URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sant Tià

Alternativa | 19 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com 

 Arran de la propaganda de les festes patronals???? de Ciutat voldria fer una reflexió pregona sobre açò que la caverna en diu billingüisme. El fet és que trob just i necessari que el polilingüisme no es limiti al català i al castellà, perquè no emprar també alemany per exemple? Quants d'alemanys ens visiten i quants n'hi ha que viuen a les Illes Dissortades i a qui demanam crèdits? no trobau que es mereixen un esforç per part de les autoritats i publicar cartells, fulletons et alia en llur llengua? Ja sé que em diran els troglos: que l'alemany no és oficial a ca nostra, però açò no hauria d'esser un problema, basta que li facin, un temps no ho era el castellà i ara bé que ho és; i aquí la reflexió ucrònica: l'oficialitat del castellà a les nostres terres és una imposició que ve de la unió dinàstica de dos estats de diferents idiomes que esdevingué en annexió; però en temps aquests estats estaven sotmesos al mateix monarca, el Kaiser Carles V, de manera que si les coses haguessin pegat per altra vent, per ventura ara l'alemany seria oficial ací i a totes les Espanyes, o no? que hi trobau?

Per si de cas els desgovernants accepten el meu suggeriment he preparat un cartell adaptat a la parròquia germànica
 
Salut
 
 

Comentaris

Pepe

Re: Sant Tià

Pepe | 20/01/2013, 16:09

Foc i fum als foguerons això de cremar actuacions és una mica complicat. Una cosa són els foguerons que tenen una part satírica festiva i una altra la feina feta dins l'Ajuntament.. Si no saps el que és importants tens un problema serios.

Joan C C

Re: Sant Tià

Joan C C | 20/01/2013, 15:12

Personalment i donant per suposat que s'han de demanar les explicacions que facin falta, jo mirari de centrar-mos en el futur del festival. S'hi ha de sortir a concurs segurament els agafarà el bou, crec que lo important es veure com a mitg termini podem aconseguir un festival sostenible i compatible amb els control que tota administració pública ha de tenir.

Foc i fum!

Re: Sant Tià

Foc i fum! | 20/01/2013, 15:02

Un exemple clar de que us posau amb les actuacions i no amb les persones, son els atacs personals dels vostres foguerons.

Toni

Re: Sant Tià

Toni | 20/01/2013, 14:45

"Patetisme ", efectivament les actuacions dels citats efectivament van ser patètiques.

Garci

Re: Sant Tià

Garci | 20/01/2013, 14:29

Na Malena té tota la responsabilitat política. Això està clar. I sí, va ser ella qui va portar a Valent. A veure com ho explica tot plegat. El que és clar és que no hi ha manera de normalitzar la gestió del Festival.

Patetisme

Re: Sant Tià

Patetisme | 20/01/2013, 13:26

Sols és un tema de simpaties... No és el mateix ser Toni, Martí, Joan... Que Malena!

Pepe

Re: Sant Tià

Pepe | 20/01/2013, 12:43

Nosaltres ni defensam ni atacam persones sino actuacions. Malena és la responsable política del Festival i qui va triar a Valent, per això li vam demanar explicacions al ple extraordinari i li tornarem a demanar ara a partir de les declaracions de Valent. Entre el que diu Malena i Valent hi ha contradiccions que cal explicar. No crec que sigui un tema de blanc o negre.

Joan CC

Re: Sant Tià

Joan CC | 20/01/2013, 12:18

Bueno sembla que alguns ja han passat la resaca de Sant Antoni

exalternatiu

estrany

exalternatiu | 20/01/2013, 12:05

Em semble uncreible la vostra defensa de Estany , que no te cap responsabilitat politica?.
El festival ho va montar com va voler i amb qui va voler i ara esta més dèbil que mai.
No se que vos ha promès però esteis fent el ridicul.
Una persona que passa de partit en partit, que mai assumeix responsabilitats i que sols va a lo seu. No vos entenc.
Crec que el PSM és l'únic que posa les coses en el seu lloc.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb