URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Encadena't! No volem ser el femer d'Europa

Alternativa | 24 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

ENCADENA'T! VINE A DIR NO A LA IMPORTACIÓ DE FEMS PER CREMAR A MALLORCA.

Demà, dissabte 26 a les 11:00 a Palma, als molls comercials davant de la Seu

Quan el perill ve per mar.... temps enrera, a Mallorca, es feien cordons sanitaris arreu de la costa per evitar que entressin vaixells que podien dur la "pesta". Ara, ens volen entrar residus per cremar a Mallorca també per mar, i ho hem d'evitar. Vine a dir NO!

Esdeveniment al Facebookhttps://www.facebook.com/events/391936247563571/

 

 

 
 
INFORMACIÓ TRETA DE  http://novolemserelfemerdeuropa.wordpress.com/ 
 • La voluntat d’importar residus europeus respon única i exclusivament a garantir els guanys de TIRME – empresa propietat de Enel Green Power, Iberdrola, FCC i Urbaser -que té la concessió del servei públic de gestió de residus. Un cop més, primen els interessos privats per sobre dels interessos dels ciutadans.

 • Son Reus té capacitat per cremar 700.000 tones de residus i ara no arriba a 400.000 tones. Amb els nostres doblers es paguen la construcció d’aquestes infraestructures i el procés d’incineració dels residus,sent la tarifa més cara de tot l’estat. Perquè pagam unes instal·lacions tan sobredimensionades?

 • Ara, a més, TIRME amenaça en pujar la tarifa si no s’incrementa el núm. de tones cremades. A Mallorca, quan més reciclam o menys residus generam, TIRME més ens cobra per incinerar! Per augmentar els seus guanys TIRME veu necessari importar i incinerar residus europeus. La lògica de TIRME és un sensesentit ambiental i econòmic per a la societat.

 • Se sotmet així als ciutadans a greus impactes derivats de la importació, transport i incineració d’aquests residus. Amb això, a Mallorca, en comptes de veure el fems, els respiram:

 • emissions vinculades al transport dels residus: per mar i per carretera

 • despeses de construcció i manteniment d’infraestructures per a la logística del procés

 • emissions contaminants vinculades a la incineració: CO2, composts nitrogenats, dioxines i furans, generació de cendres i escòries, renou i impacte visual.

 • El Consell de Mallorca utilitza eufemismes propis del pervers negoci dels residus per confondre’ns: combustibles sòlids renovables, exportació de serveis ambientals, valorització energètica…TRADUÏT: ens duran fems d’Europa a cremar aquí, TIRME produirà energia que vendrà a Endesa (propietat de ENEL) i així engreixarà els seus comptes de beneficis.

 • Les cendres són un altre element de negoci. Les empreses constructores (FCC, perquè no?) elaboren materials de construcció utilitzats en obres públiques que tornam a pagar nosaltres. I què passa amb les escòries? el PP preveu també possibilitar la seva utilització per a “regenerar” espais ambientalment degradats…Cendres en obres públiques i pedreres plenes d’escòries, quina postal.

 • TIRME i Consell de Mallorca dediquen grans esforços i inversions a màrqueting verd, publicitat i propaganda de les seves activitats “sostenibles”. Diners per fonamentar un engany que ningú s’empassa.

   

  Per tot això i perquè NO ENS CONVERTIREM EN EL FEMER D’EUROPA, rebutjam aquesta proposta política irresponsable, irreverent i perniciosa.

   

  Si hi estàs d’acord adhereix.-te a la campanya enviant-nos un correu a info@gobmallorca.com i t’anirem informant periòdicament de les accions de la campanya.

 
 
 

 

Comentaris

El Jueves

Re: Encadena't! No volem ser el femer d'Europa

El Jueves | 25/01/2013, 12:30

3 de cada 4 catalanes estarían a favor del «derecho a decidir lo que diga su señora»
El 20% añadió un «¿verdad, cariño?» a su afirmación.

Corren tiempo convulsos, de patriotismos duros - ibéricos y no ibéricos - y de agitar banderas que tapen las vergüenzas. Los periódicos se llenan de encuestas, cálculos y estadísticas. Pero, como ranciofact que es, la estadística es otra forma más bonita de mentir. No es que la gente quiera una cosa o quiera otra. No es que se manipulen los datos de las encuestas. Es que no se hacen las preguntas correctas.
Desde Manda Güevos hemos salido a la calle, no más más de tres manzanas de frenopático (si no, nos quedamos sin postre) para hacer las preguntas dando a elegir las opciones que REALMENTE el pueblo quiere contestar. Así, a la pregunta sobre el derecho a decidir la mayoría de encuestados han respondido en un 33% "No, sé. Yo lo que diga mi mujer", un 55% "Sí, si a ti te parece bien, golosinita mía. Y el porcentaje restante un "No sé, no contesto ¿Por qué no le preguntas mejor a mi mujer?". Como vemos, la mayoría de catalanes que acarrean un anillo (al dedo o en otro lado) tienen claro lo que quieren: no dormir en el sofá esa noche por cagarla en una encuesta hecha por un chalado.
Y es que en Catalunya, tierra de hombres decididos, aventureros: Guifré el Pilós, de Pau Casals, de Joel Joan (bueno, sin exagerar); también se tiende a buscar el equilibrio de forma práctica, conciliadora y con seny para no buscarse problemas con la parienta.
Ante tal revelación Artur Mas ha ideado la campaña definitiva: su señora y la de Duran i Lleida, después de la salida de misa, faltaría más, saltarán a la calle panfleto en mano para convencer al verdadero centro de poder de Catalunya: sus mujeres. En esta campaña de concienciación femenina, según sus organizadores, estará la clave para el futuro del derecho a decidir. Igualito que Lisístrata pero en versión pura, casta y democristiana.
Por otro lado, el resto de catalanes solteros o, según ellos, "demasiado-jóvenes-para-atarse-a-una-pareja-formal-que-no-es-que-no-la-tenga-porque-no-quiera-aunque-ya tengo-más-de-treinta-tacos-y-juego-al-Wow-cada-noche" harán caso a su madre o, en casos extremos, a su amiga más cercana que los use descaradamente como pagafantas. Las solteras tendrán doble trabajo: decidir y luego aguantar a los pobres desesperados que, histéricos ante la posibilidad de votar mal y no mojar el churro nunca más, acudirán a ellas. En el caso de la población gay que hablen con Duran, que seguro les atenderá con alguna de sus "perlas dialécticas" sobre la homosexualidad.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb