URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No és hora d'informes

Alternativa | 03 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Dilluns passat, després de la comissió informativa prèvia al ple, varem tenir una reunió per tractar el tema del Festival. A la mateixa reunió la regidora i l'interventor van reiterar que la gestió econòmica de l'anterior director artístic no ha estada correcta, i existeixen discrepàncies entre els espònsors de qui  ha pagat el què. Mentre el batle vol que en Joan Valent torni a ser el director artístic del Festival i insisteix en esperar que en Valent doni les explicacions precises tan sobre la Fundació que va crear com sobre els doblers rebuts dels patrocinadors privats.

 Per la nostra part al ple vam fer una sèrie de precs i preguntes sobre el tema

- Demanam que en Joan Valent no sigui el director del Festival 2013; sense posar en dubte la seva gestió artística consideram que l'opacitat de la seva gestió econòmica i la seva creació d'una Associació d'Amics del Festival d'esquenes a l'Ajuntament -d'amagat? són motius més que suficients per cercar un altre director artístic.

-Donades les clares desavinences entre el batlle i la regidora de cultura i hisenda demanam el cessament de la mateixa regidora o la seva dimissió i si no que ens expliquen com pensen solucionar d’una vegada les seves evidents diferències que fa mesos que afecten a la gestió municipal.

  PREGUNTES

-Com explica el batlle la desautorització pública que va fer de la regidora de Cultura respecte a la valoració del director del Festival del 2012?

El batle va contestar que només havia valorat la part artística.

-Com explica la regidora de cultura que a dia d’avui encara no es tingui clar qui serà el director i model de gestió del Festival del 2013?

-Consideren el batlle i la regidora de cultura que és lògic continuar esperant a aquestes alçades explicacions i informes de l’anterior director del Festival que se l’han demanat fa temps?

El batle va dir que s'estava pendent d'un informe definitiu. La regidora de cultura va explicar que es segueix fent feina a la línia que es va explicar als portaveus dels grups polítics en desembre. O sigui fer la redacció d'un plec de condicions amb l'ajuda d'experts per treure un concurs públic per triar director i programa del Festival.

 En definitiva tot continua exactament igual i continuam sense director i sense model de Festival. No serveix l'excusa que va donar el batle  a la ràdio municipal per justificar aquest retard de que al 2011 quan van guanyar les eleccions pràcticament es van trobar el Festival a zero, aquella situació no era responsabilitat seva, aquesta que tenim ara sí.

No és hora d'esperar més informes és hora d'actuar.

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 04/02/2013, 09:04

Nuevo pleito contra el Ajuntament de Pollença por la desclasificación del Vilar.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/nuevo-pleito-contra-ajuntament-pollen-por-desclasificacion-del-vilar.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb