món.

error fumatico | 11/01/2013, 09:35

El "error informatico" es muy socorrido, vale pa un roto y pa un descosido

Joan Luis Tomàs

Ho podeu penjar a la pàgina principal?

Joan Luis Tomàs | 11/01/2013, 09:32

Bon dia,

Gràcies per penjar l'explicació de na Malena als comentaris. Volia demanar-vos, ja que la difusió del Diari de Mallorca és important, si estarieu disposats de penjar-la com a article, donat que ella l'ha enviat a tots els partits de l'oposició i crec que és important que tothom conegui aquesta informació. Sobre tot aquells/es que l'han jutjada abans de que realment es sapigués què ha passat. Hi ha molta gent que embulla, des de la seva ignorància, amb un fí de flastomar sobre la gent i desprestigiar-la sense saber tots els arguments. Seria una bona tasca de transparència. Gràcies

Alternativa per Pollença

Re: Carta als Mags del Món.

Alternativa per Pollença | 09/01/2013, 21:45

En referència al publicat ahir al Diario de Mallorca aquesta és l'explicació que ha enviat la regidora d'hisenda a tots els grups.

En relació a la noticia publicada ahir al Diari de Mallorca, es fan els següents
aclariments.
En primer lloc fa referència a la manca de confirmació de la liquidació del pressupost
municipal 2011, aquesta informació és errònia, ja que la liquidació se va aprovar per
resolució de Batlia de data 5 de juliol de 2012 i les dades consten trameses a la Web del
Ministeri d’Economia i Hisenda amb data de transmissió 25 de juliol de 2011, evitant
així les possibles retencions d’ingressos per manca de transmissió de dades aplicada pel
Ministeri.
Respecte el Compte general del 2011, sembla que la transmissió de les dades d’aquest
document és el que ha generat certa polèmica. Vos explicam les circumstàncies que se
varen donar:
La sindicatura de Comptes de les Illes Balears va fixar el 31 de desembre de 2012 com a
data límit per a la transmissió de les dades del Compte general 2011. El departament
d’intervenció tenia preparat i informat dit document en data 22 de novembre de 2012.
Recordam que com a requisit per a la transmissió que el compte se va establir que
aquest estàs prèviament dictaminat per la Comissió especial de Comptes.
Dia 13 de desembre es va reunir la Comissió especial de Comptes i va dictaminar
favorablement el compte, i acte seguit es van iniciar els treballs de transmissió de les
dades.
El departament d’informàtica ens informa que aquesta operació es va veure dificultada
degut que al final de l ́any s’estava procedint a la migració de dades del servidor de
l’Ajuntament. El departament d’informàtica, en col.laboració amb el tècnic d’Hisenda,
varen aconseguir la transmissió de les dades del compte de l’Ajuntament entre el 27 i el
28 de desembre, però no va aconseguir remetre la informació dels OOAA fins dia 3 de
gener pels esmentats problemes tècnics.
Fetes les oportunes consultes a la Sindicatura de Comptes, ens confirmen que la
informació dels comptes de l’Ajuntament de Pollença constaran a l’informe agregat dels
Comptes de la Comunitat Autònoma sense mes incidències, que era l’objectiu de dites
actuacions

j.s.

Re: Carta als Mags del Món.

j.s. | 08/01/2013, 19:56

El bloc és el que la gent vol que sigui. Els articles son bons. Els trolls no.

salvame deluxe

Re: Carta als Mags del Món.

salvame deluxe | 08/01/2013, 19:07

Aquest bloc ja fa estona que ha trascendit la seva finalitat informativa per passar a ser un SALVAME Pollença, de vegades DELUXE i tot. I no me digueu que te no se quants visitants. Precisament per això SALVAME ho veuen 1 milio mentres que REDES de'n Punset ho veuen 50mil.

jrv

Rialles!!

jrv | 08/01/2013, 15:49

Bielte, la veritat és que aquesta obssessió amb na Malena és qualque cosa de malaltís, ara ja el "replicar", o "repicar" diría jo, ja és qüestió de minuts, no hi ha res a dir, però estas enganxat a aquest blog, tan de bò fos per aprendrer qualque cosa. Es veu que la feina ha baixat, o cansa....ja comença a pasar de obssessió a persecució, no se quina será la següent passa.
Per enésima vegada te dic que no la he votada a na Malena, ni segurament la votaria per allò d'on politicament se mou, però de la meva experiencia amb mes de 130 regidors i regidores, encara és de les que reconec mes capacitades i feineres, i per això tal volta se mereix mes les vacances. O tal volta qualcú encara anyora en Juanjo Mir, amb allò de "fer" els pressupostos?!!
Del Batlle, no en se res, i tal volta tinguis raò, gasta molt el temps amb el que dius, i a mes en guardar la requilla del cami públic de Ca Na Borrassa, però ja ens coneixem, lo primer és lo primer...

Biel J

JRV

Biel J | 08/01/2013, 12:24

O com el Batle d'ara que entre anar a caçar i viatges a Madrid tambe l'hi pasa la legislatura sense fer res.

jrv

bielTe

jrv | 08/01/2013, 11:44

Na Malena, una regidora més dels 17 de l'Ajuntament de Pollença, està imputada i això a l'espanya del folklore ja és casi normal, no se sap exactament de qué. No hi ha mesures cautelars, ni tampoc hi ha condena, no tots els ex regidors de l'Ajuntament de Pollença pòden dir el mateix, i fins i tot qualque Batlle.
En quan a "ser gracios" ''? ,no ho pretenc però és que ho poses molt fácil amb els teus comentaris igualment folkjlorics. I , de veritat, gracies per fer un seguiment tan exaustiu i puntual d'aquest blog. Però aten també les altres qüestions personals i laborals, que les deus tenir com jo mateix , no et passi com el Batlle anterior, que entre anar a correr i mirar el blog d'Urxella, és va pasar la legislatura sense fer res mes...

Biel T.

Re: Carta als Mags del Món.

Biel T. | 08/01/2013, 08:31

Molt bé jrv, enserio agraim els teus esforços per ser més gracios i amè però te queda molt per millorar. Mira si se te demana per na Malena és perquè ets l'únic que l'has defensat a ultrança (més que en Pepe i tot) i quan va sortir la sospita sobre la seva "horadesa", calificatiu que tu li otorgares, has callat i no has dit res. Presoner de les teves paraules.

jrv

never finish

jrv | 07/01/2013, 20:16

"panfonteta", ho sento perque veig que t'havies fetes il·lusions que no faria mes comentaris, haurás de seguir llegint-los.
I gracies per la teva fidelitat a la lectura d'aquest blog,que llegeixes mati i vespre, casi com el Batlle anterior que el llegia cada 10 minuts!.. de veres.

jrv

Demòcrates

jrv | 07/01/2013, 20:06

Però de democracia veig que no en parles, veig que la portes entrevessada.
Enga, molla una parrafada, riurem!"! Ja, Ja!!!

jrv

patètics

jrv | 07/01/2013, 20:03

PanfontetaBielt, cagondena, vaja obssessió amb na Malena, ja és cosa de psiquiatre, en serio. Parles de patates, o de nuvols, o de religió, o del que sigui i sortiu noserperon de purissima!!. Malaltís, de veres.
O nosequedelsnoms, si Joan es dels romans, o dels jueus, o dels extraterrestres. uffff, quina empanada mental, o de porros, nos se?
De tota forma, veig que porteu l'estadistica de si faig comentaris, o no en faig, i quantes vegades....quina vida mes trista que portes, enga, vina a una asamblea nostra i ressucitaras, enga.

Miquel Sánchez

Re: Carta als Mags del Món.

Miquel Sánchez | 06/01/2013, 22:47

click ---> Vacances Off

panfonteta

Re: Carta als Mags del Món.

panfonteta | 06/01/2013, 22:00

El panfonteta den JRV ja feia devers 5 o 6 comentaris que no sortia
I recordau que el seu nom Joan Ramon no es cristià, abans ja se posava aquest nom per tant es una tradicio molt mes antiga i va ser adoptada i segretada pels vils cristians.... bla bla bla bla.

Biel T.

Re: Carta als Mags del Món.

Biel T. | 06/01/2013, 16:14

Ueeeeep JRV!!!! i la teva Purissima (Na Malenita) particular la tens en compte? Per què hi ha sospites (presumpta) de que també l'hem financiada sense voler.

jrv

Kaspar

jrv | 06/01/2013, 15:31

La tenim en compte, perque sense voler-ho, també la finaciem, a l'Esglessia Catolica, la paguem. Tu i jo i tots.
No faltaría mes que a mes de pagar la "mordida" católica(mes que religiosa), o vaticana, o papista, o clerical, com vulgueu, ens haguessim de callar...
Vaja democrates de pa amb fonteta que pasturen pel regne d'Espanya...

Joan CC

Re: Carta als Mags del Món.

Joan CC | 06/01/2013, 12:28

MT 2,1-12
Jesús naci´en Belén de Juda en tiempos del rey Herodes. Entonces, unos magos de Oriente se presentaron en Jerusalén preguntando: Donde esta el rey de los Judios que ha nacido? Porque hemos visto salir su estrella i hemos venido a adorarlo....
Interpretació de José Maria Castillo: Los estudiosos del evangelio de Mateo estàn de cauerdo en que el relato de los Magos no és històrico. Se trata de una leyenda que, según la interpretación más plausible, quiere decir que Jesús trasciende una religión determinada, y por tanto acoge a todos los hombres de buena voluntad, sean de donde sean i tengan las creencias que tengan.

Gaspar

Re: Carta als Mags del Món.

Gaspar | 06/01/2013, 11:51

Quina vida mes trista la vostra que passa que donau l'hagueu de desvincular de l'esglesia, la teniu mes en conta que els creients, estau acomplexats!
La Pd. Sobrava!

Joan CC

Re: Carta als Mags del Món.

Joan CC | 06/01/2013, 11:48

Pere i Pau esper que els Mags vos hagin portat molts de dolços per tal de veure la vida d'una altre manera més lliure de prejudicis.

Joan

L'avenç

Joan | 06/01/2013, 11:37

Cerqueu Max Keiser a la Xarxa.
Max Keiser, el comentarista més escoltat del món.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb