URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mocions aprovades no executades i 2

Alternativa | 25 Gener, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Al ple extraordinari del passat dijous es va aprovar per unanimitat; la  sol·licitud d’informació per escrit en els propers 15 dies respecte de l’estat del compliment de les mocions aprovades pel Ple Municipal.  L'altre dia vam publicar la nostra argumentació (article), avui publicam algunes explicacions que s'ens van donar a la comissió informativa prèvia al ple i durant el ple. 
 

- 27/03/2008 Redacció d'un projecte de creació de recorregut arqueològic a Pollença. La regidora de cultura va dir que havia una feina iniciada per l'anterior tècnica del museu i que ara s'està a l'espera del nomenament del nou tècnic del museu i assesorament en matèria de patrimoni que es va iniciar amb molt de retard (procés de contractació)

 

- 22/12/2008 Obrir expedients per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que actualment no té nom però es diu "prolongació de la Gola", nomenar filla adoptiva a Clara Hammerl. La regidora de cultura va dir que els expedient s'havien obert però la tramitació es trobava aturada. Ens vam tornar a oferir a tirar endavant aquests expedients.

 

- 25/03/10 Fer un codi ètic i dissenyar  mesures institucionals locals per a la prevenció de pràctiques irregulars. Sense informació.

 

- 24/06/2010      Tancament de solars sense edificar.

- El batle va explicar a la comissió que els solars que no estan "tancats" tot just reben "ordre d'execució" (ordre de tancar-lo") sí es fan servir com abocador de fems o enderrocs o vandalisme.

 

- 30/09/2010      Moció de proposta d’accés públic al la zona de domini públic enfront de la base aèria del Port de Pollença.  Sense informació.

 

- 28/10/2010  Dedicar un carrer al batle assassinat Pere Josep Cànaves i als membres de la junta gestora de febre de 1936. Sense informació.

 

-  31/03/2011      Moció per la reposició de pins a la primera linea del Port de Pollença. El regidor de serveis va informar que es farà a les escoles el "dia del arbre", es plantaran 48 arbres que ja han estat catalogats per part de les escoles.

 

- 28/07/2011      La realització i aprovació d’un  catàleg de llocs de treball del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes depenents del mateix: Emser, Residencia, Patronat de Turisme.

El regidor de personal va contestar que el catàleg de llocs de feina de funcionaris està en procès, el de personal laboral  i organismes depenents es començara aquest any.

 

  -24/11/2011      Moció per a la recuperació del conveni amb la Conselleria de Turisme.

El batle va respondre que sobre el tema de recuperar els doblers que es varen perdre a l'Auditori d'en Moneo, s'ha demanat a canvi dotar d'un projecte turístic al Port de Pollença.

 

-24/11/2011      Moció aparcaments al Port de Pollença.

La regidora de policia va parlar de feina que s'havia fet però res de res del que es va aprovar en referència als pasosque s'han de fer entre la via de circumval·lació i el centre.

-26/01/2012      Moció per la reestructuració horària del transport públic.

El batle va comentar que  s'han tramès totes les reclamacions sobre horaris, i s'ha adaptat el que s'ha pogut, sembla que es pot caonseguir que arribin al camp de futbol del Port, amb dos torns sense increment de preu.

 

- 26/01/2012      Moció per l'aprofitament del centre Miquel Capllonch.

Van dir que es feien molt d'activitats al centre i que ens passarien informació.

 

-23/02/2012      Moció referent a la revisió dels valors cadastrals.

Sense informació.

 

- 09/03/2012 Promoció de Pollença com a ubicació de rodatges cinematogràfics, televisius i de fotografia (Consorci de Turisme de Pollença).

Van contestar que amb les retallades ha quedat en res, sembla que una empresa privada es farà càrrec del Mallorca Film Comisions i estem pendent del pressupost. Al ple la regidora de turisme va afegir que s'havia fet una mapa de Pollença relacionat amb el tema.

 

-30/03/2012  Creació d'una comissió d’avaluació i seguiment de la crisi.

El regidor de serveis socials va dir que faria una segona reunió passades festes.

 

- 25/07/2012 Moció per la reobertura del camí públic de Santuïri a la lliure circulació.

El batle considera que la moció ja s'ha complit ja que camí de Santuiri està obert fins al vespre, i ningú s'ha queixat segon ell, per després afegir que un vandal va rompre el dia 6 de gener  ambdues barreres.

 

-25/07/2012  Moció a favor de que la relació de llocs de feina de l'ajuntament fixi el català com a requisit.

Van respondre que totes les oposicions que s'han fet a l'Ajuntament han respectat el que es va aprovar a la moció.

 

- 25/07/2012   Moció per a la creació d’un Registre d’Empreses Reconegudes Certificades.

No han fet res, és més no saben de que va, i ens han demanat ajuda, el nostre regidor en Miguel els donarà llum i ajuda. 

 

- 27/09/2012. Moció d’obertura d’expedient sancionador als propietaris de la fàbrica Can Morató.

El batle va contestar que la Fàbrica està pendent d'un informe de Patrimoni.

 

27/09/2012      Moció a favor de suprimir els privilegis a la base militar del port de Pollença.  Sense informació.

 

-27/09/2012      Reposició de les fonts públiques municipals

I la moció de les fonts i la font de la plaça major en particular està pendent d'un informe jurídic si la font poc tocar o no la fassana privada.

 

Avui hem estat a Palma, #Cadenahumana de 3.300 persones i 2 km de llarg, a pesar de la  pluja, vent i fred.

Manifest llegit 

Fotografia Biel Perelló.

 

 

Comentaris

PPI

Re: Mocions aprovades no executades i 2

PPI | 26/01/2013, 16:51

Avui s'ha reunit en Martí Roca amb Melià i companyia. PP-PI a la vista

Joan Ramon

recuperació de camins

Joan Ramon | 26/01/2013, 10:54

El Batle diu que no recuperarà cap camí fins que no hagii una sentencia ferma per Ternelles, segons això, jo em demano,tot es pot recorrer, és a dir, segons el batle, si algú recorr els imposts, es deixaran de cobrar fins que hagui sentència?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb