URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Alternativa | 07 Febrer, 2013 17:48 | facebook.com twitter.com

Fa temps que a Alternativa veniam denunciat la crisi de l'equip de govern, mentre que el batle el negava... el temps una vegada més ens ha donat la raó. Ja des del principi de la legislatura es veia que alguna cosa no anava bé a l'equip de govern quan demanavam que es publiqués el pacte de govern i s'ens contestava com si no hagués cap problema... però no es publicava. També era evident la falta de coordinació en propostes de l'equip de govern que es retiraven al darrer moment. Després va venir la retirada de les competències de disciplina urbanística de la Junta, la pretensió del batle de nomenar un càrrec de confiança per decret, la ruptura de la Lliga per la creació del PI, la presentació de dos pressupost i finalment les diferències en la valoració i gestió del Festival. Com van dir en aquell moment la situació era totalment insostenible i finalment els dos regidors no adscrits, na Malena i en Tomeu Fuster han abandonat l'equip de govern.

Pensam que la decisió dels regidors no adscrits  de l'equip de govern és coherent i lògica i més encara si com diuen ha faltat comunicació i coordinació i  el batlle no ha volgut acceptar el pacte que l'han oferit. Tenim l'experiència de la legislatura passada quan cada partit del suposat equip de govern anava per lliure; un desastre (tan de bo els regidors  del PSOE i PSM haguessin fet el mateix a aquell moment).

Quan els grups de l'oposició vam convocar el ple extraordinari vam dir que el batle tenia l'oportunitat de deixar la seva actitud de menfotisme  i demostrar que realment volia canvia l'actual rumb erràtic de l'Ajuntament, per desgràcia no l'ha fet i ara quan encara no hem arribat a la meitat de legislatura es troba governant només amb sis regidors.

És clar que tots els partits des de les nostres diferències  volem el millor per Pollença, i ara el que cal és fer un major esforç i més feina per demostrar als ciutadans que es pot governar un municipi des del consens, però per això el primer que ha de canviar la seva actitud és el batle. El que no pot fer com ha fet en altres ocasions és negar la realitat. Ja és hora que faci una mica de autocrítica, canviï la seva actitud respecte als acords del ple i a la fi s'adoni que només té cinc regidors i governa amb 6 davant 11 regidors de l'oposició.

En aquest moment encara no hem aprovat un document tan essencial com els pressuposts anual, un tema al que es pot vincular una qüestió de confiança que podria llevar al cessament del batle.

 La notícia a

Mallorca diario

Diario de Mallorca

No som profetes però ...

 

 

 

 

 

Comentaris

Rasputin

CorruPPció

Rasputin | 10/02/2013, 09:57

Tenir una presidenta del Consell unputada i ja amb fiances, com na MAria ANtònia Munar, un president del govern amb condemnes, que de momento no se pq no cumpleix, com Jaume MAtas, un ex president del PArlament, PEre Rotger, imputat i una presidena del Consell Insular com Maria Salom amb una declaración de culpabilitat, però absolta pq el cas havia prescrit, no és cap moitiu d'alegria, t'ho assegur, és una Vergonya.
I puc estar d'acors amb que percentualment, té més casos l'il·legalitzada UM, però a dia d'avui, el plusmarquista en CorruPPció és el PP, i això no fa que els altres casos no i siguin
Salut i bon dia

RAsputin

CorruPPció

RAsputin | 10/02/2013, 09:50

Però segueix sent diputat, guanyaria UM, qui et record que va ser il·legalitzada, tot i que tenc clar que CXI és una continuación, però no es ve poder presentar a les eleccions, en canvi, el PP segueix per alla, i tens raó que RAbasco és ASI, però el batle, Lluc Tomas, també condemnat, és del PP.

Rasputin

CorruPPció

Rasputin | 10/02/2013, 09:48

Vegent que el tresorer del PP, amagava almenys 21 milions d'euros a contes a Suïssa, qui es pot creure que el PP no té finançament irregular?
Tal vegada va ser un regal dels reis mags?

Yo

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Yo | 10/02/2013, 09:48

Sí, tienes razón. Pero no me gustaria olvidar a UM y a sus sucesores. Además, si miramos el tanto por ciento de afiliados imputados, yo no se quien ganaria... Por cierto, Rotger ya no es presidente.

Raspurin

coruPPció

Raspurin | 10/02/2013, 09:44

Si yo, rabasco és ASI, y governava amb el PP quan va pasar tot, és cert que UM també té imputats, molts, però no tants com el PP, també és cert que UM va seril·legalitzada, recordes? En canvi el PP no, això pq deu ser?
No estic defensant a UM en cap momento, baldament tu o vulguis veuré aixó, però t'agradi o no, el partit més corruPPte a aquesta terra, està clar quin és.
Cal recordar que el president del Parlament, és un imputat Pere Rotger, i que la presidenta del Consell Insular de Mallorca, na Maria Salom, va ser declarada culpable per l'afer Túnel de Sóller, però absolta perque el seu cas havia prescrit...

José

A los nerviosos

José | 10/02/2013, 09:34

Algunos que por las circunstancias sólo podían hacer oposición a los no adscritos ahora están muy perdidos, no se lo tengaís en cuenta, que trabajen un poquito más y busquen el debate sobre la Junta de Gobierno de hace más de un año, sólo tienen que ir al buscador de la parte superior derecha de la página. De nada.

Yo

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Yo | 10/02/2013, 09:11

Veo que sigues con tu ceguera. Hay infinidad de pueblos en los que la oposición tiene representantes en la junta de gobierno. Empezando por el pueblo que nos hace frontera: Campanet.
Y, si me preguntas, de que sirve esto, solo basta que heches un vistazo a los artículos de estos días con los resúmenes de las juntas.
Que fácil es culpar a terceros de la mierda de gobierno municipal y de la situación política local. Puestos a ello, el PSOE también es culpable, por estar desaparecido y no aportar nada. También son culpables ER y UMP, por lo mismo. Y podríamos seguir.
Está claro que los culpables son los 8 que governaban hasta ahora y sobre todo el alcalde.
Por cierto, el PP tiene récord de imputaciones, pero olvidarnos de UM, que tiene condenados, es complicado. Por cierto, Rabasco es ASI, no?

Ante todo mucha calma

PEPITO DE LOS PALOTES

Ante todo mucha calma | 10/02/2013, 00:03

www.infopaciente.com/prospecto_medicamento.asp?id=67&Trankimazin_0,50_mg_comprimidos%22%3ETrankimazin%200,50%20mg%20comprimidos

Rasputin amb IVA

total

Rasputin amb IVA | 09/02/2013, 21:56

He de reconeixer Pepito, que els teus arguments están a l'alçada dels de Josep Ramon Baussa.

PEPITO DE LOS PALOTES

CHAQUETEROS

PEPITO DE LOS PALOTES | 09/02/2013, 21:22

VEO QUE OS JODE QUE OS DIGAN LAS VERDADES!!!! CHAQUETEROS!!!!! QUE PARA PINTARLA OS METEIS EL LA JUNTA DE GOBIERNO PERO NO QUEREIS QUE SE OS CRITIQUE POR ELLO!!! EN LA JUNTA DE GOBIERNO ESTAN LOS QUE GOBIERNAN ASI QUE VOSOTROS SOIS TAN RESPONSABLES COMO PP Y LLIGA DE TODO LO QUE A PASADO!!!!! CHAQUETEROS QUE SOIS UNOS CHAQUETEROS

Rasputin

alguns casos

Rasputin | 09/02/2013, 21:03

Cas Llucmajor María del Amor Aldao, Lluc Tomàs, Joaquín Rabasco Lluc Tomàs (PP), Joaquín Rabasco (ASI) 2000- 2003 3 de setembre de 2007 18 de novembre de 2008 Presó per als tres imputats Audiència Provincial.

Cas Bitel 2 Damià Vidal, Ramón de la Iglesia, Ivan Guardia, Sebastià Romaguera. Damià Vidal (Partit Popular Illes Balears) Legislatura 2003- 2007 19 d'abril de 2008 21 de desembre de 2012 Condemna Audiència Provincial de Palma.

Cas Andratx (o Cas Voramar) Jaume Massot Eugenio Hidalgo (PPIB) 27 de novembre de 2006 Condemnes en primera instància als principals implicats. Continua la instrucció de part de la causa. TSJIB.

Cas Calvià Andreu Pizà, Miquel Deyà, Andreu Bordoy (PPIB) Eduard Vellibre, Francesc Gilet, Gabriel Cañellas (PPIB) 27 de gener de 1992 febrer de 1992 febrer de 1993 Condemna als tres principals implicats. Audiència Provincial de Palma.

Cas Brokerval Francesc Berga i Francesc Tous(PPIB) 30 de juny de 1994 Condemna als dos principals implicats. TSJIB

Cas CDEIB Antònia Ordinas, Isabel Rosselló, Kurt Viaene, Felip Ferrer Antònia Ordinas, Kurt Viaene, Josep Juan Cardona (PPIB) Legislatura 2003- 2007 Abril de 2008 En instrucció Jutjat d'instrucció.

I segueix...

Rasputin

corruPPtes

Rasputin | 09/02/2013, 20:53

Si yo, tens raó que molts partits tenen imputats, però el record el té el PP, per això cal teir-li una especial referencia, sobretot a Malllorca vist el vist, no només té imputats, com el mateix president del parlament, Pere Rotger, sinó gent a la preso i condemnada, com l'exdirector general de territorio Josep Massot, el regidor de Palma Rodrigo de Santos...

que et pareix...

idoi

que et pareix... | 09/02/2013, 20:41

imputat l'expresident Jaume Matas, el seu cunyat i extresorer del PP balear, Fernando Areal, i l'exconseller d'Interior i delegat del govern espanyol a les Illes fins al juliol, José María Rodríguez, en el cas Over Marketing de suposat finançament irregular del PP amb diners públics i adjudicació de contractes irregulars que podrien arribar als 3,5 milions d'euros.

PD: el nostre batle va ser anomenat asesor del tal matas amb un sou de 46.000 euros

Yo

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Yo | 09/02/2013, 20:21

Por cierto CxI, Pi,psoe,pp tambien tienen imputados. Ah,y IU pnv y otros muchos. No solo el pp.

yo

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

yo | 09/02/2013, 20:16

Cuantos cortos que no paran de decir idioteces que hay en este blog. Porque hay que ser corto o muy cabron para seguir diciendo que alternativa gobierna. Y lo mas patetico es que Pepe esta unas horas sin comentar y se ponen como locos. Vaya panda!

Gaspar Porro

Pepe

Gaspar Porro | 09/02/2013, 19:31

Amb ell hi ha una bona fresse!!!!!

Miquel

crisis

Miquel | 09/02/2013, 19:27

Pepe!!!! No dius res? O ets de fresses?
Ah no! estàs cercant els teus escrits on parles amb noms i llinatges de regidors i ex regidors i te'n has adonat que tu també critíques les persones i no els fets, i són tantes les vegades, que ara estàs empegueit de reconèixer que no pots donar lliçons. Amb aquesta actitud vostra, difícilment hi haurà un govern alternatiu. N'hi ha que se freguen les mans.

Gaspar Porro

Socis de govern

Gaspar Porro | 09/02/2013, 19:20

voleu dir que ara que no hi ha na Malena, vos plantejau sortir de la Junta de Govern? Però si el Batle és el mateix que quan en Matas el va fer assessor! No teniu criteri, ni agilitat política, en Tomeu ja vos ha fet el llit i si ara partiu del govern municipal, ja vos podeu fer del partit de la vostra lider, n'Estrany.

Rasputin

imPPutats

Rasputin | 09/02/2013, 15:29

imputat l'expresident Jaume Matas, el seu cunyat i extresorer del PP balear, Fernando Areal, i l'exconseller d'Interior i delegat del govern espanyol a les Illes fins al juliol, José María Rodríguez, en el cas Over Marketing de suposat finançament irregular del PP amb diners públics i adjudicació de contractes irregulars que podrien arribar als 3,5 milions d'euros.

PD: el nostre batle va ser anomenat asesor del tal matas amb un sou de 46.000 euros

Rasputin amb IVA

realment

Rasputin amb IVA | 09/02/2013, 15:03

Miquel, pot ser tu trobis que se'm veu el llauto, i t'equivoques més del que et penses, doncs no soc precisament votant de la lliga, però si tu em dius que CXI no ès l'hereva de UM, i que volien a na Malena, que ara critiquen tan, com a candidata...
Ja m'ho explicaras

Miquel

CRITS A CAL BATLE

Miquel | 09/02/2013, 14:13

Rasputin, tampoc hi ha imputats a les altre formacions polítiques de Pollença excepta na Malena. Se te ve el plumero.

Pepe: Xerrar de fets, idò bona recepte per tú, que només fas acusacions en nom i llinatges en aquest blog any darrera any. Quins collons que tens!!!
Au venga, parteix cap a ca teva i faràs un bé al teu partit.

Rasputin

realment

Rasputin | 09/02/2013, 09:16

PEPITOBIEL.... tot d'una salten? Idó molt creibels els vostres comentaris tan argumentats...
De totes maneres de gent que ha anat a les llistes d'Alternativa jo no conec ningu imputat...
I jo no els vaig votar, però la veritat, que vist el vist...

PEPITO DE LOS PALOTES

Chaqueteros

PEPITO DE LOS PALOTES | 09/02/2013, 09:05

Biel, ells son un sants, ho fant tot be i sempre tenen raó... ells es poden posar amb tot i per tot... ara be no els toquis per que totduna saltan!!! es feien passar per esquerrans perO lo que son es uns giracamies y chaqueteros, que per pintarla i estar a la junta de govern son capaços de combregar amb els de dretes.... ah i despres cuant no conve es desentenen i no assumeixEN cap tipus de responsabilitat sobre els seus actes... CHAQUETEROS QUE SOU UNS CHAQUETEROS

Biel T.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Biel T. | 08/02/2013, 23:42

És clar faltaria més Rasputin

Rasputin

(des)govern

Rasputin | 08/02/2013, 22:36

Biel, per a buit, el teu comentari...

Biel T.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Biel T. | 08/02/2013, 20:56

Auuuu ja hi tornam...El que deis vosaltres es cert, el que diuen els altres fantasies i invencions. No veus u paper que fas. Es un discurs buit!

Pepe

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Pepe | 08/02/2013, 19:57

La nostra assemblea decidirà si continuam o no a la Junta de Govern, no tenim cap pacte i ni PP ni Lliga ni els no adscrits ens han demanat mai res per estar a la Junta.
Biel T si et vols inventar causes de la crisi que cap dels protagonistes ha citat res, fer novel·les és lliure. Jo en cap moment he dit que CiU tingui responsabilitat a la crisi, això és cosa dels que tenien un pacte "top secret" que no han sabut mantenir ni la meitat de la legislatura.
"ex-votant PSOE" defensam que la sortida dels no adscrits ha estat coherent si tu penses el contrari el pots argumentar.

pdt Estaria bé parlar de decisions i de fets concrets i no tan de persones.

vaja

nirvis

vaja | 08/02/2013, 18:47

Jo els que veig nerviosos són els del PP sobretot, i els que poiden entrar ara al govern...

Pepito de los palotes

chaqueteros

Pepito de los palotes | 08/02/2013, 18:06

I voltros seguireu dins la Junta de Govern prenguent decisions importants per Pollença amb el PP i sense na Malena? fenomenos, que sou uns fenomenos!!

Biel T.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Biel T. | 08/02/2013, 17:52

Per lo que tu dius Pepe sobre el tema del PI te la mateixa validesa que si jo dic que la situació i condició poc usual que a posar na Malena de que tu com a membre de l'oposició estiguis dins la junta de govern també pot haver estat una causa mes del difícil entremat d'aquesta patètica situació. Quina pena que ningu tengui cap responsabilitat i tot sigui culpa de CxI o del Batle.... Mai de na Malena ni de ningu mes.

Joan Cerdà

Desgovern

Joan Cerdà | 08/02/2013, 17:51

Mira por donde yo soy ex votante del PSOE y ahora lo habia hecho por Alternativa. Pero el plumero se os ve a vosotros que os dejáis adular por la señora Extrany, puede que tu no, pero Pepe si. Defendeis a la señora que con su voto ha dado la Alcaldía al PP!!!!!!! entrais en la comisión de gobierno con el PP y encima los demàs son los malos? Venga ya!
Yo que no soy nada nacionalista podria haber votado a CxI o ERC o PSM, pero lo hice hacia vosotros y mira por donde, me habeis salido rana.
I Pepe, en Tomeu du Juma sempre ha estat opac, obscur o com tu li vulguis dir, i els pedaços bruts els administra molt bé. De fet ell mateix t'ha embrutat a tu, convidant-te a entrar a la Comissió de Govern i tu acceptant tot d'una. Alternativa també forma part d'aquest desgovern, no ho oblideu. En sou ben complices.

Alternativa per Pollença

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Alternativa per Pollença | 08/02/2013, 17:19

A Ràdio Pollença podeu escoltar les declaracions del batle sobre la crisi de govern. A la mateixa destaca la importància que li dona al seu pacte secret de govern que primer van dir que ens donarien sense problemes, després van dir que no tenia importància i ara és la clau de la crisi. També parla de pedaços bruts sense volir dir més, el que és una irresponsabilitat més o és parla clar o no es diu res. La setmana que ve vol tenir una reunió amb tots els partits...
www.radiopollença.net/noticies/escolta-el-fil-per-randa/

José Antonio Fernández

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

José Antonio Fernández | 08/02/2013, 17:01

Miguel, como se nota que cuando mencionan al PI o a CxI os poneis furiosos y empezais a desvariar y decir gilipolleces.
Alcalde y No-Adscritos han hablado de pacto de gobierno en repetidas ocasiones. Nadie lo hemos visto. Y puede ser que no exista. Pero no perdeis ocasión para tirar mierda sobre Alternativa, Pepe o quien haga falta.
Todos aquí vemos que el PI ha supuesto una pieza más del rompecabezas que ha llevado a la huida de Malena y Tomeu. Quien no lo vea puede que esté ciego.
Menos mal que no voté. Esta situación da pena. Y pensar que el PI va a gobernar dentro de poco...
Por cierto, ¿donde anda el PSOE, mis paisanos los molleros, esquerra republicana, Martí Roca y todos los que no abren la boca sobre este tema?

Miquel

Hipnosis Alternativa

Miquel | 08/02/2013, 16:52

Pepe, de quin Pacte de Govern xerres? Perquè ningú l'ha vist. O l'has vist tu que governes amb ells? Hippocresia tot lo vostro.
Hipnotitzat per na Malena. Sort que te la mereixes.

Pepe

Biel T

Pepe | 08/02/2013, 15:57

En resposta a Biel; torn a repetir el que ja havia explicat a una ocasió, la meva opinió és que la crisi política actual és multicausal com qualsevol fenomen. Hi ha des de causes estructura. El PI no ha estat ni l'origen de la crisi ni la causa final però no es pot negar que ha influït a la mateixa. I és tan fàcil i objectiu com això:
La creació del PI va significar la sortida de Malena i Tomeu de la Lliga. Aquesta sortida ha significat una renegociació del Pacte de govern que no ha llegat a bon port i ha significat la sortida dels regidors no adscrits de l'equip de govern.

de fiança

qüestió

de fiança | 08/02/2013, 15:51

Tot això de la qüestió de confiança, sembla el lema electoral del PP que deia Confianza, i si, molts dels seus polítics ara es troeb en llibertat sota FIANÇA...

Pepe

Joan Luis Tomàs

Pepe | 08/02/2013, 15:45

Et volia donar les gràcies per donar la cara, una cosa que hauria de ser normal però que per desgràcia no és l'habitual.
Per altra part també aprofitaria per demanar-vos que publiqueu el document qua haveu presentat al PP i que aquest ha rebutjat, crec que ajudaria a centrar el debat i avaluar la responsabilitat o irresponsabilitats d'uns i altres a l'actual crisi.

(des)confiança

qüestió

(des)confiança | 08/02/2013, 15:45

Evidentament que els presuporsts primer s'han de debatre, però per debatre s'haurien de presentar...
Al que em referesc, és que hi ha prou mecanismos i opcions per presentar una qüestió de confiança, qualsevol d'aquests serviría, altre cosa és que no es vulgui exposar a una moció de confinaça, fet tan legítim com que l'oposició demani que el batle proposi una moció de confiança, per visualitzar quin suports té.

jo

cert

jo | 08/02/2013, 15:41

El que està clar, és que el Batlle ara mateix governa en minoría i sense voler escoltar.

jo

idoi

jo | 08/02/2013, 15:40

De fet, no superar una qüestió de confiança, trob que indicaría que no té el suport del ple, o no?
Una cosa és el que mostres, que és el procediment administratiu per convocar una moció de confiança, i l'altra el que suposa en quan a representativitat al ple,
ara meteix el que es veu es que de 17 regidors, el batle nomes té el suport de 6...

mocions

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

mocions | 08/02/2013, 15:38

"Para la presentación de la cuestión de confianza será requisito previo que el acuerdo correspondiente haya sido debatido en el Pleno y que éste no hubiera obtenido la mayoría necesaria para su aprobación."
O sigui, els pressuposts primer s'han de debatir, no s'han d'aprovar, i DESPRES en tot cas seria la famosa mocio de confiança.

Jo

ido

Jo | 08/02/2013, 15:32

G`ràcies pel teu aclariment, vist que els presuposts encara están pendent d'aprovació, és un bon momento per presentar la moció de confiança, no trobes?
Cuestión de confianza

Los alcaldes pueden plantear una cuestión de confianza, que debe estar vinculada a la aprobación o modificación de uno de los siguientes asuntos:
1. Los presupuestos anuales.
2. El reglamento orgánico.
3. Las ordenanzas fiscales.
4. La aprobación que ponga fin a la tramitación de los instrumentos de planeamiento general de ámbito municipal.

La presentación de la cuestión de confianza figurará expresamente en el correspondiente punto del orden del día del Pleno, requiriéndose para la adopción de dichos acuerdos el quórum de votación exigido en cada caso por la Ley reguladora de las Bases del Régimen Local.
La votación se efectuará, en todo caso, mediante el sistema nominal de llamamiento público.
Para la presentación de la cuestión de confianza será requisito previo que el acuerdo correspondiente haya sido debatido en el Pleno y que éste no hubiera obtenido la mayoría necesaria para su aprobación.
En el caso de que la cuestión de confianza no obtuviera el número necesario de votos favorables para la aprobación del acuerdo, el Alcalde cesará automáticamente, quedando en funciones hasta la toma de posesión de quien hubiere de sucederle en el cargo. La elección del nuevo Alcalde se realizará en sesión plenaria convocada automáticamente para las doce horas del décimo día hábil siguiente al de la votación la cuestión de confianza, rigiéndose por las reglas que se han visto más arriba en el procedimiento ordinario de elección de Alcalde, con las siguientes especialidades:
a) En los municipios de más de 250 habitantes, el Alcalde cesante quedará excluido de la cabeza de lista a efectos de la elección, ocupando su lugar el segundo de la misma, tanto a efectos de la presentación de candidaturas a la Alcaldía como de designación automática del Alcalde, en caso de pertenecer a la lista más votada y no obtener ningún candidato el voto de la mayoría absoluta del número legal de concejales.
b) En los municipios comprendidos entre 100 y 250 habitantes, el Alcalde cesante no podrá ser candidato a la Alcaldía ni proclamado Alcalde en defecto de un candidato que obtenga el voto de la mayoría absoluta del número legal de concejales. Si ningún candidato obtuviese esa mayoría, será proclamado Alcalde el concejal que hubiere obtenido más votos populares en las elecciones de concejales, excluido el Alcalde cesante.
El cese automático del Alcalde no se produce cuando la cuestión de confianza se hubiera vinculado a la aprobación o modificación de los presupuestos anuales. En este caso se entenderá otorgada la confianza y aprobado el proyecto si en el plazo de un mes desde que se votara el rechazo de la cuestión de confianza no se presenta una moción de censura con candidato alternativo a Alcalde, o si ésta no prospera.
En este caso, no cuenta la limitación de que ningún concejal puede firmar durante su mandato más de una moción de censura.

Cada Alcalde no podrá plantear más de una cuestión de confianza en cada año, contado desde el inicio de su mandato, ni más de dos durante la duración total del mismo. No se podrá plantear una cuestión de confianza en el último año de mandato de cada Corporación.

Tampoco se podrá plantear una cuestión de confianza desde la presentación de una moción de censura hasta la votación de esta última.

Los concejales que votasen a favor de la aprobación de un asunto al que se hubiese vinculado una cuestión de confianza no podrán firmar una moción de censura contra el Alcalde que lo hubiese planteado hasta que transcurra un plazo de seis meses, contado a partir de la fecha de votación del mismo.

Asimismo, durante el indicado plazo, tampoco dichos concejales podrán emitir un voto contrario al asunto al que se hubiese vinculado la cuestión de confianza, siempre que sea sometido a votación en los mismos términos que en tal ocasión. Caso de emitir dicho voto contrario, éste será considerado nulo.

mocions

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

mocions | 08/02/2013, 14:59

Tomeu C, abans de plantejar una questio de confiança, haurieu de tenir clar que es
h ttp://www.portalelectoral.es/content/view/877/162/1/18/
Ni se planteja com a suport del ple al PP, ni com a suport al batlle, ni res d'això. Xerra d'oida es el que té.

Tomeu C.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Tomeu C. | 08/02/2013, 14:34

Si llegeixes be el meu comentari ho diu ben clar que no faria un pacte de govern amb el PP. Me sap greu contradir-te, pero el que te la obligacio de demostrar que te el suport del ple es el PP, i noltros no renim regidors suficients per plantejar una mocio de censura.

Margalida Amengual

PP

Margalida Amengual | 08/02/2013, 14:26

A na Rosita li diria que com se pot pactar amb un partit que està fent les barbaritats més grosses envers dels ciutadans com mai s'havia fet en temps democràtics? Es clar que ni Psm ni Alternativa ni ningú que tengui dos dits de seny ha de pactar amb el batle del PP! La darrera cosa que han fet serà votar en contra de la dació en pagament i d'aturar els desnonaments, és a dir, han votat a favor d'empobrir i humiliar més encara als qui ja no hi poden estar més. Això sí, votaràn a favor de no se que dels toros, dels toros!!! Per favor, per favor, ja està bé de Peperos, no els puc aguantar més! El que sa de fer a Pollença és mirar de que no governi el PP, que ja sé que és difícil, no pactar amb ell.

Rasputin amb IVA

Rasputin

Rasputin amb IVA | 08/02/2013, 14:04

A mi em sembla que fas molt bé en demanar una moció de confiança, per quan el que ha perdut part dels regidors que el votaren ha sigut el PP, no es tracta per tant d'intentar derrocar el Batle, sinó que aquest ha de demostrar (per un pic en la legislatura, no passaria res) que es somet al plenari, i no té una actitud absolutista.
Rosita, ara que voldras donar la culpa d'això també a Alternativa i al PSM? Una mica surrealista...
No, si al final que el PP tengui presidentts lladres (Jaume Matas) i menditers (BAuza diguent que no tenia cap activitat ecònomica paral·lela) será dels altres i no del mateix PP...

Ara vé el PSM i ho arregla

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Ara vé el PSM i ho arregla | 08/02/2013, 13:53

Tomeu C si el batlle governa de forma impecable no necesita ningú. Si el que vols és un govern perfecte perque després t'hi convidin a posar-hi medalles vas arreglat. Saps que per molt be que ho faci el PP mai governareu amb ells no se porque no ho dius clar. I la primera mostra d'ineptitut es demanar una moció de confiança que no està en les teves mans en vers de plantejar la de censura que ho podries fer dema mateix.

Rasputin amb IVA

Rasputin

Rasputin amb IVA | 08/02/2013, 13:52

La llastima Rosita, és que el PP, vist el rosari d'imputats i compañía, d'ajudar el poble semblña fa anys que no en té cap intenció...

Tomeu C.

"Tender una mano"

Tomeu C. | 08/02/2013, 13:43

Per al·lusions Rosita. La teva pregunta té fàcil resposta. Des del PSM estam oberts a col·laborar amb el govern de l'Ajuntament pel bé dels pollencins, altra faltaria. Perque això es produeixi s'hauria de donar un canvi radical en la manera de des-governar actual. Difícil, però qui sap. Ara bé, no sé per què aquesta pregunta l'has de restringir a Alternativa i PSM, ja que me fa l'efecte que abans del nostre prefiran altres suports. I que consti que "tender una mano" no és entrar a governar. Jo mantenc les meves promeses, i abans de les eleccions ja vaig dir que aquest pacte no entrava en les meves opcions.

Rosita

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Rosita | 08/02/2013, 13:34

Os voy a proponer un hipotético escenario, el Alcalde, Pepe y Nadal se van a comer mañana sábado y salen con un pacto para los dos años y pico que quedan, cuando llega el 2015 el pueblo está mejor que nunca, además el puerto y la Cala tambén han sido bien tratados y "lucen su esplendor"

¿Qué os apostais a que alternativa no llega a los 100 votos las próximas elecciones? ¿Cual habrá sido su pecado? Su pecado habrá sido ayudar al PP por el bien del pueblo, e incluso el PP quizás tenga mayoria absoluta, para el votante de izquierdas o este caso de alternativa, ayudar al PP en algo es hacerse el "jarakiri", porqué al PP ni agua, da igual que el municipio esté en su máximo esplendor, es más si un partido de izquierdas (no PSOE) por el arte más democrático que hay que es la negociación, cediera en algo, también le pasaría factura, el gran problema que tienen los partidos tipo PSM o alternativa son sus votantes que quieren "el todo o nada" de sus representantes, cosa que en la derecha no pasa ya que se le perdona todo o lo arreglan con dos arros bruts i unas porsellas ¿está en condiciones tanto alternativa como el PSM para tender una mano al alcalde con este panorama?

Anticorruptes

Imputació

Anticorruptes | 08/02/2013, 13:31

Sembla que una cosa que havia planat sobre na Malena ja està confirmada: està imputada.

Mem com s'han d'interpretar si no les paraules del seu secretari general a Mallorcadiario.com:

Josep Andreu Martorell dice:
7 Febrero, 2013 at 17:49

Hola Tomeu V,

Som el secretari municipal del partit que integra na Malena Estrany i en Tomeu Fuster.
Podria demanar-te en que bases els teus comentaris de “poca vergonya imputada” i la “merda de la seva gestió”?

La imputació dins un procés no és una questió gens agradable, si bé el opinar damunt la culpabilitat i punibilitat del fet, recau en el jutge. M encantaria donar te de bona mà, tota la informació que estiguis disposat a rebre. Si l acceptes, i creus que el que te proporcioni és cert, t agrairé que de la mateixa forma que emets comentaris sense justificar, els esborris.

Ben atentament,
Josep Andreu Martorell

Margalida Amengual

Crisi

Margalida Amengual | 08/02/2013, 13:08

Molt bé Garci, em don per contestada i satisfeta amb la teva resposta. Entenc que és molt difícil tot plegat. L'únic que us deman és que hi poseu tot el vostre esforç, crec que els pollencins ens ho mereixem i estam cansats, molt cansats de tanta ineptitut i, perqué no dir-ho, corrupció.

Garci

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Garci | 08/02/2013, 12:49

Margalida, pots comptar que estem agraïts de que ens diguis el que penses. I crec que mai t'hem deixat de respondre.
El tema de formar govern no és un tema de l'oposició, ni de l'equip de govern passat o actual, és un tema de posar-se d'acord i fer un pacte estable una majoria de regidors. Què pot fer Alternativa? doncs poca cosa amb 2 regidors dels 9 que fan falta per a governar amb majoria. El que hem vengut fent és impulsar la coordinació de tota l'oposició i ajudar en el que hem pogut i ens han requerit. Ara bé, si parlam de mocions de censura o de confiança (que ja han explicat la diferència), un cop el batlle es trobi sol, caldria cercar aquest pacte del que parlava. Seríem o serem capaços d'entendre'ns un mínim de 3 o 4 partits diferents, amb idearis diferents, formes d'entendre la gestió i la política diferents? d'aquí la dificultat.
També m'agradaria dir que és un error parlar de l'Oposició com si fos una sola cosa, un sol partit o organisme. En ella hi ha molts partits, tots ells diferents. Per això, no se pot donar culpa al conjunt.
Dius que la percepció de la política és dolenta. Doncs jo penso exactament igual que tu. Posaré un exemple: ara mateix les 1000 persones que varen votar la Lliga ja no tenen representants (si n'han tengut mai), la Lliga oficial ha partit al PI, els altres han deixat el partit. Però els regidors elegits no amollen la cadira. Son representatius de res? jo crec que no. La situació és una perversió democràtica i els ciutadans no hi podem fer res més que esperar 2 anys mes per poder tornar a votar. La conclusió: sembla que tot està muntat per a que els polítics facin i desfacin sense que s'hi pugui fer res. Fins i tot si vas als tribunals per faltes administratives (com no complir les mocions aprovades) poden passar anys i la sanció seria ridícula. Que hi podem fer? tu diràs.

mocions

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

mocions | 08/02/2013, 11:37

Margalida, la mocio de confiança nomes la pot fer l'equip de govern. El que no s'enten es, havent-hi una eina per l'oposicio que es la mocio de censura, demanen sistematicament que els altres facin una mocio de confiança. Això es embullar la troca i no tenir c*ions, i voles que el que s'equivoqui sigui un altre. Perque el que passa es que no hi ha alternativa, no n'hi ha peque si no, no demanarien una mocio de confiança, que el que faria es enmmerdar mes l'asunto, sino que plantejarien la de censura. Pero no tenen res a oferir, i voles que se banyin els altres.

Margalida Amengual

Crisi

Margalida Amengual | 08/02/2013, 11:23

Garci, ja he dit que és una sensació que tenc. En aquets moments i malgrat soni a tòpic és molt, molt, molt difícil creure amb els polítics; se que no és just però és el sentiment d'una ampla majoria de la població. I, per desgràcia, Pollença no s'escapa a tot aquest desgaveri, com no podia ser d'altra manera. Estic segura que Alternativa fa molta feina i és d'agraïr però en el tema concret que avui ens ocupa crec que podieu haver fet, voltros i tots els altres partits a l'oposició, alguna cosa més. Què? No ho sé, tal vegada una moció de confiança, si era possible, que no sé si ho era ni se si es diu així. Per això, perque jo no entenc res del funcionament us vaig votar, perque confiava, i confii en vosaltres, en la vostra transparència (famosa paraula avui en dia)i les vostres ganes de fer feina. Com a votant vostre, idò, crec que tinc dret a dir-vos el que pens, sense ànim d'ofendre ningú.

Tomeu Verd

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Tomeu Verd | 08/02/2013, 11:18

Senyor Juan Luis Tomas.

Això que denuncies el el teu paragraf que segons tu fa alternativa. És el que fereu vosaltres durant tota la campanya i que vos ha duit a on sou.

Crec que vas un poc confos, mescles les coses que se vos han retret i les poses en boca dels altres...

No se si és fruit d'algun tipus de droga, de hipnoso o que, `però be, sembla que es el taradna que vos ha amaestrat la vostra lider, Ex Uemita.

Encara seran vere els rumors que corren de la secte..

Joan Luis Tomàs

resposta 2

Joan Luis Tomàs | 08/02/2013, 11:08

Per l'amic "malenista",

En qualcunes de les teves premises estic d'acord. Domés dir que, si t'hi fixes, en el primer cas jo donava la perspectiva del partit. En la segona, una opinió personal. Que en cap cas són contradictòries. És evident que el que ens oferia en Font entorn al PI, no eren del nostre parer. Per això vàrem decidir no entrar. En Font va deixar un projecte orfe, per entrar en un altre que li era més atractiu. A nosaltres no mos convencia aquest projecte. Els altres companys que el seguiren sí els va convéncer i per això hi decidiren donar recolzament. Baix la seva llibertat, i cada un a ca seva. Crec que la ruptura no va esser baix un contexte de ruptura, sinó de diferències de pensament. Ja està.

En quant al que opines sobre Convergència. No hi vull entrar massa, ja que ets anònim i no m'agrada contestar als anonims. Domés remarcar que jo no veig enemics allà on no els hi ha. Però sí que pots admetre que el tarannà en que s'ha basat el vostre partit és anar a desestabilitzar en Tomeu i na Malena per treure'n un profit polític. Arts molt comunes dins la política i que no suposen un crim.

Joan Luis Tomàs

Resposta

Joan Luis Tomàs | 08/02/2013, 10:52

Quin torero. Aquí estàn el meu nom i llinatges per a que me demandis. No com a molts de vosaltres, que no teniu coratge de dir les coses pel seu nom.

Esper la teva demanda, ja que no tenc que amagar rés i la veritat me fa lliure. Això sí, t'agraïria que li posis nom i llinatges a la teva amenaça. Així podrem anar als tribunals i resoldre els nostres dubtes. Que per això serveix un judici.

Això sí, has d'emprar els tribunals amb l'objectiu de dir coses amb consistència, ja que sinó faràs el ridícul i llevaràs temps al jutge d'altres coses que són més importants. Salut company.

Per l´amic

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Per l´amic "malenista" | 08/02/2013, 10:09

Senyor Tomàs, com a portaveu d´un partit que encara no s´ha creat però que se crearà el voltant de na Malena, caldria que se coordinés amb ella a l´hora de "comunicar" i evitar descoordinacions que el posan en evidència. Dit això, caldria repasés els seus propis comunicats de no fa ni dos mesos en relació a la seva no integració en el PI. Avui se contradiu en tot, evitem reiteracions avorrides. Convergència igual que els altres partits de l´Oposició no atacan a ningú personalment sols ho fan a les accions de govern.El problema es que voltros ("els malenstes")a tota discrepàcia que sorgeix li donen el caire personal i ho justifiquen en voler mal a na Malena. NO crec que pels convergents hi hagi simpatíes cap a na Malena però d´aquí a que aquesta senyora se cregui tan important com per monopolitzar la seva actuació política, creiem que hi ha una distancia. Potser, company Tomàs, teniu un greu problema de percepció de les coses i el temps que vos aclariu...., me sap greu el poble no pot esperar perquè el perjudicau. Dit això, no crec que "els Malenistes" hagin pres una mala decissió en partir del govern sinó el contrari es positiva. Ara cal que se coordinin amb la resta de partits de l´oposició, on també hi ha CIUP, per tal de donar solucions a la nova situació, recolzant un nou govern, tan si i formau part com si no. En això darrer coincidireu amb els que "creus" equivocadament son els teus anemics.

Garci

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Garci | 08/02/2013, 09:59

Margalida, potser tens raó. Tots els partits (i molta altre gent) veiem la situació com a insostenible i que esclataria en qualsevol moment (si ho recordes, ho hem denunciat moltes vegades, demanant el cessament o dimissió dels no-adscrits). Però no és cert que no haguem fet res. Som molts els companys d'Alternativa que dedicam hores a diari a revisar els pressuposts municipals, a reunir-nos amb veïns i col·lectius, que revisam ordenances com la de participació ciutadana, la d'"ordre públic", als plans directors i un llarg etcétera. En cap moment hem quedat aturats. Seguim fent feina i fent propostes. I, si a algú li fa ganes, està convidat a fer tota la feina que vulgui.
I una altre cosa, que a la xarxa paresqui que no ens duim bé amb els companys de l'oposició, no vol dir que no col·laborem per tirar endavant el poble. Prova d'això son el plenari extraordinari, la coordinació permanent, les reunions, mocions conjuntes, etc. etc.

Quin Torero

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Quin Torero | 08/02/2013, 09:51

Juan Luís Tomàs has passat de fer el rídicul cada vegada que escrius a haver-te ficat dins un bon "barrizal" aquestes acusacions qe fas et podrien dr consequencies decaire legal. Esper les pugis demostrar.

Margalida Amengual

Crisi

Margalida Amengual | 08/02/2013, 09:51

Pepe, ja t'he dit que em sap greu dir-vos que pens que voltros heu col.laborat al desgavell. Jo no tinc ni idea de com funciona l'entremat polític de l'Ajuntament, som una ignorant en aquest tema i només puc opinar desde el punt de vista d'una persona del carrer. Dit això pens que ja fa estona que vosaltres sabieu que el tema de na Malena esclataria, que Pollença quedaria més amb el cul enlaire del que ja estava: la sensació que a mi em queda es que els partits de l'oposició, i voltros també hi estau, heu quedat a l'espera sense fer res, envers de fer pinya els dos partits que teniu majoria a l'oposició us feis retrets constament i no ens donau cap sol.lució (que si CXI pactarà, que si voltros defensau na Malena, etc., etc.) Ja te dic però que és una sensació meva, ni més ni pus.

Biel T.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Biel T. | 08/02/2013, 09:48

Pepe na Malenita a l'entrevista us contradiu... Diu que la seva sortida de l'equip de govern tot i lo que puguin dir algunes persones (o sigui vosaltres) no te res a veure amb la creació del Pi i la seva sortida de la Lliga. Això que diu na Malena son fets o paraules?

Joan Luis Tomàs

Tothom mos ha fallat, però no les nostres veus

Joan Luis Tomàs | 08/02/2013, 09:36

Bon dia,

Des d'aquí volia donar les gràcies a Alternativa pel seu suport i les bones paraules sobre les decisions que hem prés el grup de no-adscrits. Realment ha estat una decisió valenta i responsable, ja que ara ja ningú pot dir que el que ens estira és la cadira. Renunciam a ella.

Des de que vaig entrar en política, me n'he adonat la falta total de principis i honestedat de tothom que ens ha envoltat. En primer lloc, el nostre líder a les Balears ens abandona per a formar part d'un projecte al qual ens deia abans de les eleccions que mai hi entraria. Amb ell se'n van una sèrie de companys en els quals confiavem fermament i els quals també renegaven del partit amb els que ara s'ajunten. Després ens falla l'equip amb què suposadament havíem de governar i havíem d'anar de la mà, ja que cada un va per la seva banda, cercant els seus propis interessos. Això va fer que se'ns presentassin dues opcions: abandonar la política o passar a l'oposició. Entre tots, vàrem pensar que la primera opció era abandonar el vaixell sense lluitar per la gent que ens va votar, per lo que aquesta idea no ens motivava massa.

En això es suma que hi ha molta gent que vol esfondrar na Malena, ja que tot són atacs directes cap a ella. Molts d'aquests atacs fets per part de gent desconeguda, que no té coratge per posar-se noms i llinatges i que, ni tan sols coneix na Malena. No hi ha cap atac directe a altres membres de la nostra opció política. Domés a na Malena. Tal vegada, el seu nom podríem dir-li... Convergència contra na Malena? És l'unic propòsit d'aquest partit, ja que en tota la legislatura no han aportat rés més que això. Crec que el seu programa electoral duia aquesta consigna: desgastar na Malena. Segurament, ara que entraran al govern, apart de no indagar més en l'auditoria, tot el que facin malament també ho derivaran cap a na Malena.

En aquesta gent els hi vull dir des d'aquí que mos han fallat, però que no han callat les nostres veus. Que, per molt que intentin desestabilitzar amb retrets i mentides, nosaltres encara som aquí i tenim proutes esquenes com per aguantar això i més. I seguirem endavant amb la nostra forma de fer. Gràcies a tothom.

Pepe

I sobre el futur.

Pepe | 08/02/2013, 09:29

No veig als sis regidors que resten a l'equip de govern capaços de portar tota la gestió del municipi i cercaran evidentment altres grups que entrin a governar. És clar que les declaracions de Jaume Font de que "el PI assumirà la responsabilitat de donar estabilitat a Pollença" de fet signifiquen que es demanarà als regidors de CiU entrar a l'equip de govern. Ara veurem que opina la seva assemblea local.
Evidentment si el batle no aconsegueix el suport de cap grup s'obri la possibilitat d'una qüestió de confiança i un canvi de govern.

Pepe

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Pepe | 08/02/2013, 09:24

A la notícia del Última Hora el batle diu que el pacte i els acords amb la Lliga per millorar la coordinació i la comunicació s'han complit.
O sigui si haguessin publicat el pacte de govern com els vam demanar al primer ple al manco ara podriam saber qui té la raó. En aquest moment només tenim dues vesions contradictòries sobre un pacte que s'ha mantingut en secret fins que ha desaparegut.

Pepe

Margalida

Pepe | 08/02/2013, 09:21

Bon dia Margalida ja ens diràs com consideres que nosaltres hem col·laborat a aquest desgavell. Personalment pens que cap partit de l'oposició ha tengut cap responsabilitat a aquest desgavell. Margalida diu només un tema de l'equip de govern que l'oposició hagi obstruït o aturat sense raó.
És el màxim responsable de l'ajuntament, el batle el que ha d'explicar per què ha estat incapaç de mantenir un pacte ni mig legislatura.

Margalida Amengual

CRISI

Margalida Amengual | 08/02/2013, 09:07

A vegades m'agradaria poder prémer un botó i que desaparegessiu tots. Em referesc al polítics, locals, autonòmics, estatals... tots. Avui és un d'aquests dies: te giris per on te giris tot és corrupció, deixadesa, brutor i el que més me molesta és que vos creis que la gent és tonta. Pollença pareix Sálvame de luxe i la pura veritat és que està feta un oi, en tots els sentits, i en ves d'arreglar-la encara l'enfonsau més. I dic "vos" perquè també vosaltres, amics d'Alternativa, col.laborau amb aquest desgavell. I em sap greu dir-ho, de veres, però és el que jo veig.

J.S.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

J.S. | 08/02/2013, 08:38

Yo creo que CxI entrará a gobernar y ya tendremos el PI de Pollença.

Perplejo

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Perplejo | 08/02/2013, 08:04

Y digo yo... No sería más interesante hablar de lo que puede pasar a partir de ahora que de la señorita Malena?
Qué pensaís que pasará ahora?

Alternativa per Pollença

UH

Alternativa per Pollença | 08/02/2013, 07:19

Malena Estrany y Tomeu Fuster abandonan el gobierno de Pollença y se unen a la oposición
El alcalde Bartomeu Cifre (PP) mantiene el apoyo de Martí Roca (Lliga) y se queda con seis regidores frente a once
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/malena-estrany-tomeu-fuster-abandonan-gobierno-pollen-unen-oposicion.html

tienes memoria selectiva

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

tienes memoria selectiva | 08/02/2013, 06:39

Carmen, tienes mala memoria. Malena pactó a regañadientes cuando ERC le dijo que no le daba la alcaldia 4 años -Miquel Angel Sureda fue el mas listo-, y no es que no pidiera ni un año, pedia los 4 pero nadie se los dio, y el PP se ve que ni uno -contra el vicio de pedir, la virtud de no dar-. Y no será por sueldos, recuerda que fue directora de un hospital a dedo y directora general de cambio climatico -sin comentarios sobre el cargo-

Carmen

Del power solamente no se vive.

Carmen | 08/02/2013, 00:37

Power,como es que sólo le interesaba ser alcaldesa y pactó ni tan siquiera un año de alcaldía para ella?Y por cierto,creo que será el único regidor( menos Nadal que esta retirado)que no tiene trabajo.Tendra el sueldo de regidor en la oposición,unos 400e creo.Y además power,creo que todos que se presentan a una elecciones quieren 2 cosas,lo mejor para tu pueblo y gobernar(por algo se presentan).

power malena

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

power malena | 07/02/2013, 23:37

Algunos pardillos no ven que a Malena no le tira el dinero, le tira el PODER. Siempre ha sido así a lo largo de su carrera política y siempre lo será. Cuando negociaba la alcaldía la única condición era ella de alcaldesa. Ahora debe irse porque no puede soportar no ser la protagonista. No se ha quedado en el PI porque quedaba en segundo plano. Y suma y sigue por todo donde pasa deja un rastro de ambición de poder disfrazada de inocencia -y amigos también va dejando por todos lados-. Y ésta no para haya que engañe a los progres y le cedan la alcaldía, al tiempo.

M.R.

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

M.R. | 07/02/2013, 23:29

Si Malena sólo pensase en el dinero como han dicho algunos habría seguido con Font, seguiría gobernando y con sus amigos umitas en silencio.

Pep

La sortida del Govern.

Pep | 07/02/2013, 22:55

Crec que es lo millor que es podia fer,si no havia comunicació ,ni colaboracio entre arees,i lo que no sabem...Ja no poden dir la típica frase: Els politics ,costi lo que costi,no volen deixar la cadira.Lo mes fácil es aguantar,fer la teva feina,no dir res,cobrar i pasar el temps.Enhorabona.

Lluisa

Imputada

Lluisa | 07/02/2013, 21:33

La que prefereix els silencis i la manca devtransparencia es lla imputada Malene Estrany, que sa queixat avui mateix de que la informacio trascendis al poble mitjançant la premsa

Pepe

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Pepe | 07/02/2013, 21:06

La inventiva d'alguns és total, valoram un fet prou important per la gestió municipal si prefereixes el silenci i els personalismes ja saps on pots anar.

imputada

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

imputada | 07/02/2013, 20:04

hostia vos ha faltat temps per defensada la imputada,

sanmiguel

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

sanmiguel | 07/02/2013, 19:05

El que es segur es que na Malena on va triumfa, UM, Lliga, Pi, PP, tot ho deixa fet un cristo, qualsevol se li acosta, jajaja

cesamiento

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

cesamiento | 07/02/2013, 18:42

si es que la cosa no es cessar al batle, aixo es bo de fer, es A QUI POSES!! Perque lo que passa es que ni 11 a l'oposicio teniu ni idea de que fer. Be, el que heu fet fins ara, intentar que l'equip de govern faci el que volgueu sense estar al govern.

Garci

Re: El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Garci | 07/02/2013, 18:38

El que jo no entenc és com el batlle, vistes les desavinences, no els ha cessat abans. El que és segur és que aquesta situació és veia venir d'enfora.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb