URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Alternativa | 08 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. Ens sap greu no anar al dia en la publicació d'aquestes Juntes, que és una feinada ingrata. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament.  

Publicam les actes senceres, respectant la llei de protecció de dades:

Junta de 14 de novembre 2012

Junta de govern de 4 de desembre 2012

 A la Junta del 14 de novembre, a la que no va asistir el nostre representant per motiu de la vaga general, el més destacat va ser:

- Dació de compte de la resolució de batlia núm. 1081 de dia 8 de novembre de 2012 relativa a l’expedient disciplinari incoat a dos treballadors ( expt núm. 5412). Una falta greu consistent en l’abandonament del lloc de treball sense causa justificada i amb perjudici al servei, ja que la feina no es va fer(Art.51). La sanció va ser de set dies.

.- Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 1042 de dia 26 d’octubre de 2012 relativa a les reclamacions presentades contra el plec de clàusules administratives particulars que regeix la contractació administrativa de serveis informàtics (Exp. núm. 32/2012/ Contractació)

- Adjudicació  del contracte administratiu d’obres relatiu al projecte “Millora de l’aparcament i accessos/annex a la zona poliesportiva de Pollença” (Expedient núm. 54/2012/Contractació).

No estam d'acord amb que aquest projecte fos tan urgent i necessari quan no s'han rebut els doblers del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

- Adjudicació del contracte administratiu d’obres relatiu al projecte “Canvi de coberta, millora d’accessibilitat i instal·lacions a Can Llobera” (Expedient núm. 55/2012/Contractació).

.- Aprovació de l'expedient per a la contractació de les obres “Adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques de les habitacions de la Residència Social Santo Domingo” i convocatòria simultània de la licitació.

Als dos projectes anteriors ens preocupa el control arqueològic dels mateixos. A la darrera Junta de Govern vam expressar les nostres preocupacions per Can Llobera. Les respostes que em va donar la regidora de cultura és que la tècnica havia indicat quins objectes eren valuosos i que s'havien embalats, també ens va comentar que el Consell faria el control arqueològico quan es faci la caixa de l'ascensor. Ja veurem si no fan cap desastre.

- Aprovació de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Pollença i la Fundació Deixalles en matèria d’Inserció Laboral

- Aprovació del programa de la Fira d’Artesania 2012

 

A la Junta del 4 de desembre el més destacat va ser:

- Aprovació, , de la sol·licitud d’inici del procediment d’avaluació d’impacte ambiental del projecte d’instal·lació de la conducció per al subministrament d’aigua potable al nucli urbà de la Cala Sant Vicenç pel Coll de Síller.

Un projecte molt important que ha de permetre recuperar el subministrament públic d'aigua la Cala Sant Vicenç.

- Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 1126 de dia 19 de novembre de 2012 relativa a l’aprovació de l’expedient per a la contractació administrativa dels serveis de manteniment integral de les alineacions arbòries del municipi de Pollença (Exp núm. 53/2012/Contractació).

Una de les nombroses contractacions que calia regularitzar.

- Aprovació de l’expedient per a la contractació administrativa del servei de recollida i acollida d’animals domèstics al municipi de Pollença i convocatòria de la licitació (Exp núm. 52/2012/Contractació).

Un tema al que vam poder fer aportacions al ple per aconseguir un servei de qualitat transparent i obert al públic.

- Aprovació de l’expedient de contractació administrativa del servei de treball preventiu socio-educatiu amb infants i joves en risc o situació d’exclusió social al Port de Pollença (Exp. núm. 49/2012/ Contractació).

Un servei fonamental.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte administratiu de serveis de senyalització de nous carrers del municipi de Pollença (Exp núm. 59/2012/Contractació)

Semblats raonables

 

 

Comentaris

happy

fantàstic

happy | 09/02/2013, 13:05

El que si és antic és dir, no xerrare, però podría contrar moltes coses, això en Tomeu segurament ho va aprendre de l'anterior batle, es diu fer el "fantasma" crec...
El que no se és de que va aprendre a aconseguir un càrrec de confiança de en Jaume Matas "alias el xori"...

roca

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

roca | 09/02/2013, 12:48

clar en Roca amb els vots dels no adscrits com no hi havia pensat abans. .. que bo

anenaça amb nota de premsa

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

anenaça amb nota de premsa | 09/02/2013, 12:40

Amb una amenaça de demanda posara a puesto? Però si això és més vell que pastar. Les demandes se presenten no s'amenacen, tot lo demes es per sortir al diari

ido

possiblitats

ido | 09/02/2013, 12:39

Mirau, i perque no fer batle en MArti Roca? ell segur que estaría ben content, i seria pitjor batle que en Tomeu encara...

numeros i sumes

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

numeros i sumes | 09/02/2013, 12:25

Si fas quatre sumes veuras que la unica forma de ser valent es pactar amb el PP una estabilitat fins a final de legislatura. Tot lo altre es marejar la perdiu i fer creure el que no pot ser. Na Malena esta imputada, qualsevol la fa batlesa. En JR es la primera vegada que esta en politica, ni en parlem. A en Pepe l'ha de fer batle CiU amb el vot de'n Michel? Ho te clar... Hem de fer batle a en Nadal? O en Tomeu del PSM amb un regidor? Na Maria del Mar seria una bona batlessa? Buf. Mira't be el panorama i això nomes quadra amb els 5+1 de PP-Lliga i bona voluntat per totes les parts que s'hi apuntin.

rabo2comunal

Bé per na Malena

rabo2comunal | 09/02/2013, 12:21

Estic content de que na Malena posi a puesto al batle. De què va aquest tio? Si na Malena té draps bruts, que els exposi o que calli. Però no es pot tirar la pedra i després amagar la mà. Però bé, és el tarannà del PP. I sinó basta veure en Bàrcenas. Quins mafies Déu meu!

ido

(des)govern

ido | 09/02/2013, 12:15

Magdalena, em sap molt de greu, però per a mi l'important no és guanyar la partida, i en això perdem actualmente tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

Magdalena R.

SIGAU VALENTS

Magdalena R. | 09/02/2013, 12:00

En Tomeu Cifre Ochogavia vos guanyarà la partida a tots. No és que en sàpiga més que vosaltres, és que més valent i els té més ben possats que tota la resta. Sigau valents, tots, la resta de partis que fins ara heu format l'oposició i presentau una alternativa de govern, una altre manera de fer les coses, un altre batle, una altre manera de governar. Sigau valents per una vegada. De veritat tots vosaltres vos creis inferiors a n'en Tomeu?
Fitxau-vos que només parlam d'ell, del batle (reconesc que és un tipo 100% polític, fins hi tot m'atreviria a dir vàlid) però hi la resta dels membres del PP. Siguem clars companys, no valen res (per no utilitzar una altre expressió que molts compartirien). No serveixen. Algú pot defensar la gestió d'aquetsa que està al front de Turisme, o de la delegada del Moll, o d'en David Alonso, que l'úncic que fa és cobrar una bona paga a final de mes. Per no parlar de l'altre, quin altre! Cosa que fa cosa que espenya. Que li paguin si li han de pagar, però millor que es quedi a casa.
De veritat tots voslatres voleu que haguem de sofrir dos anys més aquesta guarda? Doncs si és així, quins collons que teniu tots. Venga ja, sigau valents per una vegada, deixau les "diferències" a part i presentau una alternativa ja. Estic més que convençut que no serà més dolent que el que hem tingut fins ara, la pena és que voslatres no ho cregueu així. I si no ho creis així, per què vos he de votar, per què vos hem de votar, per això votam al PP i li donam la majoria perquè a la pròxima legislatura no tenguin tans de problema. Al tanto amb aquesta posibilitat, amb una situación similar, en Pere Rotger a Inca, va conseguir majoria absoluta. Ojo

per tots

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

per tots | 09/02/2013, 11:34

En una cosa ens posarem d'acord, lo de Pollença aquesta legislatura ja no te arreglo, per tant feis el que volgueu tots, tanmateix no ho traurem. L'ambient de crispacio i enfrontament sociopolitic que heu aconseguit entre tots dins el poble es insuperable, gracies politics, i anau-vos-en a la merda, pero deixau-mos tranquils.

fils

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

fils | 09/02/2013, 11:19

Lo que li agrada sortir als diaris a aquesta nina es de por... un comunicat als partits per informar d'això, com manetja els fils aquesta nineta, se les sap totes. Mira que la pot arriba a embullar la troca.
Per cert tant com els que demanen mocio de confiança sabent que no se donen els suposits necessaris per llei per convocar-la, i erre que erre.

tolo

acusacions embulloses...

tolo | 09/02/2013, 10:09

Em sembla bé, el que no pot fer ujn batle responsable (d'aquests que miren pels interessos de tothom, que protegeixen camins públics, que no es beneficien de coneguts per aconseguir feines a organismos públics) és crear dubtes amb suposicions...
Un batle que m'agradava per ser clar, amb menys de mitja legislatura ja és tan embullos com l'anterior.

Alternativa per Pollença

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Alternativa per Pollença | 09/02/2013, 10:00

L' ex regidora de cultura ha enviat un comunicat a tots els partits on ens informa que "després de parlar amb el seu misser sobre les greus acusacions que va fer el batle ahir al Diari de Mallorca cap a la seva persona afirmant que té "pedaços bruts" espera unes disculpes públiques als mitjans de comunicació de demà o en cas contrari dilluns prendrà les accions legals més oportunes contra el batle."

Pepe

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Pepe | 09/02/2013, 08:45

El batle segueix igual: ni transparència; diu que ja ha repartit les arees dels regidors dimitits però encara és secret el repartiment. Ni diàleg; diu que es vol reunir amb tots els partits però ell tot solet ha decidit que cal esperar a Valent que és per Colòmbia,per que doni les explicacions que no ha donat en mesos.

Alternativa

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Alternativa | 09/02/2013, 08:42

Cifre descarta someterse a la moción de confianza que reclama parte de la oposición
El alcalde distribuye entre sus regidores las áreas que gestionaban los dos ediles dimisionarios y afirma que se siente legitimado para seguir
www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/02/09/cifre-descarta-someterse-mocion-confianza-reclama-parte-oposicion/825466.html

Alternativa per Pollença

Re: Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Alternativa per Pollença | 09/02/2013, 08:25

La ruptura del pacto en Pollença no afectará al festival
El alcalde tiene voluntad de continuar el proyecto pero los presupuestos marcarán su viabilidad.
/www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2013/02/09/ruptura-pacto-pollenca-afectara-festival/825473.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb