URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Demencial. Pressupost i inversions.

Alternativa | 13 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

El passat 10 de desembre ens vam reunir els portaveus dels grups de l'oposició amb diferents regidors de l'equip de govern per tractar el pressupost del 2013, i demà abans del ple extraordinari farem la segona reunió.

Si a l'any passat es van fer les coses prou bé i a aquestes alçades ja haviem fet  tres o quatre reunions,  i així i tot es va aprovar el pressupost definitivament al mes de febrer, enguany aquest procés porta un evident i preocupant retard resultat sobre tot  de la divisió dels que governen i de la falta de comunicació i de coordinació entre el batle i la seva regidora d’hisenda.

Aquesta crisi i  falta de comunicació ja va resultar prou evident a la reunió del passat 10 de desembre.  Dies abans de la reunió la regidor d’Hisenda, na Malena Estrany, ens va enviar per correu electrònic una proposta de 21.290.181 euros d'ingressos i unes despeses de 21.897.649 euros . Però a la mateixa reunió el batle es va presentar amb  una  proposta prou diferent a la que els ingressos pujaven un milió d'euros, i amb un munt de inversions que pujaven el pressupost més de tres milions d’euros, evidentment irrealitzable.

Quan aquests dies previs a la segona reunió hem demanat a la regidora d’hisenda si calia tractar el tema de les inversions la mateixa ens va remetre a tractar el tema amb el batle ja que  a hisenda tenien poca informació al respecte!!! A Alternativa per Pollença no estam disposats a participar d’aquesta gestió totalment demencial  a  la que la Regidora d’hisenda i batle es passen la pilota d’aquesta forma. És inadmissible presentar per un costat un pressupost i per altre unes inversions com si fossin coses independents. Si els que formen el govern no són capaços de posar-se d’acord a un tema tan vital com el pressupost és evident que l’equip de govern ja és una ficció

Per això a Alternativa per Pollença exigim a l’équip de  govern que es posin d’acord i que ens presentin una proposta única i consensuada a la propera reunió de dimarts, proposta a partir de la qual nosaltres farem els  nostres suggeriments i aportacions.


Comentaris

josera

AVE

josera | 15/01/2013, 12:12

Espanya en estat de xoc.
Trens d'alta velocitat
construïts per un estat
que va molt a poc a poc.
La nostra part no és enlloc,
però hem de contribuir
sense veure repartir
ni poder tenir tallada
dins una Espanya empernada
en voler-se destruir.

Pepe

Re: Demencial. Pressupost i inversions.

Pepe | 14/01/2013, 22:31

Molt bo

si

Ido

si | 14/01/2013, 20:37

SABEU QUINA ES LA BEGUDA PREFERIDA DELS CATALANS??????????

EL WERT-MUT

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb