URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La regidora pren el pèl al ple

Alternativa | 08 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Al passat ple del mes d’octubre Alternativa vam retirar una moció per assignar una zona de platja i bany per a animals de companyia, ja que la regidora de turisme es va treure de la màniga, el mateix dia del ple, una nota de premsa on entre altres coses afirmava  que fa temps que feia feina al tema i que estava en contacte amb el touroperador especialitzat “guide4Dogs.com”. Ara hem comprovat que “guide4Dogs.com” és un grup d’amics sense personalitat jurídica i no cap touroperador.


Al passat ple del mes d’octubre Alternativa vam presentar una moció per assignar una zona de platja i bany per a animals de companyia, la moció va ser retirada ja que na Maria Buades (PP) la regidora de turisme, medi ambient i policia es va treure de la màniga el mateix dia del ple una nota de premsa on es referia a una incompatibilitat mediambiental a la zona proposada per Alternativa per aquesta platja i zona de bany. A la mateixa nota de premsa i al mateix ple la regidora comentava els contactes amb un “touroperador” “Guide4Dogs.com”  que una vegada comprovada la seva existència per Alternativa resulta que és un grup d’amics sense que Alternativa a dia d’avui hagi pogut constatar la seva personalitat jurídica.

“Guide4Dogs.com” no es més que un grup d’amics que volen crear un directori o llista de locals públics de Mallorca on es permet l’entrada d’animals de companyia, i a canvi d’unes quantitats de doblers et cedeixen un adhesiu que posen els negocis adherits als seus aparadors, aquest adhesiu indica que es permet l’entrada d’animals de companyia al Interior del seus locals.

Esperam que la resta de feina que hagi fet l’àrea de medi ambient a aquest tema no sigui al mateix nivell i que la regidora no vulgui pres el pèl al ple d’aquesta forma tan grollera. Pollença com municipi que viu del turisme no pot deixar d’un costat el fet que hi ha molt de turistes que trien el seu destí segon les facilitats donades per viatjar amb els seus animals de companya; allotjament (a Balears hi ha més de 200), transport, platges i zones de banys Per tot això a la moció demanam fer un estudi per dotar al municipi de Pollença de zona o zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia i posar en funcionament un pla pilot a la platja de Can Cullerasa pel proper estiu 2013. A més de donar publicitat al fet de tenir aquestes zones de platja i bany amb animals de companyia als principals esdeveniments turístics.

Per això demanem a la regidora Buades que cerqui interlocutors vàlids per dur endavant les necessitats del municipi i que comprovi prèviament qui és qui i no perdi els temps amb gent sense cap tipus de capacitat de negoci per molt lloables i que de veritat són les intencions d’aquest grups d’amics.

 

guide4Dogs.com

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: La regidora pren el pèl al ple

Alternativa per Pollença | 09/01/2013, 14:57

El ple serà el dimarts 15 a les 20:00 hores, amb el mateix ordre del dia.

Pepe

Re: La regidora pren el pèl al ple

Pepe | 09/01/2013, 12:13

Gràcies per la teva interessant aportació Paco.

A les comissions informatives no veig massa sentit que siguin públiques ja que bàsicament es dona informació que després es reitera al ple. Normalment són molt breus i no crec que aportin res al públic.

Personalment crec que s'haurien de publicar les actes i que les Juntes haurien de ser públiquesperò tinc els meus dubtes si això és possible ja que entra en contradicció amb la llei de protecció de dades. Fa temps que vam consultar amb l'Agència de Protecció de dades el tema de la publicació de les actes i encara no ens han contestat.
O sigui necessitariam una confirmació jurídica de que això és possible i en quines condicions.Farem feina al tema a veure si el podem aclarir d'una vegada per totes.

Paco

Re: La regidora pren el pèl al ple

Paco | 09/01/2013, 08:38

ley 20/2006 municipal y de regimen local de la caib, art. 83.2:
No son públicas las sesiones de las juntas de gobierno local ni las de las comisiones informativas, salvo que el pleno de la corporación acuerde lo contrario.
y no podria el pleno aprobar algo al respecto?

Alternativa

Re: La regidora pren el pèl al ple

Alternativa | 09/01/2013, 08:27

Demà haviem de fer el ple extraordinari sol·licitat per l'oposició, ahir passades les 15 vam rebre la convocatòria per a la comissió informativa el divendres. O sigui una cosa totalment inaudita; la comissió informativa es faria després del ple. Una comissió a la que s'ens ha de facilitar informació pel ple. Davant aquesta falta de respecte, una més per part de l'equip de govern, ahir tots els grups de l'oposició vam decidir sol·licitar ajornar el ple fins la propera setmana.

Aquesta és una mostra més del desgavell i passotisme al que es troba actualment el desequip de govern. Si aquesta actitud no canvia a la comissió i al ple els partits de l'oposició, que representam a la majoria dels ciutadans, ens haurem de plantejar fer alguna cosa més que un ple extraordinari.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb