URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Alternativa | 09 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

NOTA CONJUNTA DELS SIS PARTITS DE L'OPOSICIÓ DE POLLENÇA.

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Convergència i Unió, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Republicana).

Davant la inaudita  convocatòria de la comissió informativa a la qual s'ens havia de facilitar informació necessària pel ple extraordinari del dijous, pel divendres següent al ple, els sis grups de l'oposició hem demanat l'ajornament del ple extraordinari convocat per l'oposició per dilluns o dimarts, a més de demanar major serietat i respecte per l'oposició al batle. 

 El passat 4 de desembre els sis grups de l’oposició vam registrar la sol·licitud d'un ple extraordinari, la nostra idea era que aquest ple fos convocat pel batle al mes de desembre, mes al qual no havia ple extraordinari. El batle va dir que no havia temps de donar-nos tota la informació que demanavam i finalment vam arribar a l'acord de fer aquest ple extraordinari el dijous 10 de gener. La nostra sorpresa ha estat total quan avui mateix. passades les 15:00 hores, hem rebut la convocatòria de la comissió informativa al dia següent del ple, el divendres 11 !!! Una cosa inaudita, ja que és la primera vegada que una comissió informativa és convocada després del ple.

 Davant aquesta manca de serietat del batle els sis grups de l'oposició ens hem reunit i hem decidit demanar l'ajornament del ple extraordinari al dilluns o dimarts de la setmana que ve, una vegada realitzada la comissió informativa aquest divendres a la qual esperam que s'ens doni tota la informació demanada fa més d'un mes. Esperam que el batle es prengui més seriosament aquest ple extraordinari que li recordam ha estat convocat pels sis grups de l'oposició que representam a la majoria dels ciutadans del municipi. 
 

 

Quan vam demanar explicacions al batle aquest ens va dir que pensava que la nostra petició de comissió informativa i ple (un únic document registrat el 4 de desembre) no anaven unides. Una explicació que només pot ser resultat del passotisme i falta de respecte del batle cap a l'oposició, precisament un dels motius d'aquesta petició conjunta de tots els grups de l'oposició. Cal recordar que presentam un llistat de 24 mocions aprovades al ple que no s'ha fet efectives. Sembla que el batle ha oblidat quan era a l'oposició la passada legislatura i va convocar dos plens extraordinaris als quals va mostrar el seu malestar quan  no se li donava la informació demanada abans del ple

Evidentment la informació que demanam a la comissió informativa extraordinària va totalment unida al ple:

-Informació respecte de l'estat del compliment de la relació de  mocions aprovades. Bàsica pel debat del primer punt del ple on cal que els regidors responsables de l'equip de govern es comprometin a fer un calendari de compliment de les mateixes.

- Estat d'execució del pressupost municipal 2012. Ingressos i despeses i el cost del servei de recaptació de la CAIB en el 2011 i el que portam de 2012. Una informació necessària per debatre el tercer punt del ple on demanam sobre el compliment dels compromisos adquirits per l'equip de govern a l'aprovació del pressupost.

- Informació del Festival de Pollença 2012: Ingressos, despeses, públic, espònsors. Una informació necessària per al segon punt on hi ha diverses preguntes sobre el propi Festival.

Aquesta és una mostra més del desgavell i passotisme al que es troba actualment el desequip de govern. Si aquesta actitud no canvia a la comissió i al ple els partits de l'oposició, que representam a la majoria dels ciutadans, ens haurem de plantejar fer alguna cosa més que un ple extraordinari.

 

 

 

 

Comentaris

Joan CC

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Joan CC | 11/01/2013, 09:03

Biel T els comentaris no es desprecien per el fet de ser anònims, es desprecien per el fet d'emprar l'anonimat per embullar i fer mal. De fet alguns comentaris es desprecien per si sols. Respecte a la moció de censura, nosaltres la valoram quan creiem convenient independentment dels comentaris

Biel T.

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Biel T. | 11/01/2013, 07:56

Fins ara heu criticat i menyspreat alguns comentaris perquè deieu que eren d'anonims i que per això no eren vàlids.
Idò bé ara resulta que contemplau seriosament la moció de censura, demanda que aquets fa mesos que van dient tan aquest com altres blocs...

Pepe

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Pepe | 10/01/2013, 18:48

"alternativa¨crec que sempre hem estat el partit que més ha concretat les seves alternatives. Al seu dia vam dir que proposariam una moció de censura si el batle contractava una secretària com càrrec, no va fer falta. Posteriorment vam proposar la necessitat d'un ple extraordinari que ara es fa. Per què encara no concrentam res a l'article d'avui, molt simple; cal esperar a veure que passa demà a la comissió i dimarts al ple i igualment cal veure com es resolt la crisi de govern. El que tinc molt clar és que no ens retarem aturats davant el passotisme i divisió actual entre els que ens governen.

alterna

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

alterna | 10/01/2013, 16:57

Ell diu que la resta de partits hauran de plantejar possibles alternatives, d'això xerr, de les que podrien plantejar els altres partits. El batlle ja fara lo que trobi.

Joan CC

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Joan CC | 10/01/2013, 16:56

Bones alternativa, no tindria cap problema en proposar alternatives ara mateix si sapigués que es prendrien seriosament i no serien carn de trols. A més per la meva condició de coordinador m'obliga a ser caute. M'estim més proposar-les a la propera assemblea d'Alternativa per debatre en calma i serietat. Si vols estas convidat a assistir-hi. De totes formes sortir d'aquesta situació exigiria bona voluntat, responsabilitat i posar per davant el poble als partits i a les persones per part de al menys 9 dels regidors actuals. No es fàcil.
PD: No entenc lo de les amenaçes, no ho deus dir per jo..

jrv

paranoia

jrv | 10/01/2013, 16:44

Fins i tot na Malena, je,je...

jrv

Alternativa

jrv | 10/01/2013, 16:44

Alternativa a "alternativa":
Home, per qualque cosa el Batlle, de qualsevol municipi, és el Batlle. Una de les alternatives, quan no és te ganes de fer feina pel poble, o o fer un minim sacrifici(paraula en dessús, ja ho se) és dimitir... Que hi ha 16 regidors mes, qualsevol-qualsevola, pot ser Batlle.

alternativa

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

alternativa | 10/01/2013, 15:17

Joan C.C., proposa una alternativa, pero no generica, concreta. A veure si te'n surts. Sense amenaçes, alternatives reals.

Joan C C

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Joan C C | 10/01/2013, 14:10

El batle hauria de moure fitxa per reconduir la situació, i sinó ho fa la resta de partits hauriem de plantejar possibles alternatives. El que no sembla raonable es seguir amb la situació actual.

Garci

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Garci | 10/01/2013, 12:32

Això té una molt mala sortida. El govern municipal difícilment serà estable. Les ànsies autoritàries i el partidisme fan que qualsevol combinació de partits sigui molt complexe i s'hauria de fer un esforç tan gran que el vegi impossible amb aquests actors. Voldria equivocar-me però crec que no es trobarà una fórmula que permeti gestionar eficaçment. En el futur veig més promeses, mocions i propostes incumplides sense que hi poguem fer gairebé res.

Alternativa per Pollença

O espavila o ho espavilem.

Alternativa per Pollença | 10/01/2013, 08:29

Al Diario de Mallorca: " el alcalde negó que la sesión informativa guarde relación alguna con la sesión solicitada por la oposición" Al nostre article podeu veure que això no és veritat i és una mostra del passotisme del batle.
Per exemple demanar informació respecte de l'estat del compliment de mocions aprovades no te res a veure amb el punt del ple de fer un calendari de compliment de les mateixes!
O espavila o ho espavilem.

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 10/01/2013, 08:15

La oposición pide al alcalde que retrase el pleno extraordinario

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/01/10/oposicion-pide-alcalde-retrase-pleno-extraordinario/819229.html

Alternativa per Pollença

IB3

Alternativa per Pollença | 10/01/2013, 08:14

El pi fa 20 metres d'alçada
Els veïns del port de Pollença ja han talat el seu pi de Sant Antoni
h
ttp://ib3tv.com/20130109_192775-els-veins-del-port-de-pollenca-ja-han-talat-el-seu-pi-de-sant-antoni.html

Alternativa per Pollença

Re: Els partis de l'oposició demanam major serietat al batle

Alternativa per Pollença | 10/01/2013, 08:13

Colonya de Pollença colabora con el banco de alimentos.
h
ttp://incaavui.com/2013/01/09/colonya-de-pollenca-colabora-con-el-banco-de-alimentos/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb