URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Alternativa | 11 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Aquest són els precs que vam presentar al darrer ple (els relacionats amb el Festival ja els vam comentar a un article anterior) :

- Demanam al regidor de serveis que ens faciliti la proposta de GESTALIS per portar el servei de seguiment dels serveis de neteja viària.

Haviam demanat les tres propostes d'empreses  que havia presentat l'empresa de Neteja Viària per facilitar el seu seguiment i el regidor de serveis en un principi només ens havia facilitat dues. Abans del ple ens va enviar la proposta de Gestalis. Farem un article sobre aquest tema.

- Reiteram el que va demanar UMP a l’anterior ple ordinari i no s’ha complit a aquest i és que a l’ordre del dia del ple les mocions siguin col·locades seguint l’ordre del seu registre.

El batle va dir que es miraria de complir.

- A la darrera Junta de Govern es van aprovar dues factures; una de 3.988,16 euros per sis bancs de plàstics i l’altra de 3.993 per set cartells informatius, o sigui les dues al límit dels 4000 euros que haguessin suposat un contracte menor. A pesar de que a la relació la raó social era diferent a la Junta vam comprovar que semblava la mateixa empresa (mateix logotip i adreça) encara una es presentava com una Comunitat de Bens i l’altra com autònom mateix logotip… Demanam un informe d’intervenció i la regidora responsable sobre aquestes factures, i que si pensen fer una renovació de mobiliari públic amb es faci d’una forma correcta.

 Una de les nostres feines a la Junta de Govern és controlar  les factures que es presenten, en més d'una ocasió s'han retirat quan ha hagut dubtes i després s'han corregit o s'han donat les explicacions corresponents, aquestes no es van retirar i les explicacions ens vam semblar insuficients, per això hem portat el tema al ple.  La regidora de medi ambient va dir que ja estava preparant un informe sobre el tema, l'estam esperant.

 

Pot informar el batlle del contingut de la reunió  que va realitzar amb veïns de la primera línia del port de Pollença?

Va contestar el batle Es tractava de sondejar als ciutadans afectats, sobre unes propostes, que va dir que portaria a la comissió d'urbanisme, dins la negociació en el procés de cessió de la carretera des de la rotonda del rellotge solar fins la rotonda de la base militar amb la Direcció Insular de Carreteres. Al ple el batle no va dir res més però un veí que va anar a la reunió ens va informar que van parlar de la possibilitat d'ampliar la vorera davant de l'aparcament de Ports. Sobre tot pensant en recaptar més  amb noves ocupacions de via pública. Aquesta és una de les coses que ha de canviar el batle i és convidar a la resta de grups polítics a aquestes reunions o com mínim informar i sobre tot quan li demanam a un ple.


 Com va anunciar a la premsa el batle ja ha iniciat els contactes amb tots els grups de l'oposició per reunir-se i tractar el tema de la crisi de govern. Pensam que el batle és el màxim responsable de la situació i que la sortida de la mateixa ha de passar per un canvi del seu tarannà, cosa molt complicada. El batle ha de governar des de la transparència, el diàleg i el consens, no des de l'opacitat i autoritarisme que ha mostrat a un bon grapat de decisions aquesta legislatura.

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Pepe | 25/02/2013, 21:58

Bones Jordi en resposta a al teva consulta; el tècnic de medi ambient era administrador solidari amb l'administrador de GRAM de l'entitat Ambientalia Respostes S.L, però aquest no va arribar a tenir mai activitat, no facturà ni un sol €, ja que va ser un projecte que es va frustrar abans d'iniciar-se. I ara aquesta entitat està de baixa, sense activitat.

Així dons els tècnic de medi ambient no manté cap tipus de relació comercial amb GRAM, ni qualsevol entitat interposada.

Pepe

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Pepe | 12/02/2013, 18:15

El comprovarem Jordi.

Jordi Cabanellas

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Jordi Cabanellas | 12/02/2013, 16:49

Home, l'administrador de GRAM, és administrador solidari juntament amb el tecnic de medi ambient, d'altres societats. El que no sé si això l'impedeix contractar amb l'Ajuntament.

Pepe

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Pepe | 12/02/2013, 15:01

Bones Paco, fa anys que el tècnic de medi ambient no té cap relació legal amb GRAM. I al darrera adjudicació a GRAM (control del servei de neteja) ens va dir que no havia tengut res a veure.

Paco

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Paco | 12/02/2013, 10:23

ya se que a veces me pierdo algo, pero como he vuelto a ver actividades de gram gestio ambiental, en que quedo su supuesta relacion con el tecnico de medio ambiente?

Joan CC

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Joan CC | 12/02/2013, 10:01

Això si, s'omplen la boca de dir que la gent de l'atur no cerca feina, i que es gasten les ajudes en TV de plasma, o que els funcionaris són un vagos,que els sindicats són de l'edad mitjana....però de la corrupció dels empresaris res de res . Lo fotut es els ciutadans ens ho creiem i desenvolupam la mentalitat de l'esclau de la que tant parla Julio Anguita.

Pepe

Re: Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Pepe | 12/02/2013, 09:39

I passar vergonya per tot això i per la corrupció també és públic. Pràcticament no he escoltat crítiques dels empresaris a tota la corrupció que surt i que teòricament els hauria afectat molt negativament. Pens que és una demostració de que totes les grans empreses han participat d'una forma o altra d'aquesta corrupció.

ido

(des)govern

ido | 12/02/2013, 08:34

Llegit avui:
Ensenyament? Privat
La sanitat? Privada
La justícia? Privada
La banca? Privada...
I el deute? El deute no, el deute és públic!

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 12/02/2013, 07:21

El Ajuntament de Pollença pide permiso a Costas para crear amarres en los pantalanes del Moll.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ajuntament-pollen-pide-permiso-costas-para-crear-amarres-pantalanes-del-moll.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb