URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle continual rient-se del ple

Alternativa | 05 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

NOTA CONJUNTA DELS SIS PARTITS DE L'OPOSICIÓ DE POLLENÇA

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Convergència i Unió, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Republicana)

 


Davant l’incompliment de l’equip de Govern de presentar un document que determinés l’estat de compliment de les mocions aprovades i que proposés un regidor de referència a l’hora d’executar-les. Els sis grups de l'oposició que vàrem sol·licitar el ple extraordinari que es va desenvolupar el passat 15 de gener, denunciam que una vegada més el batle no ha complit el compromís adquirit en el mateix ple extraordinari de facilitar als grups municipals de l’oposició el document acordat.

El ple extraordinari va servir per demanar major serietat i respecte cap a l'oposició i l’acord de fer arribar per escrit en un termini de 15 dies d’un document informatiu respecte de l'estat del compliment de la relació de  mocions aprovades. Aquest punt es va aprovar per unanimitat i aquest acord s’havia de materialitzar abans de dia 31 de gener.

 Davant aquesta manca de serietat del batle denunciam una vegada més el tarannà poc democràtic de Tomeu Cifre Ochogavia, batle de Pollença com a màxim responsable de l’Ajuntament de Pollença pel fet de no respectar i no voler fer complir de manera sistemàtica els acords aprovats pel ple de l’Ajuntament i més encara aquells que tenen el suport unànim del consistori.

 

Comentaris

Alternativa

Re: El batle continual rient-se del ple

Alternativa | 06/02/2013, 22:58

A la comissió de salut, a través de preguntes del partit socialista, hem pogut conèixer la facturació anual de l'Ibsalut a la Farmacia de Sr Bauza, president del Govern:
2005 706.620 euros
2006 765.418 euros
2007 895.061 euros
2008 905.082 euros
... 2009 974.115 euros
2010 1.192.032 euros
2011 1.187.839 euros

Això s'ha d'afegir totes les compres fora receptes i el 40% de les preu de la medicació de tots aquelles persones que no són pensionistes ( perque l'any 2011 no s'havia imposat el copagament).
Sembla que cada vegada queda més clar perquè no vol mostra la declaració perquè no pot mantenir que això sigui patrimoni,això és activitat econòmica(negoci) i per tant subjecte a la llei d'incompatibilitat, que deixa molt clar que un alt càrrec no pot tenir negocis.

vaja

(des)govern

vaja | 06/02/2013, 22:23

La seguretat social va perdre 4.747 afiliats al mes de Gener, mala manera de reduïr l'atur...

mocio

Re: El batle continual rient-se del ple

mocio | 06/02/2013, 17:12

I aquests han de fer una mocio de censura, no em faceu riure...

Alternativa

Re: El batle continual rient-se del ple

Alternativa | 06/02/2013, 16:08

Avui a les 19:00 a Ràdio Pollença tertúlia de polítics

Pepe

Actitud lamentable de Convergència

Pepe | 06/02/2013, 12:23

En resposta al nostre comentari el regidor de Convergència, en Joan Ramon ha contestat al seu blog;

"Només de manera molt ràpida;
Heu posat la data de dia 24 de gener, per si teniem dubtes, el Ple va ser dia 31, la pàrtida dels 4000€ ja formava part de l’ordre del dia.
Això vol dir que fa molt de temps que el senyor Sanchez i en Fuster estaven parlant del tema, no em fasseu riure, o es que serà vera que estau governant?"

La meva resposta ha estat la següent:

Joan Ramon si no haveu sabut o no haveu volgut col·laborar a aquest tema és cosa vostra però no intenteu amagar informació als vostres lectors i simpatitzants per embullar. No faré un llistat detallat dels correus que en Tomeu Fuster ens ha enviat a tots els grups (d’una ullada només des de novembre he comptabilitzat cinc correus) , però per si teniu dubtes al mes de Novembre del 2011 ens explicava la situació en un correu a tots els grups:
“Vos explic a quin punt estam sobre el servei de la TDT.Com ja explicat diverses vegades, sabeu que per poder donar servei dels canals autonòmics per una banda hem de signar un conveni amb Multimediala i per l’altre signar un contracte de lloguer per poder posar els equips….Adjunt foto perquè vos situeu una mica millor…. A contiuació venia tota una explicació amb fotografies incloses” i el final del correu és literalment:

“Que trobau? Teinu qualque suggerència?
Salutacions”

Si ni a aquell moment ni abans ni després vàreu oferir cap ajuda ni cap suggeriment és la vostra responsabilitat i em sembla lamentable que quan nosaltres hem donat aquesta ajuda us dediqueu a criticar-la quan ha estat pel bé de tots. Hem procurat ser molt neutrals al nostre comentari cosa que tú no has estat al teu, sobrava la conya aquesta de dir ” no em fasseu riure, o es que serà vera que estau governant?”,A aquest tema haveu ficat la pota i com mínim esperam que us disculpeu públicament. Gràcies.

Alternativa per Pollença

Re: El batle continual rient-se del ple

Alternativa per Pollença | 06/02/2013, 08:29

Ens sap greu que avui que es publica una nota conjunta de tots els grups de l'oposició haver de desmentir als nostres companys de Convergència.

A un article del seu bloc i a un comentari del seu regidor en Joan Ramon diuen que
"en Tomeu Fuster va convidar al nostre regidor Miquel Sánchez per ajudar-lo en el tema de la Tdt i que no entenen perquè no es va convidar a tots els partits polítics a participar del tema."

La realitat és que en Tomeu Fuster,el regidor de la Cala ha enviat correus amb la informació de la seva gestió a la TDT de la Cala a tots els partits, també a Convergència en la persona del seu portaveu Joan Ramon.
El seu darrer correu sobre aquest tema és del 24 de gener i al mateix finalitzava dient: "Si teniu qualque dubte m'ho demanau..."
Com el nostre regidor en Miguel Sánchez és un gran coneixedor del tema de telecomunicacions es va oferir per ajudar, com podia haver fet qualsevol regidor i qualsevol partit i com sempre ha fet Alternativa, ja que tenim molt clar que el més important és aconseguir la millor gestió pública del municipi estem a l'oposició o al govern.

Demà publicarem un article d'en Miguel sobre el tema de la Tdt on podreu comprovar la complexitat del tema.

Antonio

Re: El batle continual rient-se del ple

Antonio | 06/02/2013, 08:11

Para que luego digan que Alternativa gobierna y que la oposición es la culpable de la situación municipal.
Enhorabuena a todos los partidos de la oposición por la seriedad y por saberse coordinar de manera efectiva.

Alternativa per Pollença

Re: El batle continual rient-se del ple

Alternativa per Pollença | 06/02/2013, 08:04

El lío político de Pollença empieza a desprender olor a moción de censura
www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/02/06/lio-politico-pollenca-empieza-desprender-olor-mocion-censura/824754.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb