URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Canviarà el batle el seu menfotisme

Alternativa | 14 Gener, 2013 23:01

Avui a les 20:00 hores la fí és fa el ple extraordinari , convocat pels sis partits de l'oposició, que a Alternativa consideravam necessari des de novembre (veure article). En aquell moment ja era evident la crisi entre el PP i la Lliga, i la tendència del batle a actuar via decret (els exemples més clars van ser les competències de la disciplina urbanística assumides pel batle i l'intent de nomenament d'un nou càrrec de confiança). A l'article de novembre també parlavam de la divisió dins la pròpia Lliga i pocs dies després al ple de novembre la divisió entre els tres regidors de la Lliga es va fer pública i notòria quan en Martí va votar diferent al seus companys a dues votacions, facilitant el rebuig de la nostra moció d’un Ajuntament aconfessional i coincidint amb l’ abstenció de PP, CiU i UMP a la moció per sol·licitar al Consell de Mallorca la retirada d’obstacles de la carretera Vella de Lluc.

Evidentment un equip de govern dividit ha provocat un deterior progressiu de la gestió municipal i per això vam traslladar a la resta de grups de l'oposició la possibilitat de demanar un ple extraordinari per valorar la feina feta i per demanar quins plans de futur n'hi ha i fer les nostres aportacions. Els sis grups de l'oposició ens vam reunir i en poc temps vam consensuar una petició de comissió i ple extraordinari que vam registrar el passat 4 de desembre (veure article).

Des d'aquell moment el deterior de la situació ha continuat in crescendo. Pocs dies després de registrar la nostra petició de ple extraordinari, dos dels regidors de la Lliga, na Malena i en Tomeu Fuster van fer pública la seva decisió d’abandonar el partit amb el suport de la majoria de la seva assemblea i passaven a ser regidors no adscrits mentre que en Martí Roca restava com únic regidor de la Lliga a Pollença (veure article).

Poc després va resultar una vegada més evident la divisió dels que governen i la seva falta de comunicació i de coordinació a la reunió per tractar el pressupost del 2013, a la qual no van ser capaços de presentar una proposta única i consensuada de pressupost. Com vam explicar ahir (article)

I davant de tot això quina ha estat l'actitut del batle.... El normal és que com màxim responsable de l'Ajuntament hagués fet tot el possible per aturar el deterior progressiu de la situació però realment el que ha fet només es pot definit amb una paraula; MENFOTISME.

Primer, no ha tengut cap pressa en convocar el ple extraordinari que sol·licitavam tots els grups de l'oposició, el podia haver convocat el 20 de desembre com li vam demanar.

Segon, podia haver intentar solucionar la crisi de govern i prendre decisions, però l'únic que hem pogut escoltar per part del batle en diverses declaracions a la premsa (ahir al Diario de Mallorca) és que vol refer l'equip de govern i que no descartava l'entrada dels regidors de CiU al mateix (a pesar de que Convergència ha declarat públicament que no pensa incorporar-se al govern).

Tercer, va mostrar una vegada més la seva falta de respecte per l'oposició i va convocar la comissió informativa prèvia després del ple amb pelegrines explicacions, el que ens va forçar als sis grups de l'oposició a demanar l'ajornament del ple al dia d'avui, una vegada realitzada la comissió informativa el passat divendres.

Avui al ple extraordinari el batle té l'oportunitat de deixar la seva actitud de menfotisme del darrer mes i demostrar que realment vol canvia l'actual rumb erràtic de l'Ajuntament i per això el primer pas és complir els acords del ple i donar resposta a tot el que el plantejam els sis grups de l'oposició.

Avui a les 20:00 us esperam al ple extraordinari a l'Ajuntament. També podeu seguir el ple en directe a Ràdio Pollença al 107.9 FM o a la seva plana web www.radiopollença.net.  Al nostre perfil de facebook anirem informant del resultat del ple. 


 El batle no ha demostrat el mateix menfotisme a altres temes  com el de la carretera vella de Lluc (Foto Diario de Mallorca)

 

 

Comentaris

Brou

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Brou | 15/01/2013, 18:44

O no... qualsevol cosa diferent a l'actual segur que seria millor.
Personalment sense extreure fragments hem sembla molt sensat i crec que seria interessant que altres partits també hi reflexionassin.

Pepe

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Pepe | 15/01/2013, 18:43

Ja hem começat la reunió de pressuposts prèvia al ple i hem començat a informar al nostre perfil de facebook.
En torn a 22 milions i mig d'euros de despess i d'ingressos.

PPI

Ambigüitat

PPI | 15/01/2013, 18:17

Qualsevol opció, vol dir entrar a governar.

Penjats d'un Pi

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Penjats d'un Pi | 15/01/2013, 17:48

I els de CxI a la punta fan un comunicat, de coses que ningu els demana i que no saps si es venen, s'ofereixen o simplement volen embullar mes la troca. Puta ciri

Pepe

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Pepe | 15/01/2013, 17:06

Al diari Última Hora el batle diu que vol signar el pacte de govern que té amb la Lliga amb els no adscrits. No sabem si es refereix al pacte secret que venim demanant des del principi de legislatura, al full de ruta que va dir després que era realment o al pacte real o sigui jo faig i vosaltres...

al cap

Quins nassos

al cap | 15/01/2013, 11:52

L’ansa del coll s’ha trencat
en Delgado de turisme
i l’elefant que ha caçat
li ha portat mal fatalisme.
Havia posat messions
repetiria la gesta
... i en aptitud manifesta
la sort se li ha girat
i els collons damunt el cap
li han fet jugada feresta
descansa en pau sense festa
i amb el coll ben rebentat.

Convergent

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Convergent | 15/01/2013, 10:41

Qui calla atorga?

Pepe

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Pepe | 15/01/2013, 09:27

Què la feina de l'oposició sigui més o menys efectiva depèn en gran mesura dels que governen, ja que són els tenen el poder de prendre les decisions i al darrer moment només podem acudir a la justícia i aquesta és més que lenta. Si a això afegim que una gran part de ciutadans a les eleccions sembla que no valoren la feina o les malifetes d'uns i altres, així estam.

Estic d'acord amb que el menfotisme del batle s'afiança en la seguretat de que la seva cadira no perilla, però el mateix sentiment de seguretat tenia quan va fer el decret de nomenament de la seva secretària de confiança. Si continua per aquest camí igual que es troba sense secretària de confiança es pot trobar un dia sense cadira.

Biel T.

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Biel T. | 15/01/2013, 08:47

Això que tu dius, Garci, és el reflexe de la seguretat que te el batlle de l'incapacitat que te l'oposició per fer una feina efectiva o per fer-li veure perillar la cadira.

Garci

Re: Canviarà el batle el seu menfotisme

Garci | 15/01/2013, 08:34

Quin batlle més bo que tenim, la situació és caòtica i sembla que governa amb majoria absoluta, que els acords del ple no s'han de complir i que pot fer el que li doni la gana.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb