URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Transparència

Alternativa | 26 Gener, 2013 23:20 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Ja tenim la Seu plena d'ous! Amb aquesta llei de transparència s'haurà acabat la corrupció i els embulls polítics…tanmateix no crec que la facin com a mi m'agradaria, jo crec que seria millor engirgolar una llei de transparències no de transparència, què en trobau?

 
 
El PP dinamita la llei de transparència i la fa a mida, amb la proposta de canviar 20 dels 51 articles de la norma: deixarà de publicar les despeses de representació de més de 500 € d’alts càrrecs ni tampoc gestionarà la informació sobre les retribucions dels càrrecs públics, ni la seva difusió, ni avaluarà les polítiques públiques amb una despesa superior als cinc milions, com fins ara.

La principal modificació de la llei actual afecta l'Oficina d'Avaluació Pública, que ha de gestionar els registres i el règim d'incompatibilitat dels alts càrrecs i que encara no s'ha creat. En lloc d'estar dirigida per un funcionari, com preveia la llei, la dirigirà un polític.

L'Oficina perd la funció de custodiar la declaració patrimonial que obligatòriament han de continuar fent els membres de l'Executiu i alts càrrecs i ja no podrà comprovar la justificació dels increments de patrimoni dels càrrecs públics. Tampoc no gestionarà la informació sobre les retribucions dels càrrecs públics, ni la seva difusió, ni avaluarà obligatòriament les polítiques públiques amb una despesa superior als cinc milions, com es preveia ara
.
 Més informació a Sírius Balears.
 

Comentaris

Pepe

Re: Transparència

Pepe | 28/01/2013, 16:37

Al tema de Festival ha restat clara una vegada mes la diferència d'opinions respecte a Joan Valent per part del batle i la regidora de cultura. Pens que Joan Valen ha tengut temps més que suficient per donar les informacions i explicacions que se l'han demanat ara cal ja triar un nou director pel 2013.

Alternativa

Re: Transparència

Alternativa | 28/01/2013, 16:17

Avui a la comissió informativa ens han informat que no és possible fer el carnaval al Claustre ja que no es vol deixar obert el Museu i l'Església per tenir les quatre sortides que són necessàries per seguretat.

Garci

Re: Transparència

Garci | 28/01/2013, 12:21

Doncs l'entrevista a Llobeta no va ser una notícia curta que diguem, fins i tot IB3 va entrevistar a persones del carrer per demanar-los que els pareixia. I ben content que estava ell explicant que el tema de la sala de festes de Madrid havia despertat la conciència i que el clàustre no té les mesures de seguretat suficients. Fins i tot va parlar de que vol evitar que es faci malbé el patrimoni del segle XVII.
Esperem que s'aclareixin, perquè sinó tornarem a estar davant l'enèsima vegada que passa una cosa semblant.

Joan CC

Re: Transparència

Joan CC | 28/01/2013, 11:35

Aquest misatge també val per en Jose Ramón Bauzà i per que no, també per el nostre batle

h ttp://www.youtube.com/watch?v=b6hMZxDrI4c

Pepe

Re: Transparència

Pepe | 28/01/2013, 11:08

Doncs al seu perfil de facebook no han dit el mateix i tampoc han dit res als grups de l'oposició. No seria la primera vegada que el regidor de Festes diu una cosa i després fa una altra. Esper que avui expliquen el tema.

Garci

Re: Transparència

Garci | 28/01/2013, 08:17

Fa uns dies en Llobeta va sortir per IB3 i ho va explicar molt clarament: no hi haurà festa dins el convent, per falta de seguretat. La festa serà a fora i hi posaran infraestructura necessària.

Alternativa per Pollença

Re: Transparència

Alternativa per Pollença | 27/01/2013, 21:04

A dia d'avui l'Ajuntament no ens ha donat cap informació sobre si es farà el carnaval al convent o no.
El divendres un ciutadà demanava al perfil de facebook de l'Ajuntament si hauria fresses al Convent, i se li contestava. I la contestació era; "Bon dia, des de l'Àrea de festes podem dir que a Pollença encara no està confirmat,tot d'una estigui confirmat se dirà."
Avui el Diario de Mallorca publicava que Esquerra volia presentar d'urgència una moció demanant un pla d’usos i un pla d’emergències per al claustre de Pollença, donant per fet el trasllat de la festa disfresses que es venia celebrant habitualment dins el Claustre de Sant Domingo a un altre indret per motius de seguretat...
Esperam que demà a la Comissió Informativa ens donen informació i respostes.

Mangarin

REialme

Mangarin | 27/01/2013, 14:15

No volen canviar el nom.
La rambla dels ducs de Palma
seguirà com un reialme
amb l'estupor de tothom.
Sens saber per què ni com
mantenen duc i ducat.
Els borbons s'han afanyat
molt més a llevar-se el gep
i han esborrat de la web
el famós gendre imputat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb